Spreken voor publiek – 1 dag basis- of opfristraining

Type product
Tijdsduur

Spreken voor publiek – 1 dag basis- of opfristraining

Groeizaam Trainingen
Logo van Groeizaam Trainingen

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

Beschrijving

Aan de hand van een thuis voorbereide presentatie gaan we deze dag aan de slag met het aanscherpen van de basisvaardigheden voor het presenteren. Daarbij werken we op een leuke, ontspannende en doeltreffende manier met het mooiste materiaal dat je bezit: jezelf. Je stem, je houding, je blik. Hoe richt je je verhaal? Hoe zorg je dat ook de mensen op de achterste rijen betrokken blijven? Hoe ga je om met je onzekerheden? Hoe beweeg je over een podium? En waar laat je nou toch die handen? Omdat ik overtuigd ben dat mensen het liefst kijken en luisteren naar authentieke sprekers gaan we hier ook op zoek naar de kracht van ieders eigenheid. Hierbij kijken we ook naar jouw relatie met het publiek.…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Spreken in het openbaar, Presenteren, Overtuigend presenteren, Spreekangst en NLP Practitioner.

Aan de hand van een thuis voorbereide presentatie gaan we deze dag aan de slag met het aanscherpen van de basisvaardigheden voor het presenteren. Daarbij werken we op een leuke, ontspannende en doeltreffende manier met het mooiste materiaal dat je bezit: jezelf. Je stem, je houding, je blik. Hoe richt je je verhaal? Hoe zorg je dat ook de mensen op de achterste rijen betrokken blijven? Hoe ga je om met je onzekerheden? Hoe beweeg je over een podium? En waar laat je nou toch die handen? Omdat ik overtuigd ben dat mensen het liefst kijken en luisteren naar authentieke sprekers gaan we hier ook op zoek naar de kracht van ieders eigenheid. Hierbij kijken we ook naar jouw relatie met het publiek. Hoe maak je contact? En wat kun je doen om je publiek actief te betrekken bij je presentatie? Bereid je voor op een actieve dag, waarin we veel oefenen.

Na afloop kun je:

  • Je kunt een verhaal met overtuiging vertellen.
  • Je kunt technieken inzetten om een goede presentatie te geven.
  • Je zet je houding, gebaren, blik en stem bewust in om een verhaal kracht bij te zetten.
  • Je bent congruent in je presentaties, het plaatje klopt bij het praatje.
  • Je bereikt het gewenste effect met je presentaties. De toeschouwers/-hoorders voelen zich betrokken bij het verhaal en raken geïnspireerd.
Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.