IMK Opleidingen BV

Logo van IMK Opleidingen BV
Adres

Henry Dunantweg 28
2402 NR Alphen aan den Rijn

http://www.imkopleidingen.nl
Telefoon 0172 - 42 34 56 Laat telefoonnummer zien

52 trainingen

Overzicht

Ervaringen (1.715)

8 Mevrouw A. Arnold-van der Molen
“Veel interactie met medecursisten. Daardoor optimale input van praktijk ervaring gelinked met de lesstof”

Lees alle ervaringen
 

Het succes van onze cursisten is ons succes

IMK Opleidingen is sinds 1998 het opleidingsinstituut voor management en communicatie. Wij houden ons bezig met het ontwikkelen van talenten van mensen en organisaties. En dat drukken we uit in concrete resultaten. Met een gemiddeld slagingscijfer van 8,7 kunnen we zeggen dat onze cursisten succesvol zijn. Het succes van de klant beschouwen wij dan ook a…

Lees de complete beschrijving

Beschrijving

Het succes van onze cursisten is ons succes

IMK Opleidingen is sinds 1998 het opleidingsinstituut voor management en communicatie. Wij houden ons bezig met het ontwikkelen van talenten van mensen en organisaties. En dat drukken we uit in concrete resultaten. Met een gemiddeld slagingscijfer van 8,7 kunnen we zeggen dat onze cursisten succesvol zijn. Het succes van de klant beschouwen wij dan ook als ons eigen succes.

De mensen die er werken

Het succes van een organisatie wordt bepaald door de mensen die er werken. Per slot van rekening presteren gemotiveerde en enthousiaste medewerkers vaak beter. Dat ondervinden we zelf en dat vinden we belangrijk voor onze klanten. Daarom staat bij IMK Opleidingen niet de theorie, maar juist de persoonlijke situatie van de cursisten centraal. We besteden veel aandacht aan de persoonlijke leerwensen. Daarbij richten we ons op positieve gedragsverandering en persoonlijke groei.

Waarde voor de organisatie

Persoonlijke groei leidt tot betere prestaties. En daarmee komt ook de organisatie in ontwikkeling. 'Doen' is daarom een belangrijke factor binnen onze werkwijze. Door middel van rollenspelen en confronterende oefeningen ervaren cursisten daadwerkelijk het effect dat men op anderen of op de organisatie in z'n geheel heeft. Bij IMK Opleidingen gaat het dan vooral om het ontwikkelen van vaardigheden, zelfvertrouwen, motivatie, zelfkennis en doorzettingsvermogen. Daarmee ontstaat grip op de functie dat tot uitdrukking komt in een krachtige uitstraling. Want mensen die duidelijk communiceren en zeker overkomen kunnen situaties naar hun hand zetten. Ze zijn in staat om initiatief en verantwoordelijkheid te nemen, waardoor de waarde voor de organisatie toeneemt.

Persoonlijke groei betekent ook 'oude' schotten en blokkades omver werpen. Overtuigingen die het functioneren belemmeren stellen we aan de kaak. Zo maken we ruimte voor nieuwe kennis, frisse ideeën, nieuwe overtuigingen en vaardigheden.

Ondernemerschap

IMK Opleidingen onderscheidt zich in de markt door kennis van ondernemerschap. Veel van onze trainers zijn zelf ondernemer of hebben ruime ervaring opgedaan in het bedrijfsleven. Deze kennis loopt als een rode draad door onze workshops, opleidingen en trainingen. Als gevolg hiervan ligt de focus op een resultaat gerichte aanpak waarbij we de talenten van mensen en organisaties centraal stellen.

We werken met onze opdrachtgevers samen door het aangaan van partnerships. Door het ontwikkelen van de mensen in uw organisatie, tillen we samen uw bedrijf naar een hoger plan. Dat doen we volgens het principe 'investors in people' (IIP). Het label dat wordt toegekend aan organisaties die investeren in continue verbetering van hun personeelsbeleid.

In een notendop heeft u nu kennis kunnen maken met IMK Opleidingen. Voor meer informatie kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. www.imkopleidingen.nl of de cursusinformatielijn 0172 42 34 56.

Ervaringen

Gemiddeld cijfer voor IMK Opleidingen BV (Deel je ervaring)

8,0 Gebaseerd op 1.715 ervaringen van 50 opleidingen, trainingen en cursussen

 

Enkele ervaringen met cursussen van IMK Opleidingen BV

Human Resource Management A opleiding met diploma voor P&O…

Human Resource Management A opleiding met diploma voor P&O en HR medewerkers

Mevrouw A. Arnold-van der Molen | Beoordeling: 8 din 24 jun 2014 14:12:35 UTC

“ Veel interactie met medecursisten. Daardoor optimale input van praktijk ervaring gelinked met de lesstof” “ Veel interactie met medecursisten. Daardoor optimale input van praktijk ervaring gelinked met de lesstof”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Middle Management A opleiding met diploma

Middle Management A opleiding met diploma

De heer P.L.A. van Noort | Beoordeling: 8 din 24 jun 2014 14:09:15 UTC

“Voor mijn functie als regiocoördinator had ik deze opleiding 3 jaar geleden al moeten volgen. Ik kwam tijdens de opleiding er steeds meer achter waar mijn grootste valkuilen lagen, en hoe ik de problemen van de afgelopen 3 jaar simpel had kunnen voorkomen. Ik heb dit persoonlijk als best confronterend ervaren, en dit ging gepaard met de nodig emoties. Dank zij de opleiding heb ik nu wel het idee, dat ik beschik over de juiste handvaten om mijn functie in de toekomst beter te kunnen uitvoeren.” “Voor mijn functie als regiocoördinator had ik deze opleiding 3 jaar geleden al moeten volgen. Ik kwam tijdens de opleiding er steeds meer ac…”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Management Assistent A opleiding met diploma

Management Assistent A opleiding met diploma

Mevrouw T. de Kruijff | Beoordeling: 9 din 24 jun 2014 14:08:17 UTC

“Zeer praktijkgerichte, interessante opleiding. De modules organisatie en personeelsmanagement mogen wat ge-updated worden. Zijn erg uitgebreid, veel theorie. Niet alles is nuttig.” “Zeer praktijkgerichte, interessante opleiding. De modules organisatie en personeelsmanagement mogen wat ge-updated worden. Zijn erg uitgebre…”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Middle Management B opleiding met diploma

Middle Management B opleiding met diploma

Mevrouw N. Schot | Beoordeling: 8 din 24 jun 2014 14:08:16 UTC

“De leraar Rob van Hilgevoord krijgt van mij een 10. Waarom dan een 8 de syllabus, er zitten zoveel fouten in dat het bijna beschamend is. Verder veel geleerd van de opleiding.” “De leraar Rob van Hilgevoord krijgt van mij een 10. Waarom dan een 8 de syllabus, er zitten zoveel fouten in dat het bijna beschamend is. Ve…”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Middle Management als nieuwe uitdaging

Middle Management als nieuwe uitdaging

Mevrouw K. Oudshoorn | Beoordeling: 8 din 24 jun 2014 14:08:15 UTC

“Het interactieve van deze cursus vond ik erg prettig geen droog verhaal maar aan de slag met je mede cursisten.leiderschapsstijlen en manieren van communiceren kwamen voorbij o Een heldere manier.” “Het interactieve van deze cursus vond ik erg prettig geen droog verhaal maar aan de slag met je mede cursisten.leiderschapsstijlen en manier…”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Effectief leidinggeven aan uw team

Effectief leidinggeven aan uw team

Mevrouw I. Roerdinkholder | Beoordeling: 8 din 24 jun 2014 14:08:15 UTC

“Leuke trainig, praktijk gericht, afwisseling theorie en praktijk goed. Voldoende ruimte voor wiegen inbreng. Gedreven trainer met veel praktijk ervaring. Prima lokatie.” “Leuke trainig, praktijk gericht, afwisseling theorie en praktijk goed. Voldoende ruimte voor wiegen inbreng. Gedreven trainer met veel prakt…”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

De professionele telefoniste en receptioniste

De professionele telefoniste en receptioniste

Mevrouw C. Hartman Bergen | Beoordeling: 9 din 24 jun 2014 14:08:14 UTC

“Prima begeleiding door Bart. Dit kwam mede doordat de groep niet zo groot was.(3) Genoeg ruimte voor zelf dingen aan te dragen. Top cursus. Groetjes Carolien” “Prima begeleiding door Bart. Dit kwam mede doordat de groep niet zo groot was.(3) Genoeg ruimte voor zelf dingen aan te dragen. Top cursus. …”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Persoonlijke effectiviteit voor managers

Persoonlijke effectiviteit voor managers

De heer S. Michels | Beoordeling: 10 din 24 jun 2014 14:08:13 UTC

“Bert Pol heeft bij ons een incompany training m.b.t. persoonlijke effectiviteit verzorgt. Hij deed dit op een zeer leerzame en leuke manier. Dit was een eye-opener voor mij en hij heeft ook op de rest van de aanwezigen een zeer positieve indruk achtergelaten.” “Bert Pol heeft bij ons een incompany training m.b.t. persoonlijke effectiviteit verzorgt. Hij deed dit op een zeer leerzame en leuke manier.…”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Praktisch leidinggeven op de werkvloer

Praktisch leidinggeven op de werkvloer

De heer R.E.J. Ploumen | Beoordeling: 8 din 24 jun 2014 14:08:13 UTC

“Hele goede ervaring. zeer leuk persoon wat de les heeft gegeven. heel vrolijk en hij doet leuke dingen. het word niet saai.” “Hele goede ervaring. zeer leuk persoon wat de les heeft gegeven. heel vrolijk en hij doet leuke dingen. het word niet saai.”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Time management & stresspreventie

Time management & stresspreventie

Anoniem | Beoordeling: 8 din 24 jun 2014 14:07:04 UTC

“Ik vond het leerzaam. Het heeft me echt aan het denken gezet. Ik heb concrete stappen kunnen bedenken om mijn timemanagement te verbeteren. Een week tussen de eerste en tweede dag was wat kort om dingen te kunnen toepassen (zeker aangezien ik maar 4 dagen werk), maar tegelijkertijd was het lang genoeg om de stof even te laten inwerken en het niet al te ver te laten wegzakken. En door mee te denken met anderen, kreeg ik ook bevestiging van wat ik al wel goed doe. Dat is ook prettig.” “Ik vond het leerzaam. Het heeft me echt aan het denken gezet. Ik heb concrete stappen kunnen bedenken om mijn timemanagement te verbeteren. …”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Arbeidscontracten, arbeidsrecht en ontslag

Arbeidscontracten, arbeidsrecht en ontslag

Anoniem | Beoordeling: 9 din 24 jun 2014 14:05:51 UTC

“Het zijn twee intensieve maar interessante cursusdagen geweest, onder leiding van een bevlogen docent. Vooral de 'nazorg' die men krijgt, spreekt me erg aan. Veel geleerd.” “Het zijn twee intensieve maar interessante cursusdagen geweest, onder leiding van een bevlogen docent. Vooral de 'nazorg' die men krijgt, sp…”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Communicatievaardigheden

Communicatievaardigheden

Anoniem | Beoordeling: 9 din 24 jun 2014 14:05:42 UTC

“Stanneke, de coach, heeft een zeer goede leermethode om alle deelnemers bij de trainingen actief te betrekken en mee te laten denken, zodat iedereen ervan geleerd heeft.” “Stanneke, de coach, heeft een zeer goede leermethode om alle deelnemers bij de trainingen actief te betrekken en mee te laten denken, zodat …”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

De secretaresse in topvorm

De secretaresse in topvorm

Anoniem | Beoordeling: 8 din 24 jun 2014 14:05:26 UTC

“De leerstof was duidelijk en goede voorbeelden uit de praktijk werden besproken. De groep was niet te groot en de locatie was goed verzorgd.” “De leerstof was duidelijk en goede voorbeelden uit de praktijk werden besproken. De groep was niet te groot en de locatie was goed verzorgd.”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Management Assistent B opleiding met diploma

Management Assistent B opleiding met diploma

Anoniem | Beoordeling: 8 din 24 jun 2014 14:02:58 UTC

“Veel van het lesmateriaal was herhalen, ook al gehad in de opleiding managementassistente A. Meer tijd uittrekken voor de scriptie, is nu te kort.” “Veel van het lesmateriaal was herhalen, ook al gehad in de opleiding managementassistente A. Meer tijd uittrekken voor de scriptie, is nu te…”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Telefonische incasso

Telefonische incasso

Anoniem | Beoordeling: 8 din 24 jun 2014 14:02:42 UTC

“ook nadruk leggen op gedrag van de debiteur. Gedrag van mensen in het algemeen. DISC-module. Zeer gewaardeerd.” “ook nadruk leggen op gedrag van de debiteur. Gedrag van mensen in het algemeen. DISC-module. Zeer gewaardeerd.”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Persoonlijke effectiviteit

Persoonlijke effectiviteit

Anoniem | Beoordeling: 8 din 24 jun 2014 14:01:19 UTC

“Deel 1 had van mij anders gemogen. Voor aanvang van de training habben we materiaal ontvangen die we ter voorbereiding moesten lezen. Hier zou wat mij betreft beter op mogen worden ingespeel. Deel 1 was te algemeen naar mijn mening. Dag 2 daarentegen was top!” “Deel 1 had van mij anders gemogen. Voor aanvang van de training habben we materiaal ontvangen die we ter voorbereiding moesten lezen. Hier z…”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Financieel inzicht in de OR

Financieel inzicht in de OR

Anoniem (bekend bij Springest) | Beoordeling: 9 maa 26 mei 2014 07:55:42 UTC

“Zeer prettige trainer die goed in speelde op de vraag van cursisten. echter is het trainingsmateriaal (map) minimaal gebruikt. Dit is echter niet als negatief ervaren” “Zeer prettige trainer die goed in speelde op de vraag van cursisten. echter is het trainingsmateriaal (map) minimaal gebruikt. Dit is echter…”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Effectief leidinggeven aan de OR

Effectief leidinggeven aan de OR

Anoniem (bekend bij Springest) | Beoordeling: 8 maa 26 mei 2014 07:55:27 UTC

“leerzaam ledinggeven kan op verschillende manieren en de cursusgever heeft een keuze gemaakt in management” “leerzaam ledinggeven kan op verschillende manieren en de cursusgever heeft een keuze gemaakt in management”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Beoordelings- & functioneringsgesprekken voeren

Beoordelings- & functioneringsgesprekken voeren

Anoniem (bekend bij Springest) | Beoordeling: 9 maa 26 mei 2014 07:54:41 UTC

“Ik heb geleerd om door middel van de SMART techniek makkelijk en concrete punten op papier te zetten. En vraagstellingen van leidinggevende naar naar werknemers te gebruiken. Ik weet nu ook het verschil tussen beoordelen en functionerings gesprekken. Hiermee heb ik mijn ervaring verijkt en dat ik soms anders met mensen moet omgaan. het is voor mij een enorme verijking en kennis die ik heb opgedaan tijden de cursus. Ook met name de helderheid hoe alles werdt uitgelegd door de leraar. hij was erg doortastend en speelde in op de situaties van de cursisten” “Ik heb geleerd om door middel van de SMART techniek makkelijk en concrete punten op papier te zetten. En vraagstellingen van leidinggevende …”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Actief en effectief in de OR

Actief en effectief in de OR

Anoniem (bekend bij Springest) | Beoordeling: 9 maa 26 mei 2014 07:52:54 UTC

“Interactieve sessie. Groep was goed in balans. allemaal van organisaties die qua omvang op elkaar leken en ook veel met internationale moederorganisaties.” “Interactieve sessie. Groep was goed in balans. allemaal van organisaties die qua omvang op elkaar leken en ook veel met internationale moede…”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Commerciële binnendienst

Commerciële binnendienst

Anoniem (bekend bij Springest) | Beoordeling: 8 maa 26 mei 2014 07:52:02 UTC

“Was een goede ervaring. vooral met verschillende productie bedrijven erbij zodat er van alles uitgewisseld kon worden.” “Was een goede ervaring. vooral met verschillende productie bedrijven erbij zodat er van alles uitgewisseld kon worden.”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Ondernemerskunde A opleiding: ondernemen is een vak apart

Ondernemerskunde A opleiding: ondernemen is een vak apart

Mevrouw A.M. van Reenen-ten Kate | Beoordeling: 8 maa 26 mei 2014 07:48:22 UTC

“Ik heb de opleiding als een waardevolle investering gezien. Als beginnende ondernemer heb ik aan diverse onderwerpen kunnen 'proeven'. Het was een leuke groep waarin veel praktijkcases konden worden besproken. De docent is erg ervaren en weet veel van de praktijk waardoor de theorie snel tot leven komt.” “Ik heb de opleiding als een waardevolle investering gezien. Als beginnende ondernemer heb ik aan diverse onderwerpen kunnen 'proeven'. Het w…”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Zakelijk corresponderen

Zakelijk corresponderen

Debby Fonville | Beoordeling: 8 don 30 jan 2014 08:24:17 UTC

“Een leerzame en leuke training. We hebben handige tips gekregen om onze correspondentie minder formeel/oubollig te schrijven. Ook alle complimenten voor de trainster Tineke. Al met al een leuke, gezellige en leerzame dag. ” “Een leerzame en leuke training. We hebben handige tips gekregen om onze correspondentie minder formeel/oubollig te schrijven. Ook alle compl…”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Authentiek leiderschap

Authentiek leiderschap

Anoniem (bekend bij Springest) | Beoordeling: 7 vri 27 dec 2013 11:17:35 UTC

“Een goede hands-on training! Eerste twee dagen zouden nog meer oefening en rollenspel mogen bevatten.” “Een goede hands-on training! Eerste twee dagen zouden nog meer oefening en rollenspel mogen bevatten.”

Coachend leidinggeven

Coachend leidinggeven

De heer M.W.A.J. de Clercq | Beoordeling: 6 vri 27 dec 2013 11:17:06 UTC

“De training vond ik voor mijn doelstelling coachen vanuit de kracht van mijn mederwerkers positief- ik had alleen gehoopt om meer oefeningen zodat ik zelf bewuster wordt van mijn eigen gedrag.” “De training vond ik voor mijn doelstelling coachen vanuit de kracht van mijn mederwerkers positief- ik had alleen gehoopt om meer oefeningen…”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Leidinggeven aan eigenwijze professionals

Leidinggeven aan eigenwijze professionals

Anoniem (bekend bij Springest) | Beoordeling: 5 vri 27 dec 2013 11:14:54 UTC

“Training is te vol. Door overvloed aan onderwerpen (gesprekstechnieken- DISC- stijlflexibiliteit- groepsvorming- feedback/motivatie/complimenten) was het nogal rommelig. Positief zijn de rollenspellen en de persoonlijke aandacht door de kleine groep. Trainer is goed in de positieve benadering.” “Training is te vol. Door overvloed aan onderwerpen (gesprekstechnieken- DISC- stijlflexibiliteit- groepsvorming- feedback/motivatie/complime…”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Plezier in telefonische acquisitie

Plezier in telefonische acquisitie

Anoniem (bekend bij Springest) | Beoordeling: 9 vri 27 dec 2013 11:13:45 UTC

“Erg prettige training in ontspannen sfeer- praktijkgericht en erg nuttig voor toepassing op dagelijkse werkzaamheden.” “Erg prettige training in ontspannen sfeer- praktijkgericht en erg nuttig voor toepassing op dagelijkse werkzaamheden.”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Financieel inzicht voor ondernemers en managers

Financieel inzicht voor ondernemers en managers

Anoniem (bekend bij Springest) | Beoordeling: 8 vri 27 dec 2013 11:13:17 UTC

“Ik heb de training als zeer prettig ervaren. Alhoewel een derde dag prettig geweest zou zijn gezien de hoeveelheid informatie.” “Ik heb de training als zeer prettig ervaren. Alhoewel een derde dag prettig geweest zou zijn gezien de hoeveelheid informatie.”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Van talent naar rendement in de OR

Van talent naar rendement in de OR

Anoniem (bekend bij Springest) | Beoordeling: 7 vri 27 dec 2013 11:10:22 UTC

“Wij hebben niet de tijd gehad om alle geplande aandachtspunten uitvoerig te bespreken en te oefenen. Dat is jammer- met het oefenen gaat de stof meer leven en kunnen praktijksituaties goed nagebootst worden hetgeen heel leerzaam is.” “Wij hebben niet de tijd gehad om alle geplande aandachtspunten uitvoerig te bespreken en te oefenen. Dat is jammer- met het oefenen gaat de …”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Financieel management en bedrijfscalculaties

Financieel management en bedrijfscalculaties

Mevrouw J.G. Goossen-Cazemier | Beoordeling: 5 maa 26 aug 2013 10:03:29 UTC

“Inhoud van de cursus goed, de docent gaf goed en leuk les. Maar het cursusmateriaal weer niet op tijd. Dus de studie zal ik bij anderen aanbevelen maar niet via IMK” “Inhoud van de cursus goed, de docent gaf goed en leuk les. Maar het cursusmateriaal weer niet op tijd. Dus de studie zal ik bij anderen aanb…”

Teamcoaching

Teamcoaching

Anoniem | Beoordeling: 8 maa 26 aug 2013 10:03:14 UTC

“Heb deze training nu als herhaling gedaan en was gewoon goed. Het enige nadeel wat ik van vond was dat er veel aandacht werd besteed aan de eindopdracht; deze heb ik al namelijk al behaald.” “Heb deze training nu als herhaling gedaan en was gewoon goed. Het enige nadeel wat ik van vond was dat er veel aandacht werd besteed aan de …”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Klantgericht telefoneren

Klantgericht telefoneren

Anoniem | Beoordeling: 8 maa 26 aug 2013 10:03:07 UTC

“Het waren fijne bijeenkomsten, ongedwongen sfeer, fijne docente. Er was voldoende ruimte voor eigen inbreng. De locatie was perfect geregeld, lekkere lunch tussendoor.” “Het waren fijne bijeenkomsten, ongedwongen sfeer, fijne docente. Er was voldoende ruimte voor eigen inbreng. De locatie was perfect geregel…”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Opzetten praktisch personeelsbeleid

Opzetten praktisch personeelsbeleid

Anoniem | Beoordeling: 7 maa 26 aug 2013 10:03:02 UTC

“Ik moest noodgedwongen naar Assen, kwam daar bij een andere trainer. Helaas is hij niet van het niveau Johan Stuulen. De laatste module ben ik wel prima doorgekomen.” “Ik moest noodgedwongen naar Assen, kwam daar bij een andere trainer. Helaas is hij niet van het niveau Johan Stuulen. De laatste module ben …”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Presentatievaardigheden

Presentatievaardigheden

Anoniem | Beoordeling: 5 woe 14 aug 2013 09:12:19 UTC

“Degelijke training maar door de verschillende leerdoelen van de cursisten sloot niet alle stof/oefeningen aan op de behoefte.” “Degelijke training maar door de verschillende leerdoelen van de cursisten sloot niet alle stof/oefeningen aan op de behoefte.”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

High Impact training Cruciale gesprekken

High Impact training Cruciale gesprekken

Marian | Beoordeling: 10 vri 14 jun 2013 15:27:49 UTC

“De cursus was zeer de moeite waard. Je krijgt 'tools' aangereikt om te herkennen dat het gesprek 'cruciaal' wordt. Daarnaast leer je om gesprekken te ontrafelen op 3 niveau's. Je krijgt handvatten voor de opbouw van een gesprek. Je leert ook 'te kijken' naar de ander en signalen van vluchten of vechten ter herkennen. Je krijgt tips hoe te handelen bij de zogenaamde 'ja, maar' gesprekken. Kortom een 'alleszins de moeite waard' cursus!” “De cursus was zeer de moeite waard. Je krijgt 'tools' aangereikt om te herkennen dat het gesprek 'cruciaal' wordt. Daarnaast leer je om gesp…”

Beïnvloeden van gedrag

Beïnvloeden van gedrag

Gillian Elliott | Beoordeling: 8 woe 05 jun 2013 09:38:37 UTC

“Influencer vind ik een inspirerende, leuke en bijzonder leerzame training. Een praktisch en goed toepasbaar model voor zowel zakelijk als privé.” “Influencer vind ik een inspirerende, leuke en bijzonder leerzame training. Een praktisch en goed toepasbaar model voor zowel zakelijk als pr…”

Effectief Leiderschap A opleiding

Effectief Leiderschap A opleiding

mevrouw Hendriks | Beoordeling: 3 don 14 mar 2013 11:42:59 UTC

“Ik vind de opleiding geen hbo niveau. Er mag best dieper op de stof ingegaan worden. De examenvragen vind ik niet goed. Ze zijn te kort en vaak te letterlijk. Ik had meer toepassingsvragen verwacht. Bijv de vraag "Hoe ziet een motiverende leider succesvolle resultaten?" Hier had minstens bij moeten staan "volgens Jim Collins". Zonder dit slaat de vraag vind ik nergens op. Ook de vraag op mijn examen over hoe een e-mail opgesteld moet worden is te kort. Wat is het doel van de vraag? Het antwoord "formeel" zou goed kunnen zijn als het over een solicitatiebrief gaat. Het"kort en bondig"zou goed kunnen zijn als ik bijv een vrije dag aanvraag. Maar als ik belangrijke gegevens doorstuur zal het wat uitgebreider moeten om misverstanden te voorkomen. Mijn tip dus probeer de vragen duidelijker te stellen. Maak het doel van de vraag duidelijk. Verder vind ik de cursus goed gegeven. De cursusleidster (Christine Meijers) had verstand van de stof, kon het goed uitleggen en ging goed met de mensen om. Dus het ligt aan de stof en de examens dat ik de cursus niet zou aan bevelen aan anderen.” “Ik vind de opleiding geen hbo niveau. Er mag best dieper op de stof ingegaan worden. De examenvragen vind ik niet goed. Ze zijn te kort en …”

Human Resource Management B opleiding met diploma

Human Resource Management B opleiding met diploma

Anoniem | Beoordeling: 8 vri 15 feb 2013 13:36:43 UTC

“Het is een hele goede opleiding, de onderwerpen zijn heel goed gekozen. Het helpt je om meer achtergrond informatie te krijgen en zo een extra stap binnen de organisatie te kunnen maken. Je wordt meer sparringpartner...” “Het is een hele goede opleiding, de onderwerpen zijn heel goed gekozen. Het helpt je om meer achtergrond informatie te krijgen en zo een ext…”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Beïnvloeden van gedrag Trainersopleiding

Beïnvloeden van gedrag Trainersopleiding

Ilse | Beoordeling: 8 maa 19 nov 2012 22:44:17 UTC

“Training was vooral prettig om de stof nog meer eigen te maken en te kunnen toelichten aan personeel. Daarnaast mooie training om je training talenten te versterken. Ik vond het een zeer leerzame training.” “Training was vooral prettig om de stof nog meer eigen te maken en te kunnen toelichten aan personeel. Daarnaast mooie training om je trainin…”

Leidinggeven aan de administratie

Leidinggeven aan de administratie

Hans | Beoordeling: 10 maa 18 jun 2012 07:30:56 UTC

“Een prima opleiding om jezelf te leren kennen in een leiderschapssituatie. Ik heb ook ook veel tips en aandachtspunten gekregen.
De trainer was uitermate deskundig en gaf veel herkenbare praktijkvoorbeelden. Er was veel ruimte voor eigen inbreng.”
“Een prima opleiding om jezelf te leren kennen in een leiderschapssituatie. Ik heb ook ook veel tips en aandachtspunten gekregen.
De trainer…”

Cruciale gesprekken inspiratiesessie

Cruciale gesprekken inspiratiesessie

Renate Quispel | Beoordeling: 8,2 woe 22 feb 2012 10:54:46 UTC

“De trainer vond ik erg goed. Ze wist de stof heel helder en vooral boeiend te vertellen. De opbouw was ook helder, stukje achtergrond, stukje theorie en op een leuke wijze getoond wat je met de kennis kunt doen. ” “De trainer vond ik erg goed. Ze wist de stof heel helder en vooral boeiend te vertellen. De opbouw was ook helder, stukje achtergrond, stukj…”

Cruciale gesprekken Trainersopleiding

Cruciale gesprekken Trainersopleiding

Chantal Huf | Beoordeling: 8,8 don 15 dec 2011 10:18:31 UTC

“Je kijk op het voeren van gesprekken zal na deze training nooit meer hetzelfde zijn. Wat een eyeopener. De training Crucial Conversations is een must voor iedereen die betere resultaten wil en gaat voor samenwerken. 25 jaar onderzoek heeft het inmiddels bewezen. Iedereen voert ze, elke dag weer. En Crucial Conversations gaat voorbij aan alle hierarchische verhoudingen. Wanneer heb jij voor het laatst echt kunnen zeggen wat je dacht, kunnen werken aan gezonde doelen, kunnen focussen op wat je echt wilde in een gesprek? Volg deze training en de eerste stap naar een nieuwe manier van gesprekken voeren is gezet. Ik ben razend enthousiast.” “Je kijk op het voeren van gesprekken zal na deze training nooit meer hetzelfde zijn. Wat een eyeopener. De training Crucial Conversations is…”

Projectmanagement

Projectmanagement

dymphy meeuwissen | Beoordeling: 7,6 don 24 nov 2011 08:34:40 UTC

“Cursus inhoud was goed, er was prima gelegenheid om eigen vragen/ervaringen en behoeften in te brengen om zo de alles uit de cursus te kunnen halen wat gewenst is.” “Cursus inhoud was goed, er was prima gelegenheid om eigen vragen/ervaringen en behoeften in te brengen om zo de alles uit de cursus te kunne…”

Communicatievaardigheden voor managers

Communicatievaardigheden voor managers

Jasper Kosters | Beoordeling: 8 woe 06 jul 2011 08:58:28 UTC

“De cursus was goed verzorgt en erg nuttig.
Het heeft mij tevens geholpen in het verbeteren van mijn kennis en kunde.”
“De cursus was goed verzorgt en erg nuttig.
Het heeft mij tevens geholpen in het verbeteren van mijn kennis en kunde.”

Selectiegesprekken voeren

Selectiegesprekken voeren

Sandra Sterk | Beoordeling: 8 din 30 nov 2010 15:30:24 UTC

“Ik vond het een leuke cursus met een leuke groep cursisten.
Veel interactie en veel informatie wat ik meteen kan toepassen in de praktijk.
Op de 2e dag een rollenspel gedaan. Hier had ik meer van verwacht. Ik vond de rollenspellen niet echt realistisch en ik had hier toch wat meer in willen oefenen. Maar ik probeer het nu wat ik geleerd heb in de praktijk te brengen en dan komt het ook wel goed, want veel heb ik er van geleerd en ik heb er ook energie van gekregen om een eigen werving en selectieplan te maken.”
“Ik vond het een leuke cursus met een leuke groep cursisten.
Veel interactie en veel informatie wat ik meteen kan toepassen in de praktijk.
Op …”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Leidinggeven en Motiveren

Leidinggeven en Motiveren

Chantal van der Meer | Beoordeling: 7,8 vri 26 nov 2010 11:16:06 UTC

“Ik vond het een zeer leerzame en leuke cursusdag, heb echt tips uit de cursus kunnen halen om in te zetten op de werkvloer.” “Ik vond het een zeer leerzame en leuke cursusdag, heb echt tips uit de cursus kunnen halen om in te zetten op de werkvloer.”

Krachtige rapporten schrijven

Krachtige rapporten schrijven

Frank Schmitz | Beoordeling: 8,6 din 27 jul 2010 13:30:11 UTC

“Ik heb zelf altijd moeite gehad met het schrijven van nota\\\'s en beleidsstukken. De cursus heeft mij handvaten gegeven om het voor mij een stuk makkelijker te maken.
De cursus zelf is naast dat het erg leerzaam is, ook leuk om te doen. De cursusdagen vlogen voorbij.”
“Ik heb zelf altijd moeite gehad met het schrijven van nota\\\'s en beleidsstukken. De cursus heeft mij handvaten gegeven om het voor mij een…”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Workshop Inzicht in gedrag

Workshop Inzicht in gedrag

Anoniem (bekend bij Springest) | Beoordeling: 9,2 din 27 jul 2010 11:38:24 UTC

“In de meeste gevallen ken je jezelf precies. Het leuke van deze workshop is dat je hiervan een bevestiging krijgt. Ook als positief ervaren is het aanreiken van handvatten om e.e.a. in je gedrag aan te passen cq. te veranderen.” “In de meeste gevallen ken je jezelf precies. Het leuke van deze workshop is dat je hiervan een bevestiging krijgt. Ook als positief ervaren …”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Conflicthantering voor leidinggevenden

Conflicthantering voor leidinggevenden

Chantal Kessels | Beoordeling: 7 din 28 apr 2009 14:53:14 UTC

“Ik vond het een goede cursus waardoor ik sommige dingen toch heel anders in ben gaan zien. Er was veel aandacht voor de persoonlijke inbreng. ” “Ik vond het een goede cursus waardoor ik sommige dingen toch heel anders in ben gaan zien. Er was veel aandacht voor de persoonlijke inbreng…”

Adviserend verkopen

Adviserend verkopen

Marcel | Beoordeling: 8,4 don 16 apr 2009 08:44:52 UTC

“Er werd in de lessen veel geoefend en ik heb zeker een aantal nieuwe dingen geleerd. Tegen het vak "verkopen" kijk ik nu ook anders aan en geloof meer in win/ win situaties in plaats van alleen maar te willen scoren. De trainer was ervaren en wist de cursisten te boeien met praktijkanekdotes. Hij was lekker losjes en kon theorie met humor overbrengen. Een aanrader voor elke verkoper/ adviseur!” “Er werd in de lessen veel geoefend en ik heb zeker een aantal nieuwe dingen geleerd. Tegen het vak "verkopen" kijk ik nu ook anders aan en g…”

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneren wij € 1,- aan Stichting Edukans.

Staat de training niet in deze lijst? Vul de naam dan in op het formulier.
(optioneel)
/ 10
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
Door op "Deel je ervaring" te klikken, ga je akkoord met de voorwaarden

Opleidingen van IMK Opleidingen BV

Keurmerken

Not for humans