20-80-Werkdruk-Meester

Type product
Niveau
Logo van 20-80-Instituut

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Wie tijd tekort heeft, moet eerst leren de belangrijkste dingen te doen. Om mensen en bedrijven dat te leren is het 20-80-Instituut opgericht.

Timemanagement bestaat uit inzicht, houding en vaardigheden. Inzicht is het belangrijkste om mee te starten. Het belangrijkste inzicht is de 20-80-regel. Dat is de natuurwet die maakt dat in alles wat we doen een klein deel van de inspanning verantwoordelijk is voor het grootste deel van het resultaat. Dus dat het meeste wat we doen er weinig toe doet. Dus dat het geen zin heeft om daarin, in die 80%-activiteiten, sneller of efficienter te willen werken. Nee! Focus op de 20%, verbeter en vermenigvuldig die. Het 20-80-Instituut is de 20-80-specialist in Nederland en Belgie en ontwierp een speciale 20-80-training die je indringend leert kennismaken met alle 20-80-aspecten van timemanagement. E…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Werkdruk, Delegeren, Snellezen, Getting Things Done (GTD) en Geheugentraining.

Wie tijd tekort heeft, moet eerst leren de belangrijkste dingen te doen. Om mensen en bedrijven dat te leren is het 20-80-Instituut opgericht.

Timemanagement bestaat uit inzicht, houding en vaardigheden. Inzicht is het belangrijkste om mee te starten. Het belangrijkste inzicht is de 20-80-regel. Dat is de natuurwet die maakt dat in alles wat we doen een klein deel van de inspanning verantwoordelijk is voor het grootste deel van het resultaat. Dus dat het meeste wat we doen er weinig toe doet. Dus dat het geen zin heeft om daarin, in die 80%-activiteiten, sneller of efficienter te willen werken. Nee! Focus op de 20%, verbeter en vermenigvuldig die. Het 20-80-Instituut is de 20-80-specialist in Nederland en Belgie en ontwierp een speciale 20-80-training die je indringend leert kennismaken met alle 20-80-aspecten van timemanagement. En natuurlijk ook alleen daarmee, niet met alle " kleine" dingetjes die zo weinig rendement opleveren. En natuurlijk op een 20-80-manier, dus zoveel mogelijk online. Deze training heeft veel voordelen boven de standaard trainingen, waaronder de lage prijs.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.
  • Vraag informatie aan over deze training. Je ontvangt vanaf dan ook een seintje wanneer iemand een ervaring deelt. Handige manier om jezelf eraan te herinneren dat je wilt blijven leren!
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: Werkdruk.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.