Boertien Vergouwen Overduin

Logo van Boertien Vergouwen Overduin
Adres

Marathon 7
1213 PD Hilversum

Telefoon 035-6956200 Laat telefoonnummer zien

138 trainingen

Overzicht

Ervaringen (2.019)

9 Chris Dobber
“Nuttig in het kader van ons verandertraject en zeker als het gaat om effectief te (gaan) operen als team!”

Lees alle ervaringen
 

“Het beste naar boven brengen. In de mens. En in de organisatie. Daar ligt onze focus. Onze kwaliteit. Onze toegevoegde waarde. We doen het al meer dan 30 jaar. Altijd naast elkaar. Vanaf nu als één partij. Samen, richting een toekomst die minstens zo succesvol is als onze historie. Succes dat we graag delen. Met u. En met uw organisatie.” Mark Leidelmeijer, algemeen directeur Boertien Vergouwen O…

Lees de complete beschrijving

Beschrijving

“Het beste naar boven brengen. In de mens. En in de organisatie. Daar ligt onze focus. Onze kwaliteit. Onze toegevoegde waarde. We doen het al meer dan 30 jaar. Altijd naast elkaar. Vanaf nu als één partij. Samen, richting een toekomst die minstens zo succesvol is als onze historie. Succes dat we graag delen. Met u. En met uw organisatie.” Mark Leidelmeijer, algemeen directeur Boertien Vergouwen Overduin

Samen sterker

Twee grootheden hebben besloten hun ervaringen te bundelen. Niet omdat we per se de allergrootste, maar vooral omdat we de allerbeste willen zijn. Boertien met zijn focus op het individu. En zijn kracht in innovatie. Vergouwen Overduin met zijn oog voor de organisatiecontext. En zijn drive voor het rendement. Samen bieden wij de allerbeste methodieken, trainers, acteurs en resul­taten. Samen werken wij voor de top 500 van het Nederlandse bedrijfsleven. Samen zijn wij nog sterker dan alleen.

Talentontwikkeling in de werkcontext

Natuurlijk, bij een training draait alles om degene die getraind wordt. Zijn talentontwikkeling staat centraal. Bij Boertien Ver­gouwen Overduin is een even belangrijk uitgangspunt de con­text, de werkomgeving. Daarom ligt onze focus nooit uitsluitend op het individu. Maar zien wij de deelnemer óók als belangrijk onderdeel van de organisatie. Vandaar ook de vorm van ons logo. Het symboliseert de synergie in het resultaat van onze trainingen: rendement voor het individu én voor de organisatie waarin hij een centrale rol speelt.

Ultiem resultaat

Onze rol is het aantoonbaar verbeteren van de performance. Van zowel het individu als de organisatie. De opbrengst van wat wij doen is ultiem resultaat.

Breed aanbod voor ambitieuze professionals

Wij trainen en begeleiden ambitieuze mensen met een gezonde dosis prestatiedrang, die een hekel hebben aan oponthoud. Het gaat hen om het resultaat. Wat kan ik ermee in de praktijk? Hoe gaat dit mij helpen in mijn carrière? In onze trainingen staat u stil om te reflecteren op uw eigen kwaliteiten, inzicht te krijgen in uw valkuilen, en uw persoonlijke vaardigheden verder te ontwikkelen. We hebben hiertoe een breed aanbod van open trainingen op de expertises schriftelijk  bedrijfscommunicatie, leidinggeven, persoonlijke effectiviteit, communicatie en presentatie, coachen, sales en klantgerichtheid. Uiteraard kunnen we deze trainingen ook samen met u op maat maken zodat ze naadloos aansluiten op uw praktijk en het resultaat ultiem is.

Ervaringen

Gemiddeld cijfer voor Boertien Vergouwen Overduin (Deel je ervaring)

8,4 Gebaseerd op 2.019 ervaringen van 30 opleidingen, trainingen en cursussen

 

Enkele ervaringen met cursussen van Boertien Vergouwen Overduin

Leidinggeven aan Verandering

Leidinggeven aan Verandering

Chris Dobber | Beoordeling: 9 don 07 aug 2014 12:16:26 UTC

“Nuttig in het kader van ons verandertraject en zeker als het gaat om effectief te (gaan) operen als team!” “Nuttig in het kader van ons verandertraject en zeker als het gaat om effectief te (gaan) operen als team!”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Effectieve Gespreksvaardigheden

Effectieve Gespreksvaardigheden

Anoniem | Beoordeling: 8 woe 11 jun 2014 00:00:00 UTC

“Het gaat om een zeer leerzame training, die praktisch eenvoudig is toe te passen en die ook in andere situaties dan werk-gerelateerd.” “Het gaat om een zeer leerzame training, die praktisch eenvoudig is toe te passen en die ook in andere situaties dan werk-gerelateerd.”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Sensitief Communiceren

Sensitief Communiceren

Anoniem | Beoordeling: 6 woe 11 jun 2014 00:00:00 UTC

“Prima training, groep was ok, zou graag een meerdaagse training zien. De trainer geef ik een 8. De organisatie waardeer ik met een 8. De accommodatie krijgt van mij een 10.” “Prima training, groep was ok, zou graag een meerdaagse training zien. De trainer geef ik een 8. De organisatie waardeer ik met een 8. De acc…”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Basistraining Leidinggeven

Basistraining Leidinggeven

Anoniem | Beoordeling: 8 din 10 jun 2014 00:00:00 UTC

“Erg nuttige, leerzame en intensieve training. Leuke groepsdynamiek en goede trainer. Een aanrader! :).” “Erg nuttige, leerzame en intensieve training. Leuke groepsdynamiek en goede trainer. Een aanrader! :).”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Overkomen Zoals U Wilt

Overkomen Zoals U Wilt

Anoniem | Beoordeling: 9 maa 02 jun 2014 00:00:00 UTC

“Ik vond het een goede training. Heb er zeker wat aan gehad en ga er (verder) mee aan de slag. Heb meer inzicht gekregen in mijn "gedrag".” “Ik vond het een goede training. Heb er zeker wat aan gehad en ga er (verder) mee aan de slag. Heb meer inzicht gekregen in mijn "gedrag".”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Didactische Vaardigheden voor de niet-Trainer

Didactische Vaardigheden voor de niet-Trainer

Anoniem | Beoordeling: 10 maa 02 jun 2014 00:00:00 UTC

“Pittige training. Veel informatie maar wel allemaal duidelijk. Het tempo in de cursus is prima en per onderdeel wordt er voldoende aandacht besteed aan het onderwerp.” “Pittige training. Veel informatie maar wel allemaal duidelijk. Het tempo in de cursus is prima en per onderdeel wordt er voldoende aandacht …”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Assertiviteit op de Werkplek

Assertiviteit op de Werkplek

Anoniem | Beoordeling: 9 din 27 mei 2014 00:00:00 UTC

“Zeer goede training, veel geleerd, er zijn veel zaken besproken die herkenbaar zijn maar nooit eerder zo benoemd.” “Zeer goede training, veel geleerd, er zijn veel zaken besproken die herkenbaar zijn maar nooit eerder zo benoemd.”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Timemanagement

Timemanagement

Cindy Wer | Beoordeling: 8 din 27 mei 2014 00:00:00 UTC

“Ik vind dat de training heel praktisch is ingericht. Goede afwisseling tussen theorie en praktijk. De trainer geef ik een 8 .” “Ik vind dat de training heel praktisch is ingericht. Goede afwisseling tussen theorie en praktijk. De trainer geef ik een 8 .”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Planmatig Werken

Planmatig Werken

Anoniem | Beoordeling: 8 vri 23 mei 2014 00:00:00 UTC

“Erg prettig! En heel veel geleerd/verder gekomen in mijn werk! De trainer geef ik een 8. De organisatie waardeer ik met een 9. De accommodatie krijgt van mij een 9.” “Erg prettig! En heel veel geleerd/verder gekomen in mijn werk! De trainer geef ik een 8. De organisatie waardeer ik met een 9. De accommodat…”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Brain Based Beïnvloeden

Brain Based Beïnvloeden

Jansen, P. | Beoordeling: 10 vri 23 mei 2014 00:00:00 UTC

“Ongelooflijk hoe snel mij een spiegel werd voorgehouden en daarbij aangewezen werd waar ik me (op welke wijze) kan verbeteren!” “Ongelooflijk hoe snel mij een spiegel werd voorgehouden en daarbij aangewezen werd waar ik me (op welke wijze) kan verbeteren!”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Persoonlijke Effectiviteit

Persoonlijke Effectiviteit

Anoniem | Beoordeling: 10 don 22 mei 2014 00:00:00 UTC

“Training was een 'openbaring'. Levenslessen die ik iedereen toewens. Een basis voor verdere ontplooiing.” “Training was een 'openbaring'. Levenslessen die ik iedereen toewens. Een basis voor verdere ontplooiing.”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Persoonlijke Uitstraling en Interactie

Persoonlijke Uitstraling en Interactie

Sander Klint | Beoordeling: 8 woe 21 mei 2014 00:00:00 UTC

“Inspirerend, (inter)actief, waardevol door feedback van zowel de trainer als medecursisten, zet je aan tot nadenken (bewustwording).” “Inspirerend, (inter)actief, waardevol door feedback van zowel de trainer als medecursisten, zet je aan tot nadenken (bewustwording).”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Effectief Beïnvloeden

Effectief Beïnvloeden

Bert Doesburg | Beoordeling: 8 don 15 mei 2014 00:00:00 UTC

“Interactieve training. Door de aanwezigheid van de acteur goed kunnen oefenen. Training iets te kort om alle agenda items goed uit te diepen.” “Interactieve training. Door de aanwezigheid van de acteur goed kunnen oefenen. Training iets te kort om alle agenda items goed uit te diepen…”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Basisvaardigheden in Communicatie

Basisvaardigheden in Communicatie

Rachid Menhak | Beoordeling: 8 woe 14 mei 2014 00:00:00 UTC

“Leerzaam, energievol, ruimte om te refereren naar de werkelijkheid en daarom concreet aan je ontwikkeling te kunnen werken.” “Leerzaam, energievol, ruimte om te refereren naar de werkelijkheid en daarom concreet aan je ontwikkeling te kunnen werken.”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Natuurlijk Assertief Optreden

Natuurlijk Assertief Optreden

Anoniem | Beoordeling: 9 vri 09 mei 2014 00:00:00 UTC

“Erg goed gevoel. Zeer leerzaam! Reflectiesessie of "terugkomdag" of ochtend n ca. 1/2 jaar zou echte toevoeging zijn.” “Erg goed gevoel. Zeer leerzaam! Reflectiesessie of "terugkomdag" of ochtend n ca. 1/2 jaar zou echte toevoeging zijn.”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Schriftelijk Rapporteren

Schriftelijk Rapporteren

Anoniem | Beoordeling: 8 don 08 mei 2014 00:00:00 UTC

“Goede trainer die op begrijpelijke wijze praktische tips geeft om betere teksten (en op een betere manier) te schrijven.” “Goede trainer die op begrijpelijke wijze praktische tips geeft om betere teksten (en op een betere manier) te schrijven.”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Praktisch Leidinggeven

Praktisch Leidinggeven

Anoniem | Beoordeling: 8 don 08 mei 2014 00:00:00 UTC

“Ik zat er primair wat gelaten omdat ik reeds 15 jr. leiding geef. Ik weet een beperking van mij als leidinggevende. Deze kwam tijdens het laatste rollenspel boven water. Ik kreeg vervolgens gereedschap aangereikt om hiermee om te gaan.” “Ik zat er primair wat gelaten omdat ik reeds 15 jr. leiding geef. Ik weet een beperking van mij als leidinggevende. Deze kwam tijdens het la…”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Leidinggeven aan Professionals

Leidinggeven aan Professionals

Els ten Cate | Beoordeling: 10 din 06 mei 2014 00:00:00 UTC

“De training sluit goed aan op de praktijk en geeft inzicht in de theorie en eigen stijl(en) van leidinggeven incl. aandachtspunten en sterke kanten.” “De training sluit goed aan op de praktijk en geeft inzicht in de theorie en eigen stijl(en) van leidinggeven incl. aandachtspunten en sterke…”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Correct Nederlands

Correct Nederlands

Anoniem | Beoordeling: 7 maa 28 apr 2014 00:00:00 UTC

“Ontzettend leerzaam. Het geeft mij meer inzicht en zelfvertrouwen om mijn eigen brieven te schrijven.” “Ontzettend leerzaam. Het geeft mij meer inzicht en zelfvertrouwen om mijn eigen brieven te schrijven.”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Inspirerend Leidinggeven aan Teams

Inspirerend Leidinggeven aan Teams

Anoniem | Beoordeling: 7 din 22 apr 2014 00:00:00 UTC

“Een duidelijke training met een goede coach/acteur die te lang duurde. De trainer geef ik een 8. De organisatie waardeer ik met een 7. De accommodatie krijgt van mij een 8.” “Een duidelijke training met een goede coach/acteur die te lang duurde. De trainer geef ik een 8. De organisatie waardeer ik met een 7. De ac…”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Starten als Trainer

Starten als Trainer

Anoniem | Beoordeling: 8 don 10 apr 2014 00:00:00 UTC

“Training zet aan tot nadenken. Goed om collega docenten te zien en te leren kennen. De trainer geef ik een 9 .” “Training zet aan tot nadenken. Goed om collega docenten te zien en te leren kennen. De trainer geef ik een 9 .”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Creativiteit en Resultaat

Creativiteit en Resultaat

Edwin Sprenger de Rover | Beoordeling: 8 don 10 apr 2014 00:00:00 UTC

“Interessante training. Toepasbaar in praktijk. Veel ruimte voor overleg. De trainer geef ik een 8. De organisatie waardeer ik met een 8. De accommodatie krijgt van mij een 8.” “Interessante training. Toepasbaar in praktijk. Veel ruimte voor overleg. De trainer geef ik een 8. De organisatie waardeer ik met een 8. De …”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Presentatietechnieken

Presentatietechnieken

Anoniem | Beoordeling: 10 vri 28 mar 2014 00:00:00 UTC

“The training opens up your eyes - you learn from the other participants. De trainer geef ik een 9. De organisatie waardeer ik met een 5. De accommodatie krijgt van mij een 9.” “The training opens up your eyes - you learn from the other participants. De trainer geef ik een 9. De organisatie waardeer ik met een 5. De …”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Efficiënt en Begrijpelijk Schrijven

Efficiënt en Begrijpelijk Schrijven

Herman Derks | Beoordeling: 8 don 13 mar 2014 00:00:00 UTC

“Ik kan zelfs mijn eigen stukken verbeteren. Had deze training 30 jaar eerder moeten volgen. De trainer geef ik een 9 .” “Ik kan zelfs mijn eigen stukken verbeteren. Had deze training 30 jaar eerder moeten volgen. De trainer geef ik een 9 .”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Leidinggeven vanuit Persoonlijke Kracht

Leidinggeven vanuit Persoonlijke Kracht

Anoniem | Beoordeling: 10 woe 05 mar 2014 00:00:00 UTC

“Leerzaam. Zit goed in elkaar. De trainers verstaan hun vak. Leuk. De trainer geef ik een 9. De organisatie waardeer ik met een 9. De accommodatie krijgt van mij een 9.” “Leerzaam. Zit goed in elkaar. De trainers verstaan hun vak. Leuk. De trainer geef ik een 9. De organisatie waardeer ik met een 9. De accommo…”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Creatief en Doelgericht Schrijven

Creatief en Doelgericht Schrijven

Anoniem | Beoordeling: 7 don 12 dec 2013 00:00:00 UTC

“Heb goede handvaten gekregen om teksten te verbeteren en aantrekkelijker te maken. Toepassen blijft een kunst.” “Heb goede handvaten gekregen om teksten te verbeteren en aantrekkelijker te maken. Toepassen blijft een kunst.”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Klantgerichte Adviesrapporten Schrijven

Klantgerichte Adviesrapporten Schrijven

Anoniem | Beoordeling: 9 woe 11 dec 2013 00:00:00 UTC

“Zeer prettige lessen. De trainer geef ik een 10. De organisatie waardeer ik met een 9. De accommodatie krijgt van mij een 8.” “Zeer prettige lessen. De trainer geef ik een 10. De organisatie waardeer ik met een 9. De accommodatie krijgt van mij een 8.”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Persoonlijke Kracht en Uitstraling

Persoonlijke Kracht en Uitstraling

Anoniem | Beoordeling: 10 zon 16 dec 2012 21:10:53 UTC

“Ik ben heel tevreden over deze cursus. Ik heb concrete handvatten gekregen waarmee ik in de dagelijkse praktijk mijn voordeel kan doen. Ik ben mij bewuster van mijn houding, intonatie, stemgeluid en van eventuele belemmerende gedachten waardoor ik mij 'kleiner' maakte. Dat laat ik nu minder gebeuren en dat voelt goed!” “Ik ben heel tevreden over deze cursus. Ik heb concrete handvatten gekregen waarmee ik in de dagelijkse praktijk mijn voordeel kan doen. Ik b…”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Klantgericht Telefoneren

Klantgericht Telefoneren

A. Strietman | Beoordeling: 7,6 don 09 dec 2010 22:58:13 UTC

“Zeer positievetheoretische en actieve training.
Een aanrader voor een ieder die zijn etiquette van telefoneren wil opfrissen.
Nodigt uit om je doelstellingen te verbeteren.
Zeer aan te bevelen training”
“Zeer positievetheoretische en actieve training.
Een aanrader voor een ieder die zijn etiquette van telefoneren wil opfrissen.
Nodigt uit om j…”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Mindmappen

Mindmappen

Jan Ronday | Beoordeling: 8,6 woe 23 sep 2009 21:25:55 UTC

“Voldeed geheel aan mijn verwachtingen.
Leuke, actieve kleine groep en goede trainer. Goede cases. Genoeg ruimte voor eigen inbreng. ”
“Voldeed geheel aan mijn verwachtingen.
Leuke, actieve kleine groep en goede trainer. Goede cases. Genoeg ruimte voor eigen inbreng. ”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneren wij € 1,- aan Stichting Edukans.

Staat de training niet in deze lijst? Vul de naam dan in op het formulier.
(optioneel)
/ 10
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
Door op "Deel je ervaring" te klikken, ga je akkoord met de voorwaarden

Opleidingen van Boertien Vergouwen Overduin

Not for humans