Masterclass Allergenen

Tijdsduur
Startdatum en plaats
Logo van Allergenen Consultancy

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Amsterdam
7 okt. 2019

Beschrijving

Inspiratie voor smakelijk en onbezorgd genieten voor de allergische gast

Steeds vaker krijgt u vragen naar glutenvrije, melkvrije of vrijvanveel gerechten. Er wordt een verrassend, smakelijk en maar vooral veilig gerecht van de chef-kok verwacht. Maar hoe doet u dit onder tijdsdruk en met de ingrediënten die er zijn? 

Voor wie bedoeld?

Kookworkshop voor horeca, cateraars, chef-koks, sous-chefs, managers instellingskeuken en hoofden voeding. Voor ieder die mensen met een allergie graag willen laten genieten van goede, smaakvolle en veilige producten. 

Onderwerpen

Geen theorie maar meteen aan de slag in de keuken. Sloof om en koken maar!
Met verrassende invalshoeken voor gerechten zonder a…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Onze adviseurs helpen je graag. Bel ons op 085 7440830 of e-mail naar info@springest.nl.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Allergenen, Voedingsdeskundige, Voedselveiligheid, HACCP en Orthomoleculaire Voedingsleer.

Inspiratie voor smakelijk en onbezorgd genieten voor de allergische gast

Steeds vaker krijgt u vragen naar glutenvrije, melkvrije of vrijvanveel gerechten. Er wordt een verrassend, smakelijk en maar vooral veilig gerecht van de chef-kok verwacht. Maar hoe doet u dit onder tijdsdruk en met de ingrediënten die er zijn? 

Voor wie bedoeld?

Kookworkshop voor horeca, cateraars, chef-koks, sous-chefs, managers instellingskeuken en hoofden voeding. Voor ieder die mensen met een allergie graag willen laten genieten van goede, smaakvolle en veilige producten. 

Onderwerpen

Geen theorie maar meteen aan de slag in de keuken. Sloof om en koken maar!
Met verrassende invalshoeken voor gerechten zonder allergenen en tips&trics voor werken in de keuken mét allergenen. De allergenenwetgeving staat niet centraal in deze masterclass, maar komt komt wel aan bod door de juiste allergeneninformatie op te stellen van het lekkers wat bereid wordt.
Als afsluiting we hebben we een heerlijke proeverij van allergeenvrije en allergeenbevattende gerechten! Beoordeel zelf of u de allergenen mist.

Voor inspiratie in de keuken voor chefs werken we nauw samen met Larisse. Zij denkt 'buiten hokjes', past bereidingswijzen en ingrediënten creatief toe en maakt zelfs van gerechten met #vrijvanveel allergenen een feestje om te zien én te proeven.

Praktisch

Tijd: 13:00 - 17:00 uur

Onze cursuskosten zijn inclusief ingrediënten, set allergenenstickers, koffie, thee en drankjes, exclusief BTW.
Na ontvangst van uw inschrijving ontvangt u een schriftelijke bevestiging, factuur en routebeschrijving.

Elke training en cursus is ook in-company mogelijk. 
Daarnaast bieden wij maatwerk. Vraag naar de mogelijkheden!

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.
  • Vraag informatie aan over deze cursus. Je ontvangt vanaf dan ook een seintje wanneer iemand een ervaring deelt. Handige manier om jezelf eraan te herinneren dat je wilt blijven leren!
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: Allergenen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Heb je een vraag? Onze adviseurs helpen je graag. Bel ons op 085 7440830 of e-mail naar info@springest.nl.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
infoEr is een telefoonnummer vereist om deze informatieaanvraag in behandeling te nemen. (optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.