IJsbereider Basiscursus

Logo van Ambachtelijk Ijscentrum

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Beschrijving

Wil jij leren hoe je echt ambachtelijk ijs maakt? Wil je jezelf onderscheiden door het draaien van eigen ijsrecepturen? De cursus ijsbereider van het IJscentrum is met name gericht op de praktijksituatie van het ambachtelijk ijsbedrijf.

Theorie en praktijk

Tijdens de theorie wordt de basis gelegd van de grondstoffenkennis en receptuur berekenen. Ook samenwerking is een belangrijk aspect. Daarom wordt tijdens de praktijk voor een groot deel in teams gewerkt en geëvalueerd. De cursus is thematisch opgebouwd. Doel
Aan het eind van deze cursus kun jij met verschillende typen machines werken en zelfstandig ijs maken. Daarnaast heb je de basiskennis van grondstoffen, receptuur berekenen, hygiëne,…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Ambachtelijke, Meubelmaken, E-Health, Electronische Patientendossier (EPD) en Adobe Photoshop Basis.

Wil jij leren hoe je echt ambachtelijk ijs maakt? Wil je jezelf onderscheiden door het draaien van eigen ijsrecepturen? De cursus ijsbereider van het IJscentrum is met name gericht op de praktijksituatie van het ambachtelijk ijsbedrijf.

Theorie en praktijk

Tijdens de theorie wordt de basis gelegd van de grondstoffenkennis en receptuur berekenen. Ook samenwerking is een belangrijk aspect. Daarom wordt tijdens de praktijk voor een groot deel in teams gewerkt en geëvalueerd. De cursus is thematisch opgebouwd. Doel
Aan het eind van deze cursus kun jij met verschillende typen machines werken en zelfstandig ijs maken. Daarnaast heb je de basiskennis van grondstoffen, receptuur berekenen, hygiëne, wetgeving, onderhoud en werking van de apparatuur onder de knie. Ook presentatie is een belangrijk aspect tijdens deze cursus.Elke dag heeft een eigen thema en wordt verzorgd door een specialist op dit gebied.

Voor wie?
De cursus is bedoeld voor iedereen die de basis van ambachtelijk ijsbereiden wil leren. Zo kun je bijvoorbeeld jouw bedrijfsactiviteiten willen uitbreiden met de verkoop van ambachtelijk ijs. Of je hebt als ijssalonondernemer een talent in dienst die je deze opleiding wilt laten doen. Of je komt uit een geheel andere sector en waagt de stap naar de ambachtelijke ijsbereiding.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.