Masterclass professionele communicatie voor projecten

Niveau
Tijdsduur
Logo van Alefprojects

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Alefprojects biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's: 's-Hertogenbosch, Alkmaar, Almere / Lelystad, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Amsterdam, Antwerpen, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Breda, Brugge, Brussel, Delft, Den Haag, Deventer, Dordrecht, Drachten, Ede, Eindhoven, Emmen, Enschede, Gent, Gouda, Groningen, Haarlem, Haarlemmermeer, Heerenveen, Hilversum, Leeuwarden, Leiden, Luik, Maastricht, Middelburg, Nijmegen, Roermond, Rotterdam, Terneuzen, Tilburg, Utrecht, Veenendaal, Venlo, Westland, Zaanstad, Zoetermeer, Zwolle

Beschrijving

Leer binnen de context van project- en programmamanagement op welke wijze professionele communicatie bij kan dragen aan succesvolle projecten en programma's.  Leer gebruik te maken van tools als een visie document, blauwdruk en benefit profielen. Krijg zicht op jouw accountable bijdragen. Leer en ervaar hoe jij, met jouw breinprofiel het meest optimaal kunt scoren. De training bestaat uit  een do-it bijeenkomst, een bijeenkomst met synergie als ultiem doel en een do-IT weekeinde. De training is geschikt voor senior communicatie adviseur en project en programma managers vanaf Ipma niveau C.   Overige informatie is te vinden in de factsheets op de site van SRM. Ook het aanmelden voor de master…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Leer binnen de context van project- en programmamanagement op welke wijze professionele communicatie bij kan dragen aan succesvolle projecten en programma's.  Leer gebruik te maken van tools als een visie document, blauwdruk en benefit profielen. Krijg zicht op jouw accountable bijdragen. Leer en ervaar hoe jij, met jouw breinprofiel het meest optimaal kunt scoren. De training bestaat uit  een do-it bijeenkomst, een bijeenkomst met synergie als ultiem doel en een do-IT weekeinde. De training is geschikt voor senior communicatie adviseur en project en programma managers vanaf Ipma niveau C.   Overige informatie is te vinden in de factsheets op de site van SRM. Ook het aanmelden voor de masterclass moet via de SRM site.De trainers zijn Gonda Duivenvoorden, communicatie vrouw van het jaar 2008, Ans Oude Geerdink Senior Projectmanager en Programma manager, tevens trainer universitair Projectmanagement en Cathelijne Janssen, ontwerper van de PAN kubus. Info Ans Oude Geerdink. We zien je graag in september.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.