Ervaringen met BHV (Bedrijfshulpverlener) producten

8,4
Gemiddelde score van BHV (Bedrijfshulpverlener) producten
Gebaseerd op 3.091 ervaringen
starstarstarstarstar_half
Marco Heidekamp
floormanager
9
30.100 - Basis BHV MKB 1 dag

"Afgelopen week heb ik een bhv cursus onder leiding van Guus gevolgd. Het viel meteen op dat de cursus niet massaal was en met een groep van 8 personen allemaal de juiste aandacht en praktijk kregen. Iets wat ik voorheen nooit had. Mijn complimenten " - 22-10-2019 19:33

"Afgelopen week heb ik een bhv cursus onder leiding van Guus gevolgd. Het viel meteen op dat de cursus niet massaal was en met een groep van … alles lezen - 22-10-2019 19:33

starstarstarstarstar_half
Pieter van Tilburg
teamleider Technische dienst
9
Opleiding Coördinator Hoofd BHV / CHBHV

"hallo,
heb er wel veel voor moeten doen,
uitleg geweldig goed, mooie organisatie en zit goed in elkaar,
locatie ligt centraal in Hedel aan de A2 , wacht nu nog op de uitslag" - 22-10-2019 06:29

"hallo, heb er wel veel voor moeten doen, uitleg geweldig goed, mooie organisatie en zit goed in elkaar, locatie ligt centraal in Hedel aa… alles lezen - 22-10-2019 06:29

starstarstarstarstar
Martijn de Vreede
10
1 daagse BHV Basis/Herhaling

"Leuke en uitgebreide 1 daagse cursus met veel variatie. Ik heb deze cursus als positief ervaren en heb geen negatieve punten. De trainer deed zijn uiterste best om iedereen de juiste aandacht te geven, ook tijdens de praktijk. Hoop hier zeker nog eens terug te komen. bedankt voor de boeiende dag en info." - 20-10-2019 11:48

"Leuke en uitgebreide 1 daagse cursus met veel variatie. Ik heb deze cursus als positief ervaren en heb geen negatieve punten. De trainer dee… alles lezen - 20-10-2019 11:48

starstarstarstarstar
Marijke Brigadier
10
1 daagse BHV Basis/Herhaling

"Duidelijk en to the point. Zo zou ik de cursus het beste omschrijven. Tijdens de theorie veel mooie en goede opdrachten die door elke cursist gedaan moeten worden. De trainer verteld een goed verhaal waar je echt wat aan hebt." - 19-10-2019 10:46

"Duidelijk en to the point. Zo zou ik de cursus het beste omschrijven. Tijdens de theorie veel mooie en goede opdrachten die door elke cursis… alles lezen - 19-10-2019 10:46

Guy Strijdonk
starstarstarstarstar
Guy Strijdonk
10
Praktische BHV herhaling Brand & Ontruiming en Eerste Hulp

"Zoals altijd is mijn ervaring bij Preventief zeer positief. Naast dat je les krijgt van ervaren professionals met verstand van zaken. Is de locatie van Preventief in Hedel volledig uitgerust voor bijna elk denkbaar scenario. " - 18-10-2019 12:10

"Zoals altijd is mijn ervaring bij Preventief zeer positief. Naast dat je les krijgt van ervaren professionals met verstand van zaken. Is de … alles lezen - 18-10-2019 12:10

starstarstarstarstar
J. Dijkstra
10
1 daagse BHV Basis/Herhaling

"Cursus bhv is leuk, leerzaam en de docent is bekwaam. Geen saai verhaal of andere onzinnige verhalen. Trainer is to the point waardoor alle informatie in een goed tempo te volgen is. De presentatie is netjes uitgevoerd in tegenstelling tot mijn vorige bhv opleidingen." - 18-10-2019 00:46

"Cursus bhv is leuk, leerzaam en de docent is bekwaam. Geen saai verhaal of andere onzinnige verhalen. Trainer is to the point waardoor alle … alles lezen - 18-10-2019 00:46

starstarstarstarstar
Robert Schulz
10
1 daagse BHV Basis/Herhaling

"De cursus bhv is duidelijk en goed te volgen. Elke deelnemer krijgt een persoonlijke benadering. De lunch is ok, en tijdens de theorie worden alle belangrijke onderdelen op een duidelijke manier overgebracht. Guus is een trainer die heel comfortabel in omgang is en plezierig om les van te krijgen. Zal zeker andere Guus aanbevelen." - 17-10-2019 14:17

"De cursus bhv is duidelijk en goed te volgen. Elke deelnemer krijgt een persoonlijke benadering. De lunch is ok, en tijdens de theorie worde… alles lezen - 17-10-2019 14:17

starstarstarstarstar
Marina Mulder
10
1 daagse BHV Basis/Herhaling

"Wat een heerlijke cursus. Op een ontspannen manier worden alle cursisten geweldig ontvangen. Tijdens de aanvang van de training wordt je goed geïnformeerd wat er staat te gebeuren. dit heb ik nog nimmer meegemaakt. Leuke en goede onderwerpen worden op een duidelijk manier uitgelegd. Ik ben erg tevreden over de manier waarop deze cursus wordt gegeven." - 17-10-2019 14:14

"Wat een heerlijke cursus. Op een ontspannen manier worden alle cursisten geweldig ontvangen. Tijdens de aanvang van de training wordt je goe… alles lezen - 17-10-2019 14:14

starstarstarstarstar_half
Olaf van Grinsven
Manager Production
9
Herhaling Coordinator/Hoofd BHV (verdiepingsdag)

"Een zeer interactieve training op een interessante locatie.

Vanwege de diversiteit binnen de groep was er een goede groepsdynamiek. Met name tijdens de behandelde casuïstiek kon men veel van elkaar leren, doordat er ruimte werd gecreëerd om verschillende invalshoeken te belichten.

Erg fijn om een update te krijgen van wat er allemaal speelt binnen "BHV-land". Duidelijke presentatie van een trainer met kennis van zaken.

Als afsluiter van de dag is er ook een ontruiming geoefend met aansluitend een feedbacksessie. Erg leerzaam!
" - 16-10-2019 06:25

"Een zeer interactieve training op een interessante locatie. Vanwege de diversiteit binnen de groep was er een goede groepsdynamiek. Met … alles lezen - 16-10-2019 06:25

starstarstarstarstar_half
André van Os
Hoofd BHV
9
Herhaling Coordinator/Hoofd BHV (verdiepingsdag)

"Prima verdiepings herhalingsles. Ruimte voor eigen inbreng met praktijksituaties. Ook leuk om de BHV-organisatie bij een ander te zien.Mede ook door een rondleiding binnen het gebouw van het Waterschap in Tiel.Kortom ga zo door! " - 14-10-2019 14:41

"Prima verdiepings herhalingsles. Ruimte voor eigen inbreng met praktijksituaties. Ook leuk om de BHV-organisatie bij een ander te zien.Mede … alles lezen - 14-10-2019 14:41

starstarstarstarstar_half
Jan Scheffers
technisch beheerder
9
Praktische BHV herhaling Brand & Ontruiming en Eerste Hulp

"Het was weer een enerverende dag. slachtoffers, brand, veel technische handelingen. Herhaling blijkt een zeer goede zaak. veel opgestoken en weer bijgeleerd.wij kunnen er weer tegen voor een jaartje! Graag tot de volgende cursusdag." - 11-10-2019 10:52

"Het was weer een enerverende dag. slachtoffers, brand, veel technische handelingen. Herhaling blijkt een zeer goede zaak. veel opgestoken en… alles lezen - 11-10-2019 10:52

starstarstarstarstar_half
Petra van Dongen
Pedagogisch medewerker
9
BHV basis module Kind en Omgeving na e-learning

"Erg duidelijke en leerzame cursus. Leuk dat alles uitgelegd werd met het kaart spelletje. De trainer gaf duidelijke voorbeelden. Ook het blussen van. de brandjes ging prima. Duidelijke uitleg. De toets was goed te maken. " - 10-10-2019 19:55

"Erg duidelijke en leerzame cursus. Leuk dat alles uitgelegd werd met het kaart spelletje. De trainer gaf duidelijke voorbeelden. Ook het blu… alles lezen - 10-10-2019 19:55

starstarstarstarstar
Melissa Tanis
Leidinggevende Pannenkoekenhuis Ouddorp
10
BHV basis na e-learning - Zuidwest Nederland

"Duidelijke uitleg en zeer motiverend. Je blijft door zijn enthousiasme alert en gemotiveerd.
Veel samen gewerkt waardoor je ervaring op doet.
Was een super leerzame dag en zeker een aanrader voor herhaling of nieuwe aanmeldingen" - 10-10-2019 14:03

"Duidelijke uitleg en zeer motiverend. Je blijft door zijn enthousiasme alert en gemotiveerd. Veel samen gewerkt waardoor je ervaring op do… alles lezen - 10-10-2019 14:03

starstarstarstarstar_border
Jeroen Vanriel
8
BHV basis na e-learning - Zuidwest Nederland

"Leuke cursus gegeven door een enthousiaste leraar, veel praktijk geoefened en boeiende uitleg. Er is alleen niet genoeg tijd om alles te behandelen. Het had nog wat uitgebreider gekunt. Maar het is ook een dag training dus de tijd is wel goed benut." - 10-10-2019 14:00

"Leuke cursus gegeven door een enthousiaste leraar, veel praktijk geoefened en boeiende uitleg. Er is alleen niet genoeg tijd om alles te beh… alles lezen - 10-10-2019 14:00

starstarstarstarstar_half
Rick Van der Welle
Stagiair
9
BHV basis na e-learning - Zuidwest Nederland

"Hele fijne en leerzame dag gehad! Alles behandeld wat nodig was, veel van geleerd van de instructeur. Een ehbo gedeelte en een deel brand. Hele leerzame dag gehad. Ik loop nu stage hier en veel van geleerd." - 10-10-2019 13:59

"Hele fijne en leerzame dag gehad! Alles behandeld wat nodig was, veel van geleerd van de instructeur. Een ehbo gedeelte en een deel brand. H… alles lezen - 10-10-2019 13:59

starstarstarstarstar_border
Cemka Hetjes
(waarnemend) bedrijfsleider
8
Praktische BHV herhaling Brand & Ontruiming en Eerste Hulp

"De training werd gegeven door Marieke en Rinie. Beide waren prima. Veel afwisseling in luisteren, iets doen, filmpje kijken, quiz. Deze afwisseling helpt om de aandacht erbij te houden. oefenen was ook zeer realistisch. " - 07-10-2019 14:39

"De training werd gegeven door Marieke en Rinie. Beide waren prima. Veel afwisseling in luisteren, iets doen, filmpje kijken, quiz. Deze afwi… alles lezen - 07-10-2019 14:39

starstarstarstarstar_half
Wouter de Bie
9
Herhaling Coordinator/Hoofd BHV (verdiepingsdag)

"Het was een goede afwisselende training met zowel theorie als praktijk. Het geeft meerwaarde om met een ontruimingsoefening af te sluiten en de overige cursisten te laten waarnemen. Dit is zowel voor het gastbedrijf als de andere cursisten leerzaam." - 07-10-2019 14:00

"Het was een goede afwisselende training met zowel theorie als praktijk. Het geeft meerwaarde om met een ontruimingsoefening af te sluiten en… alles lezen - 07-10-2019 14:00

starstarstarstarstar_half
Merle Verhoeven
9
Praktische BHV herhaling Brand & Ontruiming en Eerste Hulp

"Erg nuttig de herhaling! Goede afwisseling tussen theorie en praktijk.
- EHBO de beamer ruimte + gebruik van een actrice werkt erg goed. Hierdoor wordt het veel realistischer en leer je anders na te denken en de situatie in te schatten ipv dat je van te voren weet over welk onderwerp het gaat.
- Het oefenen op de pop met aed horloge ook erg handig om te zien hoe je qua tempo gaat.
- De oefeningen uitvoeren op elkaar voelt soms niet helemaal prettig.
- Als ik een vraag stelde werd er soms niet goed geluisterd naar wat ik precies bedoelde en ontving ik zo niet de info die ik wilde weten. Het was dan lastig hier tussen te komen en dit duideljk te maken.
- Bij brand leuk om een quiz te hebben met stemkastjes. zo wordt je actief betrokken en werkt het veel beter om zelf na te denken zonder dat alles als platte tekst wordt voorgelezen.
- leuke afwisseling met filmpjes, interessant, ook bij ehbo.
- praktijk oefeningen waren goed.

Tijd vloog, goede lunch en voelde erg nuttig om weer op te frissen. " - 07-10-2019 10:19

"Erg nuttig de herhaling! Goede afwisseling tussen theorie en praktijk. - EHBO de beamer ruimte + gebruik van een actrice werkt erg goed. H… alles lezen - 07-10-2019 10:19

starstarstarstarstar_border
Steven Verdonk
Hoofd BHV
8
Herhaling Coordinator/Hoofd BHV (verdiepingsdag)

"Ik vond het een nuttige en goede training m.u.v. het eerste deel. dit ging m.n. over wijzigingen wet en regelgeving en bouwbesluit. Ik vond wel nuttig, maar te lang en vrij theoretisch, dat kan m.i. korter.
Verder goed met pratieche inforamtie en een leerzame ontruimnigsoefening" - 07-10-2019 10:07

"Ik vond het een nuttige en goede training m.u.v. het eerste deel. dit ging m.n. over wijzigingen wet en regelgeving en bouwbesluit. Ik vond … alles lezen - 07-10-2019 10:07

starstarstarstarstar
Henry Kooijman
10
Herhaling Coordinator/Hoofd BHV (verdiepingsdag)

"Duidelijke leerstof. Goede, heldere en deskundige uitleg door de trainster. Weer een update van de nieuwste ontwikkelingen die je in de praktijk weer toe kunt passen.
Prima locatie inclusief ontruimingsoefening van het gehele pand. Mooie combinatie tussen leerstof en praktijk." - 07-10-2019 08:42

"Duidelijke leerstof. Goede, heldere en deskundige uitleg door de trainster. Weer een update van de nieuwste ontwikkelingen die je in de prak… alles lezen - 07-10-2019 08:42

starstarstarstarstar
Claudia Schmidt
Administratie
10
BHV herhaling module Kind en Omgeving

"Geeft goede uitleg. Je kan altijd vragen stellen en neemt ruim de tijd om alles uit te leggen.
Overlegt met de groep wat handig is qua tijds planning. Met vriendelijke groet." - 05-10-2019 13:53

"Geeft goede uitleg. Je kan altijd vragen stellen en neemt ruim de tijd om alles uit te leggen. Overlegt met de groep wat handig is qua tijd… alles lezen - 05-10-2019 13:53

starstarstarstarstar_border
Esther van Dalen
Directeur
8
BHV herhaling module Kind en Omgeving

"We doen ieder jaar andere spelvormen. Hierdoor ben je al die tijd actief bezig bent met elkaar. Je oefent met elkaar, helpt je mede cursisten waardoor je de informatie goed onthoud. " - 05-10-2019 13:46

"We doen ieder jaar andere spelvormen. Hierdoor ben je al die tijd actief bezig bent met elkaar. Je oefent met elkaar, helpt je mede cursiste… alles lezen - 05-10-2019 13:46

starstarstar_borderstar_borderstar_border
Leo Christ
Coördinator/Hoofd BHV
4
Herhaling Coordinator/Hoofd BHV (verdiepingsdag)

"De locatie was goed gekozen en het was heel goed een ontruimingsoefening bij een ander bedrijf mee te maken.

De onderwerpen hadden wat mij betreft wat meer op de functie Coördinator/Hoofd BHV afgestemd mogen worden.
De informatie over de zonnepanelen en de elektrische auto’s waren interessant voor de bedrijven die er mee te maken hebben maar meer op het “gewone” BHV vlak dan op het bestuurlijke vlak van Coördinator/Hoofd BHV
Met andere woorden dit past meer in een gewone BHV herhaling dan bij die van Coördinator/Hoofd BHV (deze zit ook bij de gewone BHV herhaling).

De veranderingen in de wet en regelgeving waren op sommige vlakken meer gericht op de functie van preventiemedewerker dan die van Coördinator/Hoofd BHV.
Het zou fijn zijn als de praktische veranderingen zoveel mogelijk toegespitst zijn op alleen die van de Coördinator/Hoofd BHV.
De preventiemedewerkers volgen hun eigen bijscholings/verdiepingsdagen.

Mijn verwachting was dan ook verdieping op onder andere het besturen van een BHV organisatie (met onder andere het werven en behouden, up to date houden van mensen enzovoort), het beleidsplan, het BHV plan, de verschillende ontruimingsprotocollen, gebruik van hulpmiddelen in de BHV organisatie enzovoort, in theorie en de praktijk.

Het waarnemen en feedback geven van de ontruimingsoefening was een waardevol moment.
Zo konden wij in de keuken van een ander kijken en hadden leermomenten en waardevolle discussiepunten." - 04-10-2019 12:48

"De locatie was goed gekozen en het was heel goed een ontruimingsoefening bij een ander bedrijf mee te maken. De onderwerpen hadden wat mi… alles lezen - 04-10-2019 12:48

Spijtig te lezen dat uw verwachtings patroon niet aansloot bij de invulling van de training. Wij nemen deze punten mee voor de invulling van toekomstige lesdagen. Het huidige lesporgramma is tot stand gekomen op basis van de behoeftes van deelnemers uit voorgaande trainingen. In 2018 hadden wij de nadruk in het lesprogramma op de verschillen tussen en invulling van diverse BHV gerelateerde plannen zoals het ontruimingsplan, bedrijfsnoodplan en het BHV beleidsplan. Voor 2019 is daarom bewust gekozen voor een andere invulling met als thema nieuwe risico's binnen de BHV zoals zonnepanelen en elektrische auto's.

- 04-10-2019 12:48
starstarstarstar_halfstar_border
R Vercauteren
Monteur
7
BHV herhaling - Zuidwest Nederland

"Duidelijke instructies op een leuke manier gebracht. Veel diversiteit in oefeningen en opdrachten. Leerzaam is vooral het gezamenlijk behandelen van de stof. Zelf zou ik graag meer zien / leren over een stukje behandeling van wonden. " - 01-10-2019 14:19

"Duidelijke instructies op een leuke manier gebracht. Veel diversiteit in oefeningen en opdrachten. Leerzaam is vooral het gezamenlijk behand… alles lezen - 01-10-2019 14:19

Sanne van der Graaf
starstarstarstarstar_border
Sanne van der Graaf
Senior Electrical Enigineer
8
BHV herhaling - Zuidwest Nederland

"Duidelijke uitleg over de verschillende onderwerpen en goede praktijk oefeningen welke we met zijn allen (of in groepjes) uit moesten voeren. Kortom een goede jaarlijkse herhaling voor het BHV certificaat. " - 01-10-2019 14:18

"Duidelijke uitleg over de verschillende onderwerpen en goede praktijk oefeningen welke we met zijn allen (of in groepjes) uit moesten voeren… alles lezen - 01-10-2019 14:18