Ervaringen met BHV (Bedrijfshulpverlener)

8,4
Gemiddelde score van BHV (Bedrijfshulpverlener) producten
Gebaseerd op 3.165 ervaringen
starstarstarstarstar_half
Eddy de Jong
Servicemonteur en Logistiek medewerker
9
Praktische BHV herhaling Brand & Ontruiming en Eerste Hulp

"Ik vond het een leuke en leerzame dag. De Instructeurs waren zeer ervaren en brachten het goed over met verschillende voorbeelden.

De praktijk was erg leuk om te doen in samen werking met een Lotus persoon.

Top georganiseerd." - 20-02-2020 11:59

"Ik vond het een leuke en leerzame dag. De Instructeurs waren zeer ervaren en brachten het goed over met verschillende voorbeelden. De pra… alles lezen - 20-02-2020 11:59

starstarstarstarstar
Stijn Oerlemans
10
Praktische BHV herhaling Brand & Ontruiming en Eerste Hulp

"Gisteren de BHV herhaling cursus gevolgd bij Preventief. Het was een hele fijne en duidelijke cursus met een goede mix van praktijk en theorie. Locatie voorziening zijn super verzorgd. Ook complimenten voor de begeleiding. Deze was erg professioneel en doortastend. " - 20-02-2020 11:28

"Gisteren de BHV herhaling cursus gevolgd bij Preventief. Het was een hele fijne en duidelijke cursus met een goede mix van praktijk en theor… alles lezen - 20-02-2020 11:28

starstarstarstarstar
L. van Diejen
10
Opleiding Coördinator Hoofd BHV / CHBHV

"Van voor tot achter goed geregeld, een uitstekende docent en geschikt voor elke doelgroep. Bhv moet volgens het principe "zorg op maat" en dat wordt ook toegepast in de opleiding. Kortom, helemaal top!" - 19-02-2020 09:43

"Van voor tot achter goed geregeld, een uitstekende docent en geschikt voor elke doelgroep. Bhv moet volgens het principe "zorg op maat" en d… alles lezen - 19-02-2020 09:43

Ronald Stam
starstarstarstarstar_half
Ronald Stam
Bedrijfseigenaar
9
BHV Basis in 1 dag

"goed was de doorvoering van de lesstof. De antwoorden op persoonlijke vragen. De praktische oefeningen waren heel goed.
Verbetering kan worden aangebracht bij het vinden van de locatie in ZO - beemster met een plattegrond waar het precies is. " - 18-02-2020 13:03

"goed was de doorvoering van de lesstof. De antwoorden op persoonlijke vragen. De praktische oefeningen waren heel goed. Verbetering kan wo… alles lezen - 18-02-2020 13:03

starstarstarstarstar_border
Hans Ooms
8
BHV basisopleiding

"The course was organized very well and te content was very well explaind by the trainers.
The location in Amsterdam is not easy to reach at 8:30 in the morning if you travel by car from elsewhere in The Netherlands. The class room was quite small and the chairs were hard." - 18-02-2020 00:00

"The course was organized very well and te content was very well explaind by the trainers. The location in Amsterdam is not easy to reach at… alles lezen - 18-02-2020 00:00

starstarstarstarstar_border
Hans van den Hurk
Projectvoorbereider
8
Praktische BHV herhaling Brand & Ontruiming en Eerste Hulp

"Het was weer een geslaagde dag, met een goed tempo en met nieuwe onderdelen zoals ontruimings kubus en domino, dus ook leerzaam.
Tip: Airco in de lesruimte graag eerder aanzetten. dertig" - 17-02-2020 14:52

"Het was weer een geslaagde dag, met een goed tempo en met nieuwe onderdelen zoals ontruimings kubus en domino, dus ook leerzaam. Tip: Airco… alles lezen - 17-02-2020 14:52

starstarstarstarstar_border
Chris Lassooij
Consultant
8
BHV Basis in 1 dag

"Inhoud en praktijkgerichte aanpak was goed. We hebben veel verschillende dingen besproken. Ik vind het vrij veel content voor 1 dag. Wel blij dat het op deze manier een BHV certificaat oplevert :)" - 11-02-2020 09:52

"Inhoud en praktijkgerichte aanpak was goed. We hebben veel verschillende dingen besproken. Ik vind het vrij veel content voor 1 dag. Wel bli… alles lezen - 11-02-2020 09:52

Henny Van Eck
starstarstarstar_borderstar_border
Henny Van Eck
Projectvoorbereider
6
Praktische BHV herhaling Brand & Ontruiming en Eerste Hulp

"De cursus ging goed, vooral het brandweer gedeelte was vernieuwend en duidelijk.

Het eerste hulp gedeelte is elk jaar weer goed om te herhalen, de lerares was dit jaar een stuk praktischer gericht." - 11-02-2020 08:45

"De cursus ging goed, vooral het brandweer gedeelte was vernieuwend en duidelijk. Het eerste hulp gedeelte is elk jaar weer goed om te her… alles lezen - 11-02-2020 08:45

starstarstarstarstar
Pleun Eekels
praktijkmanager
10
Praktische BHV herhaling Brand & Ontruiming en Eerste Hulp

"Wederom een goede training gehad.
Zowel bij het onderdeel brand en ontruiming als het onderdeel eerste hulp weer nieuwe dingen geleerd en goede tips gekregen.
Door deze herhaling kunnen wij weer zelfverzekerd het komende jaar in.
" - 10-02-2020 12:39

"Wederom een goede training gehad. Zowel bij het onderdeel brand en ontruiming als het onderdeel eerste hulp weer nieuwe dingen geleerd en g… alles lezen - 10-02-2020 12:39

starstarstarstarstar_border
Bobby Reijns
Medewerker Expert Servicedesk
8
Praktische BHV herhaling Brand & Ontruiming en Eerste Hulp

"De toevoeging van een Lotus vrijwilliger maakte van de praktijkoefening een betere leerervaring.
Het voegde een onverwacht element toe wat natuurlijk altijd aanwezig is bij een echt noodgeval.

De cursus over het algemeen was helder en duidelijk opgezet, en tijdens de evaluaties aan het eind van elk blok werd voldoende aandacht besteedt aan iedereen die toevallig nog vragen of opmerkingen had." - 06-02-2020 14:38

"De toevoeging van een Lotus vrijwilliger maakte van de praktijkoefening een betere leerervaring. Het voegde een onverwacht element toe wat … alles lezen - 06-02-2020 14:38

starstarstarstarstar
Bart van Zagten
Logistiek manager
10
Praktische BHV herhaling Brand & Ontruiming en Eerste Hulp

"Ik vond het een hele fijne cursus.
Heb weer ontzettend veel geleerd.
Het eten was meer dan goed geregeld en erg lekker bovendien.
De ruimtes voor de praktijklessen zijn zeer mooi en realistisch." - 05-02-2020 14:36

"Ik vond het een hele fijne cursus. Heb weer ontzettend veel geleerd. Het eten was meer dan goed geregeld en erg lekker bovendien. De ruim… alles lezen - 05-02-2020 14:36

starstarstarstarstar_half
Balazs Lorand
9
BHV herhaling

"Very good trainers with lots of experience, example, and with a proper attitude.
For me the consulting part was too much regarding the whole 2 days.
Practice is really useful." - 31-01-2020 00:00

"Very good trainers with lots of experience, example, and with a proper attitude. For me the consulting part was too much regarding the whol… alles lezen - 31-01-2020 00:00

starstarstarstarstar_half
Johannes Vermulm
9
Praktische BHV herhaling Brand & Ontruiming en Eerste Hulp

"Het niveau was goed, de uitleg en wat wij moesten handelen bij bv. brand of bij eerste hulp werd goed uitgelegd.
zeker de tools die werden uitgereikt waren goed.
en werd zeker goed uitgelegd hoe te handelen bij situaties " - 27-01-2020 14:34

"Het niveau was goed, de uitleg en wat wij moesten handelen bij bv. brand of bij eerste hulp werd goed uitgelegd. zeker de tools die werden … alles lezen - 27-01-2020 14:34

starstarstarstarstar_half
Patrick van der Linde
p.vanderlinde89@gmail.com
9
BHV basis na e-learning - Zuidwest Nederland

"Trainer met ervaring en praktijkvoorbeelden. Brengt het leuk en ontspannen.

Ook leuk met de uitleg van tourniquet en het verbinden van een slagaderlijke bloeding in de nek.

Ga vooral zo door " - 24-01-2020 13:52

"Trainer met ervaring en praktijkvoorbeelden. Brengt het leuk en ontspannen. Ook leuk met de uitleg van tourniquet en het verbinden van ee… alles lezen - 24-01-2020 13:52

starstarstarstarstar
Laurent Duplat
10
Praktische BHV herhaling Brand & Ontruiming en Eerste Hulp

"Zeer enthousiaste bedrijf en medewerkers.
Erg kundig en de cursus is levendig en interactief.
Top locatie, niveau is hoog genoeg om mensen te blijven prikkelen. Vriendelijk personeel. Het wordt goed gezorgd voor de cursisten

" - 22-01-2020 09:23

"Zeer enthousiaste bedrijf en medewerkers. Erg kundig en de cursus is levendig en interactief. Top locatie, niveau is hoog genoeg om mensen… alles lezen - 22-01-2020 09:23

starstarstarstarstar_half
Janine vd Ploeg
Officemanager
9
Basis BHV in 1 dag

"Cursus zeer geslaagd voor ons bedrijf, in-company de training bij Topbhv ingekocht en vanuit bijna alle medewerkers positieve geluiden gehoord met name over de trainer en inhoud van het programma gericht op onze risico`s binnen het bedrijf" - 20-01-2020 12:55

"Cursus zeer geslaagd voor ons bedrijf, in-company de training bij Topbhv ingekocht en vanuit bijna alle medewerkers positieve geluiden gehoo… alles lezen - 20-01-2020 12:55

starstarstarstarstar_border
Jan de Laat
8
Basis BHV in 1 dag

"Yvonne onze docent was goed, training zeer goed en een no nonsens verhaal. Praktisch toepasbaar en veel tips aangaande veiligheid in het bedrijf gekregen. Lunch was uitgebreid en locatie was super " - 20-01-2020 12:51

"Yvonne onze docent was goed, training zeer goed en een no nonsens verhaal. Praktisch toepasbaar en veel tips aangaande veiligheid in het bed… alles lezen - 20-01-2020 12:51

starstarstarstarstar_border
Anja Bos
Sales assistant
8
BHV herhaling - Zuidwest Nederland

"Prima cursus. Veel praktijk ervaringen.
Aardige en capabele trainers.
Locatie liet zwaar te wensen over. Erg vies!
En qua verzorging tussendoor zou er best iets meer mogen zijn. Koekje, water, enz.
Lunch was prima. " - 16-01-2020 13:30

"Prima cursus. Veel praktijk ervaringen. Aardige en capabele trainers. Locatie liet zwaar te wensen over. Erg vies! En qua verzorging tuss… alles lezen - 16-01-2020 13:30

Hallo Anja,
Dank je voor je snelle en eerlijke ervaring. Fijn dat je tevreden bent over de inhoud van de training en de instructeurs.
De locatie was een eenmalige i.v.m. de verbouwing op onze eigen locatie, wat niet betekend dat het dan niet goed moet zijn.
Voor ons een leerpunt dat we beter hadden moeten opletten op de properheid van de locatie en dat we er niet aan gedacht hebben om wat lekkers neer te leggen.

- 16-01-2020 13:30
starstarstarstarstar
Ton Kolster
Work preparator rotating
10
Herhaling BHV

"Veel voorbeelden uit de praktijk beoefend. Zeker het deel waar het reanimeren betrof. Instructeur was in staat een praktische sfeer te scheppen en liet je veelvuldig zelf de oplossing bedenken. Daarna werd het e.e.a geevalueerd" - 15-01-2020 06:55

"Veel voorbeelden uit de praktijk beoefend. Zeker het deel waar het reanimeren betrof. Instructeur was in staat een praktische sfeer te schep… alles lezen - 15-01-2020 06:55

Vincent Moras
starstarstarstarstar
Vincent Moras
10
BHV Basis

"Aangename training op een leuke, interactieve manier gegeven. De klassieke manier van slides aflezen werd losgelaten en vervangen door in gesprek te gaan met de groep.
De communicatie met IVOB was goed en de trainer, Peter, was vakbekwaam. " - 06-01-2020 11:21

"Aangename training op een leuke, interactieve manier gegeven. De klassieke manier van slides aflezen werd losgelaten en vervangen door in ge… alles lezen - 06-01-2020 11:21

starstarstarstarstar_border
robin@frama.nl Westra
Technicus binnendienst
8
Praktische BHV herhaling Brand & Ontruiming en Eerste Hulp

"Weer helemaal bij gespijkerd met deze herhaling bedrijfs hulp verlener en hopen dat 2020 rustig verloopt zonder incidenten.
Tot de volgende keer maar weer bij Preventief in Hedel.
En de beste wensen voor 2020
" - 02-01-2020 10:49

"Weer helemaal bij gespijkerd met deze herhaling bedrijfs hulp verlener en hopen dat 2020 rustig verloopt zonder incidenten. Tot de volgende… alles lezen - 02-01-2020 10:49

starstarstarstarstar_border
Annette van den Hanenberg
Directeur bedrijf
8
Praktische BHV herhaling Brand & Ontruiming en Eerste Hulp

"EHBO . - goede leerkracht voor de les . Zeker weer wat van opgestoken . S’ middags brand - sorry maar weinig van opgestoken . Zou fijn zijn als er ook vakkundige krachten voor de les zouden staan , met echt verstand van zaken . " - 01-01-2020 15:19

"EHBO . - goede leerkracht voor de les . Zeker weer wat van opgestoken . S’ middags brand - sorry maar weinig van opgestoken . Zou fijn zijn … alles lezen - 01-01-2020 15:19

Beste Annette, Spijtig te horen dat de brand en ontruiming niet aan je verwachtingen heeft voldaan. Ik kom graag met je in contact om te leren van je ervaringen voor de toekomst. Helaas hebben wij geen telefoonnummer van jou in ons bezit waardoor ik je niet kan bellen. Zou je telefonisch contact met ons willen opnemen op 073-5993237? Alvast hartelijk dank!

- 01-01-2020 15:19
starstarstarstarstar
Thomas de Vreede
Teamleider techniek
10
30.100 - Basis BHV MKB 1 dag

"Eerst vond ik het niks. Maar dit veranderde al heel snel. Al met al een zeer bijzondere cursus waar ik absoluut voordeel mee heb. Niet alleen op het werk maar ook thuis. Ben achteraf zeer blij dat ik toch heb deelgenomen. Dikke pluim." - 24-12-2019 21:54

"Eerst vond ik het niks. Maar dit veranderde al heel snel. Al met al een zeer bijzondere cursus waar ik absoluut voordeel mee heb. Niet allee… alles lezen - 24-12-2019 21:54

starstarstarstarstar_half
J de Rooij
9
30.201 - Herhaling Bedrijfshulpverlener BHV (1 dag)

"Toegankelijke cursus om m’n diploma te vernieuwen. Goede verhalen met duidelijke voorbeelden waar ik veel oefen mogelijkheden heb gekregen om te laten zien wat ik beheers. Docent bied voldoende stof om over na te denken." - 24-12-2019 20:58

"Toegankelijke cursus om m’n diploma te vernieuwen. Goede verhalen met duidelijke voorbeelden waar ik veel oefen mogelijkheden heb gekregen o… alles lezen - 24-12-2019 20:58

starstarstarstarstar
Kelly Touw
Administratief medewerker
10
BHV herhaling - Zuidwest Nederland

"Goede en leerzame dag.
Dagdeel EHBO en dagdeel Brand. Is goed verdeeld op die manier.
Alles wordt goed uitgelegd. Er wordt tijd gemaakt voor vragen. En niet geheel onbelangrijk, er wordt ook gelachen op zo'n dag!
Een aanrader om de herhaling hier te doen of complete cursus!
" - 24-12-2019 10:49

"Goede en leerzame dag. Dagdeel EHBO en dagdeel Brand. Is goed verdeeld op die manier. Alles wordt goed uitgelegd. Er wordt tijd gemaakt vo… alles lezen - 24-12-2019 10:49