school

Alles waarvan je verder kunt leren

Meer dan 86.000 cursussen & opleidingen.

2 Integrale veiligheid trainingen, cursussen & opleidingen

Bekijk ook: Risico-inventarisatie & evaluatie, HVK (Hogere Veiligheidskunde), MVK (Middelbare Veiligheidskunde), Veiligheidstrainingen (overzicht) en Functionele veiligheid.

Bekijk ook: Risico-inventarisatie & evaluatie, HVK (Hogere Veiligheidskunde) en MVK (Middelbare Veiligheidskunde).

Tip: bekijk ook de Integrale veiligheid producten die niet aan een specifieke startdatum of plaats gebonden zijn: Boek (5) of Integrale veiligheid in heel Nederland (14). Of vraag vrijblijvend een offerte aan voor een incompany training.

check_box_outline_blank

Security & Techniek

Logo van International Management Forum (IMF)
placeWoensdag 4 november 2020 in Utrecht en 2 andere datums

Wat houdt een optimale beveiliging tegen aanvaardbare kosten in? Hoe maakt u als security professional doordachte en weloverwogen keuzes vo…

check_box_outline_blank

Veiligheidsladder - Safety Culture Ladder Webtool

Logo van Lloyd's Register
placeMaandag 23 november 2020 in BCN - Utrecht

Doelgroep: Voor personen die veiligheid & gezondheid bewustzijn erkenning volgens SAQ of SAQ+ binnen de NEN Veiligheidsladder web-tool will…

Het volgen van een cursus/training of opleiding Integrale veiligheid zorgt ervoor dat de kwaliteit van de veiligheid in een bedrijf zeker zal stijgen. Het volgen van een veiligheid training zal er namelijk voor zorgen dat de werknemers van het bedrijf beter weten wat er speelt in het bedrijf en wat de eventuele risico's hierbij zijn. Wanneer dit bekend is kunnen ze aan de hand van de opgaven die ze hebben gekregen bij de cursussen/trainingen of opleidingen die zijn gevolgd alles in de praktijk brengen.