Ervaringen met Excel voor gevorderden / expert

9,3
Gemiddeld cijfer voor Excel voor gevorderden / expert producten
Gebaseerd op 752 ervaringen
starstarstarstarstar
Leonie Mollee
Administratief medewerker
10
Excel Gevorderd - Formules & Functies cursus (Open rooster) met live trainer

"Heel vriendelijke vrouw die op een enthousiaste manier uitlegt. Neemt de tijd voor extra vragen, kijkt mee tijdens de opdrachten om te helpen als dit nodig is. Geen op of aanmerkingen. " - 10-11-2021 18:47

"Heel vriendelijke vrouw die op een enthousiaste manier uitlegt. Neemt de tijd voor extra vragen, kijkt mee tijdens de opdrachten om te helpe… alles lezen - 10-11-2021 18:47

starstarstarstarstar
Holdinga
10
Excel Gevorderd - Formules & Functies cursus (Open rooster) met live trainer

"De trainer had een leuke en informele set-up bedacht voor het geven van de cursus. Door veel verschillende oefeningen aan te bieden naast de theorie bleef de cursus boeiend en interessant. De training was enorm leerzaam en vol verschillende tips&tricks. De trainer had een fijne uitstraling en kwam rustig over. Om deze reden vond ik het ook niet erg fouten te maken of vragen te stallen. Al met al een zeer geslaagd cursus waar ik heel veel van geleerd heb." - 10-11-2021 08:44

"De trainer had een leuke en informele set-up bedacht voor het geven van de cursus. Door veel verschillende oefeningen aan te bieden naast de… alles lezen - 10-11-2021 08:44

starstarstarstarstar
Machteld van de Beek
10
Excel Gevorderde training - Tabellen & Databases (Open rooster) met live trainer

"Uitleg was heel goed. Docent gaf de tijd om de oefeningen te doen en leegde geduldig uit als je het niet snapte. Ik heb er veel aan. De docent is erg enthousiast waardoor de cursus leuker werd." - 10-11-2021 08:21

"Uitleg was heel goed. Docent gaf de tijd om de oefeningen te doen en leegde geduldig uit als je het niet snapte. Ik heb er veel aan. De doce… alles lezen - 10-11-2021 08:21

starstarstarstarstar
Marc De munck
Analyst
10
Excel Gevorderde training - Formules & Functies (Incompany)

"De training was erg goed te volgend en heb super Handige tips en trucs ontvangen (zelfs voor Excel) en heel stapsgewijs door de stof gegaan. De trainer had veel geduld en we stond open voor veel vragen." - 26-10-2021 12:43

"De training was erg goed te volgend en heb super Handige tips en trucs ontvangen (zelfs voor Excel) en heel stapsgewijs door de stof gegaan.… alles lezen - 26-10-2021 12:43

starstarstarstarstar
Evelien Herman
hoofd financiele administratie en hrm
10
Excel Gevorderde training - Tabellen en Databases (Incompany)

"Vond het inspirerend. Haar enthousiasme en uitleg is super. Ik had liever meer dagen training gehad. Niet omdat het niet duidelijk is maar omdat ik graag nog meer had willen leren." - 20-10-2021 07:21

"Vond het inspirerend. Haar enthousiasme en uitleg is super. Ik had liever meer dagen training gehad. Niet omdat het niet duidelijk is maar o… alles lezen - 20-10-2021 07:21

starstarstarstarstar_half
Buining
DBC medewerker
9
Excel Gevorderde training - Tabellen en Databases (Incompany)

"Gezellige en duidelijke training met veel ruimte om vragen te stellen. De inhoud heeft goede opbouw en rustige opbouw. De trainer was ook heel prettig. De locatie en de lunch waren top. Ik heb er echt wat aan gehad. " - 19-10-2021 13:20

"Gezellige en duidelijke training met veel ruimte om vragen te stellen. De inhoud heeft goede opbouw en rustige opbouw. De trainer was ook he… alles lezen - 19-10-2021 13:20

starstarstarstarstar
Annelies De Mot
Credit controller
10
Excel Gevorderde training - Formules & Functies (Incompany)

"Dit is een heel fijne training. De docent heeft dit allemaal heel erg correct en op een duidelijke manier uitgelegd. Er was op elk moment tijd om vragen te stellen, ook omdat dit in kleine groepjes is." - 19-10-2021 08:41

"Dit is een heel fijne training. De docent heeft dit allemaal heel erg correct en op een duidelijke manier uitgelegd. Er was op elk moment ti… alles lezen - 19-10-2021 08:41

starstarstarstarstar
Maaike Diesveld
10
Excel Expert training - Externe gegevens en macro’s (Incompany)

"De trainer beschikt over de juiste kennis en praktijk gerichte toepassingen met een duidelijk uitleg en word ook met humor gegeven.
Veel geleerd tijdens deze training. en al mijn vragen zijn beantwoord.
" - 15-10-2021 11:32

"De trainer beschikt over de juiste kennis en praktijk gerichte toepassingen met een duidelijk uitleg en word ook met humor gegeven. Veel ge… alles lezen - 15-10-2021 11:32

starstarstarstarstar_half
Michael van den Berk
9
Excel Vervolg

"Duidelijke uitleg, nuttige inhoud en prima begeleiding in de opdrachten. Enthousiaste en vriendelijke trainer. Ook genoeg mogelijkheden om verder door te leren. Niveau was redelijk laagdrempelig in het begin maar liep snel op en de training werd dan ook een stuk uitdagender. " - 14-10-2021 19:39

"Duidelijke uitleg, nuttige inhoud en prima begeleiding in de opdrachten. Enthousiaste en vriendelijke trainer. Ook genoeg mogelijkheden om v… alles lezen - 14-10-2021 19:39

starstarstarstarstar
Fernando
10
Excel Vervolg

"Ik heb het genoegen gehad om te mogen deelnemen aan de cursus van Remsey. Ik heb hier veel kunnen leren. Ik raad deze cursus zeker aan andere die meer wil leren over Excel." - 14-10-2021 19:38

"Ik heb het genoegen gehad om te mogen deelnemen aan de cursus van Remsey. Ik heb hier veel kunnen leren. Ik raad deze cursus zeker aan ander… alles lezen - 14-10-2021 19:38

starstarstarstarstar
A van den Broek
10
Excel Vervolg

"Ik heb heel veel nieuwe dingen geleerd! Remsey geeft een duidelijke uitleg en heeft een persoonlijke benadering. Inclusief een mooi oefenbestand om later nog meer te oefenen! Ik vond het een prettige cursus. " - 14-10-2021 19:38

"Ik heb heel veel nieuwe dingen geleerd! Remsey geeft een duidelijke uitleg en heeft een persoonlijke benadering. Inclusief een mooi oefenbes… alles lezen - 14-10-2021 19:38

starstarstarstarstar
Eva Straathof
Campus Recruiter
10
Excel Vervolg

"De training was toegespitst op wat wij specifiek wilden leren. Dit konden wij van tevoren aangeven, wat de training heel efficiënt maakt. Voorbereiding van Remsey en materiaal waren heel duidelijk, de uitleg daarbij ook. Ik heb alle vragen kunnen stellen die ik wilde en voelde mij ook niet bezwaard om dit te doen. In korte tijd op een hele prettige manier veel opgestoken!" - 14-10-2021 19:38

"De training was toegespitst op wat wij specifiek wilden leren. Dit konden wij van tevoren aangeven, wat de training heel efficiënt maakt. Vo… alles lezen - 14-10-2021 19:38

starstarstarstarstar
Britt Beekman
Campus recruiter
10
Excel Vervolg

"Een advanced training Excel gehad van Remsey, super veel geleerd! Rustige duidelijke uitleg, ook voor mij als beginner. Via het leerbestand konden we tussen de training door ook oefenen. Genoeg om mee aan de slag te gaan nog!" - 14-10-2021 19:38

"Een advanced training Excel gehad van Remsey, super veel geleerd! Rustige duidelijke uitleg, ook voor mij als beginner. Via het leerbestand … alles lezen - 14-10-2021 19:38

starstarstarstarstar
Luke Konings
Online marketeer
10
Excel Vervolg

"Heel erg nuttig. Remsey legt alles heel duidelijk en rustig uit waardoor het voor iedereen te begrijpen is. Daarnaast heeft remsey een enorme kennis en kun je dus alles aan hem vragen op excel gebied." - 14-10-2021 19:37

"Heel erg nuttig. Remsey legt alles heel duidelijk en rustig uit waardoor het voor iedereen te begrijpen is. Daarnaast heeft remsey een enorm… alles lezen - 14-10-2021 19:37

starstarstarstarstar
Teun Jansen
Finance & Data
10
Excel Vervolg

"Goede training van Remsey. Fijne cursus waar een informele sfeer hing. Goed overzicht van alle mogelijke opties van Excel. Verder nog even dieper in gegaan op het programmeren in VB. " - 14-10-2021 19:36

"Goede training van Remsey. Fijne cursus waar een informele sfeer hing. Goed overzicht van alle mogelijke opties van Excel. Verder nog even d… alles lezen - 14-10-2021 19:36

starstarstarstarstar
Caglar Yukseldi
Finance & IT trainee
10
Excel Vervolg

"Excel training advanced gevolgd bij Remssey en echt super leuke en leerzame training gehad. Je krijgt heel veel informatie, maar ook dankzij het excelbestand waar veel oefeningen zijn, kun je zelf ook nog aan de slag. Hierdoor kun je een topervaring krijgen!" - 14-10-2021 19:36

"Excel training advanced gevolgd bij Remssey en echt super leuke en leerzame training gehad. Je krijgt heel veel informatie, maar ook dankzij… alles lezen - 14-10-2021 19:36

Sophie Walschot
starstarstarstarstar
Sophie Walschot
10
Excel Vervolg

"Remsey is een vriendelijke, enthousiaste trainer. Hij neemt de tijd om het goed uit te leggen, het tempo ligt goed in de groep. Afwisseling van uitleg en voldoende praktijkopdrachten. Een top training!" - 14-10-2021 19:35

"Remsey is een vriendelijke, enthousiaste trainer. Hij neemt de tijd om het goed uit te leggen, het tempo ligt goed in de groep. Afwisseling … alles lezen - 14-10-2021 19:35

starstarstarstarstar
Tom Kroon
Finance Masterclass Professional
10
Excel Vervolg

"Remsey beschikt over een enorme hoeveelheid kennis die hij op een efficiënte, begrijpbare wijze weet over te brengen. Wat hem zo goed maakt is dat hij in gaat op de hoofdpunten waarmee mensen hun werkzaamheden efficiënter en gemakkelijker kunnen maken. " - 13-10-2021 07:03

"Remsey beschikt over een enorme hoeveelheid kennis die hij op een efficiënte, begrijpbare wijze weet over te brengen. Wat hem zo goed maakt … alles lezen - 13-10-2021 07:03

starstarstarstarstar
Esra Vural-Kalac
Financieel medewerker
10
Excel Gevorderd - Formules & Functies cursus (Open rooster) met live trainer

"Afgelopen dinsdag training gehad. Zeer kundige adviezen, tips en tricks gekregen van de docent. Ik kan het heel goed gebruiken (letterlijk alles). Duidelijke uitleg en zeer vriendelijke docent! ook qua niveau lag dit erg goed. Bedankt Harry! " - 07-10-2021 13:00

"Afgelopen dinsdag training gehad. Zeer kundige adviezen, tips en tricks gekregen van de docent. Ik kan het heel goed gebruiken (letterlijk a… alles lezen - 07-10-2021 13:00

starstarstarstarstar
Ivo Wendel
engineer
10
Excel Gevorderd

"Prettig en leerzame cursus Excel voor gevorderden gedaan.
De cursus is goed opgebouwd en er is ruimte om van de lesstof af te wijken.
Uitstekend begeleid door mw. Dany Post.
Echt een aanrader.
" - 06-10-2021 11:19

"Prettig en leerzame cursus Excel voor gevorderden gedaan. De cursus is goed opgebouwd en er is ruimte om van de lesstof af te wijken. Uits… alles lezen - 06-10-2021 11:19

starstarstarstarstar
Toine Pauw
In bedrijf steller
10
Excel Gevorderd

"We zijn goed door de training module gegaan. En hebben voldoende tijd voor gehad om te kunnen leren en vragen te kunnen stellen. Ben met een goed gevoel weg gegaan." - 04-10-2021 12:17

"We zijn goed door de training module gegaan. En hebben voldoende tijd voor gehad om te kunnen leren en vragen te kunnen stellen. Ben met een… alles lezen - 04-10-2021 12:17

starstarstarstarstar
Robin
10
Excel Gevorderd

"Ik heb deze trainingen gevolgd om meer kennis van Excel te verkrijgen, tabellen leren maken en aanpassen. formules toepassen, zoeken etc. De trainer was aardig, duidelijk (en grappig :) ). De inhoud was uitgebreid. Ik beveel deze training aan! " - 29-09-2021 14:54

"Ik heb deze trainingen gevolgd om meer kennis van Excel te verkrijgen, tabellen leren maken en aanpassen. formules toepassen, zoeken etc. De… alles lezen - 29-09-2021 14:54

starstarstarstarstar
Laureen
10
Excel Gevorderd

"Fijne uitleg door de docent met behulp van oefeningen. Ik heb de Excel Gevorderde cursus gevolgd om diverse formules en functies in formules/formules te leren toepassen. Ik beveel deze cursus aan! " - 29-09-2021 12:35

"Fijne uitleg door de docent met behulp van oefeningen. Ik heb de Excel Gevorderde cursus gevolgd om diverse formules en functies in formules… alles lezen - 29-09-2021 12:35

starstarstarstarstar
Frensis van den Berg
10
Excel Gevorderd

"Ik heb de Excel Gevorderde cursus Online via Teams gevolgd, dat is heel goed bevallen. Met een groepje van zes cursisten kan de trainer genoeg tijd aan je besteden als je iets niet snapt. Vincent is een super leuke trainer, heel veel ervaring en een grap tussendoor. Ik heb mijn leerdoelen behaald: draaitabellen, formules etc. Ik beveel deze training aan." - 29-09-2021 12:19

"Ik heb de Excel Gevorderde cursus Online via Teams gevolgd, dat is heel goed bevallen. Met een groepje van zes cursisten kan de trainer geno… alles lezen - 29-09-2021 12:19

starstarstarstarstar
Wietze Lansink
10
Excel Gevorderden

"ExplainiT had aandacht voor ons met een intake, geweldige service en nazorg. Er werd professioneel trainingsadvies geleverd en we werden volledig ontzorgd. In de trainingsgroep werd een sfeer gecreëerd waarin kennis werd gedeeld en mensen fouten mochten maken om te leren. En dat voor de juiste prijs." - 20-09-2021 07:43

"ExplainiT had aandacht voor ons met een intake, geweldige service en nazorg. Er werd professioneel trainingsadvies geleverd en we werden vol… alles lezen - 20-09-2021 07:43