Ervaringen met VCA producten

8,5
Gemiddelde score van VCA producten
Gebaseerd op 391 ervaringen
starstarstarstarstar
Johan de Goede
10
20.102 - B-VCA (Basisveiligheid 2 dagen) incl. Examen

"Locatie is prima. De locatie is goed bereikbaar. Parkeerruimte was wel beperkt maar dat was geen probleem. De cursus zat goed in elkaar met duidelijke voorbeelden. Deze keer voor het eerst digitaal (laptop)examen gedaan. Verder heb ik geen op of aanmerkingen. Grote klasse." - 20-10-2019 12:15

"Locatie is prima. De locatie is goed bereikbaar. Parkeerruimte was wel beperkt maar dat was geen probleem. De cursus zat goed in elkaar met … alles lezen - 20-10-2019 12:15

starstarstarstarstar
Monir S.
10
20.101 - Basis VCA (Basisveiligheid) 1 dag incl. Examen

"Oscar weet de stof op een zeer ludieke manier over te brengen en neemt de tijd hiervoor. tezamen met de informatie vooraf is het echt een eenvoudige cursus die ik iedereen kan aanraden. Alleen jammer dat VCA dit niet begrijpt" - 20-10-2019 11:55

"Oscar weet de stof op een zeer ludieke manier over te brengen en neemt de tijd hiervoor. tezamen met de informatie vooraf is het echt een ee… alles lezen - 20-10-2019 11:55

starstarstarstarstar
M. Sonberg
10
20.101 - Basis VCA (Basisveiligheid) 1 dag incl. Examen

"Fantastisch hoe deze cursus gegeven wordt. Vooraf aan de training ontvang je een uitgebreid document welke je moet doornemen. Eenmaal gedaan dan is de kans van slagen zeer groot. Ik heb dan ook veel aan de cursus gehad om mijn #VCA diploma te halen" - 20-10-2019 11:53

"Fantastisch hoe deze cursus gegeven wordt. Vooraf aan de training ontvang je een uitgebreid document welke je moet doornemen. Eenmaal gedaan… alles lezen - 20-10-2019 11:53

starstarstarstarstar
Huub Brouwer
Integraal toezichthouder
10
Basisveiligheid VCA (1 dag) incl. examen

"Prima cursus, duidelijke en goede uitleg, Wendy heeft verstand van zaken, prettige presentatie. Leerboek geeft voldoende info en als de opgaven zijn gemaakt heb je voldoende basis kennis. Locatie goed en prima lunch." - 18-09-2019 10:14

"Prima cursus, duidelijke en goede uitleg, Wendy heeft verstand van zaken, prettige presentatie. Leerboek geeft voldoende info en als de opga… alles lezen - 18-09-2019 10:14

starstarstarstarstar
Bart V
10
20.102 - B-VCA (Basisveiligheid 2 dagen) incl. Examen

"Zeer leerzame en actieve cursus. Vooral de proefexamen die worden afgenomen zijn effectief. Ben erg blij met de opleider en zal zeker HER aanbevelen bij anderen. Oscar is absoluut een geweldige trainer." - 04-08-2019 07:13

"Zeer leerzame en actieve cursus. Vooral de proefexamen die worden afgenomen zijn effectief. Ben erg blij met de opleider en zal zeker HER aa… alles lezen - 04-08-2019 07:13

starstarstarstarstar
Ron van Vemde
Projectleider
10
20.101 - Basis VCA (Basisveiligheid) 1 dag incl. Examen

"zeer goede uitleg simpel en begrijpbaar jip en janneke taal. begin van examen was wat rommelig ne het controleren van de ID bewijzen dit zou beter en makkelijker kunnen. maar zeker niet storend. in zijn algemeenheid is er er op dit moment geen verbeteringen nodig
" - 17-07-2019 05:47

"zeer goede uitleg simpel en begrijpbaar jip en janneke taal. begin van examen was wat rommelig ne het controleren van de ID bewijzen dit zou… alles lezen - 17-07-2019 05:47

starstarstarstarstar
Wim Vermeulen
Vastgoed-inspecteur
10
20.202 - Veiligheid voor operationeel leidinggevenden VOL-VCA 2 dagen

"Twee inspirerende cursusdagen onder leiding van Oscar.
Erg praktisch met de nodige humor gebracht. Al met al een prima opleiding bij een uitstekend opleidingsinstituut. Waardering is zeer goed en voor ieder aan te bevelen." - 18-06-2019 13:16

"Twee inspirerende cursusdagen onder leiding van Oscar. Erg praktisch met de nodige humor gebracht. Al met al een prima opleiding bij een u… alles lezen - 18-06-2019 13:16

starstarstarstarstar
Donny Hoffman
10
20.102 - B-VCA (Basisveiligheid 2 dagen) incl. Examen

"Een goede uitleg op de cursusdagen waar je super veel van opsteekt ik heb er veel van geleerd en dit is dan ook zeker een aanrader om te doen top leraar" - 18-06-2019 13:07

"Een goede uitleg op de cursusdagen waar je super veel van opsteekt ik heb er veel van geleerd en dit is dan ook zeker een aanrader om te doe… alles lezen - 18-06-2019 13:07

starstarstarstarstar
Ibrahim Elharchaoui
Vca
10
20.102 - B-VCA (Basisveiligheid 2 dagen) incl. Examen

"Voor mijn leeftijd 62 vondt ik heel leerzaam je krijgt aandacht dat je nodig hebt er wordt goed uitgelegd trainer geeft les op een goede manier slagen is heel groot " - 18-06-2019 13:06

"Voor mijn leeftijd 62 vondt ik heel leerzaam je krijgt aandacht dat je nodig hebt er wordt goed uitgelegd trainer geeft les op een goede m… alles lezen - 18-06-2019 13:06

starstarstarstarstar
Ans Visser-van der Ven
Coordinator brandbeveiliging
10
VCA examen (Basis of VOL)

"Energiek, directe communicatie. Duidelijke uitleg. Iedereen betrekt hij bij zijn lesstof. En blijft de hele dag attent zonder in te zakken aan het einde van de dag. waarom minstens 30 woorden " - 18-06-2019 12:58

"Energiek, directe communicatie. Duidelijke uitleg. Iedereen betrekt hij bij zijn lesstof. En blijft de hele dag attent zonder in te zakken a… alles lezen - 18-06-2019 12:58

starstarstarstarstar_half
Artin Maryami
9
20.102 - B-VCA (Basisveiligheid 2 dagen) incl. Examen

"Ik vond de lessen leuk, legt duidelijk uit. Ik vond dat de lessen actief waren en niet saai. Ik kreeg genoeg aandacht en juiste informatie. Ik zal het zeker aanraden." - 18-06-2019 12:53

"Ik vond de lessen leuk, legt duidelijk uit. Ik vond dat de lessen actief waren en niet saai. Ik kreeg genoeg aandacht en juiste informatie. … alles lezen - 18-06-2019 12:53

starstarstarstarstar_half
J. Jonker
9
20.202 - Veiligheid voor operationeel leidinggevenden VOL-VCA 2 dagen

"Ontzettend leuke training. De cursus VCA Vol werd uitmuntend gegeven. De locatie was prima en alles verliep op rolletjes. Ik zou deze training zeker aanraden bij andere mensen. Het is het echt waard. " - 27-05-2019 13:00

"Ontzettend leuke training. De cursus VCA Vol werd uitmuntend gegeven. De locatie was prima en alles verliep op rolletjes. Ik zou deze traini… alles lezen - 27-05-2019 13:00

starstarstarstarstar_half
R. van Druten
9
20.202 - Veiligheid voor operationeel leidinggevenden VOL-VCA 2 dagen

"Ik heb een VCA/Vol cursus gevolgd. Die was zeer goed en leuk. De docent was goed te volgen en we hadden veel tijd om te oefenen en ons zelf klaar te stomen voor het examen. Ik zou deze instantie dan ook aanbevelen bij anderen. " - 22-05-2019 09:54

"Ik heb een VCA/Vol cursus gevolgd. Die was zeer goed en leuk. De docent was goed te volgen en we hadden veel tijd om te oefenen en ons zelf … alles lezen - 22-05-2019 09:54

starstarstarstarstar
Rutger Boersma
10
20.101 - Basis VCA (Basisveiligheid) 1 dag incl. Examen

"Eerder al eens trainingen gedaan maar nu VCA. Ik ben uitermate tevreden over de manier van lesgeven. Goed duidelijk en met een goede begeleiding. Ik raad daarom iedereen die een VCA opleiding wilt hier serieus te boeken. Thanks" - 05-05-2019 06:31

"Eerder al eens trainingen gedaan maar nu VCA. Ik ben uitermate tevreden over de manier van lesgeven. Goed duidelijk en met een goede begelei… alles lezen - 05-05-2019 06:31

starstarstarstarstar
Robert van `t westen
10
20.101 - Basis VCA (Basisveiligheid) 1 dag incl. Examen

"Interessante cursus met veel stof om over na te denken. De trainer brengt alles op een zeer leuke enthousiaste manier over waardoor de cursus zeer aangenaam is om te volgen." - 29-11-2018 13:31

"Interessante cursus met veel stof om over na te denken. De trainer brengt alles op een zeer leuke enthousiaste manier over waardoor de cursu… alles lezen - 29-11-2018 13:31

starstarstarstarstar
Ben Lens
10
20.101 - Basis VCA (Basisveiligheid) 1 dag incl. Examen

"Goede onderbouwde training met veel praktische voorbeelden. Een opleiding waarbij aandacht goed verdeeld wordt zonder saaie voorleesmomenten. Helemaal tevreden. Zeker de moeite waard geweest. Dit is absoluut een zeer gedreven trainer." - 28-11-2018 06:22

"Goede onderbouwde training met veel praktische voorbeelden. Een opleiding waarbij aandacht goed verdeeld wordt zonder saaie voorleesmomenten… alles lezen - 28-11-2018 06:22

starstarstarstarstar_half
John van Beek
9
20.101 - Basis VCA (Basisveiligheid) 1 dag incl. Examen

"Met 8 personen in de les was het geen druk bezette cursus. Ik vind dit geweldig. alle aandacht en begleiding. docent weet genoeg en ideaal over te brengen. Uiteindelijk ook geslaagd met dank aan HER en Rene" - 13-11-2018 20:02

"Met 8 personen in de les was het geen druk bezette cursus. Ik vind dit geweldig. alle aandacht en begleiding. docent weet genoeg en ideaal o… alles lezen - 13-11-2018 20:02

starstarstarstarstar
Wol Scheeringa
10
20.102 - B-VCA (Basisveiligheid 2 dagen) incl. Examen

"Absoluut de moeite waard. Heb nu meer trainingen gedaan aangezien ik bij andere gezakt was. maar de manier waarop hier les gegeven wordt is 1000% goed te noemen. Ik heb duidelijk hier veel meer geleerd dan bij alle vorige trainingen. Mijn complimenten gaan dan ook naar Rene." - 13-11-2018 16:21

"Absoluut de moeite waard. Heb nu meer trainingen gedaan aangezien ik bij andere gezakt was. maar de manier waarop hier les gegeven wordt is … alles lezen - 13-11-2018 16:21

starstarstarstar_borderstar_border
Richard Spruijt
Monteur
6
VCA VOL incl. examen (Cursus + Examen)

"Het verwoorden van de moeilijkheden in de toets is een slimme zet, de trainer mag iets meer initiatief tonen, hij leest vooral voor. Misschien leuk om er een filmpje, eigen ervaring in te verwerken. " - 28-09-2018 18:29

"Het verwoorden van de moeilijkheden in de toets is een slimme zet, de trainer mag iets meer initiatief tonen, hij leest vooral voor. Misschi… alles lezen - 28-09-2018 18:29

starstarstarstarstar
Rick Groot
10
20.102 - B-VCA (Basisveiligheid 2 dagen) incl. Examen

"Absoluut top! Veel stof maar toch goed uitgelegd met duidelijke voorbeelden. Ook de rust en kennis van de trainer is perfect te noemen. Niet gehaast of halve verhalen waarbij zaken toch onduidelijkheid zijn. Harstikke bedankt en tot de volgende training" - 24-08-2018 17:44

"Absoluut top! Veel stof maar toch goed uitgelegd met duidelijke voorbeelden. Ook de rust en kennis van de trainer is perfect te noemen. Niet… alles lezen - 24-08-2018 17:44

starstarstarstarstar
Hollander
10
20.102 - B-VCA (Basisveiligheid 2 dagen) incl. Examen

"Fantastische training met veel humor welke in mijn opzicht zeer compleet werd verzorgd. VCA is toch wel interessant met uiteenlopende onderwerpen waarbij je eigenlijk niet stil staat. Ben zeer positief over de manier waarop de training is verzorgd." - 24-07-2018 07:59

"Fantastische training met veel humor welke in mijn opzicht zeer compleet werd verzorgd. VCA is toch wel interessant met uiteenlopende onderw… alles lezen - 24-07-2018 07:59

starstarstarstarstar
Walu
10
20.101 - Basis VCA (Basisveiligheid) 1 dag incl. Examen

"Ik vind het prima docent .en ik heb heel veel dingen gelieerd door de Oscar. Hij is ook grappig. Hij is ook social. Hij is ook makklijker woorden gebruiken om onze manier duidelijker te begrijpen. " - 05-07-2018 11:39

"Ik vind het prima docent .en ik heb heel veel dingen gelieerd door de Oscar. Hij is ook grappig. Hij is ook social. Hij is ook makklijker wo… alles lezen - 05-07-2018 11:39

starstarstarstarstar
Ahmed Abdurahaman
10
20.101 - Basis VCA (Basisveiligheid) 1 dag incl. Examen

"Ik vond Oscar goed docent . Ik heb veel over VCA geleerd .Hij heeft alles goed uitgelegd met makkelijk menier waar iedereen makelijk snapte maar ook door afbeeldingen .
hij spreekt ook veel talen .
Hij vertelt sommige woorden in english en dat ook soms helpt om de woorden in andere taal te snapen ." - 05-07-2018 11:39

"Ik vond Oscar goed docent . Ik heb veel over VCA geleerd .Hij heeft alles goed uitgelegd met makkelijk menier waar iedereen makelijk snapte … alles lezen - 05-07-2018 11:39

starstarstarstarstar
M Abraham
10
20.102 - B-VCA (Basisveiligheid 2 dagen) incl. Examen

"Oscar is hele goed docent ik vond hem uitleg heel erg goed hij praten genoeg hard en hij wet hoe mensen die woorden snappen ik vond hem ontzetten goed en raad anderen ook hem aan" - 05-07-2018 11:36

"Oscar is hele goed docent ik vond hem uitleg heel erg goed hij praten genoeg hard en hij wet hoe mensen die woorden snappen ik vond hem ontz… alles lezen - 05-07-2018 11:36

starstarstarstarstar_half
Ismael Said
9
20.101 - Basis VCA (Basisveiligheid) 1 dag incl. Examen

"ik vond de uitleg van deze vca cursus heel erg goed gedaan. de docent oscar is heel erg sociaal en hij weet hoe hij de cursus moet geven. hij is echt heel goed." - 05-07-2018 11:35

"ik vond de uitleg van deze vca cursus heel erg goed gedaan. de docent oscar is heel erg sociaal en hij weet hoe hij de cursus moet geven. hi… alles lezen - 05-07-2018 11:35