Ik wil graag een presentatie leren geven Vraag gesteld door Anomiem Verhelst

Wat wil je concreet leren?

Ik moet binnenkort mijn scriptie verdedigen en daar wil ik graag een 9 voor halen. Het is dus voor mijn studie, maar ik wil dit natuurlijk ook leren voor mijn toekomstige baan.

Waarom wil je dit leren? Wat is je achtergrond of functie en in welke branche ben je werkzaam?

Ik wil graag leren een goede presentatie te geven.

Hoe moet de opleiding eruit zien? Denk aan niveau, regio, budget en duur van de opleiding.

Ik wil leren brainstormen over het onderwerp, maar vooral ook hoe ik de presentatie begin en mooi afsluit. Ik wil leren hoe ik het publiek geboeid houd

Kan je Anomiem Verhelst helpen? Reageer dan hieronder.

Presenteren en succesvol spreken in het openbaar

Presenteren en spreken in het openbaar Hoe ga ik om met  angst, spanning of zenuwen tijdens mijn presentatie? Wat kan ik doen om de aandach…

Incompany Spreken voor publiek

Voor de een is het een koud kunstje, de ander vindt het ronduit een verschrikking en kan er niet van slapen: spreken voor publiek. Een zaal…

Reageer op deze vraag

Heb je behulpzame informatie? Of een vraag voor de auteur? Laat onderaan alsjeblieft je reactie achter en help anderen de juiste cursus te vinden!

Ben je een opleider op Springest? Dan kun je in naam van je organisatie reageren! Via de admin kun je een training aanraden aan de bezoekers die deze vraag lezen.

(optioneel)
(optioneel)

Wil je ook een vraag stellen?

Kun je nog niet kiezen welke opleiding, training of cursus je wilt volgen? Stel je opleidingsvraag via onderstaand formulier en ontvang persoonlijk advies van opleidingsaanbieders op Springest.

Doe een open in-company aanvraag

Wil je opleidingsadvies voor je hele team? Vraag vrijblijvend een in-company offerte aan.
Maximaal 3 relevante aanbieders reageren direct.

Nieuwsbrief ontvangen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief voor persoonlijke ontwikkeling en ontvang maandelijks een update met artikelen, tests en carrièretips.

Not for humans