star

Ervaringen van deelnemers

Ruim 77.000 onafhankelijke ervaringen.

2 Arbowetgeving Evenement trainingen, cursussen & opleidingen

Bekijk ook: MVK (Middelbare Veiligheidskunde), Ondernemingsraad (OR) & Arbo, Keurmeester, Noodverlichting en Arbocoördinator.

check_box_outline_blank

Arbo Actualiteitendag

Logo van Arbo
Donderdag 26 april 2018 in Utrecht - BCN Dalton

De vernieuwde Arbowet van doel naar middelEr is veel gaande in Arboland. De nieuwe Arbowet en de consequenties daarvan houden de gemoederen…

check_box_outline_blank

Landelijk Arbo Congres

Logo van Arbo

De wijzigingen in de Arbowet van 2017 kunnen gevolgen hebben voor jouw vakgebied. Voldoet jullie organisatie aan de wet? Heeft bijvoorbeeld…

Keuzehulp Arbowetgeving

De Arbowet (een afkorting voor Arbeidsomstandighedenwet) is een Nederlandse wet die bestaat uit richtlijnen voor werkgevers en werknemers om de gezondheid, de veiligheid en het welzijn van werknemers en zelfstandig ondernemers te bevorderen. Deze wordt vooral gehanteerd om ongevallen en ziekten die veroorzaakt worden door het werk, te voorkomen. Hoewel de werkgever in eerste instantie verantwoordelijk is, zorgen de werkgever en werknemer samen voor het verbeteren van de arbeidsomstandigheden. Wil jij weten wat de richtlijnen van de Arbowet zijn en hoe je deze richtlijnen het beste kunt toepassen om een veilige werkomgeving te kunnen garanderen? Dan is een cursus of opleiding Arbowetgeving misschien wel iets voor jou!

Wilt u meer over veiligheid / arbeidsomstandigheden leren in de bredere zin van het woord? We hebben meer dan 2.300 opleidingen, trainingen en cursussen Veiligheid voor u!