Markus Verbeek Praehep Hogeschool (HBO+)

Logo van Markus Verbeek Praehep Hogeschool (HBO+)
Adres

Paasheuvelweg 35
1105 BG Amsterdam

Telefoon 035 5 280 811 Laat telefoonnummer zien

58 trainingen

Overzicht

Ervaringen (74)

1 S de mooij
“Wat ik erg jammer vond is dat veel vakken absoluut niet op de MKB praktijk gericht zijn. Tevens stoor ik me aan het feit dat mijn vakken in Leiden ...”

Lees alle ervaringen
 

Financieel-economische opleidingen

Markus Verbeek Praehep is een opleider met meer dan 100 jaar ervaring op het gebied van financieel-economische en administratieve opleidingen. Het opleidingsinstituut Markus Verbeek Praehep is onderdeel van BPP en een begrip in de financiële wereld. De kernwaarden van ons opleidingsinstituut zijn kwaliteit, betrouwbaarheid, enthousiasme en betrokkenheid.

Onze stu…

Lees de complete beschrijving

Beschrijving

Financieel-economische opleidingen

Markus Verbeek Praehep is een opleider met meer dan 100 jaar ervaring op het gebied van financieel-economische en administratieve opleidingen. Het opleidingsinstituut Markus Verbeek Praehep is onderdeel van BPP en een begrip in de financiële wereld. De kernwaarden van ons opleidingsinstituut zijn kwaliteit, betrouwbaarheid, enthousiasme en betrokkenheid.

Onze studenten combineren meestal werk en studie. Dit biedt hun de ideale mogelijkheid om de vergaarde kennis direct in de praktijk toe te passen. Een goede opleiding is een extra motivatie voor iedere werknemer. Markus Verbeek Praehep biedt opleidingen aan in contactonderwijs en e-learning. Als het gaat om een opleiding op MBO, HBO of post HBO niveau, Markus Verbeek Praehep staat garant voor een goede basis.

Algemeen MVP
Incompany is gespecialiseerd in het ontwikkelen van incompany trainingen. Onze formule is even simpel als effectief: wij verdiepen ons in de ontwikkelingsbehoefte van uw organisatie en bieden vervolgens, binnen de kaders van de vraagstelling, een op maat gemaakte oplossing aan. Als u op zoek bent naar een opleidingspartner die mee wil denken over de optimale leervorm en opleiding van uw medewerkers dan is MVP Incompany hiervoor de aangewezen partner. Enkele voorbeelden van projecten zijn: 


Omscholings- / bijscholingsprogramma's (eventueel op individuele basis)
Heeft u problemen met het inzetten van de juiste medewerkers? Wij scholen potentiële medewerkers en zorgen voor de juiste kennis en vaardigheden om goed in uw organisatie te kunnen functioneren.

Continuing Professional Development In het kader van Permanente Educatie, heeft Markus Verbeek Praehep een aanbod in korte cursussen ontwikkeld op het gebied van accountancy, financieel-administratief, fiscaal, payroll en algemene vaardigheidstrainingen. Deze korte trainingen zijn speciaal ontwikkeld om uw kennis actueel te houden en helpen u tegelijkertijd te voldoen aan eventuele PE-verplichtingen. Dankzij diverse praktijkvoorbeelden kunt u de opgedane kennis vaak de volgende dag al toepassen in uw dagelijkse werkzaamheden.

Maatwerktrajecten
Op basis van uw behoefte ontwikkelt MVP Incompany opleidingstrajecten voor één of meerdere functies binnen uw organisatie. Hierbij wordt rekening gehouden met de eisen en wensen betreffende de leervormen van u en uw medewerkers. Raamwerkovereenkomsten (dit mag uit de tekst) Incompanyprojecten (dit mag uit de tekstUitgangspunt voor maatwerkprojecten is dat de opleiding wordt aangepast aan de specifieke vraag en de situatie van uw organisatie. De data, duur en tijden kunnen in onderling overleg worden bepaald. Ook opleidingen die niet in ons aanbod zijn opgenomen, kunnen wij in veel gevallen verzorgen. Bij de inhoud van een incompany training wordt uitgegaan van de stof die ook bij de open inschrijvingen behandeld wordt. Natuurlijk kan de opleiding geheel aan uw wensen worden aangepast. Examens worden afgenomen door de Associatie voor Praktijkexamens. U als opdrachtgever heeft de keuze waar de opleiding plaatsvindt, dit kan zowel bij u intern op de locatie als bij Markus Verbeek Praehep. 


Docenten MVP
Incompany werkt samen met ervaren praktijkgerichte docenten. De docenten hebben kennis en inzicht in verschillende soorten dienstverleningen en kunnen zich dus inleven in de situaties welke zich binnen uw organisatie kunnen voordoen. Gedurende de opleiding worden verschillende praktijkgerichte casussen gebruikt en worden de deelnemers door de docent nadrukkelijk uitgenodigd voorbeelden uit de eigen praktijk in te brengen. Informatie Wilt u meer weten of heeft u behoefte aan advies? Bel of mail dan naar MVP Incompany via nummer 035-5280831 of incompany@mvp.nl.

Ervaringen

Gemiddeld cijfer voor Markus Verbeek Praehep Hogeschool (HBO+) (Deel je ervaring)

7,5 Gebaseerd op 74 ervaringen van 9 opleidingen, trainingen en cursussen

 

Enkele ervaringen met cursussen van Markus Verbeek Praehep Hogeschool (HBO+)

Accountancy HBO

Accountancy HBO

S de mooij | Beoordeling: 1 woe 03 sep 2014 07:41:02 UTC

“Wat ik erg jammer vond is dat veel vakken absoluut niet op de MKB praktijk gericht zijn. Tevens stoor ik me aan het feit dat mijn vakken in Leiden nooit doorgaan terwijl ik hier voor inschrijving duidelijk naar had geïnformeerd. Tevens hoor je niet of pas op het laatste moment of de cursus doorgaat ivm het aantal deelnemers. Tevens zijn de slagingspercentage's dramatisch en halen maar heel weinig mensen de opleiding zelfs voor herkansingen slaagt maar 20% van de deelnemers. De allergrootste ergernis vond ik dat er ik nu ineens zonder juiste aankondiging ook ineens leerling ben van NCOI terwijl ik juist voor MVP had gekozen om de NCOI te kunnen ontwijken vanwege de slechte verhalen van (oud) collega's en docenten. Tevens lijken ze ineens geen gegevens meer te hebben en moet er weer van alles worden opgestuurd, krijg ik mailtjes dubbel of vragen worden meerdere malen gesteld door verschillende personen. Na het behalen van enkele module's ben ik het vertrouwen in Markus Verbeek en NCOI volledig kwijt. ” “Wat ik erg jammer vond is dat veel vakken absoluut niet op de MKB praktijk gericht zijn. Tevens stoor ik me aan het feit dat mijn vakken in …”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Vakopleiding Payroll Services

Vakopleiding Payroll Services

| Beoordeling: 10 don 03 apr 2014 13:11:14 UTC

“Docenten weten de motivatie bij de hele groep hoog te houden. Ik heb het als zeer prettig ervaren dat er geëist werd om goed voorbereid bij de bijeenkomsten aanwezig te zijn. Het kost anderhalf jaar veel van je tijd, maar het levert nog veel meer op!” “Docenten weten de motivatie bij de hele groep hoog te houden. Ik heb het als zeer prettig ervaren dat er geëist werd om goed voorbereid bij …”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Certified Internal Auditor

Certified Internal Auditor

Anoniem | Beoordeling: 1 vri 04 okt 2013 13:14:34 UTC

“De docent was goed. Helaas werd de training geannuleerd zonder de deelnemers te informeren. Ik stond voor niets bij de locatie in Amsterdam. Er is nooit een excuses aangeboden dat dit mis is gelopen. De cursus zou in 2013 weer worden hervat, maar dit heeft nooit plaatsgevonden. De examens zouden volgens MVP tot 31 december 2013 kunnen worden afgenomen. Helaas bleek dat deze datum 31 december 2012 moest zijn. De cursus die half december werd gegeven was dus eigenlijk al oude koek voordat hij was begonnen. Uiteindelijk moest ik de cursus opnieuw volgen bij een andere opleider. Ik zal nooit meer een cursus van MVP volgen, dat is zeker!” “De docent was goed. Helaas werd de training geannuleerd zonder de deelnemers te informeren. Ik stond voor niets bij de locatie in Amsterdam…”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

SPD Bedrijfsadministratie HBO

SPD Bedrijfsadministratie HBO

Anoniem | Beoordeling: 7 woe 24 apr 2013 13:36:53 UTC

“Praktijkgericht en goed studiemateriaal. Goede naamsbekendheid van opleiding en opleider. Studeren in eigen tempo.” “Praktijkgericht en goed studiemateriaal. Goede naamsbekendheid van opleiding en opleider. Studeren in eigen tempo.”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

HBO Management Payroll Services

HBO Management Payroll Services

Henny de Ligt | Beoordeling: 8,2 woe 04 jan 2012 22:58:39 UTC

“De opleiding MPS heeft mij steeds meer in staat gesteld echt op te treden als allround adviseur op en rondom het vakgebied van salarisadministratie. De opleiding gaat verder waar VPS en CPS (CBC) stopten. De vakinhoudelijke (technische) modules maakten plaats voor de modules die belangrijke raakvlakken hebben met loonadministratie: management en organisatie, finance, HRM, sociale en schriftelijke vaardigheden, management accounting en bedrijfsadministratie. In de dagelijkse praktijk ervaar ik daar nu samen met mijn klanten het voordeel van.” “De opleiding MPS heeft mij steeds meer in staat gesteld echt op te treden als allround adviseur op en rondom het vakgebied van salarisadmini…”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Masterclass Accountant-Administratieconsulent MKB

Masterclass Accountant-Administratieconsulent MKB

Frans Mannaerts | Beoordeling: 7 vri 30 dec 2011 06:06:44 UTC

“Praktisch, gericht maar misschien iets te beknopt. Verder zijn de gebruikte boeken en andere studiematerialen zeer toegankelijk en gericht op het behalen van de examens. Verder onderwijzen er een aantal zeer goede docenten in de opleiding. Les volgen bij deze docenten betekent dat je al 50% van het diploma van de opleiding op zak hebt. Al met al een aanrader dus.” “Praktisch, gericht maar misschien iets te beknopt. Verder zijn de gebruikte boeken en andere studiematerialen zeer toegankelijk en gericht o…”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

CB-Belastingconsulent

CB-Belastingconsulent

M. Swart bc | Beoordeling: 7,6 don 29 dec 2011 08:49:04 UTC

“De lesstof is een goede voorbereiding op de examens. Het enige nadeel is dat de bespreken lesstof in de lessen erg snel moet vanwege de korte lesduur.” “De lesstof is een goede voorbereiding op de examens. Het enige nadeel is dat de bespreken lesstof in de lessen erg snel moet vanwege de kort…”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Masterclass Belastingadviseur (Belastingadvies)

Masterclass Belastingadviseur (Belastingadvies)

HvH | Beoordeling: 7,6 woe 28 dec 2011 09:31:21 UTC

“Ik vond de locatie an sich goed, maar beriekbaarheid agv werkzaamheden en parkeerproblematiek waardeloos. Zeer slecht. Verder vind ik het vreemd dat je bij dure opleidingen toch nog zelf een bakkie koffie moet kopen. Dat hoort erbij vind ik.” “Ik vond de locatie an sich goed, maar beriekbaarheid agv werkzaamheden en parkeerproblematiek waardeloos. Zeer slecht. Verder vind ik het vr…”

Vakopleiding Bedrijfsadministratie & Accountancy

Vakopleiding Bedrijfsadministratie & Accountancy

Brenda | Beoordeling: 5,4 zat 24 dec 2011 11:05:01 UTC

“Ik ben blij dat ik de opleiding bij markus verbeek heb gevolgd. leraren die vaak veel praktijkervaring hebben en de stof leuk weten te brengen, zodat het blijft hangen.
in de praktijk ondervind ik echter dat het diploma vba niet veel toevoegd voor werkgevers, ze kennen het niet.”
“Ik ben blij dat ik de opleiding bij markus verbeek heb gevolgd. leraren die vaak veel praktijkervaring hebben en de stof leuk weten te breng…”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneren wij € 1,- aan Stichting Edukans.

Staat de training niet in deze lijst? Vul de naam dan in op het formulier.
(optioneel)
/ 10
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
Door op "Deel je ervaring" te klikken, ga je akkoord met de voorwaarden

Opleidingen van Markus Verbeek Praehep Hogeschool (HBO+)

Keurmerken

Not for humans