Glutenallergie en Diëtetiek DEMO

De producten van de aanbieder Pro Education DEMO zijn helaas niet meer beschikbaar op Springest. Bekijk hieronder enkele alternatieven:

check_box_outline_blank

Dieetkok

Logo van De Ondernemersschool
|META_INFO|

Leer koken voor uiteenlopende diëten: van veganistisch tot macrobiotisch. Leer precies hoe de spijsvertering werkt en ontdek alles over ver…

check_box_outline_blank

Feedback geven en ontvangen e-learning

Logo van Cbt
|META_INFO|

Deze training is geschikt voor alle medewerkers binnen de industrie. Hierbij valt te denken aan leidinggevenden, teamleiders, maar ook oper…

check_box_outline_blank

Cursus Voedsel Veilig Verpakken

Logo van HAS Hogeschool
|META_INFO|

In deze cursus staat het verpakken van voedsel, met de nadruk op aspecten die een rol spelen bij houdbaarheid en voedselveiligheid, centraa…

check_box_outline_blank

Voeding en Gezondheid - Voltijd

Logo van Wageningen University & Research - NCB account
|META_INFO|

Voeding en gezondheid hebben veel met elkaar te maken. Voedingskundigen willen de gezondheid van mensen handhaven of verbeteren door middel…

check_box_outline_blank

Allergenendeclaratie in de Zorg (e-learning)

Logo van 112BHV
|META_INFO|

Voor medewerkers in de zorg die voedsel bereiden of verwerken. 112BHV, dé specialist in veiligheidstrainingen. Als werkgever en/of opdracht…

check_box_outline_blank

Basiscursus Koudetechniek

Logo van Techniek College Rotterdam
|META_INFO|

Koudetechniek heeft alles te maken met het goed houden van voedsel en een aangenaam koel (werk)klimaat in gebouw of auto. Denk bijvoorbeeld…

check_box_outline_blank

Workshop: Gezond en Rauw Koken

Logo van Organicational Health
|META_INFO|

GEZOND = RAUW KOKEN Rauw voedsel betekent dat zij niet worden gekookt, gestoomd of verwerkt meer dan 42 ° C, omdat bij deze temperatuur de …

check_box_outline_blank

HACCP Horeca

Logo van SQA-T
|META_INFO|

Het is wettelijk verplicht voor iedereen die voedsel bereidt, behandelt, verwerkt en/of verkoopt om een training te volgen op het gebied va…

check_box_outline_blank

Online HACCP Video Training

Logo van HOC.nl - Horeca Opleidingscentrum
|META_INFO|

HACCP staat voor Hazard Analysis and Critical Control Points. Bij het verwerken van voedingsmiddelen kunnen er dingen mis gaan, wat de veil…

check_box_outline_blank

Voedingsmiddelentechnologie

Logo van Van Hall Larenstein
|META_INFO|

Ontwikkelen in de wereld van food, marketing en technologie. Zouden kauwgom met een biersmaak, een hip feestdrankje of gezonde (én lekkere)…