business

Ook voor leren in je organisatie

Social learning met collega's.

Integrale veiligheid trainingen, cursussen & opleidingen

Bekijk ook: Risico-inventarisatie & evaluatie, HVK (Hogere Veiligheidskunde), MVK (Middelbare Veiligheidskunde), Veiligheidstrainingen (overzicht) en Functionele veiligheid.

Bekijk ook: Risico-inventarisatie & evaluatie, HVK (Hogere Veiligheidskunde) en MVK (Middelbare Veiligheidskunde).

Tip: bekijk ook de Integrale veiligheid producten die niet aan een specifieke startdatum of plaats gebonden zijn: Boek (5) of Integrale veiligheid in heel Nederland (14). Of vraag vrijblijvend een offerte aan voor een incompany training.

Voor deze producten is er nog geen startdatum bekend, of kun je je niet direct inschrijven.

check_box_outline_blank

Integrale Veiligheid (deeltijd)

Logo van Hogeschool Inholland
placeRotterdam en 4 andere regio's

Locatie | Rotterdam | Wat houdt de hbo-opleiding Integrale Veiligheid deeltijd in? De vierjarige hbo-opleiding Integrale Veiligheid leidt o…

Het volgen van een cursus/training of opleiding Integrale veiligheid zorgt ervoor dat de kwaliteit van de veiligheid in een bedrijf zeker zal stijgen. Het volgen van een veiligheid training zal er namelijk voor zorgen dat de werknemers van het bedrijf beter weten wat er speelt in het bedrijf en wat de eventuele risico's hierbij zijn. Wanneer dit bekend is kunnen ze aan de hand van de opgaven die ze hebben gekregen bij de cursussen/trainingen of opleidingen die zijn gevolgd alles in de praktijk brengen.