Springest Weblog

De toekomst van het onderwijs: leren doe je samen, online!

23 April 2014 14:20

Technologische ontwikkelingen maken leren interactiever en leuker

De tijd waarin leren een enigszins eenzijdig proces was waarbij een leraar zijn kennis unilateraal overleverde aan zijn leerlingen, het ‘traditionele doceren’, is voorbij. Met de toegenomen beschikbaarheid van informatie en de snelheid waarmee nieuwe informatie online wordt gedeeld, verandert de manier waarop we leren in rap tempo. Onderwijs wordt steeds interactiever en socialer.

Lees meer

Vacature Boekhouder / Financieel Juridisch Medewerker

3 April 2014 09:48

Korte beschrijving

Ben jij een leergierige starter met kennis en ervaring op het gebied van boekhouden en juridische/administratieve werkzaamheden? Vind jij het belangrijk om jezelf en de organisatie waarvoor je werkt continu te verbeteren? Heb je een sterk analytisch vermogen, oog voor detail en een ben je een cijfermatig wonder? Ben je bestand tegen stress, hou je van een steeds veranderende omgeving en grote eigen verantwoordelijkheid? Reageer dan op onze vacature voor financieel en juridische alleskunner!

Lees meer

Nederland ontdekt Holacracy

26 March 2014 13:11

(Onze) nieuwe agile organisatiemethode zónder managers in de schijnwerpers

Snelheid, efficiency en flexibiliteit. Weinig bedrijven zullen ontkennen dat dit belangrijk is voor organisaties om voorop te kunnen blijven lopen of om zelfs maar mee te kunnen komen in onze vluchtige economie. Zeker als de business e-commerce betreft. Wat vandaag werkt, kan morgen alweer achterhaald zijn. Daarom werken we bij Springest bijvoorbeeld volgens de GTD-methode, Getting Things Done. Dit is een actiegebaseerde managementmethode die ertoe dient dat taken direct worden vastgelegd, waardoor je er niet langer aan hoeft denken en ruimte hebt om belangrijke taken gelijk uit te voeren. Prettig en stressvrij snel en efficiënt aan het werk om optimaal resultaat te behalen. Onze organisatiemethode zónder top down management, genaamd Holacracy, draagt ook bij aan onze agility en staat deze week even in de schijnwerpers.

Lees meer

Opleiding en ontwikkeling van medewerkers, laat het hen zelf uitzoeken!

7 March 2014 19:29

Human Resource Development is essentieel en cruciaal voor grote organisaties. Ook dit jaar staat de opleiding en ontwikkeling van medewerkers dus weer hoog op de prioriteitenlijst van HR-professionals en vormt het een van de meest tijdrovende thema’s binnen HR, blijkt uit de onlangs gepubliceerde Raet HR-benchmark 2013-2014. Kost de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers jouw HR-afdeling ook zo veel tijd? Het kan eenvoudiger en efficiënter, namelijk door de zelfredzaamheid van medewerkers centraal te stellen.

Lees meer

Springest heeft er een nieuwe partner bij: TQL.nl

10 February 2014 17:38

 Springest heeft er een nieuwe mediapartner bij: TQL.nl. Online kennisbank The Question Library (TQL) levert zakelijke informatie aan ondernemers, managers en professionals.

Lees meer

Springest ondersteunt de opening van de Bofa Primary School

23 January 2014 17:04

Er is hard aan gewerkt, en dat is beloond! De Bofa Primary School in Kilifi in Kenia is onlangs feestelijk geopend door de Learn! Foundation. Springest ondersteunde het project. Bekijk de foto's hieronder voor een impressie.

Lees meer

Springest verwelkomt een nieuwe mediapartner: wetalent.nl

21 January 2014 15:26

Springest heeft er een nieuwe partner bij: WETALENTCONNECT. Het is het eerste vraaggestuurde ontwikkelingsplatform voor talent.

Lees meer

Nieuwe mediapartner: 24sessions helpt je aan live business advies van experts

10 January 2014 13:45

Springest heeft er weer een nieuwe mediapartner bij: 24sessions. Het is een online platform waarop je terecht kunt voor live business advies van experts, zowel betaald als onbetaald. Ben jij zelf een specialist, in bijvoorbeeld op het gebied van SEO? Je kunt je ook zélf als expert aanmelden.

Lees meer

De mijlpalen van 2013 en onze visie op de toekomst

2 January 2014 14:28

Bij Springest kijken we niet graag terug, liever vooruit. Naar alles wat de toekomst ons te bieden heeft en al die dingen die we nog kunnen leren.

Maar 1 keer in het jaar, als de kerstboom is afgetuigd, de vele lampjes tussen de regendruppels (helaas geen witte kerst dit jaar..) door schitteren en iedereen nog vol zit van het uitgebreide diner bij de familie, werpen we toch even een korte blik achterom. 2013 was voor Springest een jaar met vele veranderingen.

Lees meer

Springest doneert waardecheque t.w.v. €6583,- aan stichting Edukans

27 December 2013 11:44

23 december, Amsterdam - Springest heeft een waardecheque ter waarde van €6583,- aan stichting Edukans overhandigd tijdens de feestelijke uitreiking van de Beste Opleider van Nederland Verkiezing.

Lees meer

Pers & Media

Not for humans