school

Alles waarvan je verder kunt leren

Meer dan 69.000 cursussen & opleidingen.

2 Arbowetgeving Evenement trainingen, cursussen & opleidingen

Bekijk ook: MVK (Middelbare Veiligheidskunde), Ondernemingsraad (OR) & Arbo, Keurmeester, Noodverlichting en Arbocoördinator.

check_box_outline_blank

Landelijk Arbo Congres

Logo van Arbo

In één dag helemaal up to date! Het Landelijk Arbocongres is hét evenement voor arboprofessionals die zich bezighouden met arbeidsomstandig…

check_box_outline_blank

Arbo Actualiteitendag

Logo van Arbo

De vernieuwde Arbowet van doel naar middelEr is veel gaande in Arboland. De nieuwe Arbowet en de consequenties daarvan houden de gemoederen…

Keuzehulp Arbowetgeving

De Arbowet (een afkorting voor Arbeidsomstandighedenwet) is een Nederlandse wet die bestaat uit richtlijnen voor werkgevers en werknemers om de gezondheid, de veiligheid en het welzijn van werknemers en zelfstandig ondernemers te bevorderen. Deze wordt vooral gehanteerd om ongevallen en ziekten die veroorzaakt worden door het werk, te voorkomen. Hoewel de werkgever in eerste instantie verantwoordelijk is, zorgen de werkgever en werknemer samen voor het verbeteren van de arbeidsomstandigheden. Wil jij weten wat de richtlijnen van de Arbowet zijn en hoe je deze richtlijnen het beste kunt toepassen om een veilige werkomgeving te kunnen garanderen? Dan is een cursus of opleiding Arbowetgeving misschien wel iets voor jou!

Wilt u meer over veiligheid / arbeidsomstandigheden leren in de bredere zin van het woord? We hebben meer dan 2.300 opleidingen, trainingen en cursussen Veiligheid voor u!