thumb_up

Gratis informatie aanvragen

Vergelijken en met je collega's overleggen.

2 Arbowetgeving Evenement trainingen, cursussen & opleidingen

Bekijk ook: MVK (Middelbare Veiligheidskunde), Ondernemingsraad (OR) & Arbo, Keurmeester, Noodverlichting en Arbocoördinator.

Bekijk ook: MVK (Middelbare Veiligheidskunde), Ondernemingsraad (OR) & Arbo en Keurmeester.

check_box_outline_blank

Landelijk Arbo Congres

Logo van Arbo

In één dag helemaal up to date! Het Landelijk Arbocongres is hét evenement voor arboprofessionals die zich bezighouden met arbeidsomstandig…

check_box_outline_blank

Arbo Actualiteitendag

Logo van Arbo
date_rangeDonderdag 14 maart 2019 in BCN Utrecht

In één dag up-to-date over dé relevante arbo-jurisprudentie en onderwerpen. Gezond en veilig kunnen werken, daar zorgt de Arbowet voor. Sin…

Keuzehulp Arbowetgeving

De Arbowet (een afkorting voor Arbeidsomstandighedenwet) is een Nederlandse wet die bestaat uit richtlijnen voor werkgevers en werknemers om de gezondheid, de veiligheid en het welzijn van werknemers en zelfstandig ondernemers te bevorderen. Deze wordt vooral gehanteerd om ongevallen en ziekten die veroorzaakt worden door het werk, te voorkomen. Hoewel de werkgever in eerste instantie verantwoordelijk is, zorgen de werkgever en werknemer samen voor het verbeteren van de arbeidsomstandigheden. Wil jij weten wat de richtlijnen van de Arbowet zijn en hoe je deze richtlijnen het beste kunt toepassen om een veilige werkomgeving te kunnen garanderen? Dan is een cursus of opleiding Arbowetgeving misschien wel iets voor jou!

Wilt u meer over veiligheid / arbeidsomstandigheden leren in de bredere zin van het woord? We hebben meer dan 2.300 opleidingen, trainingen en cursussen Veiligheid voor u!