Systeemontwerper koude- en klimaatsystemen

Niveau
Tijdsduur

Systeemontwerper koude- en klimaatsystemen

Opleidingscentrum GO
Logo van Opleidingscentrum GO
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8 Opleidingscentrum GO heeft een gemiddelde beoordeling van 8 (uit 1 ervaring)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Beschrijving

De Systeemontwerper koude- en klimaatsystemen is werkzaam bij middelgrote en grote koude- en klimaattechnische bedrijven. Hij/zij is in staat om zowel intern als extern bij de opdrachtgever alle benodigde gegevens voor het maken van een koellastberekening te verzamelen en kan deze koellastberekening maken. Hij/zij is in staat om aan de hand van de koellastberekening het juiste systeem te ontwerpen, alle benodigde componenten te selecteren, de koelleidingen te berekenen en een leidingplan in een bouwtekening aan te geven. Hij/zij kan het ontworpen systeem vertalen in een commerciële offerte en deze offerte presenteren en verdedigen bij de opdrachtgever. Hij/zij is bekend met de relevante wet-…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

De Systeemontwerper koude- en klimaatsystemen is werkzaam bij middelgrote en grote koude- en klimaattechnische bedrijven. Hij/zij is in staat om zowel intern als extern bij de opdrachtgever alle benodigde gegevens voor het maken van een koellastberekening te verzamelen en kan deze koellastberekening maken. Hij/zij is in staat om aan de hand van de koellastberekening het juiste systeem te ontwerpen, alle benodigde componenten te selecteren, de koelleidingen te berekenen en een leidingplan in een bouwtekening aan te geven. Hij/zij kan het ontworpen systeem vertalen in een commerciële offerte en deze offerte presenteren en verdedigen bij de opdrachtgever. Hij/zij is bekend met de relevante wet- en regelgeving met betrekking tot zijn ontwerp.

Inhoud
• Verzamelt ontwerpgegevens
• Berekent commerciële en industriële koude- en klimaatsystemen
• Maakt ontwerp voor (industriële) koude- en klimaatsystemen
• Stelt aanbieding op
• Onderhoudt contact met opdrachtgevers en adviseurs
• Rondt werkzaamheden af

Extra toegevoegd (Branche paspoort)
Coaching
BPV begeleiding

Instroomcriteria
• Servicemonteur koude- en klimaatsystemen
• Eerste monteur koude- en klimaatsystemen
• Overgangsbewijs van HAVO 3 naar HAVO 4 of VWO 3 naar VWO 4 *
• Diploma Servicemonteur Koudetechniek
• Diploma Eerste Monteur Koudetechniek
• KT C, Kli-C, KT A Frigidarium met aantoonbare ervaring *
• HBO WK, E, WTB of gelijkwaardig met aantoonbare ervaring *

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met Opleidingscentrum GO, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.