Ervaringen met Draaitabellen

9,5
Gemiddelde score van Draaitabellen producten
Gebaseerd op 40 ervaringen
starstarstarstarstar
Gijs Braakman
BDM
10
Google Sheets Datavisualisatie met Draaitabellen (Level 2)

"Amazing, de training is erg verhelderend en goed opgezet! didi is heel goed, bekwaam en relaxt. Ook Ian is erg behulpzaam. Zou niet iets kunnen verzinnen wat beter kan, gewoon goed!" - 14-12-2020 15:59

"Amazing, de training is erg verhelderend en goed opgezet! didi is heel goed, bekwaam en relaxt. Ook Ian is erg behulpzaam. Zou niet iets kun… alles lezen - 14-12-2020 15:59

starstarstarstarstar_border
Rianne Vaessen
Projectmanager
8
Excel Draaitabellen en Datavisualisatie (level 2)

"Het tempo van de training was erg fijn. Verder heeft Didi een prettige en heldere manier van uitleggen. Het zou wel nog kunnen helpen om deelnemers tijdens de training af en toe zelf iets meer te laten doen." - 10-12-2020 11:28

"Het tempo van de training was erg fijn. Verder heeft Didi een prettige en heldere manier van uitleggen. Het zou wel nog kunnen helpen om dee… alles lezen - 10-12-2020 11:28

Celine Verheij
starstarstarstarstar_half
Celine Verheij
9
Excel Draaitabellen en Datavisualisatie (level 2)

"De training die Didi geeft is heel begrijpelijk en ze legt alles goed uit! Ook een fijne stem om naar te luisteren en haar niveau Engels is goed. Op sommige stukken gaat het wat snel (maar dit gaf zij van te voren al aan), maar verder is alles goed te volgen. Ik merk wel dat ik iets beter op sla zodra ik het direct kan testen. Hier is nu express niet voor gekozen om de snelheid er in te houden, maar bijv het toetsen van sneltoetsen is het wel fijn het direct zelf te testen. " - 10-12-2020 11:28

"De training die Didi geeft is heel begrijpelijk en ze legt alles goed uit! Ook een fijne stem om naar te luisteren en haar niveau Engels is … alles lezen - 10-12-2020 11:28

starstarstarstarstar_half
John Wals
Financial Controller
9
Excel Draaitabellen en Datavisualisatie (level 2)

"De training was gestructureerd, duidelijk en qua tijd perfect. Ook was het een interactieve training wat zeker bijdraagt in een online training. De Mentimeter is een toegevoegde waarde, zeker met de quiz." - 10-12-2020 11:28

"De training was gestructureerd, duidelijk en qua tijd perfect. Ook was het een interactieve training wat zeker bijdraagt in een online train… alles lezen - 10-12-2020 11:28

Pascal Struijk
starstarstarstarstar
Pascal Struijk
10
Excel Draaitabellen en Datavisualisatie (level 2)

"eenvoudig om de aandacht erbij te houden, flexibel in omgaan met vragen. relevante voorbeelden om mee te werken. Korte trainingen werken supergoed, het voelt als een pauze tijdens het werk. " - 10-12-2020 11:27

"eenvoudig om de aandacht erbij te houden, flexibel in omgaan met vragen. relevante voorbeelden om mee te werken. Korte trainingen werken sup… alles lezen - 10-12-2020 11:27

starstarstarstarstar
Eveline stam
10
Excel Draaitabellen en Datavisualisatie (level 2)

"Goede trainer, hele duidelijke uitleg. Neemt de tijd voor vragen. Misschien vragen of iedereen nederlands spreekt, had het idee van wel, maar de training was in het engels. Bedankt voor de hulp! " - 10-12-2020 11:27

"Goede trainer, hele duidelijke uitleg. Neemt de tijd voor vragen. Misschien vragen of iedereen nederlands spreekt, had het idee van wel, maa… alles lezen - 10-12-2020 11:27

Dimitar Tashev
starstarstarstarstar
Dimitar Tashev
10
Excel Draaitabellen en Datavisualisatie (level 2)

"A really good pace, the language was simple and the quiz makes it a lot more fun! The interaction is also something, which i liked. I would recommend it definitely.
Great course! " - 09-11-2020 11:30

"A really good pace, the language was simple and the quiz makes it a lot more fun! The interaction is also something, which i liked. I would … alles lezen - 09-11-2020 11:30

starstarstarstarstar_border
Boug
8
Excel Draaitabellen en Datavisualisatie (level 2)

"Duidelijke uitleg. Directe reactie op vragen. Persoonlijke en toegankelijk manier van communiceren. Weet mensen te betrekken (ook digitaal).
Niveau goed, opdrachten werden opgebouwd en herhaald hierdoor was aanhaken makkelijk.
Jammer dat de toolbar niet beschikbaar is voor Mac. " - 09-11-2020 11:26

"Duidelijke uitleg. Directe reactie op vragen. Persoonlijke en toegankelijk manier van communiceren. Weet mensen te betrekken (ook digitaal).… alles lezen - 09-11-2020 11:26

starstarstarstarstar_half
Radmer Dinkgreve
9
Excel Draaitabellen en Datavisualisatie (level 2)

"Een goede compacte training met een hoog tempo. Kan wel pittig zijn als je excel in Nederlands hebt en de training in Engels is. Kennisniveau van de trainer is heel goed." - 09-11-2020 11:26

"Een goede compacte training met een hoog tempo. Kan wel pittig zijn als je excel in Nederlands hebt en de training in Engels is. Kennisnivea… alles lezen - 09-11-2020 11:26

starstarstarstarstar
Maik Ligtenbelt
L&D
10
Excel Draaitabellen en Datavisualisatie (level 2)

"+ Goede interactie in de training, Leuke quiz, Goede trainer, Goede content, werkt goed via Teams

- Wellicht oefenen tussendoor om theorie meteen toe te passen

Bedankt voor de sessies! Door naar level 3" - 09-11-2020 11:26

"+ Goede interactie in de training, Leuke quiz, Goede trainer, Goede content, werkt goed via Teams - Wellicht oefenen tussendoor om theori… alles lezen - 09-11-2020 11:26

starstarstarstarstar_half
Jacobs
9
Excel Draaitabellen en Datavisualisatie (level 2)

"Willem is nog steeds enthousiast. Dat is leuk.

Ik vond het niveau vandaag wat laag tov vorige keer met pivot tabels. Is natuurlijk ook maar net wat je al wel en niet weet, maar toch.

" - 09-11-2020 11:24

"Willem is nog steeds enthousiast. Dat is leuk. Ik vond het niveau vandaag wat laag tov vorige keer met pivot tabels. Is natuurlijk ook m… alles lezen - 09-11-2020 11:24

starstarstarstarstar
Jeroen
10
Excel Cursus - Draaitabellen

"Helaas heb ik mijn baan verloren door reorganisatie als gevolg van de Corona maatregelen. Ik heb een outplacement traject van mijn werkgever aangeboden gekregen en zal het budget onder andere gebruiken voor trainingen. Ik heb draaitabellen Online geleerd samen met twee mede cursisten. Fijne training, binnenkort start ik met power bi in Utrecht. " - 24-10-2020 07:19

"Helaas heb ik mijn baan verloren door reorganisatie als gevolg van de Corona maatregelen. Ik heb een outplacement traject van mijn werkgever… alles lezen - 24-10-2020 07:19

starstarstarstarstar
Marco
10
Excel Cursus - Draaitabellen

"Volgende maand start ik met een nieuwe baan en wil goed beslagen ten ijs komen. Daarom volg ik een aantal cursussen bij SignOn om mijn kennis bij te spijkeren. Ik heb gekozen voor Online ivm de Corona maatregelen. Dat is mij goed bevallen. Ik beveel deze training aan. " - 22-10-2020 09:55

"Volgende maand start ik met een nieuwe baan en wil goed beslagen ten ijs komen. Daarom volg ik een aantal cursussen bij SignOn om mijn kenni… alles lezen - 22-10-2020 09:55

starstarstarstarstar
Marco
10
Excel Cursus - Draaitabellen

"Prima training, de trainster weet de stof enthousiast over te dragen. We trainden in een groep met drie mede cursisten. Het niveau van de training was goes. Duidelijke oefeningen . Ik heb de training Online gevolgd. Met name door de kleine groep is dat prima te doen. " - 21-10-2020 07:33

"Prima training, de trainster weet de stof enthousiast over te dragen. We trainden in een groep met drie mede cursisten. Het niveau van de tr… alles lezen - 21-10-2020 07:33

starstarstarstarstar
Maurice
10
Excel Cursus - Draaitabellen

"Ik heb de cursus draaitabellen Online gevolgd, om mijn kennis wat op te frissen voordat.ik start met de Power BI Training Fijne cursus, to the point en rustige trainster met veel kennis. Ik beveel deze training aan " - 16-10-2020 21:28

"Ik heb de cursus draaitabellen Online gevolgd, om mijn kennis wat op te frissen voordat.ik start met de Power BI Training Fijne cursus, to … alles lezen - 16-10-2020 21:28

Femke Hofstee
starstarstarstarstar
Femke Hofstee
10
Excel Draaitabellen en Datavisualisatie (level 2)

"Super training van Willem gehad. Hij vertelt duidelijk en gestructureerd hoe je te werk moet gaan met daarbij handige sneltoetsen. Waardoor je niet alleen excel meer gaat snappen maar ook nog leert efficiënt te werken. Waarvan ik eerst nog dacht dat draaitabellen moeilijk zijn, is het nu allemaal super logisch en heb ik het in een handomdraai gemaakt. " - 15-10-2020 14:58

"Super training van Willem gehad. Hij vertelt duidelijk en gestructureerd hoe je te werk moet gaan met daarbij handige sneltoetsen. Waardoor … alles lezen - 15-10-2020 14:58

starstarstarstarstar
Riekes Beelen
Service Designer
10
Excel Draaitabellen en Datavisualisatie (level 2)

"Ik heb veel geleerd in een relatief korte tijd. De trainers hebben goed geholpen om de inhoud uit te leggen op een manier die bij mij aansluit. Ik vond het heel leuk en leerzaam!" - 15-10-2020 12:34

"Ik heb veel geleerd in een relatief korte tijd. De trainers hebben goed geholpen om de inhoud uit te leggen op een manier die bij mij aanslu… alles lezen - 15-10-2020 12:34

starstarstarstarstar
Maurice
10
Excel Cursus - Draaitabellen

"De cursus draaitabellen Hennie Online gevolgd,. Ik heb deze cursus gevolgd om mijn kennis van excel bij te spijkeren en dus met name op het onderweg draaitabellen. Ik heb mijn leerdoelen behaald. SignOn heeft waargemaakt wat ze beloven, ik ben meer dan tevreden en beveel deze training aan. " - 15-10-2020 03:57

"De cursus draaitabellen Hennie Online gevolgd,. Ik heb deze cursus gevolgd om mijn kennis van excel bij te spijkeren en dus met name op het … alles lezen - 15-10-2020 03:57

starstarstarstarstar
Corine Niezen
Adminitstratief Medewerkster
10
Excel Draaitabellen, formules en functies

"Fijne en zeer leerzame cursus! Je kon op eigen tempo opdrachten doen en tussendoor kon je vragen stellen ! Voor mij een goede dag geweest! We waren nu met een leuk klein groepje van 3 met trainer wat erg prettig was in deze Corona tijd." - 13-10-2020 04:59

"Fijne en zeer leerzame cursus! Je kon op eigen tempo opdrachten doen en tussendoor kon je vragen stellen ! Voor mij een goede dag geweest! W… alles lezen - 13-10-2020 04:59

starstarstarstarstar
Joanne Jongens
10
Excel Draaitabellen en Datavisualisatie (level 2)

"Afgelopen weken heb ik bij Smartenup Excel L2 gevolgd. Dit was een onlinecursus met klassikale online lessen (via zoom) en dit werkte wonderbaarlijk goed!
Voor mij is het belangrijk dat ik de data uit Excel makkelijk en snel kan omzetten naar een goed en overzichtelijk dashboard. Zodat ik, maar ook mijn collega’s, snel data gedreven beslissingen kunnen nemen. Deze training heeft mij daar heel erg bij geholpen. De trainers leren je op een snelle en efficiënte manier te werken met draaitabellen, grafieken en de daarbij horende formules. Ook zijn de trainers erg behulpzaam bij vragen van deelnemers.

Deze cursus heeft mij echt een boost gegeven in het werken met dashboards. Daardoor heb ik weer een verdiepingsslag kunnen toevoegen aan de analyses die ik in mijn werk dagelijks moet maken. Echt een aanrader!
" - 19-04-2020 21:23

"Afgelopen weken heb ik bij Smartenup Excel L2 gevolgd. Dit was een onlinecursus met klassikale online lessen (via zoom) en dit werkte wonder… alles lezen - 19-04-2020 21:23

Ha Joanne, wederom bedankt voor het vertrouwen in Smartenup door ook een tweede training te volgen en te reviewen. Ik vind het fijn om te lezen dat iemand zoals jij, die ook de klassikale trainingen heeft gevolgd, nog steeds enthousiast is van de online variant. Bedankt ook voor jouw inschrijving voor het volgende niveau!

- 19-04-2020 21:23
starstarstarstarstar
Luuc Veraart
Adviseur
10
Excel Draaitabellen en Datavisualisatie (level 2)

"De training was ditmaal digitaal. De cursus was goed voorbereid en alles werd effectief, maar gedegen behandeld. Het niveau van de training was zeer goed. Daarnaast is het ondersteunde lesmateriaal in Excel zeer nuttig." - 15-04-2020 16:03

"De training was ditmaal digitaal. De cursus was goed voorbereid en alles werd effectief, maar gedegen behandeld. Het niveau van de training … alles lezen - 15-04-2020 16:03

Ha Luuc! Fijn dat je de tijd hebt genomen om een review voor ons te schrijven. Tot in het volgende niveau!

- 15-04-2020 16:03
Roeland Knoester
starstarstarstarstar
Roeland Knoester
Mede-eigenaar NBA - btw-teruggave zonnepanelen
10
Excel Draaitabellen en Datavisualisatie (level 2)

"Nadat ik na de training van lvl 1 al werd bevangen door de slimme inzichten en snelle basishandigheidjes kon ik niet wachten op de training lvl 2. De focus lag grotendeels op werken met draaitabellen en de wijze waarop e.e.a. gevisualiseerd/gepresenteerd kan worden. Willem kwam over als een zeer amabele en bevlogen excelspecialist die ook individueel alle tijd voor me had. Het feit dat we ook de vertaalslag naar mijn eigen data konden maken was geweldig! Evenals bij lvl 1 zitten de trainingsmodules uit de Smartenup toolbar perfect in elkaar, met zowel tekstuele toelichting/toepassingen als video's. Wederom een heerlijk tempo in de klassikale training(en). Ik kijk dan ook erg uit naar lvl 3!" - 09-03-2020 18:29

"Nadat ik na de training van lvl 1 al werd bevangen door de slimme inzichten en snelle basishandigheidjes kon ik niet wachten op de training … alles lezen - 09-03-2020 18:29

Beste Roeland,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Jij nog bedankt voor het meebrengen van praktische voorbeelden. Dat maakt de training interactief voor iedereen en maakt ons level als trainer nog leuker! We zien je graag terug bij Level 3.

- 09-03-2020 18:29
starstarstarstarstar_border
De Vries
8
Excel Draaitabellen, formules en functies

"Goed. Trainer heeft veel kennis en goede overdrachtscapaciteit. Het oefenboek is erg goed, maar om er in de tijd van de training doorheen te komen moest ik sommige delen overslaan." - 25-02-2020 08:26

"Goed. Trainer heeft veel kennis en goede overdrachtscapaciteit. Het oefenboek is erg goed, maar om er in de tijd van de training doorheen te… alles lezen - 25-02-2020 08:26

starstarstarstarstar_border
Carla van der Niet
8
Excel Draaitabellen, formules en functies

"Prima cursus van Learnit... goed lesmateriaal. Voor herhaling vatbaar. Hans weet waar hij het over heeft en weet het goed over te brengen. Mooie voorbeelden ter ondersteuning van de lesstof. Veel geleerd. " - 05-02-2020 05:47

"Prima cursus van Learnit... goed lesmateriaal. Voor herhaling vatbaar. Hans weet waar hij het over heeft en weet het goed over te brengen. M… alles lezen - 05-02-2020 05:47

starstarstarstarstar
Jim Berentsen
Technisch Kundige
10
Excel Draaitabellen, Formules en Functies

"Prima training voor als je al geruime tijd ervaring hebt in Excel. Het tempo is goed bij te houden. Oefening waren compleet en gaven inzicht in diverse functies van Excel. Handigheidjes die je misschien ooit heb geweten maar niet paraat waren weer eens aangestipt.

" - 10-12-2019 07:46

"Prima training voor als je al geruime tijd ervaring hebt in Excel. Het tempo is goed bij te houden. Oefening waren compleet en gaven inzicht… alles lezen - 10-12-2019 07:46