Cursus time managment of effectief e-mail management Vraag gesteld door Johan Maassen

Wat wil je concreet leren?

Ik wil leren hoe ik minder tijd bezig ben met zaken die uit mijn mailbox komen. De projecten die ik uitvoer worden soms ondergesneeuwd door allerlei zaken die van buiten of van collega's komen.

Waarom wil je dit leren? Wat is je achtergrond of functie en in welke branche ben je werkzaam?

Ik wil leren hoe ik effectief met mijn email omga. Het lijkt erop of ik de halve dag bezig ben met zaken die vanuit mijn inbox komen. Daardoor kom ik niet altijd toe aan de dingen die ik wil doen.

Hoe moet de opleiding eruit zien? Denk aan niveau, regio, budget en duur van de opleiding.

Ik wil leren hoe ik snel mijn email wegwerk en ervoor zorg dat dit mijn dagelijkse projecten niet teveel belemmerd. Nu is het wel zo dat ik ook voor veel projecten met organisaties van buiten moet schakelen, dus het is wel belangrijk. Alleen wil ik graag de juiste balans zien te vinden

Kan je Johan Maassen helpen? Reageer dan hieronder.

Cursus Zakelijke Correspondentie / Klantgerichte e-mails en brieven schrijven

Vlot en makkelijk, duidelijke en correcte brieven en e-mails schrijven. Dat leert u in één dag in onze cursus Zakelijke Correspondentie. Me…

Schrijven van brieven en e-mails

Een goede brief en e-mail schrijven is niet eenvoudig. Wat is de correcte aanhef en hoe sluit u af? Waar hoort de kern van uw verhaal te st…

Reageer op deze vraag

Heb je behulpzame informatie? Of een vraag voor de auteur? Laat onderaan alsjeblieft je reactie achter en help anderen de juiste cursus te vinden!

Ben je een opleider op Springest? Dan kun je in naam van je organisatie reageren! Via de admin kun je een training aanraden aan de bezoekers die deze vraag lezen.

(optioneel)
(optioneel)

Wil je ook een vraag stellen?

Kun je nog niet kiezen welke opleiding, training of cursus je wilt volgen? Stel je opleidingsvraag via onderstaand formulier en ontvang persoonlijk advies van opleidingsaanbieders op Springest.

Doe een open in-company aanvraag

Wil je opleidingsadvies voor je hele team? Vraag vrijblijvend een in-company offerte aan.
Maximaal 3 relevante aanbieders reageren direct.

Nieuwsbrief ontvangen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief voor persoonlijke ontwikkeling en ontvang maandelijks een update met artikelen, tests en carrièretips.

Not for humans