Ervaringen met Data Analyse Excel

9,4
Gemiddeld cijfer voor Data Analyse Excel producten
Gebaseerd op 19 ervaringen
starstarstarstarstar
Truus Vermeulen
Senior AFAS applicatiebeheerder
10
Excel - Analyzing Data With Excel

"Ondanks dat ik al heel veel weet van Excel is het Remsey toch gelukt om mij nog diverse zaken te leren. heel zinvol en ik hou hem zeker in de gaten voor meer cursussen." - 30-12-2021 13:36

"Ondanks dat ik al heel veel weet van Excel is het Remsey toch gelukt om mij nog diverse zaken te leren. heel zinvol en ik hou hem zeker in d… alles lezen - 30-12-2021 13:36

starstarstarstarstar_half
Nienke de Vries - Dam
9
Cursus Power BI

"De cursus van Global Training is mij zeer goed bevallen. De trainer was zeer bekwaam en behulpzaam. Het programma was goed te volgen en alle stappen worden doorgenomen en de praktijkopdrachten zijn goed te doen.
Je kon de trainer vragen stellen tijdens de training en alle opdrachten werden ook klassikaal doorgenomen. Het tempo is hoog maar goed te volgen. De locatie was uitstekend en goedverzorgd. Ik kan deze cursus aanraden voor iedereen die met Power BI wil gaan werken." - 20-12-2021 15:20

"De cursus van Global Training is mij zeer goed bevallen. De trainer was zeer bekwaam en behulpzaam. Het programma was goed te volgen en alle… alles lezen - 20-12-2021 15:20

starstarstarstar_borderstar_border
Marlies Hiemstra
6
Cursus Power BI

"De training was redelijk ongestructureerd, waardoor het voor mij moeilijk was om te volgen aan welke leerdoelen we aan het werken waren. Wel beheers ik nu de basis van power BI redelijk. " - 11-05-2021 08:32

"De training was redelijk ongestructureerd, waardoor het voor mij moeilijk was om te volgen aan welke leerdoelen we aan het werken waren. Wel… alles lezen - 11-05-2021 08:32

starstarstarstarstar
Lorenzo Müller
10
Excel - Analyzing Data With Excel

"In mijn nieuwe baan maak ik veel gebruik van excel. Ik had met excel geen ervaring tot ik een les van Remsey gehad had.

Fijne instructie, super duidelijke uitleg en zeer klantvriendelijk." - 16-09-2020 20:33

"In mijn nieuwe baan maak ik veel gebruik van excel. Ik had met excel geen ervaring tot ik een les van Remsey gehad had. Fijne instructie,… alles lezen - 16-09-2020 20:33

starstarstarstarstar
Rebekka Janssen-Karsseboom
Administratief medewerkster
10
Excel - Analyzing Data With Excel

"Het was een duidelijke cursus, waar er ruimte was voor persoonlijke vragen en er werden ook goede tips gegeven. Kortom, aardig wat mogen leren in een korte tijd, had graag het 2e deel ook bij willen wonen. " - 03-03-2020 14:42

"Het was een duidelijke cursus, waar er ruimte was voor persoonlijke vragen en er werden ook goede tips gegeven. Kortom, aardig wat mogen ler… alles lezen - 03-03-2020 14:42

starstarstarstarstar
Marianne Kersten
Medewerker bedrijfsvoering
10
Excel - Analyzing Data With Excel

"Ik vond het een heel nuttige cursus en ik heb veel geleerd op een dag vooral omdat er door Remsey goede uitleg gegeven is. Ik heb al vaker een excel cursus gevolgd maar nog nooit zo enthousiast geweest over hetgeen ik geleerd heb dan vandaag. Dus ik ben heel tevreden. " - 14-01-2020 13:18

"Ik vond het een heel nuttige cursus en ik heb veel geleerd op een dag vooral omdat er door Remsey goede uitleg gegeven is. Ik heb al vaker e… alles lezen - 14-01-2020 13:18

starstarstarstarstar
Monique van Herk
Administratief medewerker
10
Excel - Analyzing Data With Excel

"Ik ben erg tevreden over de training die gegeven is. De uitleg was erg duidelijk, er was voldoende oefenmateriaal en we hebben voorbeelden uit de praktijk gebruikt. Ik heb hier veel van opgestoken." - 14-01-2020 13:18

"Ik ben erg tevreden over de training die gegeven is. De uitleg was erg duidelijk, er was voldoende oefenmateriaal en we hebben voorbeelden u… alles lezen - 14-01-2020 13:18

starstarstarstarstar_half
Anne Ketelaars
Roosteraar
9
Excel - Analyzing Data With Excel

"Een erg fijne en zeer leerzame cursus. Remsey heeft een fijne en overzichtelijke oefentool gebouwd waar je goed met kunt werken en volop mogelijkheden hebt tot oefenen. Uitleg is zeer helder, to the point en hij weet de aandacht ook goed vast te houden. Ook de sneltoetsen en handigheden binnen excel zijn nuttig om te weten. Het was tevens fijn dat het programma kon worden aangepast naar onze behoeften, vragen en praktijkvoorbeelden. Excel kan erg veel, dat wist ik al, maar nu heb ik ook de nodige kennis paraat. Niveau was goed, prima te doen voor beginners, maar ook voldoende mogelijkheden voor meer ervaren gebruikers zou ik zeggen. Remsey mag zeker vaker incompany komen, wat mij betreft. " - 14-01-2020 11:49

"Een erg fijne en zeer leerzame cursus. Remsey heeft een fijne en overzichtelijke oefentool gebouwd waar je goed met kunt werken en volop mog… alles lezen - 14-01-2020 11:49

starstarstarstarstar_border
Aukje Dries
Medewerker onderwijsbureau
8
Excel - Analyzing Data With Excel

"De uitleg was heel duidelijk. Cursusmateriaal was goed. opdrachten waren goed. Ik heb er veel van geleerd. Overall goede training. weet verder niet wat ik nog meer moet zeggen maar moet d30 woorden " - 14-01-2020 11:10

"De uitleg was heel duidelijk. Cursusmateriaal was goed. opdrachten waren goed. Ik heb er veel van geleerd. Overall goede training. weet verd… alles lezen - 14-01-2020 11:10

starstarstarstarstar_half
Anne van Loon
Administratief medewerker
9
Excel - Analyzing Data With Excel

"Veel erg handige tips gehad. De uitleg was duidelijk en we konden alles vragen. Ook werd de cursus aangepast naar onze behoeftes voor onze werkzaamheden.
Het was ook fijn dat de cursus in twee dagedelen was gesplitst zodat we zelf konden bepalen welke onderdelen we graag wilde leren." - 14-01-2020 11:08

"Veel erg handige tips gehad. De uitleg was duidelijk en we konden alles vragen. Ook werd de cursus aangepast naar onze behoeftes voor onze w… alles lezen - 14-01-2020 11:08

starstarstarstarstar
C Stads
medewerker onderwijsbureau
10
Excel - Analyzing Data With Excel

"Enthousiast, zeer goede kennis, weet goed te boeien, sluit aan bij dagelijkse praktijk (de vragen die uit de groep komen), bouwt het rustig op, stemt goed af op je doelgroep" - 14-01-2020 11:07

"Enthousiast, zeer goede kennis, weet goed te boeien, sluit aan bij dagelijkse praktijk (de vragen die uit de groep komen), bouwt het rustig … alles lezen - 14-01-2020 11:07

starstarstarstarstar
Christie van Soest
10
Excel - Analyzing Data With Excel

"Uitleg was duidelijk en alle vragen werden beantwoord. Ik ga de software zeker nog eens gebruiken! Ga zo door!
Remsey heeft veel ervaring met excel en weet dus erg veel te vertellen." - 14-01-2020 11:07

"Uitleg was duidelijk en alle vragen werden beantwoord. Ik ga de software zeker nog eens gebruiken! Ga zo door! Remsey heeft veel ervaring m… alles lezen - 14-01-2020 11:07

starstarstarstarstar
Ed Heije
Business Consultant
10
Excel - Analyzing Data With Excel

"In deze cursus ben ik er eindelijk achtergekomen hoe je handig gebruik maakt van de wat meer complexe Excel functies zoals;
- het opzetten van Queries
- Het opzetten van macro functies
- Het onderhouden van datamodellen
- Het aan elkaar verbinden van bestanden

De trainer had zeer goed voorbereid trainingsmateriaal waardoor het makkelijk was door de trainingsstof te gaan.

Ook was er tijd om op speciale wensen van de deelnemers in te gaan. Remsey kon hier soepel op inspelen door het direct definieren van concrete oefeningen
" - 21-06-2019 12:55

"In deze cursus ben ik er eindelijk achtergekomen hoe je handig gebruik maakt van de wat meer complexe Excel functies zoals; - het opzetten … alles lezen - 21-06-2019 12:55

starstarstarstarstar
Ronnie Benschop
Key accountmanager volmachten
10
Excel - Analyzing Data With Excel

"De training heb ik als zeer waardevol ervaren. De kracht zit in het bestand waarin alle basiselementen van Excel wordt uitgelegd. Dit zorgt ervoor dat je eerst beter begrijpt, wat een baaplde werkwijze oplevert. Remsey loopt voortdurend rond met praktische tips, adviezen en mooie extra voorbeelden. Een aanrader voor iedereen die meer wil weten over Excel. " - 21-06-2019 11:18

"De training heb ik als zeer waardevol ervaren. De kracht zit in het bestand waarin alle basiselementen van Excel wordt uitgelegd. Dit zorgt … alles lezen - 21-06-2019 11:18

starstarstarstarstar
Dieuxdonneé Kruijsifix
Key Accountmanager
10
Excel - Analyzing Data With Excel

"Remsey heeft ontzettend veel geduld en kan makkelijk inspelen op de verschillende kennisniveau's binnen de leerlingen. Er wordt genoeg pause gegeven en de lesdagen zijn niet te lang. Het Mega bestand van Remsey vond ik persoonlijk eeen stuk fijner werken dan het Microsoft handbook. Een stuk gebruiksvriendelijker." - 21-06-2019 11:18

"Remsey heeft ontzettend veel geduld en kan makkelijk inspelen op de verschillende kennisniveau's binnen de leerlingen. Er wordt genoeg pause… alles lezen - 21-06-2019 11:18

starstarstarstarstar_half
Peter van Driel
Senior voip engineer
9
Excel - Analyzing Data With Excel

"Goede training gedetaileerde uitleg over QuerieEdittor, Pivot, Slicer, Index.
Veel mogelijkheden om te oefenen.
Zeer handige Mega Ecelsheet met uitleg per onderdeel en bijbehorende oefeningen.

Mooie aanvulling op excel kennis als je gedetaileerde anlyse wilt doen op je beschikbare data
" - 21-06-2019 10:19

"Goede training gedetaileerde uitleg over QuerieEdittor, Pivot, Slicer, Index. Veel mogelijkheden om te oefenen. Zeer handige Mega Ecelshee… alles lezen - 21-06-2019 10:19

starstarstarstarstar
Bekker
Stafofficier Sie S3 300 MatlogCie Koninklijke Landmacht
10
Excel - Analyzing Data With Excel

"Goed ingespeeld op vraag van deelnemers. Veel relevante nieuwe dingen geleerd die werk en producten naar een hoger niveau kunnen tillen. Wanneer nodig snel persoonlijke begeleiding. Geduldig in uitleg. Geeft alternatieve herhaling indien nodig." - 21-06-2019 10:04

"Goed ingespeeld op vraag van deelnemers. Veel relevante nieuwe dingen geleerd die werk en producten naar een hoger niveau kunnen tillen. Wan… alles lezen - 21-06-2019 10:04

starstarstarstarstar
Vincent Noordoven
BI Specialist
10
Excel - Analyzing Data With Excel

"Remsey is een prettige trainer. Heeft veel kennis en is geduldig. Biedt ook (veel) extra materiaal. Daarnaast daagt hij de deelnemers ook uit om zelf met ideeën te komen om die vervolgens met de groep uit te proberen.
Door zijn extra materiaal maak je een uitstap tov de basis en krijg je meer verdieping waardoor het cursusmateriaal begrijpelijker wordt." - 21-06-2019 10:03

"Remsey is een prettige trainer. Heeft veel kennis en is geduldig. Biedt ook (veel) extra materiaal. Daarnaast daagt hij de deelnemers ook ui… alles lezen - 21-06-2019 10:03

starstarstarstarstar_half
Arnold Heijer den
9
Excel - Analyzing Data With Excel

"Vakidioot op excel gebied, weet echt alles. Ook op het gebied van Power-Bi, VBA, automation met excel etc.
Legt de stof zorgvuldig en geduldig uit, helpt je echt verder. Ook uit eigen cursus materiaal hetgeen zeer verhelderend is.
Deze trainer is echt een aanrader, alsmede ook de training zelf." - 21-06-2019 10:03

"Vakidioot op excel gebied, weet echt alles. Ook op het gebied van Power-Bi, VBA, automation met excel etc. Legt de stof zorgvuldig en gedu… alles lezen - 21-06-2019 10:03