Alie en Wendy Beauty School

Adres:

Remmingweg 8b
1332BE Almere

Beschrijving

Welkom bij Alie en Wendy Beauty. Wij zijn inmiddels alweer ruim vier jaar de Beauty School in Almere. De eerste jaren te hebben voornamelijk gewerkt in de Beauty Branch als docenten. Hierin hebben we diverse Bootcamp en docententrainingen gevolgt. Het doel van onze Beauty School is om jou een gedegen opleiding te geven om daarna succesvol aan het werk te gaan in de Beauty Branch.

Wij geven divers…

Lees de volledige beschrijving

Welkom bij Alie en Wendy Beauty. Wij zijn inmiddels alweer ruim vier jaar de Beauty School in Almere. De eerste jaren te hebben voornamelijk gewerkt in de Beauty Branch als docenten. Hierin hebben we diverse Bootcamp en docententrainingen gevolgt. Het doel van onze Beauty School is om jou een gedegen opleiding te geven om daarna succesvol aan het werk te gaan in de Beauty Branch.

Wij geven diverse Visagie opleidingen en workshops met het merk Make-up Studio. Opleidingen die we onderandere verzorgen zijn:

 • Basis Visagie
 • Vakopleiding Visagie
 • Diverse Visagie workshops

Wij geven ook diverse Nagelstyling opleidingen en workshops met het merk CND.

 • Basis Nagelstyling
 • Examen opleiding Nagelstyling
 • Allround opleiding Nagelstyling
 • Spa manicure Spa pedicure
 • Basis- en gevorderen Nailart
 • Diverse Nagelstyling workshops

Overige opleidingen en workshops.

 • Opleiding Haarstyling
 • Workshop wimperverlenging

Een groot aantal van onze leerlingen die een opleiding hebben gevolgd zijn inmiddels aan het werk met wat zij voor doel hadden, voordat ze met de opleiding starten. Wij zoeken ook stage-opdrachten en begeleiden jou met het zoeken naar werk tijdens en na het behalen van de opleiding.

Stage- en werk opdrachten die aan A&W Beauty worden aangeboden bieden wij ook aan op Hyves, Twitter en Facebook en iedereen die ons volgt kan daar op reageren en blijven we zoveel mogelijk actueel.

A&W Beauty heeft geen groothandel omdat wij ons speciaal willen richten aan het opleiden van onze cursisten. Omdat wij groot afnemen kunnen we door de verkregen kortingen producten relatief goedkoop aanbieden. Wij kunnen uiteraard ook diverse adressen van groothandels leveren.

Je kan op onze site alle informatie vinden over onze opleidingen en cursussen. Je hebt geen vooropleiding nodig om bij ons een opleiding te volgen. Wij gaan samen met jou bespreken welke opleiding het best bij jouw doel past. Je kan altijd persoonlijk een afspraak maken om een keer langs te komen om een kijkje te nemen tijdens de lessen om zo een indruk te krijgen. Wij geven geen open dagen omdat wij vinden dat iedereen recht heeft op een persoonlijk gesprek, dus kom gerust langs.

Wij vinden het heel belangrijk dat je een school kiest die jou een goede opleiding geeft en waar jij een goed gevoel bij hebt.

Wij zijn allemaal collega's van elkaar en A&W Beauty gaat voor professionaliteit en respecteert een ieder die zijn of haar vak in de Beauty Branch met passie uitvoert.

 

 

Ervaring met Alie en Wendy Beauty School?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij Alie en Wendy Beauty School? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel jouw ervaring

Producten (0)

Alie en Wendy Beauty School heeft momenteel geen gepubliceerde producten.

Springest helpt je groeien.

Springest is de site waar je alles vindt voor je persoonlijke ontwikkeling. Voor particulieren én organisaties. Lees ervaringen van andere deelnemers en overleg met onze adviseurs.

 • Alles waarvan je verder kunt leren

  Meer dan 75.000 cursussen, opleidingen, trainers, coaches, e-learning en incompany trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven

  Stel je opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of neem contact op met onze klantenservice.
 • Gratis informatie aanvragen

  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Ervaringen van deelnemers

  Ruim 120.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Ook voor leren in je organisatie

  Volumekorting, incompany training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie

  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, gratis annuleren is mogelijk!