Beleving in uw facilitaire dienstverlening

Niveau:
Kosten:
Totale lesduur:
Max. deelnemers:
Opleider: Logo van FMM Academy

Tip: Meer info over programma, startdatum, prijzen en inschrijving? Of vraag een in-company offerte aan bij meerdere aanbieders.

Overzicht

Ervaring met deze seminar?

Heb je de seminar Beleving in uw facilitaire dienstverlening gevolgd bij FMM Academy? Help anderen door je ervaring te delen op Springest!

Springest doneert € 1,- aan Stichting Edukans als dank voor jouw ervaring.

 
Tijdstip:
Overdag
Soort locatie:
Open inschrijving
Regio('s):
Neem contact op met de aanbieder

De laatste jaren ontwikkeld de maatschappij zich in een rap tempo. We hebben kennis beschikbaar via het internet en kunnen door nieuwe technologieën elkaar virtueel eenvoudig opzoeken. Mensen ontwikkelen zich veel sneller dan organisaties. Consumenten verbinden zich aan merken en wensen een prettige beleving te ondergaan en zelfs steeds meer ‘ge-entertaint’ te worden in de dienstverlening. Imagineering (strategische bedrijfsinnovatie vanuit het belevingsperspectief) wordt binnen organisaties ingezet om een betere aansluiting te vinden tussen bedrijven en de mensen die ze aan zich willen binden. Organisaties die belevings-gericht ontwerpen weten namelijk eerder mensen te raken en aan zich te …

Lees de complete beschrijving

Beschrijving

De laatste jaren ontwikkeld de maatschappij zich in een rap tempo. We hebben kennis beschikbaar via het internet en kunnen door nieuwe technologieën elkaar virtueel eenvoudig opzoeken. Mensen ontwikkelen zich veel sneller dan organisaties. Consumenten verbinden zich aan merken en wensen een prettige beleving te ondergaan en zelfs steeds meer ‘ge-entertaint’ te worden in de dienstverlening. Imagineering (strategische bedrijfsinnovatie vanuit het belevingsperspectief) wordt binnen organisaties ingezet om een betere aansluiting te vinden tussen bedrijven en de mensen die ze aan zich willen binden. Organisaties die belevings-gericht ontwerpen weten namelijk eerder mensen te raken en aan zich te binden, of dit nu de externe of interne klant betreft.

Een facility manager binnen de kantooromgeving wil een omgeving creëren die bijdraagt aan een positieve werkbeleving en de facility manager van een ziekenhuis wil daarnaast ook dat de patiënt en de bezoeker in het ziekenhuis een zo goed mogelijk verblijf hebben. Dat betekent dat een kopje koffie aanbieden wellicht te weinig is. Het gaat er ook om hoe de koffie wordt geserveerd. Wordt dit geserveerd in een papieren beker? Een porselein kopje?  Wordt het met een glimlach aangeboden in een omgeving die iemand aanspreekt of kun je het zelf uit een automaat halen. Het heeft allemaal te maken met zien, ervaren en voelen. En alles, tot in de details, zorgt ervoor dat we (vaak zonder we het doorhebben) een beleving regisseren.

In de training ‘Beleving in de facilitaire dienstverlening’ krijgt u de kennis, inspiratie en tools aangereikt om beleving dusdanig te regisseren dat u een grotere meerwaarde kunt realiseren voor uw organisatie. In sommige gevallen kunt u zelfs uw processen slimmer inregelen door naar het belevingsperspectief te kijken. Dit kan resulteren in besparingen voor uw organisatie!

Resultaat van de training

In de omgeving waar beleving in optima forma wordt toegepast - De Efteling – zorgt belevingsexpert én facility professional Marcel Broumels er voor dat u zich bekend maakt met het gebied ‘beleving’. Deze workshop vind plaats in het inspirerende Efteling hotel dat naast het park gelegen is. Na het volgen van de training:

  • Weet u wat beleving inhoudt en leert u hoe het regisseren van beleving binnen de (facilitaire) markt wordt toegepast.
  • Kent u diverse belevingsmodellen en de praktische toepassing ervan.
  • Bent u in staat de beleving dusdanig te regisseren dat het beter aansluit bij de behoefte van uw klanten.

Doelgroep training

Deze training is speciaal ontwikkeld voor Facility professionals die een rol spelen bij het optimaliseren van bestaande of ontwikkelingen van nieuwe serviceconcepten.

Deelname

Deelname aan het deze training kost € 590 (excl. btw) per persoon. Indien u (of uw collega) een abonnement op Facility Management Magazine heeft, ontvangt u € 50 korting op de deelnameprijs. Om aanspraak te kunnen maken op deze korting dient u het abonneenummer te vermelden bij uw aanmelding. De prijs is inclusief lunch en documentatiemateriaal.

Ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen. Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneren wij € 1,- aan Stichting Edukans.

Download gratis en vrijblijvend de training brochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Wees slim, vergelijk de top 10

Op Springest vind je 36.189 trainingen en opleidingen, bekijk de top 10 gerelateerd aan Facilitair:

Nieuwsbrief ontvangen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief voor persoonlijke ontwikkeling en ontvang maandelijks een update met artikelen, tests en carrièretips.

Registreer om je eigen Learning Lists te maken

Not for humans