2SU Academy B.V.

2SU Academy B.V.

Adres:

Oude Bathmenseweg 32
7417XA Deventer

Beschrijving

Online leren kan op veel verschillende manieren worden vormgegeven. Bij de 2SU Academy B.V. bieden we bijvoorbeeld microlearnings, een online-bibliotheek met leerstof en Virtual Reality aan. Zo maken we leren veel flexibeler en kun je op je eigen tempo leren, waar en wanneer het jou uitkomt onder begeleiding van een persoonlijke coach!

Hands-on-Learning

Hands-on-Learning is in het leren een grot…

Lees de volledige beschrijving

Online leren kan op veel verschillende manieren worden vormgegeven. Bij de 2SU Academy B.V. bieden we bijvoorbeeld microlearnings, een online-bibliotheek met leerstof en Virtual Reality aan. Zo maken we leren veel flexibeler en kun je op je eigen tempo leren, waar en wanneer het jou uitkomt onder begeleiding van een persoonlijke coach!

Hands-on-Learning

Hands-on-Learning is in het leren een grote trend geworden waar je tegenwoordig niet meer omheen kunt. Het is een methode die offline en online leren samenvoegt. Hands-on-Learning wordt steeds meer gebruikt, omdat offline en online leren elkaar versterkt en de beperkingen van de verschillende vormen tegen elkaar wegvallen. Bij offline leren is het bijvoorbeeld lastig te overzien of iedereen de leerstof daadwerkelijk begrijpt. Dit kan door online leren worden opgevangen met overzichtelijke Learning Analytics. Aan de andere kant is bijvoorbeeld het gevaar bij online leren dat gebruikers afgeleid raken.

Door aanvullende offline interacties en analyses vanuit Virtual Reality kunnen werkgevers gebruikers volgen in hun ontwikkeling en zo nodig bijsturen. Hands-on-Learning is effectiever dan het traditionele onderwijs en het kan de leerervaringen van leidinggevenden en medewerkers verbeteren. Onze on- en offline meetups maken het leren toch heel persoonlijk!

Voordelen van hands-on-learning

Hands-on-learning is dus een combinatie van verschillende leermethodes. We zetten een paar voordelen voor je op een rij:

 1. Hands-on-learning biedt variatie in de leerprocessen en verhoogt hiermee de motivatie van de medewerkers. Wij bieden veel verschillende contentvormen die gebruikt kunnen worden.
 2. Het online aspect maakt leren persoonlijk en adaptief, verbetert de leerprestatie en vergroot de betrokkenheid bij het leren.
 3. Het offline aspect stelt werkgevers en werknemers in staat om de onderlinge interactie te verbeteren en zo oplossingen te vinden voor het probleem waar hij of zij mee zit.

Heeft u of een medewerker hulp nodig? Laat ons jullie team dan helpen met het inplannen van een Hands-on-learning opleidingstraject.  Hierin bekijken we samen hoe de prestaties van jullie team of van een medewerker verbeterd kunnen worden!
Zo kan jullie team nog beter leren en hun kennis vergroten!

Onze Meet Up’s

Deze offline contactmomenten binnen ons online platform heten Meet Up’s en kun je – in het kader van hands-on-learning – toevoegen aan onze Learning Playlists. Een Learning Playlist is een opeenvolgende samenstelling van leeractiviteiten, die een leidinggevende of werknemer kan doorlopen.

Voeg een tijd, datum en locatie toe aan de Meet Up, zodat het voor de coach, manager en medewerkers duidelijk is wanneer de Meet Up plaatsvindt en waar! Door het toevoegen van offline contactmomenten aan het online leerproces, kunnen verschillende leervormen soepel in elkaar overlopen.

Werkgevers en studenten hebben inzicht in de voortgang van activiteiten en Learning Playlists van medewerkers. Als duidelijk wordt dat medewerkers ergens moeite mee hebben, kan een werkgever of trainer hier tijdens een Meet Up op in spelen.

Ervaring met 2SU Academy B.V.?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij 2SU Academy B.V.? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Trainers

Beantwoorde vragen

Happy Good Talk heeft 1 vraag beantwoord.

Extra kenmerken

Springest helpt je groeien.

Springest is de site waar je alles vindt voor je persoonlijke ontwikkeling. Voor particulieren én organisaties. Lees ervaringen van andere deelnemers en overleg met onze adviseurs.

 • Alles waarvan je verder kunt leren

  Meer dan 72.000 cursussen, opleidingen, trainers, coaches, e-learning en incompany trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven

  Stel je opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of neem contact op met onze klantenservice.
 • Gratis informatie aanvragen

  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Ervaringen van deelnemers

  Ruim 136.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Ook voor leren in je organisatie

  Volumekorting, incompany training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie

  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, gratis annuleren is mogelijk!