Ervaringen met OVK (Operationeel Veiligheidskundige)

8,5
Gemiddelde score van OVK (Operationeel Veiligheidskundige) producten
Gebaseerd op 4 ervaringen
starstarstarstarstar
Jan Van Delft
10
Operationele Veiligheidskunde (OVK)

"Ik was zeer tevreden over het praktijk gerichte gedeelte dat er in combinatie met duidelijke lessen voor heeft gezorgd dat ik deze opleiding heb gehaald. De locaties en lokalen waren ook prima.

" - 23-11-2017 10:51

"Ik was zeer tevreden over het praktijk gerichte gedeelte dat er in combinatie met duidelijke lessen voor heeft gezorgd dat ik deze opleiding… alles lezen - 23-11-2017 10:51

starstarstarstarstar_border
Dick van Gent
Uitvoerder
8
Operationele Veiligheidskunde (OVK)

"Bij het lesgeven werd veel duidelijk om in de praktijk tot uitvoering te brengen.

Wat zeker beter kan is de website van Apply, het is veel zoeken wat je moet doen voor de dag van training." - 22-11-2017 07:59

"Bij het lesgeven werd veel duidelijk om in de praktijk tot uitvoering te brengen. Wat zeker beter kan is de website van Apply, het is ve… alles lezen - 22-11-2017 07:59

starstarstarstarstar
Anita Reedijk
Werkvoorbereider/Kam coordinator
10
Operationele Veiligheidskunde (OVK)

"Er wordt duidelijk en in een ontspannen sfeer lesgegeven. Het was gewoon een plezier om de lessen te volgen. De opleiding was best wel pittig vooral als je geen ervaring hebt met de verschillende onderwerpen, en nog nooit een bedrijfsopdracht of powerpoint hebt gemaakt. Heel veel ervan geleerd en misschien toch een beetje spijt dat ik niet met de hele leuke groep medecursisten ben doorgegaan voor de MVK." - 21-11-2017 19:31

"Er wordt duidelijk en in een ontspannen sfeer lesgegeven. Het was gewoon een plezier om de lessen te volgen. De opleiding was best wel pitti… alles lezen - 21-11-2017 19:31

starstarstarstar_borderstar_border
Bauke Weistra
uitvoerder
6
Operationele Veiligheidskunde (OVK)

"Kennis van de docenten is goed, jammer genoeg wordt er niets gedaan met het gemaakte huiswerk, dit stimuleerd niet om het te gaan maken. het maken van de bedrijfsopdrachten was een leuke en leerzame ervaring, helaas vond ik het afsluitende schriftelijke examen ondermaats.
Inmiddels is het alweer een flink aantal weken dat ik geslaagd ben voor deze opleiding, maar tot nu toe heb ik nog geen diploma mogen ontvangen. dit duurt wel erg lang!" - 21-11-2017 14:42

"Kennis van de docenten is goed, jammer genoeg wordt er niets gedaan met het gemaakte huiswerk, dit stimuleerd niet om het te gaan maken. het… alles lezen - 21-11-2017 14:42