Leidinggeven op projectniveau

Type product
Tijdsduur
Logo van Aram Academy
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,4 Aram Academy heeft een gemiddelde beoordeling van 8,4 (uit 24 ervaringen)

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

Beschrijving

De projectmanager is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen een project. Hij of zij zal op aanwijzing van zijn / haar opdrachtgever besluiten nemen over de voortgang van het project. De projectmanager heeft ook de verantwoordelijkheid en bevoegdheid om besluiten te nemen. Praktisch worden deze besluiten opgevolgd door het middenkader van het projectteam. Zij sturen hierna hun mensen aan. Het vermogen om mensen van binnen en buiten de projectorganisatie zich aan afspraken te laten houden, zonder formele macht, is in de praktijk vaak lastiger dan het lijkt. Deze cursus geeft projectteamleden inzicht in leidinggeven, verantwoordelijkheden en hoe projectorganisaties functioneren. De c…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Onze adviseurs helpen je graag. Bel ons op 085 7440830 of e-mail naar info@springest.nl.

De projectmanager is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen een project. Hij of zij zal op aanwijzing van zijn / haar opdrachtgever besluiten nemen over de voortgang van het project. De projectmanager heeft ook de verantwoordelijkheid en bevoegdheid om besluiten te nemen. Praktisch worden deze besluiten opgevolgd door het middenkader van het projectteam. Zij sturen hierna hun mensen aan. Het vermogen om mensen van binnen en buiten de projectorganisatie zich aan afspraken te laten houden, zonder formele macht, is in de praktijk vaak lastiger dan het lijkt. Deze cursus geeft projectteamleden inzicht in leidinggeven, verantwoordelijkheden en hoe projectorganisaties functioneren. De cursisten krijgen instrumenten aangereikt om het projectteam te motiveren en te sturen richting het projectresultaat.

Onderwerpen:

  • Vormen van leiderschap
  • Projectorganisaties
  • Verantwoordelijkheden en bevoegdheden
  • Leiding geven aan projectorganisaties
  • Motivatie en gedrag
  • Functioneringsanalyse
  • Omgaan met weerstand

Duur:
1 dag

Voor wie:
Projectmanagers
Project Planners
Cost Engineers
Risicomanagers

Voorkennis:
Basiskennis
Projectt Management

Cursusboek en materiaal:
Engelstalig

Spreektaal:
Nedrlands

Kosten:
€ 490,- Excl. BTW. 
Incl Lunch en cursusmateriaal

Data:
Op aanvraag.

Locatie:
Capelle aan den IJssel
In/Company

Er zijn nog geen ervaringen.
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: Leidinggeven.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Heb je een vraag? Onze adviseurs helpen je graag. Bel ons op 085 7440830 of e-mail naar info@springest.nl.