♫•ºº¨*• jouw verborgen talenten! ☀ `*.„.

Niveau
Tijdsduur

♫•ºº¨*• jouw verborgen talenten! ☀ `*.„.

4-inspiration
Logo van 4-inspiration
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,4 4-inspiration heeft een gemiddelde beoordeling van 8,4 (uit 1 ervaring)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Beschrijving

Niet alles wat je goed kan, is je talent!

Niet alles wat je goed kan, is je talent!

Loop jij iedere keer tegen hetzelfde aan? Je wilt wel anders, maar het lukt je niet? Je probleem aanpakken zoals het je altijd is gelukt, wil maar niet slagen? Je irritatie wordt eerder groter, het leven wordt wat zwaar en je voelt zelfs angst opkomen. Kortom het geeft een hoop gedoe en stress, ook binnen relaties.

Mogelijk heb je keuzes in je huidige loopbaan. Of je wil je een andere baan, maar je weet niet goed wat? Je zal makkelijker met je eigen problemen en zwakke eigenschappen omgaan, als jij jouw talenten en kwaliteiten verbetert en verder ontwikkelt. Het is daarom belangrijk je èchte talenten en drijfveren te leren kennen. Niet alles wat je…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Barista, Slaap & Slaapstoornissen, Stress, Mindfulness en Opvoeding.

Niet alles wat je goed kan, is je talent!

Niet alles wat je goed kan, is je talent!

Loop jij iedere keer tegen hetzelfde aan? Je wilt wel anders, maar het lukt je niet? Je probleem aanpakken zoals het je altijd is gelukt, wil maar niet slagen? Je irritatie wordt eerder groter, het leven wordt wat zwaar en je voelt zelfs angst opkomen. Kortom het geeft een hoop gedoe en stress, ook binnen relaties.

Mogelijk heb je keuzes in je huidige loopbaan. Of je wil je een andere baan, maar je weet niet goed wat? Je zal makkelijker met je eigen problemen en zwakke eigenschappen omgaan, als jij jouw talenten en kwaliteiten verbetert en verder ontwikkelt. Het is daarom belangrijk je èchte talenten en drijfveren te leren kennen. Niet alles wat je goed kan is je talent!

In een talenten ACT Analysis Competence Tool is een talentenmeting die jouw talenten en verborgen groei zichtbaar maakt. Hierna geef je bewust richting aan jouw talenten. Je maakt makkelijker betere keuzes voor werk en opleiding. Het is eerder een ontwikkel instrument dan een persoonlijkheidstest.

Reactie klant: “Ik heb net een dag testen achter de rug met rollenspel, eindeloze vragenlijsten en een gesprek met een psycholoog. Jij stelt direct vragen over slotconclusies van dit gerenomeerde bureau. Je verrast me.”

Focus op wat je goed kan en er ontstaat flow. Alleen niet alles wat je goed kan, is je talent. Soms krijg je er geen energie van.

Aangeleerde kwaliteiten vervormen eerder onder druk

Zowel talenten als aangeleerde kwaliteiten worden helder in een meting. Deze aangeleerde kwaliteiten vervormen eerder als je stress ervaart. Je krijgt er niet altijd de energie van die je verwacht. Confronterend, want je kan het immers goed? Ja zeker … maar wel goed om voortaan bewust je kwaliteiten en energie in te zetten. En verrassend genoeg kunnen we met aangeleerde kwaliteiten echt mooie prestaties neerzetten. Maar je wordt er wel moe van.

Hoe werkt de ACT® Talententest?

Je kiest kwaliteiten (competenties) en beelden die bij je passen. Daarna start een dialoog en gaan we dieper in op waar jij tegen aanloopt. Je zal ervaren dat het opvallend snel en efficiënt gaat. Je krijgt veel informatie mee en na afloop kan je kiezen voor een rapport. De meeste mensen horen zoveel nieuwe informatie, dat ze het graag na willen lezen.

 

Wil jij je verborgen talenten ontdekken of wil je?

  • meer uit jezelf halen?
  • een goed passende keuze maken voor een opleiding of volgende stap in je werk?
  • richting geven aan jouw mogelijkheden en je talenten?
  • effectiever samenwerken?
  • jouw eigen unieke bijdrage beter leren kennen?
  • meer flow, overvloed, zelfvertrouwen, passie en geluk?

ACT® geeft je in heel korte tijd een diep inzicht in jezelf. De test ondersteunt je te zijn wie je bent.

Geen truc maar duurzaam

De ACT talententest is gericht op duurzame verandering. Je leert geen truc, je gaat leren wat werkelijk bij je past en dat voelt als zo eigen dat je dit niet meer vergeet. Als je doet wat van nature bij je past, is flow, geluk en resultaat een logisch gevolg. Je gaat zijn wie je van binnenuit bent.

Tot slot maakt deze meting jouw blinde vlekken helder. Daar waar je beter kunt gaan samenwerken met anderen. Dat geeft rust. Je herkent bovendien hoe je je anders kan gedragen in relaties met anderen zodat er meer harmonie en plezier ontstaat.

Studentencoach

Carla is éen van de personal coaches van Utiles studentencoaching om jonge ondernemers te stimuleren en goede studiekeuzes te maken. Bovendien is zij gecertificeerd en wordt jaarlijks getoetst als gCoach en ACTor voor de talententest.

Contact

Ben jij benieuwd hoe de ACT Talententest jou kan inspireren? Bel of klik op contact

Step through new doors. The majority of the time there's something fantastic on the other side.

Klant vertelt

“Graag wil ik je bedanken.
Waarvoor? Voor het in mij naar boven halen van kracht, blijheid en andere talenten. Ze zaten diep verstopt en proberen dat af en toe nog weleens, maar door jouw positieve benadering leef ik een stuk bewuster en kan ik zeggen dat ik mij goed voel.” Sarah, 50 jaar Ontdek je verborgen talenten! Contact

Afspraak ook in de avonduren mogelijk

Ontdek je passies!
Carla Leutscher BeroepsverenigingenPer 1 jan 2017 ook: In een ACT® talenten assesement worden jouw echte talenten duidelijk en je onbewuste vóór- en afkeur. Je leert verborgen talenten kennen. Het onbewuste heeft invloed op jouw gedrag. Sterker zelfs het onbewuste met alle emoties breekt door, ook al wil je dit niet. Het assessment werkt met beelden (archetypen) en teksten van competenties. Die beelden maakt dat jij meer informatie krijgt over jezelf. Beelden zeggen meer dan 1000 woorden.

Spiegel eens met een Analytische coach: werkelijk ontdekken: wie ben jij? En wat hoort van nature bij jou? Wat is je passie? Samen ontdekken wij waar jouw groei verborgen zit.

Voor wie?

- volgende stap in je loopbaan

- reïntegratie na ziekte, burnout

- angsten, stress

- je verlangt meer plezier in je werk


Waar?
In Amstelveen of Alphen aan de Rijn. Op locatie is mogelijk

Wat?
90 minuten een persoonlijk gesprek waarin jij in een gesprek een persoonlijke talenten-archetypenmeting (ACT) krijgt. 

Wanneer?
Maak een afspraak met Drs. Carla Leutscher van 4-inspiration voor een persoonlijk gesprek op een tijdstip dat jou schikt.

Kijk gerust op LinkedIn of mijn website.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)

Aanmelden voor nieuwsbrief

We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.