Hercertificatie NDO + 1 herhalingsdag (MT, PT)

Niveau
Tijdsduur
Logo van Applus RTD
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 8,8 Applus RTD heeft een gemiddelde beoordeling van 8,8 (uit 4 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Beschrijving

In overeenstemming met de norm ISO 9712 dienen vakbekwaamheidscertificaten iedere vijf jaar te worden verlengd. Vijf jaar na het initiële examen wordt het certificaat schriftelijk verlengd. Tien jaar na het initiële examen dient de kandidaat opnieuw examen af te leggen. Hieraan is onder meer de eis gekoppeld dat een kandidaat per examenonderdeel minimaal 70% punten scoort per praktijkonderdeel. Applus RTD Training & Opleiding is een door Hobéon SKO erkend examencentrum en bevoegd hercertificatie-examens af te nemen. Er worden regelmatig examentrainingen en hercertificatie-examens verzorgd. Voor de data kunt u contact opnemen met de afdeling opleidingen. Wij raden ook altijd aan om de beschik…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Installatietechniek, Meettechniek, Monteur, Flensmonteur en Loodgieter.

In overeenstemming met de norm ISO 9712 dienen vakbekwaamheidscertificaten iedere vijf jaar te worden verlengd. Vijf jaar na het initiële examen wordt het certificaat schriftelijk verlengd. Tien jaar na het initiële examen dient de kandidaat opnieuw examen af te leggen. Hieraan is onder meer de eis gekoppeld dat een kandidaat per examenonderdeel minimaal 70% punten scoort per praktijkonderdeel. Applus RTD Training & Opleiding is een door Hobéon SKO erkend examencentrum en bevoegd hercertificatie-examens af te nemen. Er worden regelmatig examentrainingen en hercertificatie-examens verzorgd. Voor de data kunt u contact opnemen met de afdeling opleidingen. Wij raden ook altijd aan om de beschikbaarheid van een datum te checken.

Dit Springest product is voor de methoden: 
- Magnetisch Onderzoek niveau 1, 2 
- Penetrant Onderzoek niveau 1, 2 

Lesprogramma:
Op de praktijkoefendag (herhalingsdag) voeren de kandidaten onder toezicht van een ervaren docent enige praktijkoefeningen uit. De docent geeft daarbij aanwijzingen waarop tijdens het officiële examen zal moeten worden gelet. Het examen vindt aansluitend aan de herhalingsdag plaats.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.