BHV E-learning only

Type product
Niveau

BHV E-learning only

360Veiligheid
Logo van 360Veiligheid
Opleiderscore: starstarstarstarstar 9,7 360Veiligheid heeft een gemiddelde beoordeling van 9,7 (uit 3 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Alle voordelen van de BHV E-learning only cursus van 360Veiligheid:

  • Bespaar tijd & geld
  • Flexibel & makkelijk
  • Interactief 
  • Doe online examen en download je certificaat

Wij bieden u een BHV E-Learning only zonder het prakijk gedeelte. U kunt u zelf de theorie eigen maken in uw eigen tijd en eigen tempo. In de ongeveer 2,5 uur durende BHV E-Learning cursus krijgt u alle noodzakelijke theorie over bedrijfshulpverlening. Aan het einde van elke module krijgt u een oefentoets. De BHV basiscursus met E-Learning is interactief met foto's, teksten en vele video's met duidelijke uitleg. Denkt u dat u klaar bent voor het examen? Doe dan de online examen en indien u slaagt, kunt u direct uw cert…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: BHV (Bedrijfshulpverlener), EHBO, Preventiemedewerker, Reanimatie en Blusmiddelen.

Alle voordelen van de BHV E-learning only cursus van 360Veiligheid:

  • Bespaar tijd & geld
  • Flexibel & makkelijk
  • Interactief 
  • Doe online examen en download je certificaat

Wij bieden u een BHV E-Learning only zonder het prakijk gedeelte. U kunt u zelf de theorie eigen maken in uw eigen tijd en eigen tempo. In de ongeveer 2,5 uur durende BHV E-Learning cursus krijgt u alle noodzakelijke theorie over bedrijfshulpverlening. Aan het einde van elke module krijgt u een oefentoets. De BHV basiscursus met E-Learning is interactief met foto's, teksten en vele video's met duidelijke uitleg. Denkt u dat u klaar bent voor het examen? Doe dan de online examen en indien u slaagt, kunt u direct uw certificaat downloaden.

De inhoud van de BHV e-learning 

6  online BHV modules

De BHV cursus is bestaat primair uit 6 e-learning modules. Alle modules bevatten ook oefentoetsen zodat u zich optimaal kunnen voorbereiden op het theorie-examen. De BHV e-learning duurt ongeveer 2,5 uur. De 6 modules bestaan uit duidelijke teksten, sprekende foto’s en video’s en gaan over de volgende onderwerpen:

Bedrijfshulpverlening

Wat zijn de taken en verantwoordelijkheden van de BHV'er en hoe is dit in de wet geregeld? Deze module gaat over BHV in het algemeen in relatie tot wet- en regelgeving.

Spoedeisende eerste hulp

In deze module staat het verlenen van spoedeisende eerste hulp bij de meest voorkomende situaties centraal. Ondersteunt door foto's en video's worden praktijksituaties nagebootst. Verstikking, reanimatie, hartinfarct, epilepsie en nog veel meer.

Niet-spoedeisende eerste hulp

In deze module staat het verlenen van eerste hulp bij niet levensbedreigende situaties centraal. Denk daarbij aan brandwonden, verstuikingen en botbreuken.

Brand

Wat moet je doen bij een brand en welke vormen van brand zijn er? In deze module staan de verschillende typen brand centraal en op welke manieren je de branden kunt blussen. Met duidelijke instructiefilms maak je kennis met de verschillende blusmiddelen. 

Communicatie

Stel je voor dat er een calamiteit is, wat doe je dan? In deze module staat het alarmeren en het melden van een incident centraal. Tevens maak je kennis met de werkwijze van de verschillende hulpdiensten en hoe je zelf het beste een melding kunt doen.

Ontruiming

Er is een calamiteit en er moet ontruimd worden. Hoe ga je dat aanpakken en welke procedures gelden er? Als BHV'er heb je een taak bij de ontruiming. Conform ontruimingsplan zal de ontruiming moeten plaatsvinden. In deze module staat het ontruiming van een gebouw centraal.

Examen 

Meten is weten. De e-learning biedt de mogelijkheid om kennis te toetsen met oefentoetsen en examens. Vervolgens kan gemakkelijk het certificaat gedownload worden. De cursist kan exact zien hoever hij/zij is met de cursus en welke lesstof nog behandeld dient te worden. Het online examen bestaat uit 40 meerkeuzevragen. 

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met 360Veiligheid, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.