Ervaringen met Cyber Security

8,1
Gemiddelde score van Cyber Security producten
Gebaseerd op 10 ervaringen
starstarstarstarstar_border
Anoniem
8
Cyber Security Awareness

"Leuk en interactief ondanks de omstandigheden!
Hoe waardeer je de trainingsmaterialen? 8
In hoeverre heb je geleerd wat je wilde leren? 8
In hoeverre zou je deze training aanbevelen? 6
In hoeverre is het geleerde toepasbaar? 8
Hoe waardeer je Trainer? 8" - 21-04-2020 00:00

"Leuk en interactief ondanks de omstandigheden!Hoe waardeer je de trainingsmaterialen? 8In hoeverre heb je geleerd wat je wilde leren? 8In … alles lezen - 21-04-2020 00:00

starstarstarstarstar_border
Anoniem
8
Cyber Security Awareness

"De training moest on-line. Dan moet de training iets aangepast worden en moet de trainer op een andere manier de training geven. Dat ging heel goed en mogen jullie trots op zijn." - 20-04-2020 00:00

"De training moest on-line. Dan moet de training iets aangepast worden en moet de trainer op een andere manier de training geven. Dat ging he… alles lezen - 20-04-2020 00:00

starstarstarstarstar_border
Anoniem
8
Cyber Security Awareness

"De locatie is erg prettig. Goede voorzieningen. De training voelt vrij compleet, dat wil zeggen dat er veel verschillende facetten aangehaald worden. Er werden goede filmpjes laten zien en goede voorbeelden gegeven. " - 20-12-2019 00:00

"De locatie is erg prettig. Goede voorzieningen. De training voelt vrij compleet, dat wil zeggen dat er veel verschillende facetten aangehaal… alles lezen - 20-12-2019 00:00

starstarstarstarstar
M. Strij
Cyber Security professional
10
Master in Cyber Security

"Sinds 2018 volg ik de Master in Cyber Security bij het International Management Forum. Behalve de zeer goed opgezette opleiding is het meer dan noemenswaardig dat men bij het IMF altijd met raad en daad voor je klaarstaan. Zowel de opleider als de opleiding zijn serieus echte aanraders!!" - 02-07-2019 18:33

"Sinds 2018 volg ik de Master in Cyber Security bij het International Management Forum. Behalve de zeer goed opgezette opleiding is het meer … alles lezen - 02-07-2019 18:33

starstarstarstar_borderstar_border
Anoniem
6
Cyber Security Awareness

"Het spel aan het eind van de cursus was een leuke interactieve manier om met lesstof om te gaan. Dat is leuk gedaan.
Hoe waardeer je de trainingsmaterialen? 8
In hoeverre heb je geleerd wat je wilde leren? 4
In hoeverre zou je deze training aanbevelen? 6
In hoeverre is het geleerde toepasbaar? 6
Hoe waardeer je Trainer? 6" - 25-03-2019 00:00

"Het spel aan het eind van de cursus was een leuke interactieve manier om met lesstof om te gaan. Dat is leuk gedaan.Hoe waardeer je de train… alles lezen - 25-03-2019 00:00

starstarstarstarstar_border
Jacob Jan Mossel
8
Cyber Security Awareness

"Het is een awareness training en aan die verwachting is voldaan. Ik vond het spel in de middag erg leuk om te spelen, het was een goede samenvatting van het geleerde, het brak de dag, zorgde voor een beetje competitie en er werd gelachen. Sanne is een prima trainer op dit gebied, heeft expertise en staat in de dagelijkse praktijk." - 25-03-2019 00:00

"Het is een awareness training en aan die verwachting is voldaan. Ik vond het spel in de middag erg leuk om te spelen, het was een goede same… alles lezen - 25-03-2019 00:00

starstarstarstar_halfstar_border
Anoniem
7
Cyber Security Awareness

"De training wordt gegeven door een goede en ervaren trainer. Veel theorie wordt aan de hand van praktijkvoorbeelden uitgelegd, dat is prettig. Er wordt een interactieve sfeer gecreëerd waardoor de oplettendheid wordt gestimuleerd. " - 25-03-2019 00:00

"De training wordt gegeven door een goede en ervaren trainer. Veel theorie wordt aan de hand van praktijkvoorbeelden uitgelegd, dat is pretti… alles lezen - 25-03-2019 00:00

starstarstarstarstar_half
Anoniem
9
Cyber Security Awareness

"Super accomodatie!
Sanne is een toptrainer en geeft goede praktijk voorbeelden.
Door verkeersopstoppingen was ik helaas te laat voor de trainer maar ik werd uitstekend geholpen door alle medewerkers.
Hoe waardeer je de trainingsmaterialen? 8
In hoeverre heb je geleerd wat je wilde leren? 10
In hoeverre zou je deze training aanbevelen? 8
In hoeverre is het geleerde toepasbaar? 10
Hoe waardeer je Trainer? 10" - 22-03-2019 00:00

"Super accomodatie! Sanne is een toptrainer en geeft goede praktijk voorbeelden. Door verkeersopstoppingen was ik helaas te laat voor de trai… alles lezen - 22-03-2019 00:00

starstarstarstarstar_border
Ruud Telman
8
Cyber Security Fundamentals - schriftelijke cursus

"Ik heb de training als zeer positief ervaren. Het was een goed verzorgde cursus met een zeer vaardige docent met goede praktijk voorbeelden. Ook het materiaal was netjes verzorgd. Het materiaal bij de opleiding geeft voldoende houvast om het examen goed te volbrengen" - 29-11-2018 08:58

"Ik heb de training als zeer positief ervaren. Het was een goed verzorgde cursus met een zeer vaardige docent met goede praktijk voorbeelden.… alles lezen - 29-11-2018 08:58

starstarstarstarstar_half
Richard Nijholt
9
Cyber Security Awareness

"Arjen houdt de training praktisch. Betrekt de groep erbij en geeft veel praktijkvoorbeelden. Dat maakt deze cursus interessant" - 10-04-2017 00:00

"Arjen houdt de training praktisch. Betrekt de groep erbij en geeft veel praktijkvoorbeelden. Dat maakt deze cursus interessant " - 10-04-2017 00:00