Train de Trainer

Type product
Trainers
Daan BaksSophie Asselbergs
Logo van Asselbergs & Baks Training & Coaching
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,1 Asselbergs & Baks Training & Coaching heeft een gemiddelde beoordeling van 9,1 (uit 17 ervaringen)

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

Beschrijving

Vanuit sterke verbinding naar daadwerkelijke gedragsverandering!

Hoe hou ik mijn groep geboeid van begin tot eind in mijn training? Hoe zorg ik ervoor dat ik meer reacties uit de groep krijg? Hoe voorkom ik dat mijn training saai wordt? Dit soort vragen horen wij vaak!

Een goede training geven vergt heel wat van een trainer. Voorbereiding, boeiende oefeningen, houding, interactie creëren, de rode draad behouden; Allemaal onderwerpen die met training en oefening steeds makkelijker gaan. Wij geloven dat, vaak onafhankelijk van het onderwerp, een training valt of staat met de verbinding met de groep. Deelnemers moeten bereid zijn om van de trainer te willen leren. Dat vereist oprechte verbind…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Train de trainer, Coaching, Co-actief coachen, Trainersvaardigheden en Didactische vaardigheden.

Vanuit sterke verbinding naar daadwerkelijke gedragsverandering!

Hoe hou ik mijn groep geboeid van begin tot eind in mijn training? Hoe zorg ik ervoor dat ik meer reacties uit de groep krijg? Hoe voorkom ik dat mijn training saai wordt? Dit soort vragen horen wij vaak!

Een goede training geven vergt heel wat van een trainer. Voorbereiding, boeiende oefeningen, houding, interactie creëren, de rode draad behouden; Allemaal onderwerpen die met training en oefening steeds makkelijker gaan. Wij geloven dat, vaak onafhankelijk van het onderwerp, een training valt of staat met de verbinding met de groep. Deelnemers moeten bereid zijn om van de trainer te willen leren. Dat vereist oprechte verbinding en vertrouwen! Daarnaast hechten wij veel waarde aan het daadwerkelijke nut van een training voor de deelnemers. Wat kunnen ze ermee en wat gaan ze er daadwerkelijk mee doen?

Tijdens onze trainingen train de trainer leren wij trainers, naast continue tips & tricks, te leren spelen met de groepsdynamiek, een boeiend programma te bouwen, het kunnen ombuigen van weerstanden en om met vertrouwen voor een groep kunnen staan.  

Enkele voorbeelden van door ons uitgevoerde trainingen:

 • Producent windmolens / 3 - daagse training & intervisie: Ervaren vakinhoudelijke techneuten die intern trainingen verzorgen. Vanuit een wat langdradige puur vakinhoudelijke presentatie komen tot een boeiende energieke en interactieve training. Samen training opnieuw vormgegeven en vervolgens de techneuten getraind op alle facetten van het trainersvak.
 • IT bedrijf softwareontwikkeling / 2 - daagse training: Groep ervaren software-engineers. De ontwikkelaars geven zowel intern als extern training over de betreffende software. Getraind op hoe sta je voor de groep, interactie creëren, weerstanden ombuigen en een grote hoeveelheid inhoud behapbaar maken voor deelnemers.

Maatwerk betekent voor ons:

 • Meedenken met onze opdrachtgever en met relevante ideeën komen
 • Directe lijnen met elkaar en snel kunnen schakelen
 • Trainingen toegespitst op de daadwerkelijke situaties van de deelnemers
 • Toepasbare trainingen met volop interactie

Wat kan je van verwachten van onze trainingen?

 • Groepen max. 6 deelnemers
 • Kleinschalig & persoonlijk
 • Resultaten direct toepasbaar
 • Gespecialiseerde trainers
 • Interactieve trainingen
 • Focus op jouw leerdoelen
 • Praktijkgericht

Kleinschalig bureau met ruime ervaring

Persoonlijke en professionele ontwikkeling is ons ding; Alles vanuit het streven een balans te houden tussen jezelf kunnen zijn en tegelijkertijd de aansluiting met de ander te vinden. Middels training en coaching op verschillende niveaus geven wij hier invulling aan. Kleinschaligheid betekent voor ons focus op echte aandacht en verbinding met onze opdrachtgevers en deelnemers. Directe lijnen, flexibiliteit en betrokkenheid staan voor ons hierbij centraal.

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.