Ervaringen met MVK (Middelbare Veiligheidskunde)

8,6
Gemiddelde score van MVK (Middelbare Veiligheidskunde) producten
Gebaseerd op 283 ervaringen
Ron Schatorje
starstarstarstarstar_border
Ron Schatorje
Beschikbaar en super gemotiveerd om te beginnen als vitaliteits)coach, teamleider, operationeel manager, ondernemer.
8
Middelbare Veiligheidskunde (MVK)

"MVK opleiding van Apply opleidingen Advies is een goede praktijkgerichte opleiding met uitstekende docenten. De balans tussen theorie en uitwerken van opdrachten zowel zelfstandig als in groepverband is goed. Ook een bedrijfsbezoek met uitwerken van RI&E's is bijzonder leerzaam." - 18-08-2020 11:15

"MVK opleiding van Apply opleidingen Advies is een goede praktijkgerichte opleiding met uitstekende docenten. De balans tussen theorie en uit… alles lezen - 18-08-2020 11:15

starstarstarstarstar_half
M. lekens
9
Middelbare Veiligheidskunde (MVK)

"Veel kennis bij leraren en goede begeleiding tijdens het theoretische gedeelte en het maken van de scriptie! Locaties lesdagen ook prima, met goede verzorgde lunch. Ook de "praktijkdag" was goed geregeld en zeer leerzaam. " - 13-08-2020 11:54

"Veel kennis bij leraren en goede begeleiding tijdens het theoretische gedeelte en het maken van de scriptie! Locaties lesdagen ook prima, me… alles lezen - 13-08-2020 11:54

starstarstarstarstar_half
S.B. Snijders
Lead Auditor
9
Middelbare Veiligheidskunde (MVK)

"Deze MVK opleiding is een echte praktijk gerichte opleiding. Per vakgebied is er een eigen docent en de voorbeelden & casussen tijdens de interactieve lessen zijn erg realistisch. Tevens krijg je een goede ondersteuning bij je eind
scriptie. " - 11-08-2020 13:13

"Deze MVK opleiding is een echte praktijk gerichte opleiding. Per vakgebied is er een eigen docent en de voorbeelden & casussen tijdens de in… alles lezen - 11-08-2020 13:13

starstarstarstarstar
Pauline Roeven
Veiligheidscoördinator / Teamleider Elektrotechnische Veiligheid
10
MVK (Middelbare Veiligheidskunde) Opleiding

"Opbouw van het programma was goed met duidelijk lesmateriaal wat perfect was als naslag werk tijdens het maken van de opdrachten.
Trainer bracht de stof op een duidelijke en leuke wijze, lesdagen gingen dan ook vlot voorbij. Er werden voorbeelden gebruikt uit diverse branches, hierdoor was het voor iedereen te snappen.
Een aanrader voor het behalen voor je MVK." - 22-04-2020 13:07

"Opbouw van het programma was goed met duidelijk lesmateriaal wat perfect was als naslag werk tijdens het maken van de opdrachten. Trainer b… alles lezen - 22-04-2020 13:07

starstarstarstarstar
Martijn Holdermans
KAM functionaris
10
MVK (Middelbare Veiligheidskunde) Opleiding

"De MVK opleiding bij Copla is prettig en leerzaam om te doen, met goede begeleiding. Het tempo is goed te volgen. Een aanrader voor mensen die interesse voor veiligheidskunde hebben." - 21-04-2020 10:13

"De MVK opleiding bij Copla is prettig en leerzaam om te doen, met goede begeleiding. Het tempo is goed te volgen. Een aanrader voor mensen d… alles lezen - 21-04-2020 10:13

starstarstarstarstar
Jeroen Bransen
Veiligheidscoordinator
10
MVK (Middelbare Veiligheidskunde) Opleiding

"Super leuke en leerzame opleiding gevolgd in Harderwijk. Veel kennis en vaardigheden opgedaan in leuke en interactieve lessen gegeven door een top docent! Wie de MVK wilt volgen adviseer ik deze echt bij Copla te volgen." - 21-04-2020 09:55

"Super leuke en leerzame opleiding gevolgd in Harderwijk. Veel kennis en vaardigheden opgedaan in leuke en interactieve lessen gegeven door e… alles lezen - 21-04-2020 09:55

Robert van Zadelhof
starstarstarstarstar
Robert van Zadelhof
10
Middelbare Veiligheidskunde (MVK)

"Zeer deskundige docenten en ze leiden je op met het oog op de praktijk en niet alleen theoretisch.
De docenten zijn mensen uit de praktijk en geven je les vanuit de praktijkervaring. De promotors die worden toegewezen hebben allemaal een hoog niveau van kennis." - 20-12-2019 15:31

"Zeer deskundige docenten en ze leiden je op met het oog op de praktijk en niet alleen theoretisch. De docenten zijn mensen uit de praktijk … alles lezen - 20-12-2019 15:31

marinus Theune
starstarstarstarstar
marinus Theune
operations officer permits
10
Middelbare Veiligheidskunde (MVK)

"Zeer aardige behulpzame hoofddocent van Apply. Altijd bereid tot het geven van advies. Komt altijd met zijn goede been uit bed, heb ik de indruk. Een voorbeeld hoe iemand zijn vakkennis moet uitdragen." - 20-12-2019 13:44

"Zeer aardige behulpzame hoofddocent van Apply. Altijd bereid tot het geven van advies. Komt altijd met zijn goede been uit bed, heb ik de in… alles lezen - 20-12-2019 13:44

starstarstarstarstar_half
Moudi Ossaili
Logistics & Warehouse manager
9
Middelbare Veiligheidskunde (MVK)

"De lessen bij Apply waren mooi en leerzaam maar de manier hoe de docenten lessen hebben gegeven om de studenten op alle mogelijke manieren naar de eindstreep te brengen was prachtig. de studenten worden bij de lessen betrokken door opdrachten te voeren en langzaam op hun scriptie te voorbereiden. Het was een top een leerzaam jaar. Chapeau voor de docenten van Apply

" - 20-12-2019 13:38

"De lessen bij Apply waren mooi en leerzaam maar de manier hoe de docenten lessen hebben gegeven om de studenten op alle mogelijke manieren n… alles lezen - 20-12-2019 13:38

starstarstarstarstar_half
Leon Pieket
Veiligheidsfunctionaris
9
Middelbare Veiligheidskunde (MVK)

"De opleiding Middelbare Veiligheidskunde van Apply heeft een redelijk hoog tempo wat ertoe resulteert dat je voortdurend met de lesstof bezig bent en je de lesstof sneller eigen maakt.

De lessen van Charles van Oosten, Rob Duijs, Patrick van der Lem, Gert Heijboer en Rob van der Walle zijn van goede kwaliteit en geven je de trigger die je nodig hebt om het beste uit jezelf te halen." - 20-12-2019 13:07

"De opleiding Middelbare Veiligheidskunde van Apply heeft een redelijk hoog tempo wat ertoe resulteert dat je voortdurend met de lesstof bezi… alles lezen - 20-12-2019 13:07

Wesley Tak
starstarstarstarstar_half
Wesley Tak
HSE Coördinator
9
Middelbare Veiligheidskunde (MVK)

"Apply is een goede opleider, waarbij de lessen goed worden verzorgd door deskundige op het gebied van het specifieke onderwerp. Men kan ten alle tijden terecht voor hun vragen en worden netjes begeleid door een promotor tijdens het maken van hun scriptie." - 20-12-2019 13:02

"Apply is een goede opleider, waarbij de lessen goed worden verzorgd door deskundige op het gebied van het specifieke onderwerp. Men kan ten … alles lezen - 20-12-2019 13:02

Dirk Kuijken
starstarstarstarstar
Dirk Kuijken
10
MVK (Middelbare Veiligheidskunde) Opleiding

"Goede opleiding. Docenten waren zeer ter zake kundig en behulpzaam. Ik kan iedereen Copla aanbevelen als ze een instituut zoeken voor een MVK opleiding. Locatie was wat onhandig (in het Rotterdamse) maar wel prima verzorgd." - 02-12-2019 09:27

"Goede opleiding. Docenten waren zeer ter zake kundig en behulpzaam. Ik kan iedereen Copla aanbevelen als ze een instituut zoeken voor een MV… alles lezen - 02-12-2019 09:27

starstarstarstarstar_border
René Schiphof
docent / instructeur
8
MVK (Middelbare Veiligheidskunde) Opleiding

"De opleiding M.V.K., Copla Harderwijk.
De documentatie is volledig, goed leesbaar en zeer informatief. De lessen zijn goed te volgen en worden vakkundig gegeven. De begeleiding hiervan is goed.
Het scriptie traject is ondanks de documentatie wel informatief echter niet verhelderend. De vraag ''wat voor een scriptie wil men zien'' is niet concreet. Dit is uiteindelijk door eigen verzoek toegelicht in een gesprek met de trainer.
Tip, toon een aantal sciptie's zoals de bedoeling is.( wat de examinatoren willen zien )
Verder heb ik de opleiding M.V.K. als zeer verreikend ervaren. " - 28-11-2019 12:35

"De opleiding M.V.K., Copla Harderwijk. De documentatie is volledig, goed leesbaar en zeer informatief. De lessen zijn goed te volgen en wor… alles lezen - 28-11-2019 12:35

starstarstarstar_halfstar_border
Vanessa Voshol
Veiligheidskundige
7
Middelbare Veiligheidskunde (MVK)

"Zeer persoonlijk opleidingsinstituut met oog voor de studenten. Verder ook veel begrip voor persoonlijke situaties. Administratief valt er nog wel het een en ander te verbeteren. Feedback op ingezonden opdrachten laat soms erg lang op zich wachten." - 04-07-2019 18:30

"Zeer persoonlijk opleidingsinstituut met oog voor de studenten. Verder ook veel begrip voor persoonlijke situaties. Administratief valt er n… alles lezen - 04-07-2019 18:30

starstarstarstarstar_border
Huub Medina
8
Middelbare Veiligheidskunde (MVK)

"De praktijkgerichte aanpak is uitermate effectief gebleken. De documenten, kennis en strukturen die ik tijdens mijn studie vergaardde, heb ik direkt in het bedrijfsleven kunnen toepassen. Het online platform zou beter ingezet kunnen/moeten worden als informatiebron, daar ligt nog een uitdaging. De instructeurs zijn zonder uitzondering zeer toegewijd en ten allen tijde bereid extra input te geven als dat nodig is." - 01-07-2019 10:28

"De praktijkgerichte aanpak is uitermate effectief gebleken. De documenten, kennis en strukturen die ik tijdens mijn studie vergaardde, heb i… alles lezen - 01-07-2019 10:28

Edwin Pieters
starstarstarstarstar_border
Edwin Pieters
8
Middelbare Veiligheidskunde (MVK)

"de informatie en de leerstof was gewoonweg super, veel van geleerd en toepasbaar, alleen heb ik opgemerkt dat veel mensen moeite hebben met presentaties en kennis van powerpoint, dat zou beter uitgelegd kunnen worden ,hoe je dit tool kan gebruiken, je kan er niet vanuitgaan dat iedereen Microsoft office heeft." - 01-07-2019 08:21

"de informatie en de leerstof was gewoonweg super, veel van geleerd en toepasbaar, alleen heb ik opgemerkt dat veel mensen moeite hebben met … alles lezen - 01-07-2019 08:21

starstarstarstarstar
Rom Brans
10
Middelbare Veiligheidskunde (MVK)

"Uitstekende opleider met passie voor veiligheid! Een van de weinige opleiders met een onafhankelijk examenbureau waardoor kwaliteit van de opleiding gewaarborgd blijft dat in tegenstelling met de meeste anderw aanbieders van veiligheids opleidingen." - 01-07-2019 07:56

"Uitstekende opleider met passie voor veiligheid! Een van de weinige opleiders met een onafhankelijk examenbureau waardoor kwaliteit van de o… alles lezen - 01-07-2019 07:56

starstarstarstarstar_border
Johan Bottema
technicus VGM NV Nederlandse Gasunie
8
MVK (Middelbare Veiligheidskunde) Opleiding

"Gedegen opleiding gegeven door mensen met ervaring. Persoonlijk heb ik hier veel aan gehad en het heeft me geleerd vanuit verschillende invalshoeken naar zaken te kijken. De begeleiding tijdens het maken van de scriptie is door mij erg gewaardeerd." - 03-06-2019 08:46

"Gedegen opleiding gegeven door mensen met ervaring. Persoonlijk heb ik hier veel aan gehad en het heeft me geleerd vanuit verschillende inva… alles lezen - 03-06-2019 08:46

starstarstarstarstar_border
Willem Jan Dijsselhof
Senior HSE adviseur
8
MVK (Middelbare Veiligheidskunde) Opleiding

"Goed: overbrengen van de lesstof door de verschillende docenten. Persoonlijke benadering van de docenten en de lesomgeving werden ook als prettig ervaren.

tip: lesstof digitaal beschikbaar stellen. Persoonlijk werkt dat voor mij prettiger. " - 29-03-2019 11:13

"Goed: overbrengen van de lesstof door de verschillende docenten. Persoonlijke benadering van de docenten en de lesomgeving werden ook als pr… alles lezen - 29-03-2019 11:13

starstarstarstarstar_half
L. Renema
Regiomanager
9
MVK (Middelbare Veiligheidskunde) Opleiding

"Met de genoten MVK opleiding bij Copla voel ik mij gesterkt in de uitvoering van het kwaliteit- en veiligheidsbeleid binnen de organisatie waarin ik werkzaam ben. Praktijkgerichte lesstof, training en trainees. Het is een echte opleiding met huiswerk, toetsen en afstudeerscriptie. Het vergt daarmee wel energie van de cursist maar geeft de opleiding m.i. dan ook extra waarde. De mix van achtergronden en daaraan gekoppelde werkervaringen onder de cursisten in de klas draagt ook bij aan een bredere kijk op de VGM aspecten en veiligheidsbeleving in algehele zin." - 22-03-2019 11:29

"Met de genoten MVK opleiding bij Copla voel ik mij gesterkt in de uitvoering van het kwaliteit- en veiligheidsbeleid binnen de organisatie w… alles lezen - 22-03-2019 11:29

starstarstarstarstar_border
Pieter Ketting
Turn Arround coordinator
8
MVK (Middelbare Veiligheidskunde) Opleiding

"Opleiding was goed georganiseerd, docenten zeker in staat de materie goed over te brengen (een man uit de praktijk) prettig in omgang en in voor een grap.
en zeker de lunch niet te vergeten, deze waren voortreffelijk. " - 21-03-2019 12:41

"Opleiding was goed georganiseerd, docenten zeker in staat de materie goed over te brengen (een man uit de praktijk) prettig in omgang en in … alles lezen - 21-03-2019 12:41

Ard van Overloop
starstarstarstarstar_border
Ard van Overloop
Fire and Safety inspector @ Zeeland Refinery
8
Middelbare Veiligheidskunde (MVK)

"Prima cursus, deskundige docenten evenals lesstof & gebruiksvriendelijke documentatie / toegang tot website(s). Facilitair prima verzorgd evenals bezoeken aan de bedrijven voor praktische ón site' training.

Administratie kantoor is goed bereikbaar en erg behulpzaam.

" - 27-12-2018 07:56

"Prima cursus, deskundige docenten evenals lesstof & gebruiksvriendelijke documentatie / toegang tot website(s). Facilitair prima verzorgd ev… alles lezen - 27-12-2018 07:56

starstarstarstarstar_half
Klaas Heerema
stafmedewerker Facilitaire Zaken COA
9
MVK (Middelbare Veiligheidskunde) Opleiding

"De opleiding MVK bij Copla heb ik als intensief, maar als zeer positief ervaren.
Pittige maar inhoudelijk een zeer goede opleiding, praktijk gericht en direct toepasbaar in de eigen werkomgeving.
Heb van de mede studenten veel heb opgestoken, ondanks dat we verschillende achtergronden hadden, een gemotiveerde cursusgroep onder leiding van zeer ervaren docenten met erg veel praktijkervaring
Duidelijk en verzorgd lesmateriaal en prima ondersteuning van de ondersteunende afdelingen van COPLA.(opsturen/beantwoording van mail en afgeronde modules, scriptie etc.)
De verzorging en ruimte op de leslocatie waren tip top voor elkaar.
(Met keuzemogelijkheden voor leslocaties in meerdere delen van het land)
De opleiding bij Copla is mij erg goed bevallen en eventuele vervolgopleidingen
zal ik zeker bij Copla volgen.
" - 11-10-2018 08:31

"De opleiding MVK bij Copla heb ik als intensief, maar als zeer positief ervaren. Pittige maar inhoudelijk een zeer goede opleiding, prakti… alles lezen - 11-10-2018 08:31

starstarstarstarstar
Ruud van der Kuij
proces/safety-operator
10
MVK (Middelbare Veiligheidskunde) Opleiding

"Mijn ervaring is dat het een zeer goed opleiding instituut is met ervaren docenten van een hoog niveau die de stof heel goed uitleggen. Alles is daar heel/zeer goed geregeld. Ik wil er nog aan toevoegen, ga zo door TOP." - 07-10-2018 12:40

"Mijn ervaring is dat het een zeer goed opleiding instituut is met ervaren docenten van een hoog niveau die de stof heel goed uitleggen. Alle… alles lezen - 07-10-2018 12:40

Monique van Beek
starstarstarstarstar_border
Monique van Beek
KAM coördinator
8
Middelbare Veiligheidskunde (MVK)

"Fijn opleidingsinstituut. Prettig sfeer in de lessen, goede trainers en goede begeleiding door de back office. locatie was ook perfect. Fijn dat er meerdere leslocaties door het land zijn. Het hadden van mij wel wat meer lessen mogen zijn." - 03-10-2018 08:45

"Fijn opleidingsinstituut. Prettig sfeer in de lessen, goede trainers en goede begeleiding door de back office. locatie was ook perfect. Fijn… alles lezen - 03-10-2018 08:45