Ervaringen met BHV (Bedrijfshulpverlener)

8,4
Gemiddelde score van BHV (Bedrijfshulpverlener) producten
Gebaseerd op 3.242 ervaringen
starstarstarstar_halfstar_border
Anoniem
7
Online BHV, basis

"Ik vond het leerzaam, informatief, opbouwende kritiek, leuk - nadruk op dingen die goed gaan. De leraar legt alles goed en duidelijk uit en benadert het positief. Er is genoeg ruimte voor vragen, casus worden besproken. En fijn dat de groep klein was (7) " - 03-03-2021 00:00

"Ik vond het leerzaam, informatief, opbouwende kritiek, leuk - nadruk op dingen die goed gaan. De leraar legt alles goed en duidelijk uit en … alles lezen - 03-03-2021 00:00

starstarstarstarstar_border
B.C.L. Langenberg, van de
Eigenaar
8
BHV Basis in 1 dag

"De docent was er prettige. De interactie manier van het overbrengen van de lesstof sprak mij aan. Door dit gegeven was het een leerzame dag! Locatie prima, prima prima prima!" - 01-03-2021 12:33

"De docent was er prettige. De interactie manier van het overbrengen van de lesstof sprak mij aan. Door dit gegeven was het een leerzame dag!… alles lezen - 01-03-2021 12:33

Super bedankt voor de moeite om een review achter te laten en wat fijn dat de training goed is bevallen. We zien je graag volgend jaar terug voor de herhaling.

- 01-03-2021 12:33
starstarstarstarstar_half
Anoniem
9
Bedrijfshulpverlening, herhaling

"De training blijft een fijn o ja moment. Alle kennis die je hebt wordt nu weer naar de voorgrond gebracht.
Het was ook fijn om een paar extra praktijk situaties te oefenen. " - 23-02-2021 00:00

"De training blijft een fijn o ja moment. Alle kennis die je hebt wordt nu weer naar de voorgrond gebracht. Het was ook fijn om een paar ext… alles lezen - 23-02-2021 00:00

starstarstarstarstar_border
Anoniem
8
Bedrijfshulpverlening, herhaling

"De stof is duidelijk uitgelegd waarbij er ook genoeg ruimte is om vragen te stellen aan de instructeur. Er is ook goed ingegaan op de situatie die bij ons op de werkvloer geld. De instructeur kon zich dus goed inleven in wat er bij ons op de werkvloer afspeeld. " - 22-02-2021 00:00

"De stof is duidelijk uitgelegd waarbij er ook genoeg ruimte is om vragen te stellen aan de instructeur. Er is ook goed ingegaan op de situa… alles lezen - 22-02-2021 00:00

starstarstarstarstar_half
Anoniem
9
Online BHV, basis

"Heel erg leerzaam, de praktijkdag was goed georganiseerd en de trainer legt alles zeer helder en duidelijk uit. De opbouw is ook goed, de theorie wordt goed in praktijk gebracht. Er is de mogelijkheid om vragen te stellen en ik voel me goed voorbereid. " - 18-02-2021 00:00

"Heel erg leerzaam, de praktijkdag was goed georganiseerd en de trainer legt alles zeer helder en duidelijk uit. De opbouw is ook goed, de … alles lezen - 18-02-2021 00:00

starstarstarstarstar_border
Anoniem
8
Online BHV, herhaling

"Ik vond de training prettig en goed om te weten wat te doen bij verschillende soorten brandsituaties.
Ook goed om te weten wat te doen mbt tot reanimatie in deze coronatijd. " - 17-02-2021 00:00

"Ik vond de training prettig en goed om te weten wat te doen bij verschillende soorten brandsituaties. Ook goed om te weten wat te doen mbt… alles lezen - 17-02-2021 00:00

starstarstarstarstar_border
Michiel
8
Online BHV, herhaling

"De fysieke training in Coevorden op 17febr.2021 als zeer waardevol ervaren. De cursus leider gaf perfect uitleg. beter dan andere jaren.
De online training is lang, relatief veel tijd. " - 17-02-2021 00:00

"De fysieke training in Coevorden op 17febr.2021 als zeer waardevol ervaren. De cursus leider gaf perfect uitleg. beter dan andere jaren. De… alles lezen - 17-02-2021 00:00

starstarstarstarstar_border
Mijndert
8
Online Ploegleider Basis

"Het was een leerzame training, afwijkend van een standaard BHV verwachting. Er werd gewerkt met scenarios die meer op de werkelijkheid leken of er werd ge?mproviseerd wat leidde tot aanpassingen in de situatie en het handelen hierop. Een constante triggering op het juiste handelen. " - 04-02-2021 00:00

"Het was een leerzame training, afwijkend van een standaard BHV verwachting. Er werd gewerkt met scenarios die meer op de werkelijkheid leken… alles lezen - 04-02-2021 00:00

starstarstarstarstar
Jonah Van der velden
10
1 daagse BHV Basis/Herhaling

"Cursus goed, materiaal goed, Guus goed, locatie goed, personeel goed, allemaal goed en tevreden. Is zeker niet mijn eerste cursus, maar de manier waarop het gegeven wordt is bevlogen. Guus is zeker vaardig en kundig en weet waarover hij het heeft en kan het goed overbrengen. " - 03-02-2021 14:38

"Cursus goed, materiaal goed, Guus goed, locatie goed, personeel goed, allemaal goed en tevreden. Is zeker niet mijn eerste cursus, maar de m… alles lezen - 03-02-2021 14:38

starstarstarstarstar_border
Anoniem
8
Bedrijfshulpverlening, herhaling

"het geduld tijdens rumoerige discussies en goed uitleg van vragen, nam de tijd voor een ieder
al met al was de sfeer goed wat meestal wel zo is
Zou mischien voor de verandering wel eens een keer een andere lokatie willen " - 02-02-2021 00:00

"het geduld tijdens rumoerige discussies en goed uitleg van vragen, nam de tijd voor een ieder al met al was de sfeer goed wat meestal wel z… alles lezen - 02-02-2021 00:00

starstarstarstarstar_border
Wouter
8
Bedrijfshulpverlening, herhaling

"Een goed verzorgde cursus en veel nieuwe dingen geleerd die nu in de Corona toestand moet gebruiken. Een goede cursist met een goeie uitleg over het onderwerp. Het was een top training " - 22-01-2021 00:00

"Een goed verzorgde cursus en veel nieuwe dingen geleerd die nu in de Corona toestand moet gebruiken. Een goede cursist met een goeie uitleg … alles lezen - 22-01-2021 00:00

starstarstarstarstar_border
Anoniem
8
Online BHV, basis

"De training was super informatief en leerzaam.
De online training miste ik helaas wat informatie over de blus middelen en type blussers.
Verder was het een goede trainings dag. " - 22-01-2021 00:00

"De training was super informatief en leerzaam. De online training miste ik helaas wat informatie over de blus middelen en type blussers. V… alles lezen - 22-01-2021 00:00

starstarstarstarstar_border
Igor
8
Bedrijfshulpverlening, herhaling

"Ondanks de corona beperkingen, toch een enerverende training met nieuwe elementen besproken. Bijvoorbeeld het compressies uitgevoerd op een ander apparaat die redelijk dichtbij een echt lichaam komt en je aanvoelt hoe het gaat als je de compressies uitvoerd. " - 22-01-2021 00:00

"Ondanks de corona beperkingen, toch een enerverende training met nieuwe elementen besproken. Bijvoorbeeld het compressies uitgevoerd op een … alles lezen - 22-01-2021 00:00

starstarstarstarstar_border
Laurette
8
Online BHV, basis

"Zowel de E-learning als de praktijkdag waren duidelijk en zeer leerzaam.
ik heb al meerdere BHV cursussen gevolgd, maar deze was het meest leerzame, d.m.v. goede uitleg en eerlijke, niet fijne voorbeelden, maar wel wat je in de praktijk te wachten kan staan. " - 20-01-2021 00:00

"Zowel de E-learning als de praktijkdag waren duidelijk en zeer leerzaam. ik heb al meerdere BHV cursussen gevolgd, maar deze was het meest … alles lezen - 20-01-2021 00:00

starstarstarstarstar_border
Anoniem
8
Online BHV, basis

"Ik vond de online e-learning erg leerzaam en de praktijk ook leerzaam verder interessant om op bepaalde onderwerpen meer informatie te kunnen verkrijgen en door in de praktijk te oefenen " - 15-01-2021 00:00

"Ik vond de online e-learning erg leerzaam en de praktijk ook leerzaam verder interessant om op bepaalde onderwerpen meer informatie te kunne… alles lezen - 15-01-2021 00:00

starstarstarstarstar_border
Henk
8
Bedrijfshulpverlening, herhaling

"Goed, instructeur is goed onderlegd, manier van lesgeven is als prettig ervaren en veel afwisseling met praktijkoefeningen. Goed georganiseerd ondanks de corona beperkingen. Een minpunt was dat ik deze keer geen uitnodiging heb ontvangen per e-mail. " - 08-01-2021 00:00

"Goed, instructeur is goed onderlegd, manier van lesgeven is als prettig ervaren en veel afwisseling met praktijkoefeningen. Goed georganisee… alles lezen - 08-01-2021 00:00

starstarstarstarstar_half
Angelique
9
Ploegleider BHV, basis

"Erg leerzaam, voor het spelen van de casussen was erg leerzaam.
De trainer deed het leuk, de groep was erg leuk. Doordat wij een kleine club waren konden wij veel casussen spelen " - 15-12-2020 00:00

"Erg leerzaam, voor het spelen van de casussen was erg leerzaam. De trainer deed het leuk, de groep was erg leuk. Doordat wij een kleine clu… alles lezen - 15-12-2020 00:00

starstarstarstarstar_border
Jeanet
8
Bedrijfshulpverlening, herhaling

"Nuttig, ik ben even weer opgefrist! Wel merk ik dat er veel was weggezakt en sommige dingen voor het eerst hoorde. Verder duidelijk zeker met filmpjes en oefeningen er bij " - 14-12-2020 00:00

"Nuttig, ik ben even weer opgefrist! Wel merk ik dat er veel was weggezakt en sommige dingen voor het eerst hoorde. Verder duidelijk zeker me… alles lezen - 14-12-2020 00:00

starstarstarstar_halfstar_border
Anoniem
7
Online BHV, herhaling

"online
best veel theorie en veel klikken en niet alles even helder hoe/waar de info staat.
bij een vraag die je opvolgorde moest zetten was handig als daar staat (sleep de vraag op volgorde) ik was aan het klikken en het lukte niet gelukkig werd het door een bepaalde vraag helder en wist ik voor het examen wat de bedoeling was.
Op de praktijkdag vind ik veel van de filmpjes vervolgens weer behoorlijk herhaling op het online gedeelte, maar ik snap dat er door corona niet veel mogelijk is en dat het hiermee van doen had. " - 11-12-2020 00:00

"online best veel theorie en veel klikken en niet alles even helder hoe/waar de info staat. bij een vraag die je opvolgorde moest zetten wa… alles lezen - 11-12-2020 00:00

starstarstarstarstar_border
Anoniem
8
Groot bedrijfshulpverlening, herhaling

"Duidelijke en volledige training. Praktisch ingesteld en veel nieuwe dingen geleerd ondanks de vele herhalingen die ik al heb gedaan. Leuke start met een quiz, dit houdt de aandacht er goed bij. " - 10-12-2020 00:00

"Duidelijke en volledige training. Praktisch ingesteld en veel nieuwe dingen geleerd ondanks de vele herhalingen die ik al heb gedaan. Leuke … alles lezen - 10-12-2020 00:00

starstarstarstarstar_half
Elja
9
Bedrijfshulpverlening, herhaling

"Een enthousiaste trainer met verstand van zaken.ik heb veel nieuwe dingen geleerd. Er werd goed ingespeeld op de veiligheid in verband met Corona. Iedere kandidaat had bijvoorbeeld een eigen gezicht long etc zofat de de reanimatie ook geoefend kon worden op een veilige manier. " - 10-12-2020 00:00

"Een enthousiaste trainer met verstand van zaken.ik heb veel nieuwe dingen geleerd. Er werd goed ingespeeld op de veiligheid in verband met C… alles lezen - 10-12-2020 00:00

starstarstarstarstar_border
Ger
8
Bedrijfshulpverlening, herhaling

"Deze keer weer een andere benadering van wat je tegen kan komen in de praktijk ,leuk gebracht. Alleen jammer dat i.v.m. covid 19 niet de praktijk oefeningen konden doen zoals anders. Volgende keer maar weer.
" - 03-12-2020 00:00

"Deze keer weer een andere benadering van wat je tegen kan komen in de praktijk ,leuk gebracht. Alleen jammer dat i.v.m. covid 19 niet de pra… alles lezen - 03-12-2020 00:00

starstarstarstarstar_border
Anoniem
8
Bedrijfshulpverlening, basis

"Goed dat heb over twee dagen verdeeld was. 1 onderwerp per dag ook goed. Goede enthousiaste leraren, die heel leuk de cursus doorliepen. Wel veel informatie en zeker handig dat we het boekje meekregen zodat we alles nog goed kunnen nalezen. " - 27-11-2020 00:00

"Goed dat heb over twee dagen verdeeld was. 1 onderwerp per dag ook goed. Goede enthousiaste leraren, die heel leuk de cursus doorliepen. Wel… alles lezen - 27-11-2020 00:00

starstarstarstarstar_half
Anoniem
9
Online BHV, herhaling

"ondanks alle beperkingen ivm corona vond ik het erg interessant en boeiend. het was wel fijn om je kennis te opfrissen. aan andere kant is wel jammer dat je niet echt mocht oefenen. " - 27-11-2020 00:00

"ondanks alle beperkingen ivm corona vond ik het erg interessant en boeiend. het was wel fijn om je kennis te opfrissen. aan andere kant is w… alles lezen - 27-11-2020 00:00

starstarstarstarstar_border
Anoniem
8
Bedrijfshulpverlening, herhaling

"Leerzame training en een hele fijne deskundige trainer. Er is goed ingespeeld op de corona maatregelen. Ik hoop dat het volgend jaar weer op de normale manier mag. Maar ondanks de Corona toch een fijne training gehad. " - 26-11-2020 00:00

"Leerzame training en een hele fijne deskundige trainer. Er is goed ingespeeld op de corona maatregelen. Ik hoop dat het volgend jaar weer op… alles lezen - 26-11-2020 00:00