Over Springest

Springest helpt mensen groeien

We verbinden je met alle mogelijkheden om je professioneel en persoonlijk te ontwikkelen. Vind en vergelijk opleidingen, trainingen, cursussen, boeken, artikelen, vragen & antwoorden en tests. Springest heeft de meeste gebruikerservaringen, de makkelijkste zoek- en filtermogelijkheden, het meest complete aanbod en persoonlijke aanbevelingen. Zo vind je bij Springest altijd groeimogelijkheden die bij jouw leerstijl, wensen en budget passen.

Mogelijkheden voor aanbieders

Springest is de grootste onafhankelijke vergelijkingssite voor opleidingen, trainingen en cursussen van Nederland. Met ruim 33.000 trainingen van 2.600 verschillende aanbieders, verdeeld over 21 categorieën en zo'n 1.100 verschillende onderwerpen. Maandelijks verwelkomen wij ongeveer 200.000 unieke bezoekers op de site. Meer bezoekers naar uw website, hoger scoren in Google, aanvragen in uw inbox, werken aan uw merk en reputatie met ervaringen & distributie via ons partnernetwerk? Laat Springest ook voor u werken! Kijk op onze aanbiedersportal.

Meet Team Springest

Bij het bouwen, onderhouden en verder ontwikkelen van een website als Springest komt heel wat kijken. Naast de technische ontwikkeling kost het ondersteunen van aanbieders, het ontwikkelen en verkopen van nieuwe diensten, de communicatie, PR, en marketing ook veel tijd. Om u een kijkje in de keuken te geven laten we u hier kennismaken met "Team Springest", in volgorde van opkomst:

Rik Matena
Derek Kraan
Yasmin Veenman
Eva Mattern
Tonći Galić
Peter de Ruijter
Vind de juiste training Zoeken
Aanmelden als aanbieder Registreren
Deel je ervaring Ervaring invoeren
Not for humans