Open Universiteit

Logo van Open Universiteit
Adres

Valkenburgerweg 177
6419AT Heerlen

Telefoon 045 - 576 28 88 Laat telefoonnummer zien

43 trainingen

Overzicht

Ervaringen (3)

7 Anoniem
“Deze premaster geeft ruim voldoende voedingsbodem om verder te gaan met de Master. Het tijdschema i.c.m. een fulltime baan, gezin, sport en ontspan...”

Lees alle ervaringen
 

De Open Universiteit, opgericht in 1984, is de jongste universiteit van ons land. Als enige universiteit in Nederland verzorgen wij open hoger afstandsonderwijs. Naast deze wettelijke taak heeft de OU nog twee wettelijke taken, namelijk bijdragen aan de innovatie van het Nederlandse hoger onderwijs, en aan de aanpak van het lerarentekort. Zelf willen wij daarnaast nationaal en internationaal een b…

Lees de complete beschrijving

Beschrijving

De Open Universiteit, opgericht in 1984, is de jongste universiteit van ons land. Als enige universiteit in Nederland verzorgen wij open hoger afstandsonderwijs. Naast deze wettelijke taak heeft de OU nog twee wettelijke taken, namelijk bijdragen aan de innovatie van het Nederlandse hoger onderwijs, en aan de aanpak van het lerarentekort. Zelf willen wij daarnaast nationaal en internationaal een belangrijke rol spelen als dé universiteit voor leven-lang-leren.

Ervaringen

Gemiddeld cijfer voor Open Universiteit (Deel je ervaring)

8 Gebaseerd op 3 ervaringen van 2 opleidingen, trainingen en cursussen

 

Enkele ervaringen met cursussen van Open Universiteit

Premaster Managementwetenschappen

Premaster Managementwetenschappen

Anoniem | Beoordeling: 7 din 11 sep 2012 08:27:44 UTC

“Deze premaster geeft ruim voldoende voedingsbodem om verder te gaan met de Master. Het tijdschema i.c.m. een fulltime baan, gezin, sport en ontspanning, is erg strak,. Soms te strak. Het scheelt dat er in duo verband opgetreden kan worden.
De beloning vind je in de volgende stap.

“Deze premaster geeft ruim voldoende voedingsbodem om verder te gaan met de Master. Het tijdschema i.c.m. een fulltime baan, gezin, sport en …”

Lees alle ervaringen met deze opleiding

CPP Strategisch HR Management

CPP Strategisch HR Management

pepe | Beoordeling: 8 woe 11 aug 2010 20:31:54 UTC

“Een nuttige studie, de kwaliteit van het lesmateriaal en de ondersteuning is goed. Het niveau van de stof is zodanig gekozen dat met behulp van de opgebouwde (wetenschappelijke) kennis zelfstandige vertaling van praktische problemen in de eigen werkomgeving tot een goed passend (S)HRM beleid uit te voeren is” “Een nuttige studie, de kwaliteit van het lesmateriaal en de ondersteuning is goed. Het niveau van de stof is zodanig gekozen dat met behulp …”

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneren wij € 1,- aan Stichting Edukans.

Staat de training niet in deze lijst? Vul de naam dan in op het formulier.
(optioneel)
/ 10
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
Door op "Deel je ervaring" te klikken, ga je akkoord met de voorwaarden

Opleidingen van Open Universiteit

Not for humans