Ervaringen met Business intelligence

8,4
Gemiddeld cijfer voor Business intelligence producten
Gebaseerd op 28 ervaringen
starstarstarstarstar_half
Anne
BI-specialist
9
Analytics in Azure - van BI specialist naar Azure Data Engineer

"Ondanks de combinatie van deelnemers remote en op locatie was de training goed te volgen. Er was veel interactie met een goede afwisseling tussen theorie, demo, en het zelf uitvoeren van oefeningen om bekend te raken met de diverse diensten in Azure. Ook was er ruimte om o.b.v. de behoefte van cursisten op bepaalde vraagstukken/onderwerpen in te zoomen. Koos is een ervaren trainer en heeft veel ervaring met verschillende technieken. Met enthousiasme kan hij goed uitleggen wat de verschillen zijn tussen zowel local- als cloud-oplossingen en welke afwegingen je moet maken bij architectuurkeuzes." - 30-11-2020 10:55

"Ondanks de combinatie van deelnemers remote en op locatie was de training goed te volgen. Er was veel interactie met een goede afwisseling t… alles lezen - 30-11-2020 10:55

starstarstarstarstar_half
Marco
9
Analytics in Azure - van BI specialist naar Azure Data Engineer

"Een leerzame training waarbij je een goede (eerste) indruk krijgt van de Azure mogelijkheden. Er is voldoende ruimte voor interactie en vragen wat er voor zorgt dat het geen standaard out-of-the-box training is. Koos is een ervaren en prettige trainer met veel kennis en ervaring die theorie en praktijkoefeningen goed afwisselt.
De training werd gevolgd door cursisten die deels op locatie en deels remote via MS Teams deelnamen, dat werkte prima." - 27-11-2020 15:27

"Een leerzame training waarbij je een goede (eerste) indruk krijgt van de Azure mogelijkheden. Er is voldoende ruimte voor interactie en vrag… alles lezen - 27-11-2020 15:27

starstarstarstarstar_border
Verkuijlen
senior data analist
8
Analytics in Azure - van BI specialist naar Azure Data Engineer

"Koos is een bevlogen trainer die met veel enthousiasme en kennis vertelt. De cursus gaf me een goed beeld van wat er op datagebied mogelijk is in Azure. Koos geeft veel ruimte voor eigen casussen en vragen en checkt regelmatig of de training nog aansluit bij je verwachtingen. Dat is prettig." - 27-11-2020 15:20

"Koos is een bevlogen trainer die met veel enthousiasme en kennis vertelt. De cursus gaf me een goed beeld van wat er op datagebied mogelijk … alles lezen - 27-11-2020 15:20

Danny de Rooij
starstarstarstarstar_border
Danny de Rooij
8
Analytics in Azure - van BI specialist naar Azure Data Engineer

"Prima allround Azure training. Veel geleerd over de cloudinrichting, Data Factory, Data Bricks en Synapse. Trainer was deskundig en kon ons veel vertellen over zowel de architectuur als de redenenen en techniek erachter. " - 27-11-2020 15:19

"Prima allround Azure training. Veel geleerd over de cloudinrichting, Data Factory, Data Bricks en Synapse. Trainer was deskundig en kon ons … alles lezen - 27-11-2020 15:19

starstarstarstarstar_border
Satish Kanhai
DWH/BI tester-owner Kanhai consultancy
8
Training Business Intelligence: data analytics, digitale transformatie, business analytics

"Deze training vind ik goed opgezet. Het was niet precies wat ik wilde, maar heeft de lading gedekt en ook duidelijk gemaakt wat ik mis.Ik ben benieuwd of er een opleiding is die 1 slag dieper de data ingaat.
IK zou deze aanraden." - 25-03-2019 14:22

"Deze training vind ik goed opgezet. Het was niet precies wat ik wilde, maar heeft de lading gedekt en ook duidelijk gemaakt wat ik mis.Ik be… alles lezen - 25-03-2019 14:22

starstarstarstarstar_half
M. Tijhuis
9
Excel Self Service BI

"Interessante praktijkgerichte, geavanceerde excel training voor de ervaren gebruiker. De accountmanager wist mij op een juiste wijze te adviseren over de te volgen training. Daarnaast bleek de match tussen mij en de trainer fantastisch." - 29-01-2019 08:10

"Interessante praktijkgerichte, geavanceerde excel training voor de ervaren gebruiker. De accountmanager wist mij op een juiste wijze te advi… alles lezen - 29-01-2019 08:10

starstarstarstarstar_half
Gijs van der Veen
Financial System Specialist
9
BI voor Financials

"Ik vond BI voor Financials een hele nuttige en leerzame cursus. Ik had al een basis in BI, maar door deze brede cursus toch weer nieuwe en interessante zaken geleerd. De trainer is een zeer ervaren BI specialist die op een rustige en heldere manier BI goed kan uitleggen. Zijn ervaringen en anekdotes maken het tot een plezierige cursusdag. " - 02-01-2019 09:21

"Ik vond BI voor Financials een hele nuttige en leerzame cursus. Ik had al een basis in BI, maar door deze brede cursus toch weer nieuwe en i… alles lezen - 02-01-2019 09:21

Derk Bijmold
starstarstarstarstar_border
Derk Bijmold
Software Engineer|vb.Net|C#|Java|Finance|Banking
8
Certified Data Science Professional (Big Data / Business Intelligence)

"In een twaalf-daagse cursus de wereld van Data Science mogen leren kennen. Een goede menging van praktische opdrachten en theoretische kennis. De cursus eindigt in een examen en een presentatie." - 20-08-2018 16:43

"In een twaalf-daagse cursus de wereld van Data Science mogen leren kennen. Een goede menging van praktische opdrachten en theoretische kenni… alles lezen - 20-08-2018 16:43

starstarstarstarstar_half
Hans de Wijs
9
Training CBIP Examen

"Tijdens de lesdagen werd er mooi afgewisseld tussen de theorie en proefexamens. Tip: proefexamen mag op dezelfde manier als het echte examen. Goede docent en ze had zich goed voorbereid. " - 13-11-2017 09:42

"Tijdens de lesdagen werd er mooi afgewisseld tussen de theorie en proefexamens. Tip: proefexamen mag op dezelfde manier als het echte examen… alles lezen - 13-11-2017 09:42

starstarstarstar_borderstar_border
Vugts
6
Certified Business Intelligence Professional (CBIP) - schriftelijke cursus

"Op het gebied van proces en project omschrijving was de opleiding heel goed. Ik had meer theoritische BI kennis verwacht.
Verder vond ik de informatie over kosten en examens op de IMF site vooraf misleidend." - 19-10-2017 13:33

"Op het gebied van proces en project omschrijving was de opleiding heel goed. Ik had meer theoritische BI kennis verwacht. Verder vond ik d… alles lezen - 19-10-2017 13:33

starstarstarstarstar_half
Hin Cheung
9
Training Business Intelligence: data analytics, digitale transformatie, business analytics

"Een compleet overzicht van business intelligence. Alle belangrijke onderwerpen van BI kwamen aan bod tijdens de training. Naast de goede theoretisch en praktijk kennis heeft de docent een zeer praktische manier van lesgeven. Hij stimuleert erg het nadenken over de lesstof - dit wordt prima bijgestaan door de oefeningen tijdens de training. Al met al, een prima masterclass! " - 16-10-2017 17:46

"Een compleet overzicht van business intelligence. Alle belangrijke onderwerpen van BI kwamen aan bod tijdens de training. Naast de goede the… alles lezen - 16-10-2017 17:46

Martin W.H. Goedhart
starstarstarstar_borderstar_border
Martin W.H. Goedhart
Database Administrator / Sr.Technisch Applicatiebeheerder at Samenwerking Kempengemeenten
6
Business Intelligence & Data Warehouse concepten

"de training gaf goed inzicht in het vakgebied. de trainer had mijnsinziens voldoende bagage om alles helder uit te leggen.
deze training zou ook zeer goed online verzorgt kunnen worden omdat dit vooral theoretisch is." - 08-05-2017 09:24

"de training gaf goed inzicht in het vakgebied. de trainer had mijnsinziens voldoende bagage om alles helder uit te leggen. deze training zo… alles lezen - 08-05-2017 09:24

Eric Pos
starstarstarstarstar_half
Eric Pos
Procesbeheerder bij Gemeente Amersfoort
9
Business Intelligence & Data Warehouse concepten

"Ik vond de training erg leerzaam. De inhoud was van een hoog niveau en de docent was goed thuis in de materie. Ik stel het vooral op prijs dat er diep op de concepten werd ingegaan." - 05-05-2017 15:17

"Ik vond de training erg leerzaam. De inhoud was van een hoog niveau en de docent was goed thuis in de materie. Ik stel het vooral op prijs d… alles lezen - 05-05-2017 15:17

Gerard van der sloot
starstarstarstarstar_half
Gerard van der sloot
Informatie Analist at KPN
9
Business Intelligence & Data Warehouse concepten

"als informatie analist en gebruiker van BI rapportages heeft deze cursus mij inzicht verschaft in het hele proces van data vanuit de bronsystemen tot aan het moment deze beschikbaar wordt gesteld aan de eindgebruikers in de vorm van reportingmodules.
Docent, locatie, middelen en catering waren top geregeld, Een echte aanrader voor mensen die ook eens "onder de motorkap" willen kijken " - 23-12-2016 07:16

"als informatie analist en gebruiker van BI rapportages heeft deze cursus mij inzicht verschaft in het hele proces van data vanuit de bronsys… alles lezen - 23-12-2016 07:16

starstarstarstarstar_half
Roy Lontho
Consultant
9
Training Business Intelligence: data analytics, digitale transformatie, business analytics

"Na een lange speurtocht, heb ik via deze opleiding een heldere betekenis van het containerbegrip BI verkregen. De ruime praktijervaring van de docent, alsmede de prettige interactie met mede-cursisten uit verschillende bedrijven, maakt dat de theorie ook direct in de praktijk wordt vertaald. Samengevat een hele nuttige, leerzame en praktische kijk op BI." - 20-12-2016 14:35

"Na een lange speurtocht, heb ik via deze opleiding een heldere betekenis van het containerbegrip BI verkregen. De ruime praktijervaring van … alles lezen - 20-12-2016 14:35

starstarstarstarstar_border
Emil Bras
BI & DW Developer
8
Business Intelligence & Data Warehouse concepten

"Het is een training waar je de basis leert over wat Business Intelligence en Data Warehouse is.
Wat kun je zoal met BI en DWH. Wil je weten wat het is volg dan deze training.
" - 31-05-2016 06:44

"Het is een training waar je de basis leert over wat Business Intelligence en Data Warehouse is. Wat kun je zoal met BI en DWH. Wil je weten… alles lezen - 31-05-2016 06:44

starstarstarstarstar_border
Hellen Smit-van Gerven
adviseur BI
8
Training Business Intelligence: data analytics, digitale transformatie, business analytics

"BI en de betekenis en invulling daarvan op een duidelijke manier uitgelegd met veel voorbeelden.

In mijn dagelijks werk als adviseur BI pak ik nog vaak even de sheets of het Boek van Daan De intelligente organisatie er bij " - 31-03-2016 06:42

"BI en de betekenis en invulling daarvan op een duidelijke manier uitgelegd met veel voorbeelden. In mijn dagelijks werk als adviseur BI p… alles lezen - 31-03-2016 06:42

starstarstarstarstar
Janssen
Accountmanager
10
Business Intelligence concepten

"Het geeft een helder overzicht waar ik naar op zoek was alvorens ik had deelgenomen aan deze cursus. Het betreft een volwaardige cursus waar ik tot op heden veel profijt van heb. Een echter aanrader dus!" - 18-01-2016 13:09

"Het geeft een helder overzicht waar ik naar op zoek was alvorens ik had deelgenomen aan deze cursus. Het betreft een volwaardige cursus waar… alles lezen - 18-01-2016 13:09

starstarstarstar_halfstar_border
annemieke van der neut
functioneel beheerder
7
Business Intelligence & Data Warehouse concepten

"Een interessante één daagse cursus om te ruiken aan de BI mogelijkheden. Smaakt naar een vervolgtraject. Door docent werden praktijk voorbeelden aangedragen die de theorie goed illustreren. Ook de locatie is goed bereikbaar
" - 03-01-2016 16:25

"Een interessante één daagse cursus om te ruiken aan de BI mogelijkheden. Smaakt naar een vervolgtraject. Door docent werden praktijk voorbee… alles lezen - 03-01-2016 16:25

starstarstarstarstar_border
Stijn van Boxtel
Projectmanager
8
Business Intelligence & Data Warehouse concepten

"Goede training met duidelijke uitleg van de theorie maar ook een vertaalslag naar de praktijk. Trainer had veel praktijkervaring. De opzet was helder en de training was interactief. Facilitair was ook alles in orde." - 30-12-2015 10:08

"Goede training met duidelijke uitleg van de theorie maar ook een vertaalslag naar de praktijk. Trainer had veel praktijkervaring. De opzet w… alles lezen - 30-12-2015 10:08

starstarstarstarstar_border
Stam
8
Business Intelligence concepten

"Goed en breed beeld wat BI is en wat je er mee kan. In het totale BI landschap. Het is echt een cursus om de concepten te snappen en een mooie opstap om de verder de diepte in te gaan." - 16-10-2015 07:48

"Goed en breed beeld wat BI is en wat je er mee kan. In het totale BI landschap. Het is echt een cursus om de concepten te snappen en een moo… alles lezen - 16-10-2015 07:48

starstarstarstarstar_half
Anoniem
9
Training Business Intelligence: data analytics, digitale transformatie, business analytics

"Prima training als introductie op het onderwerp, maar ook voor wie al meer ervaring heeft of midden in een implementatietraject zit. Aansprekende voorbeelden in de presentaties en volop ruimte voor discussie. Locatie op zich ook prima, dito voor de catering, maar de temperatuur in het lokaal is hinderlijk hoog." - 28-11-2013 15:15

"Prima training als introductie op het onderwerp, maar ook voor wie al meer ervaring heeft of midden in een implementatietraject zit. Aanspre… alles lezen - 28-11-2013 15:15

starstarstarstarstar
Anoniem
BI Specialist
10
Training Business Intelligence: data analytics, digitale transformatie, business analytics

"Goed overzicht van de stand van zaken mbt BI en de betekenis en invulling daarvan om tot een intelligente organisatie te komen.
Voor mij heeft een aantal nieuwe gezichtspunten opgeleverd waar ik mee aan de slag kan!" - 11-03-2013 12:04

"Goed overzicht van de stand van zaken mbt BI en de betekenis en invulling daarvan om tot een intelligente organisatie te komen. Voor mij he… alles lezen - 11-03-2013 12:04

starstarstarstarstar_half
Richard Pauwels
Medewerker logistieke processen documentenverkeer met parlement
9
Training Business Intelligence: data analytics, digitale transformatie, business analytics

"De eerste dag werd vooral aandacht besteed aan de technische aspecten van Managementinformatie in de vorm van de automatisering. De tweede dag was vooral inhoudelijk. Het zou goed zijn om deze twee delen meer te vermengen. De aangeboden lesstof over de benodigde software en de technische aspecten van BI kunnen meer vermengd worden met het inhoudelijke component. " - 23-04-2012 14:02

"De eerste dag werd vooral aandacht besteed aan de technische aspecten van Managementinformatie in de vorm van de automatisering. De tweede d… alles lezen - 23-04-2012 14:02

starstarstarstarstar_border
Michiel Lutz
8,2
Training Business Intelligence: data analytics, digitale transformatie, business analytics

"De opleiding wordt gegeven door twee gepassioneerde docenten met een rijke ervaring in het bedrijfsleven. De onderwerpen worden verrijkt met praktijk cases, waardoor het echt toegevoegde waarde krijgt!" - 27-03-2012 11:27

"De opleiding wordt gegeven door twee gepassioneerde docenten met een rijke ervaring in het bedrijfsleven. De onderwerpen worden verrijkt met… alles lezen - 27-03-2012 11:27