Academie voor Holistisch Coachen

Academie voor Holistisch Coachen

Adres:

Prof. Bronkhorstlaan 10-86
3723 MB Bilthoven

Beschrijving

Sinds 2007 is de Academie voor Holistisch Coachen hét instituut voor opleidingen en trainingen op het gebied van Holistisch Coachen. Wij verzorgen beroepsopleidingen en trainingen waarin deelnemers worden opgeleid tot coach. Waarbij naast alle inhoudelijke kennis, de benodigde praktijkvaardigheden én de vijf holistische invalshoeken (fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en zingeving) aan de or…

Lees de volledige beschrijving

Sinds 2007 is de Academie voor Holistisch Coachen hét instituut voor opleidingen en trainingen op het gebied van Holistisch Coachen. Wij verzorgen beroepsopleidingen en trainingen waarin deelnemers worden opgeleid tot coach. Waarbij naast alle inhoudelijke kennis, de benodigde praktijkvaardigheden én de vijf holistische invalshoeken (fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en zingeving) aan de orde komen. Wij kijken dus naar de mens als geheel, niet naar één of twee deelgebieden. Wat ons daarnaast onderscheidt is dat jouw persoonlijke ontwikkeling als mens en als coach ruimschoots de aandacht krijgt. Jij bent immers zelf het belangrijkste instrument bij de begeleiding van andere mensen. Met als resultaat dat je het coachingsvak niet alleen kent maar ook kunt uitoefenen. Met voldoende kennis, kunde, zelfvertrouwen en geloof in jezelf om een succesvolle coach te worden.

De beroepsopleidingen die wij aanbieden zijn:

- Holistische LeefstijlCoaching, een coachingsopleiding van 20 maanden waarin je mensen leert te begeleiden naar meer innerlijk welbevinden en een gezonde leefstijl

- BasisCoach, de online coachingsopleiding van 10 maanden waarin alle technieken en vaardigheden die je nodig hebt om als coach aan de slag te kunnen gaan, aanwezig zijn

- LeefstijlCoach, een coachingsopleiding van 12 maanden waarin je mensen leert te begeleiden naar meer innerlijk welbevinden en een gezonde leefstijl

- Intuïtief Coachen, een coachingsopleiding van 9 maanden waarin je leert gebruik te maken van jouw intuïtie en energetisch bewustzijn. 

- Gewichtsconsulent, een coachingsopleiding van 8 maanden waarin je leert mensen te informeren, adviseren en stimuleren bij het veranderen van hun leefstijl.

Waarom kiezen voor de Academie voor Holistisch Coachen?
Je volgt bij ons geaccrediteerde en dus kwalitatief hoogwaardige opleidingen.

Je komt terecht in een kleine groep deelnemers van 6 tot 12 personen.

Je ontmoet deskundige en betrokken docenten die vanuit hun eigen professionele praktijk kennis en ervaring meenemen en op een praktische manier overdragen.

En je krijgt les op onze eigen sfeervolle locatie in Bilthoven.

Ervaring met Academie voor Holistisch Coachen?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij Academie voor Holistisch Coachen? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Beantwoorde vragen

Academie voor Holistisch Coachen heeft 1 vraag beantwoord.

Extra kenmerken

Springest helpt je groeien.

Springest is de site waar je alles vindt voor je persoonlijke ontwikkeling. Voor particulieren én organisaties. Lees ervaringen van andere deelnemers en overleg met onze adviseurs.

 • Alles waarvan je verder kunt leren

  Meer dan 86.000 cursussen, opleidingen, trainers, coaches, e-learning en incompany trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven

  Stel je opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of bel met een Springest adviseur.
 • Gratis informatie aanvragen

  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Ervaringen van deelnemers

  Ruim 109.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Ook voor leren in je organisatie

  Volumekorting, incompany training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie

  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, gratis annuleren is mogelijk!