Ploegleider BHV basis

Tijdsduur
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats
Logo van Acaleph Opleiding, Training & Adviezen b.v.
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,1 Acaleph Opleiding, Training & Adviezen b.v. heeft een gemiddelde beoordeling van 8,1 (uit 502 ervaringen)
Beste opleider van Nederland

Winnaar Beste opleider van Nederland 2020: #2 in Arbo & Veiligheid.

Lees meer over Beste Opleider van Nederland 2020.

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeGeleen
8 jul. 2021 tot 15 jul. 2021
Toon rooster
event 8 juli 2021, 08:30-16:30, Geleen, Dag 1
event 15 juli 2021, 08:30-16:30, Geleen, Dag 2
placeGeleen
13 okt. 2021 tot 19 okt. 2021
Toon rooster
event 13 oktober 2021, 08:30-16:30, Geleen, Dag 1
event 19 oktober 2021, 08:30-16:30, Geleen, Dag 2

Beschrijving

Iedere werkgever moet er voor zorgen dat de deskundige bijstand op het gebied van bedrijfshulpverleners is geregeld. Bij een inzet met meerdere BHV’ers kan coördinatie nodig zijn. De werkgever kan coördinatie opdragen aan een ploegleider. Schrijf u nu in voo r de Ploegleider cursus conform NIBHV . Acaleph verzorg t voor u het gehele traject, van de cursus tot examen en het certificaat. Na afloop van de Plo egleider cursus conform NIBHV legt u een examen af. Onze ervaren en eveneens vakbekwame instructeurs zullen erop toezien dat u uw Ploegleider conform NIBHV examen goed voorbereid kunt afleggen. Voor meer informatie over deze Ploegleider cursus conform NIBH V kunt u contact opnemen met ons …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: BHV Ploegleider, BHV basis, BHV (Bedrijfshulpverlener), BHV herhaling en Coördinator / Hoofd BHV.

Iedere werkgever moet er voor zorgen dat de deskundige bijstand op het gebied van bedrijfshulpverleners is geregeld. Bij een inzet met meerdere BHV’ers kan coördinatie nodig zijn. De werkgever kan coördinatie opdragen aan een ploegleider. Schrijf u nu in voo r de Ploegleider cursus conform NIBHV . Acaleph verzorg t voor u het gehele traject, van de cursus tot examen en het certificaat. Na afloop van de Plo egleider cursus conform NIBHV legt u een examen af. Onze ervaren en eveneens vakbekwame instructeurs zullen erop toezien dat u uw Ploegleider conform NIBHV examen goed voorbereid kunt afleggen. Voor meer informatie over deze Ploegleider cursus conform NIBH V kunt u contact opnemen met ons team. Doel van de Ploegleider cursus conform NIBHV : Na de cursus Ploegleider conform NIBHV bent u in staat om tijdens calamiteiten binnen uw organisatie, volgens de gestelde procedures, op de juiste wijze leiding te geven aan de bedrijfshulpverleners binnen de organisatie. Mogelijkerwijs afgestemd op de eigen werksituatie en op de werkvloer conform de richtlijnen van het NIBHV . Les aanpak van de Ploegleider cursus conform NIBHV : De cursus Ploegleider conform NIBHV bestaat uit een theoriegedeelte en een praktijkgedeelte. Theorie en praktijk worden verweven waardoor de cursus een interactief karakter heeft. U wordt hierdoor gemotiveerd om actief deel te nemen. Onderwerpen tijdens de Ploegleider cursus conform NIBHV cursus: Voorbereiding op de inzet van de bedrijfshulpverleningsploeg Oefenen met de bedrijfshulpverleningsploeg Beoordelen van de veiligheidssituatie van het werkgebied Beheer en controle van de aan de ploeg ter beschikking gestelde middelen Evalueren en rapporteren van de inzet en de oefeningen Ontruimingsoefening Communicatieoefening Verkenningsoefenin

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.