PAQ - Practitioner in Agile Quality

Niveau
Tijdsduur
Startdatum en plaats
Logo van Ammerlaan Interim, Training & Advies
Opleiderscore: starstarstarstarstar 10 Ammerlaan Interim, Training & Advies heeft een gemiddelde beoordeling van 10 (uit 1 ervaring)

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Utrecht
26 feb. 2020 tot 28 feb. 2020
Toon rooster
event 26 februari 2020, dag 1
event 27 februari 2020, dag 2
event 28 februari 2020, dag 3
Drachten
9 jun. 2020 tot 11 jun. 2020
Den Haag
28 sep. 2020 tot 30 sep. 2020
Toon rooster
event 28 september 2020, dag 1
event 29 september 2020, dag 2
event 30 september 2020, dag 3

Beschrijving

Deze training is een praktijkgerichte, op versneld leren methodiek gestoeld Agile-certificering. Het is ontworpen om mensen met bestaande Agile-basiskennis in staat te stellen in een intensieve leeromgeving naar een practitioner niveau te brengen. Deze training dringt diep door in de dagelijkse agile praktijk, waarbij de nadruk ligt op de competenties, die binnen succesvolle agile teams essentieel zijn voor waardeverhoging voor zowel het bedrijf als de klant. Een Practitioner in Agile Quality gebruikt agile methoden als effectieve manier om kwalitatief hoge software versneld op te leveren. Agile kwaliteit is de gezamenlijke verantwoordelijkheid van alle teamleden. Deze training is niet allee…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Agile, Projectmanagement, Scrum, Scrum Product Owner en Agile Coach.

Deze training is een praktijkgerichte, op versneld leren methodiek gestoeld Agile-certificering. Het is ontworpen om mensen met bestaande Agile-basiskennis in staat te stellen in een intensieve leeromgeving naar een practitioner niveau te brengen. Deze training dringt diep door in de dagelijkse agile praktijk, waarbij de nadruk ligt op de competenties, die binnen succesvolle agile teams essentieel zijn voor waardeverhoging voor zowel het bedrijf als de klant. Een Practitioner in Agile Quality gebruikt agile methoden als effectieve manier om kwalitatief hoge software versneld op te leveren. Agile kwaliteit is de gezamenlijke verantwoordelijkheid van alle teamleden. Deze training is niet alleen relevant voor testers, maar voor alle teamleden in een agile omgeving.

Opzet

De training is een mix van theorie en het toepassen hiervan in de praktijk. De training bereidt je daarnaast voor op het examen Practitioner in Agile Quality dat op de laatste dag wordt afgenomen. De training is interactief van opzet met veel ruimte voor het stellen van vragen en het inbrengen van voorbeelden uit de eigen praktijk.

Onderwerpen

 • Engineering principes
 • Sneller opleveren
 • Retrospectives
 • Planning
 • Continious Testing
 • Ingebouwde kwaliteit
 • Technical debt en TDD
 • Agile Mindset
 • Schaalbaarheid

Doelstellingen

Deze training heeft de focus op de volgende doelstellingen:

 • Agile Mindset – soft skills in de praktijk gebaseerd op het agile manifesto
 • Faster Delivery – optimaliseren van opleveringen door gebruik te maken van effeciente en effectieve agile werkwijze
 • Build Qualty In – ben je in staat om activiteiten door te voeren met als doel om kwaliteit onderdeel te maken van de software ontwikkelproces
 • Engineer Principles – ondersteunen van het first time right bouwen principe door herhaalbare, controleerbare en aanpasbare processen in te voeren
 • Continuous testing – integratie van testen in het bouwproces om sneller, eerdere en continue te testen
 • Scalability – Risico’s en wijzigingen identificeren die nodig zijn om processen op te schalen

Doelgroep

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die zijn Agile vaardigheden wil verbeteren en sneller betere software wil leveren.

Voorkennis

Dit is een training voor gevorderden. Van kandidaten wordt verwacht dat zij basiskennis hebben van agile werken, testen en bij voorkeur daarmee ook ervaring hebben.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.
 • Vraag informatie aan over deze cursus. Je ontvangt vanaf dan ook een seintje wanneer iemand een ervaring deelt. Handige manier om jezelf eraan te herinneren dat je wilt blijven leren!
 • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: Agile.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met Ammerlaan Interim, Training & Advies, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.