ExplainiT

Logo van ExplainiT
Adres

John Maynard Keynesstraat 351
7559SV Hengelo

http://www.explainit.nl
Telefoon 074 - 2470175 Laat telefoonnummer zien

598 trainingen

Overzicht

Ervaringen (378)

1 A.J. van Kooten
“In september 2013 ben ik vanuit Amsterdam naar Breda afgereisd voor een cursus Digitaal Archiveren van ExplainIt. De cursus in Amsterdam ging niet ...”

Lees alle ervaringen
 

ExplainiT is een organisatie die zich richt op training en consultancy van management, communicatie en ICT vaardigheden. Wij kunnen meer dan 1500 organisaties in heel Nederland als onze klant beschouwen. Samen met deze klanten werken wij aan persoonlijke ontwikkeling van medewerkers en organisatieontwikkeling. De kwaliteit van organisaties wordt bepaald door de kwaliteit van zijn medewerkers. Het …

Lees de complete beschrijving

Beschrijving

ExplainiT is een organisatie die zich richt op training en consultancy van management, communicatie en ICT vaardigheden. Wij kunnen meer dan 1500 organisaties in heel Nederland als onze klant beschouwen. Samen met deze klanten werken wij aan persoonlijke ontwikkeling van medewerkers en organisatieontwikkeling. De kwaliteit van organisaties wordt bepaald door de kwaliteit van zijn medewerkers. Het investeren in mensen zal zich daarom altijd lonen.

Onze jarenlange ervaring met het trainen van vaardigheden en het uitvoeren van projecten bij klanten, heeft ons geleerd dat het naast verwerven van de noodzakelijke skills op verschillende competentiegebieden in toenemende mate gaat om toepassing en integratie.
De productiviteit van een individu en teams zijn steeds belangrijker voor het bestaansrecht van organisaties. In de huidige tijd met onomkeerbare trends als globalisering en automatisering is doelgerichtheid en doelmatig werken basisvoorwaarde om te overleven.


ExplainiT is een dienstverlener met een praktijkgerichte inslag. Wij zullen niet de koers van uw organisatie bepalen, dat doet uzelf. Wel kunnen wij een pragmatische partner zijn om medewerkers, teams en uzelf díe vaardigheden aan te leren, die nodig zijn om targets te realiseren.
Onze trainers/coaches hebben naast hun theoretische en didactische ervaring ook veel praktijkervaring, doordat zij veelvuldig als consultant bij onze klanten worden ingezet.

Ervaringen

Gemiddeld cijfer voor ExplainiT (Deel je ervaring)

8,4 Gebaseerd op 378 ervaringen van 62 opleidingen, trainingen en cursussen

 

Enkele ervaringen met cursussen van ExplainiT

Digitaal Archiveren

Digitaal Archiveren

A.J. van Kooten | Beoordeling: 1 din 31 dec 2013 09:44:59 UTC

“In september 2013 ben ik vanuit Amsterdam naar Breda afgereisd voor een cursus Digitaal Archiveren van ExplainIt. De cursus in Amsterdam ging niet door bij gebrek aan belangstelling, vandaar dat ik helemaal naar Breda moest. De locatie was zeer slecht bereikbaar (allerlei wegopbrekingen in de directe omgeving), waardoor ik te laat arriveerde. Eenmaal aangekomen bleek dat ik 1 van slechts 3 deelnemers was, waarvan er 2 uit Amsterdam kwamen! Toen ik ter plekke en achteraf aangaf dit behoorlijk inefficiënt te vinden, werd mij uitgelegd dat zij bij boeking niet konden zien waar iemand vandaan kwam. Dat vind ik erg vreemd en op z'n minst voor verbetering vatbaar. Ook werd er door de cursusleider gesproken over 'urgent' waar het daadwerkelijk ging om 'belangrijk'. Toch 2 totaal verschillende dingen wanneer het gaat over time management. Als klap op de vuurpijl deed de apparatuur het niet!! Na lange tijd doelloos te hebben gewacht werd de cursusdag afgeblazen en konden we onverrichter zaken naar huis. Ons werd aangeboden dat we de cursus op een andere dag konden volgen. Mijn verzoek om vergoeding van de gemaakte benzinekosten werd niet ingewilligd. Sterker nog, op mijn mails en telefoontjes over deze gang van zaken wordt überhaupt niet meer gereageerd. In mijn ogen is dit allemaal zeer onprofessioneel.” “In september 2013 ben ik vanuit Amsterdam naar Breda afgereisd voor een cursus Digitaal Archiveren van ExplainIt. De cursus in Amsterdam gin…”

Google AdWords

Google AdWords

Anoniem | Beoordeling: 9 woe 06 mar 2013 10:20:06 UTC

“De training werd gegeven door een bevlogen, betrokken trainer. Persoonlijk vond ik dit erg fijn. De trainer beheerste de stof uitstekend en kon mijn vragen uitstekend beantwoorden. ” “De training werd gegeven door een bevlogen, betrokken trainer. Persoonlijk vond ik dit erg fijn. De trainer beheerste de stof uitstekend en …”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Google Analytics

Google Analytics

Anoniem | Beoordeling: 8 woe 20 feb 2013 13:56:42 UTC

“Interessante training, ondanks de soms complexe stof. Maar 1 dag is zeker te kort voor dit onderwerp.” “Interessante training, ondanks de soms complexe stof. Maar 1 dag is zeker te kort voor dit onderwerp.”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Training OR raad

Training OR raad

M. Verhoeven | Beoordeling: 8 din 19 feb 2013 10:54:13 UTC

“Tijdens de training was er een goede interactie. De tweede dag is er goed ingespeeld op de feedback van de eerste dag. ” “Tijdens de training was er een goede interactie. De tweede dag is er goed ingespeeld op de feedback van de eerste dag. ”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Klantgericht mailen

Klantgericht mailen

L. Bellekom | Beoordeling: 9 don 14 feb 2013 09:09:41 UTC

“De manier van training geven door Sarah spreekt mij zeer aan. Effectief en tijd voor een 'uitstapje'!” “De manier van training geven door Sarah spreekt mij zeer aan. Effectief en tijd voor een 'uitstapje'!”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Microsoft Office 2010 migratie

Microsoft Office 2010 migratie

D. Verkade | Beoordeling: 9 maa 28 jan 2013 08:31:15 UTC

“Ik was eerst wat sceptisch over deze training maar ik ben totaal omgeslagen. De training was uitstekend en zeer informatief. ” “Ik was eerst wat sceptisch over deze training maar ik ben totaal omgeslagen. De training was uitstekend en zeer informatief. ”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Microsoft Excel basis

Microsoft Excel basis

Anoniem | Beoordeling: 8 maa 21 jan 2013 14:23:17 UTC

“Dit was voor mij een prima training. Zou alleen nog wel iets meer tijd willen hebben om te kunnen oefenen.” “Dit was voor mij een prima training. Zou alleen nog wel iets meer tijd willen hebben om te kunnen oefenen.”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Microsoft Excel vervolg

Microsoft Excel vervolg

Anoniem | Beoordeling: 8 maa 21 jan 2013 11:00:11 UTC

“Mijn voorkennis was misschien wat veel, maar dat wist ik vooraf. Alsnog meerdere nieuwe onderwerpen geleerd en over bekende onderwerpen toch nieuwe tips & tricks!” “Mijn voorkennis was misschien wat veel, maar dat wist ik vooraf. Alsnog meerdere nieuwe onderwerpen geleerd en over bekende onderwerpen toch…”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Assertiviteitstraining

Assertiviteitstraining

Angelique Krabbendam | Beoordeling: 10 din 15 jan 2013 09:25:27 UTC

“De training Assertief optreden was een uitstekende training. De trainster was een prettig persoon met veel kennis en heeft deze op een juiste manier overgebracht.” “De training Assertief optreden was een uitstekende training. De trainster was een prettig persoon met veel kennis en heeft deze op een juist…”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Creatief in communicatie

Creatief in communicatie

Ursula de Kraay | Beoordeling: 9 don 10 jan 2013 08:51:55 UTC

“Ik heb de training als zeer prettig ervaren, omdat we meer de 'diepte'in konden door de 1 op 1 sessie. ” “Ik heb de training als zeer prettig ervaren, omdat we meer de 'diepte'in konden door de 1 op 1 sessie. ”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Lastige gesprekken voeren

Lastige gesprekken voeren

Ritish Biharie | Beoordeling: 9 don 03 jan 2013 08:48:48 UTC

“Ik heb de training als positief ervaren, goede trainer, dit gaat zeker een vervolg krijgen. Periodiek een training on the job.” “Ik heb de training als positief ervaren, goede trainer, dit gaat zeker een vervolg krijgen. Periodiek een training on the job.”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Telefonische verkoop & acquisitie

Telefonische verkoop & acquisitie

Ingrid M. | Beoordeling: 8 woe 19 dec 2012 10:23:20 UTC

“Training een-op-een in een dag gevolgd. Prima op maat en duidelijke handvatten waarmee ik daadwerkelijk aan de gang kan.” “Training een-op-een in een dag gevolgd. Prima op maat en duidelijke handvatten waarmee ik daadwerkelijk aan de gang kan.”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Microsoft Outlook

Microsoft Outlook

Anoniem | Beoordeling: 8 vri 30 nov 2012 12:27:18 UTC

“De training op locatie van ExplainiT van een halve dag vond ik een zeer interessante training. Veel geleerd!” “De training op locatie van ExplainiT van een halve dag vond ik een zeer interessante training. Veel geleerd!”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Presenteren

Presenteren

N. Helvensteijn | Beoordeling: 8 din 27 nov 2012 17:00:59 UTC

“De training Presentatievaardigheden was heel erg leerzaam. De gelegenheid tot het stellen van vragen en het oefenen was erg goed. ” “De training Presentatievaardigheden was heel erg leerzaam. De gelegenheid tot het stellen van vragen en het oefenen was erg goed. ”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Prezi

Prezi

Cecile Heerkens | Beoordeling: 8 din 27 nov 2012 09:46:26 UTC

“Ik vond het een nuttige training, alles werd in een goed tempo en (meestal) duidelijk uitgelegd. Als er onduidelijkheden waren, was er gelegenheid tot vragen. Heel soms was er even onduidelijkheid, ook bij de trainer. Bij het individueel oefenen ging er dan even iets mis doordat ik bijvoorbeeld een plaatje verkeerd had ingevoegd. De trainer wist dit dan wel goed op te lossen/ te herstellen voor mij, maar de oorzaak was niet duidelijk. Dus ik wist dan niet waardoor het verkeerd ging.” “Ik vond het een nuttige training, alles werd in een goed tempo en (meestal) duidelijk uitgelegd. Als er onduidelijkheden waren, was er geleg…”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Notuleren op de laptop

Notuleren op de laptop

Anoniem | Beoordeling: 10 vri 23 nov 2012 16:42:10 UTC

“Door een kleine groep kan er veel persoonlijke aandacht geschonken worden wat ik als erg prettig heb ervaren.” “Door een kleine groep kan er veel persoonlijke aandacht geschonken worden wat ik als erg prettig heb ervaren.”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Social Media

Social Media

Marja | Beoordeling: 8 vri 23 nov 2012 13:36:28 UTC

“De training is een prima basis om medewerkers kennis te laten maken met Social Media. Er werd leuk en inspirerend gepresenteerd.” “De training is een prima basis om medewerkers kennis te laten maken met Social Media. Er werd leuk en inspirerend gepresenteerd.”

Schriftelijk rapporteren

Schriftelijk rapporteren

Patricia Bijl | Beoordeling: 9 vri 23 nov 2012 07:53:32 UTC

“Heb weer van alles geleerd en veel kennis opgedaan, een aanrader als je schrijft voor je werk! Even terug naar de basis van de Nederlandse taal, daardoor nieuwe inzichten gekregen.” “Heb weer van alles geleerd en veel kennis opgedaan, een aanrader als je schrijft voor je werk! Even terug naar de basis van de Nederlandse t…”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Persoonlijke effectiviteit

Persoonlijke effectiviteit

Anoniem | Beoordeling: 9 din 20 nov 2012 16:12:38 UTC

“Erg tevreden n.a.v. de 2-daagse training op locatie.
Inhoudelijk erg interssant, goede en tactvolle trainster.”
“Erg tevreden n.a.v. de 2-daagse training op locatie.
Inhoudelijk erg interssant, goede en tactvolle trainster.”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Microsoft Word vervolg

Microsoft Word vervolg

Capel | Beoordeling: 8 maa 19 nov 2012 17:16:44 UTC

“De training was goed georganiseerd. Er is voor mij voldoende stof behandeld tijdens deze 1 daagse training. De manier van lesgeven vond ik erg prettig. ” “De training was goed georganiseerd. Er is voor mij voldoende stof behandeld tijdens deze 1 daagse training. De manier van lesgeven vond ik e…”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Microsoft Project

Microsoft Project

S Schootstra | Beoordeling: 9 vri 16 nov 2012 15:37:15 UTC

“Het was een prima update op datgene wat ik al wist in het programma. Daarnaast ook weer een aantal nieuwe dingen geleerd” “Het was een prima update op datgene wat ik al wist in het programma. Daarnaast ook weer een aantal nieuwe dingen geleerd”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

ITIL V3 Foundation

ITIL V3 Foundation

Anoniem | Beoordeling: 7 woe 14 nov 2012 09:20:49 UTC

“Na het volgen van de 3-daagse open training bij ExplainiT heb ik ook het exmanen met succes afgerond.
“Na het volgen van de 3-daagse open training bij ExplainiT heb ik ook het exmanen met succes afgerond.

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Notuleren

Notuleren

Wilma Weber | Beoordeling: 9 din 13 nov 2012 17:45:56 UTC

“Veel geleerd, goed uitgelegd. Hoop dat het effecten geeft. Manier van trainen was goed dus daar kan het niet aan liggen.” “Veel geleerd, goed uitgelegd. Hoop dat het effecten geeft. Manier van trainen was goed dus daar kan het niet aan liggen.”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Microsoft Access vervolg

Microsoft Access vervolg

E. Swietkowiak | Beoordeling: 10 din 13 nov 2012 17:04:27 UTC

“Op 12 november heb ik de training 1 op 1 gevolgd. De manier van lesgeven en uitleg van de trainer was uitstekend. Het was precies waar ik naar op zoek was. ” “Op 12 november heb ik de training 1 op 1 gevolgd. De manier van lesgeven en uitleg van de trainer was uitstekend. Het was precies waar ik na…”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Zakelijk corresponderen

Zakelijk corresponderen

Anoniem | Beoordeling: 8 din 13 nov 2012 11:24:43 UTC

“Ik heb deelgenomen aan een in-company training Zakelijk Nederlands van 2 losse dagdelen.
Naast een prettige training ook een frisse, creatieve en prettige docent.”
“Ik heb deelgenomen aan een in-company training Zakelijk Nederlands van 2 losse dagdelen.
Naast een prettige training ook een frisse, creati…”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Nieuwe spelling

Nieuwe spelling

Anoniem | Beoordeling: 8 vri 09 nov 2012 14:53:48 UTC

“Ik had graag een wat uitegebreidere training gekregen. Ik hou mij aanbevolen voor een vervolg cursus!” “Ik had graag een wat uitegebreidere training gekregen. Ik hou mij aanbevolen voor een vervolg cursus!”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Ipad Training

Ipad Training

Anoniem | Beoordeling: 9 vri 09 nov 2012 10:26:49 UTC

“Omdat wij zakelijk met de Ipad werken bij de gemeente Dinkelland hebben wij van ExplainiT een een-op-een training gekregen.
De training was in 1 woord super. Ik heb veel geleerd, ondanks dat ik al veel van de Ipad wist, kon de docent mij nog meer dingen laten zien en vooral tips en trucks leren.
Erg goede docent van ExplainiT. Ik kan het iedereen aanbevelen!
“Omdat wij zakelijk met de Ipad werken bij de gemeente Dinkelland hebben wij van ExplainiT een een-op-een training gekregen.
De training was…”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Omgaan met agressie

Omgaan met agressie

Anoniem | Beoordeling: 8 woe 07 nov 2012 17:28:10 UTC

“Het was een fijne en leerzame training. Was fijn om te ervaren dat elkaars en je eigen veiligheid moet denken!” “Het was een fijne en leerzame training. Was fijn om te ervaren dat elkaars en je eigen veiligheid moet denken!”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Effectief samenwerken

Effectief samenwerken

Francois Titahena | Beoordeling: 9 din 06 nov 2012 20:02:21 UTC

“De training Effectief samenwerken heeft mij in korte tijd verrassend veel meer opgeleverd dan verwacht !” “De training Effectief samenwerken heeft mij in korte tijd verrassend veel meer opgeleverd dan verwacht !”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Correct Nederlands

Correct Nederlands

K. de Boer | Beoordeling: 8 din 06 nov 2012 12:15:17 UTC

“De training Correct Nederlands was leerzaam en leuk. De manier van lesgeven was uitstekend. Het tempo van de training was goed. ” “De training Correct Nederlands was leerzaam en leuk. De manier van lesgeven was uitstekend. Het tempo van de training was goed. ”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Time Management

Time Management

A. Rullens | Beoordeling: 9 din 06 nov 2012 12:02:16 UTC

“Leuke, interessante training. Kon de aandacht er goed bij houden. De stof is goed toepasbaar in de praktijk. ” “Leuke, interessante training. Kon de aandacht er goed bij houden. De stof is goed toepasbaar in de praktijk. ”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Programmeren in Visual Basic for Applications

Programmeren in Visual Basic for Applications

Anoniem | Beoordeling: 9 don 01 nov 2012 15:21:08 UTC

“De training sluit heel goed aan naar wat ik zoek. Erg prettige manier van lesgeven en de docent begreep heel goed wat ik nodig. Erg prettig!” “De training sluit heel goed aan naar wat ik zoek. Erg prettige manier van lesgeven en de docent begreep heel goed wat ik nodig. Erg prettig!”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Microsoft Word basis

Microsoft Word basis

Anoniem | Beoordeling: 10 woe 31 okt 2012 17:55:58 UTC

“Heel erg duidelijk, fijne docent om naar te luisteren. Alles was perfect geregeld. Excel is is voor de toekomst. Ik ben zeer tevereden over ExplainiT” “Heel erg duidelijk, fijne docent om naar te luisteren. Alles was perfect geregeld. Excel is is voor de toekomst. Ik ben zeer tevereden over …”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

SharePoint Content Management

SharePoint Content Management

Erik Neurink | Beoordeling: 9 woe 31 okt 2012 17:42:34 UTC

“Ik vond de training goed aanluiten op de kennis die ik heb van SharePoint. De manier van lesgeven en de mogelijkheid tot vragenstellen was perfect. ” “Ik vond de training goed aanluiten op de kennis die ik heb van SharePoint. De manier van lesgeven en de mogelijkheid tot vragenstellen was p…”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Microsoft Office - Powerpoint

Microsoft Office - Powerpoint

Arianne Sipman | Beoordeling: 8 maa 22 okt 2012 10:51:32 UTC

“De trainer van ExplainiT gaat heel goed in op de vragen en problemen vanuit de groep. Hierdoor wordt de Powerpointtraining geen standaard verhaal, maar echt maatwerk en toegesneden op je eigen werksituatie. Heel veel van opgestoken en direct toepasbaar, top! ” “De trainer van ExplainiT gaat heel goed in op de vragen en problemen vanuit de groep. Hierdoor wordt de Powerpointtraining geen standaard ve…”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Gespreksvaardigheden

Gespreksvaardigheden

Francien van Dick | Beoordeling: 9 vri 19 okt 2012 09:32:33 UTC

“De trainster was TOP. Een heldere training, door de kleine groep veel ruimte voor persoonlijke input/casussen. Heel leerzam, goede handvaten gekregen voor het voeren van toekomstige gesprekken.” “De trainster was TOP. Een heldere training, door de kleine groep veel ruimte voor persoonlijke input/casussen. Heel leerzam, goede handvaten…”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Omgaan met feedback

Omgaan met feedback

Anoniem | Beoordeling: 9 vri 19 okt 2012 09:17:43 UTC

“een geweldige ervaring ; er worden heel veel "handvaten "aangereikt die je kunt gebruiken; De lerares, Corina Kopstein mag een compliment gegeven worden, net als explainit ” “een geweldige ervaring ; er worden heel veel "handvaten "aangereikt die je kunt gebruiken; De lerares, Corina Kopstein mag een compliment ge…”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Microsoft Visio

Microsoft Visio

Inge Meengs | Beoordeling: 8 vri 12 okt 2012 13:39:15 UTC

“De training sluit precies aan naar wat ik wilde leren. De kennis en praktijkopdrachten heeft de trainster mij goed en duidelijk laten zien. ” “De training sluit precies aan naar wat ik wilde leren. De kennis en praktijkopdrachten heeft de trainster mij goed en duidelijk laten zien. ”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Burgergericht schrijven

Burgergericht schrijven

J.Bakker | Beoordeling: 10 woe 10 okt 2012 13:26:53 UTC

“De training is voor iedereen heel herkenbaar; er wordt erg benadrukt om als burger de brieven van de overheid te lezen. Mede hierdoor heb je snel in de gaten dat de huidige stijl niet meer goed is.” “De training is voor iedereen heel herkenbaar; er wordt erg benadrukt om als burger de brieven van de overheid te lezen. Mede hierdoor heb j…”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Social Media voor werving en selectie

Social Media voor werving en selectie

Edith | Beoordeling: 7 woe 19 sep 2012 15:57:53 UTC

“Inhoud: praktisch. Doordat ik een 1-op-1-training had, was het ook heel persoonlijk (hoe verbeter ik mijn profiel, hoe scherm ik bepaalde zaken af, etc.)
Nivau: goed. De docent tastte dit eerst goed af, zodat hij bepaalde slides over kon slaan en andere juist weer extra belichten.
Docent: goed. Ervaring op zowel op het gebied van social media als werving en selectie.
Locatie: goed bereikbaar. Enig nadeel: rumoerig door spelende kinderen.
Organisatie: rommelig. Duurde erg lang voordat exacte locatie bekend was. Op de locatie zelf was geen evaluatieformulier en aanvullende zaken.”
“Inhoud: praktisch. Doordat ik een 1-op-1-training had, was het ook heel persoonlijk (hoe verbeter ik mijn profiel, hoe scherm ik bepaalde za…”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Communicatieve vaardigheden

Communicatieve vaardigheden

| Beoordeling: 10 don 28 jun 2012 08:10:35 UTC

“De cursus heb ik ervaren als zeer waardevol, Ik gebruik het nu al.

De mensen zeggen dat ze mij nu beter begrijpen, niet meer het uitgebreide, waardoor mijn verhaal wazig werd. Maar recht op het doel af.

Zelf probeer ik beter te luisteren naar wat de andere mensen zeggen,dat is moeilijk (want ik heb zelf zoveel te zeggen), maar er zijn vorderingen

Zo zijn er nog meer dingen die mij helpen om duidelijk te communiceren, en te blijven communiceren.Dit heb ik toch maar te danken aan de cursus die ik gevolgd heb, en niet te vergeten Iris (onze cursus leidster). Een woord

Vakvrouw

Met deze ervaring ben ik dus ook naar mijn werkgever gegaan, en heb hem duidelijk gemaakt

Met explanit Kun je zaken doen. Want daar leer wat.

“De cursus heb ik ervaren als zeer waardevol, Ik gebruik het nu al.

De mensen zeggen dat ze mij nu beter begrijpen, niet meer het uitgebreide…”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

SharePoint Site Management

SharePoint Site Management

Anoniem | Beoordeling: 8 din 26 jun 2012 21:59:12 UTC

“Er was tijdens de training voldoende gelegenheid voor het stellen van vragen m.b.t. specifieke bedrijfssituaties.” “Er was tijdens de training voldoende gelegenheid voor het stellen van vragen m.b.t. specifieke bedrijfssituaties.”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Haal alles uit LinkedIn

Haal alles uit LinkedIn

Anoniem | Beoordeling: 8 din 26 jun 2012 11:26:44 UTC

“Een leuke, actieve en praktische training. Ik heb veel kunnen leren van de trainer en zaken direct toe kunnen passen in de praktijk. Met deze training krijg je op een leuke manier inzicht in het fenomeen LinkedIn.” “Een leuke, actieve en praktische training. Ik heb veel kunnen leren van de trainer en zaken direct toe kunnen passen in de praktijk. Met dez…”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Functioneringsgesprek en beoordelingsgesprek

Functioneringsgesprek en beoordelingsgesprek

Anoniem | Beoordeling: 10 maa 25 jun 2012 13:56:31 UTC

“Duidelijke uitleg en doelgericht op onze situatie , we konden niet alles behandelen daar de gespeelde cases iets uitliepen . Ook deze casus waren toegesptst op onze brache” “Duidelijke uitleg en doelgericht op onze situatie , we konden niet alles behandelen daar de gespeelde cases iets uitliepen . Ook deze casus …”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Wervende teksten schrijven

Wervende teksten schrijven

Indra | Beoordeling: 10 vri 22 jun 2012 13:47:10 UTC

“Ik heb enorm veel geleerd van deze praktische training. Aangezien het een 1 op 1 training was, kon ik al mijn persoonlijke punten en vragen aan bod laten komen. Erg prettig en erg leerzaam! ” “Ik heb enorm veel geleerd van deze praktische training. Aangezien het een 1 op 1 training was, kon ik al mijn persoonlijke punten en vragen …”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

SharePoint Designer

SharePoint Designer

Anoniem | Beoordeling: 10 woe 20 jun 2012 09:42:12 UTC

“Een docent met meer dan voldoende kennis van de stof. De duidelijke wil om je iets te leren en je te helpen. Ook bij betrekken van hedendaagse situaties.
Prettige training! Goede lokatie!”
“Een docent met meer dan voldoende kennis van de stof. De duidelijke wil om je iets te leren en je te helpen. Ook bij betrekken van hedendaag…”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Zakelijk Duits

Zakelijk Duits

Erik van Dongen | Beoordeling: 8 din 19 jun 2012 12:19:22 UTC

“Ik heb een goede ervaring met de training "zakelijk Duits" van ExplainIT. Het grootste voordeel is dat de training in-huis gegeven wordt en specifiek afgestemd is op de wensen van de deelnemers. De training was volledig afgestemd op onze onderneming en branche, daarnaast werden er real-life situaties nagebootst die wij één op één toe kunnen passen tijdens onze werkzaamheden. Een voorbeeld is een productpresentatie en een bedrijfsrondleiding in het Duits.


“Ik heb een goede ervaring met de training "zakelijk Duits" van ExplainIT. Het grootste voordeel is dat de training in-huis gegeven wordt en …”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Microsoft Office 2007 migratie

Microsoft Office 2007 migratie

Jan Golstein | Beoordeling: 8 din 19 jun 2012 11:13:52 UTC

“Prima cursus met goed naslagwerk. Met name de zeer heldere en plezierige manier van doceren is mij goed bevallen.
Het is een aanrader bij de installatie van nieuwe pakketten op de PC. ”
“Prima cursus met goed naslagwerk. Met name de zeer heldere en plezierige manier van doceren is mij goed bevallen.
Het is een aanrader bij…”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Account Management

Account Management

Desmond Dekker | Beoordeling: 8 woe 13 jun 2012 10:48:15 UTC

“Goede training. Een aanrader als je projectmanagement wilt toepassen in je omgeving! Veel informatie over hoe je structuur aanbrengt in je dagelijkse werken.” “Goede training. Een aanrader als je projectmanagement wilt toepassen in je omgeving! Veel informatie over hoe je structuur aanbrengt in je d…”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Zakelijk Engels

Zakelijk Engels

Anoniem | Beoordeling: 8 din 12 jun 2012 07:48:00 UTC

“Leuke en leerzame cursus. Wordt in kleine groepen gegeven, wat erg prettig is. Goede docent en doet het op een leuke manier.” “Leuke en leerzame cursus. Wordt in kleine groepen gegeven, wat erg prettig is. Goede docent en doet het op een leuke manier.”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

PRINCE2 ® Foundation

PRINCE2 ® Foundation

Erik Borger | Beoordeling: 8 maa 11 jun 2012 16:28:11 UTC

“De training voldeed aan mijn verwachtingen en geeft veel duidelijkheid over het managen van projecten met prince2. Met name waar de verantwoordelijkheden voor alle projectleden liggen.” “De training voldeed aan mijn verwachtingen en geeft veel duidelijkheid over het managen van projecten met prince2. Met name waar de verantwo…”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Microsoft Access basis

Microsoft Access basis

Anja Groot-Zevert | Beoordeling: 10 vri 08 jun 2012 08:08:30 UTC

“De cursussen werden duidelijk uitgelegd met logische voorbeelden. In stappen per onderdeel zelf oefenen d.m.v opdrachten. De leraar liep daarbij rond om te kijken of het lukte en zonodig aanwijzingen geven. Geen vraag was te gek of te veel. Echt een aanrader.
“De cursussen werden duidelijk uitgelegd met logische voorbeelden. In stappen per onderdeel zelf oefenen d.m.v opdrachten. De leraar liep daa…”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Omgaan met moeilijke mensen

Omgaan met moeilijke mensen

| Beoordeling: 8 din 08 mei 2012 11:26:14 UTC

“Zeer intensieve training. Ik kan deze iedereen aanbevelen.
Ik heb deze training alleen gevolgd. Dat heeft voor- en nadelen. Voordeel: je kunt het helemaal toespitsen op je eigen situtatie. Nadeel: geen rustpunten op de dag en in een groep leer je ook veel van elkaar.”
“Zeer intensieve training. Ik kan deze iedereen aanbevelen.
Ik heb deze training alleen gevolgd. Dat heeft voor- en nadelen. Voordeel: je k…”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Projectmanagement

Projectmanagement

Anoniem | Beoordeling: 9 woe 02 mei 2012 12:15:52 UTC

“1-op-1 training was heel goed. Ging helemaal in op mijn vragen, wensen en behoeftes rondom projectmanagement en train-de-trainer principes.” “1-op-1 training was heel goed. Ging helemaal in op mijn vragen, wensen en behoeftes rondom projectmanagement en train-de-trainer principes.”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Schrijven van beleidsnota's

Schrijven van beleidsnota's

Inge Popken | Beoordeling: 8,4 don 05 apr 2012 13:29:30 UTC

“De locatie was niet makkelijk te vinden. Het is wellicht handig om in de uitnodiging aan te geven dat deelnemers een uit rijkaart krijgen voor de parkeerplaats.

“De locatie was niet makkelijk te vinden. Het is wellicht handig om in de uitnodiging aan te geven dat deelnemers een uit rijkaart krijgen vo…”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Commerciële binnendienst

Commerciële binnendienst

Ellen | Beoordeling: 8,2 zon 01 apr 2012 12:11:00 UTC

“Aantal deelnemers aan deze cursus was 2 personen (van hetzelfde bedrijf) en toch ging de cursus door. Voordeel was dat we het op onze eigen werkzaamheden konden betrekken.” “Aantal deelnemers aan deze cursus was 2 personen (van hetzelfde bedrijf) en toch ging de cursus door. Voordeel was dat we het op onze eigen …”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Zakelijk Frans

Zakelijk Frans

Kristel van Toor | Beoordeling: 9 don 29 mar 2012 12:51:42 UTC

“De lessen waren prettig en goed te volgen. Wel heel erg vermoeiend, maar ik ben er heel veel wijzer van geworden!” “De lessen waren prettig en goed te volgen. Wel heel erg vermoeiend, maar ik ben er heel veel wijzer van geworden!”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Leidinggeven basis

Leidinggeven basis

Manon Ates | Beoordeling: 8,8 don 29 mar 2012 12:26:13 UTC

“Ondanks dar er maar 2 cursisten waren,heb ik erg veel gehad aan de training en vooral de ervaringen die gedeeld werden.
Tevens heb ik de volle gelegenheid gehad om situaties door te nemen en vragen te stellen.”
“Ondanks dar er maar 2 cursisten waren,heb ik erg veel gehad aan de training en vooral de ervaringen die gedeeld werden.
Tevens heb ik de voll…”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Schrijven voor internet en intranet

Schrijven voor internet en intranet

Linda | Beoordeling: 8,2 woe 14 mar 2012 10:00:13 UTC

“Ik heb de training als prettig ervaren. Ik kreeg goede tips voor het schrijven. Goede uitleg en kreeg genoeg kans om vragen te stellen of met voorbeelden te komen die werden behandeld. ” “Ik heb de training als prettig ervaren. Ik kreeg goede tips voor het schrijven. Goede uitleg en kreeg genoeg kans om vragen te stellen of me…”

Klantgericht telefoneren

Klantgericht telefoneren

M.I. Boerdijk | Beoordeling: 9,3 woe 11 jan 2012 08:11:06 UTC

“Ook als je niet telefoneert heb je veel aan deze training, omdat je ook over mondeling communiceren informatie krijgt. Zowel zakelijk als privé een zinvolle training voor iedereen!” “Ook als je niet telefoneert heb je veel aan deze training, omdat je ook over mondeling communiceren informatie krijgt. Zowel zakelijk als pr…”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Omgaan met verandering en reorganisatie

Omgaan met verandering en reorganisatie

s keijsers | Beoordeling: 8,6 din 10 jan 2012 16:14:35 UTC

“zeer concrete interactieve training met zeer goede aandacht voor zaken die per persoon spelen en een uitmuntende trainer” “zeer concrete interactieve training met zeer goede aandacht voor zaken die per persoon spelen en een uitmuntende trainer”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Leidinggeven vervolg

Leidinggeven vervolg

v.van der most | Beoordeling: 9,6 maa 03 mei 2010 15:46:30 UTC

“Als leidinggevende sta ik steviger in mijn schoenen. ik weet wanneer ik andacht moet richten op aansturen of meewerken. ik communiceer doelgericht met mijn medewerkers, mijn collega's en mijn eigen leidinggevenden. Ik kan mijn leiderschapsstijl aanpassen aan de verschillende behoeften van mijn medewerkers. Hierdoor kan ik mijn medewerkers beter motiveren. Kortom: ik kan effectief leidinggeven.

“Als leidinggevende sta ik steviger in mijn schoenen. ik weet wanneer ik andacht moet richten op aansturen of meewerken. ik communiceer doel…”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneren wij € 1,- aan Stichting Edukans.

Staat de training niet in deze lijst? Vul de naam dan in op het formulier.
(optioneel)
/ 10
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
Door op "Deel je ervaring" te klikken, ga je akkoord met de voorwaarden

Opleidingen van ExplainiT

Keurmerken

Not for humans