Keuzehulp Thuisstudie beginnen

Een thuisstudie kun je op verschillende manieren volgen, zowel met een boek als op de computer of op de iPad via e-learning. Deze laatste categorie wordt steeds populairder; steeds meer opleidingen zijn online en vanuit huis te volgen. Daarnaast wordt het in veel opleidingen wordt het gebruikt als extra leermethode in het reguliere curriculum. Maar welke vorm van thuisstudie past bij jou?

E-learning

Vind jij het leuk om te leren door middel van video en ander digitaal lesmateriaal? In dat geval zou je een e-learning cursus kunnen overwegen. E-learning cursussen maken het leren op afstand gemakkelijk en bieden je vele interactieve mogelijkheden om opdrachten te maken en met medestudenten te overleggen.

Thuisstudie

Leer jij het liefst (gedeeltelijk) uit een boek? Dan is een reguliere thuisstudie wellicht iets voor jou. Vaak leer je de stof kennen door verschillende modules te volgen, soms gecombineerd met e-learning.

Thuisstudie & Klassikaal

Wil jij voor het grootste gedeelte zelfstandig leren, via e-learning of een reguliere thuisstudie, maar heb je ook behoefte aan klassikaal contact? Veel thuisstudie cursussen en opleidingen combineren een klassikaal gedeelte met het zelfstandig leren thuis.


Veel succes met het vinden van een thuisstudie die bij jou past!

Nieuwsbrief ontvangen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief voor persoonlijke ontwikkeling en ontvang maandelijks een update met artikelen, tests en carrièretips.

Not for humans