Ervaringen met Excel voor gevorderden / expert

9,2
Gemiddelde score van Excel voor gevorderden / expert producten
Gebaseerd op 644 ervaringen
starstarstarstarstar
Justin Hermarij
Teamlead
10
Excel VBA basis en vervolg

"Ik heb online de Excel VBA cursus (basis en vervolg) gedaan bij Pascal. Bij de start van de cursus ontving ik alle documentatie (slides, oefeningen, opdrachten), zodoende konden we gemakkelijk door de stof heen gaan. Ook al naslagwerk is het prettig om deze documentatie te hebben.

Qua niveau moet je zelf wel al iets weten van vba. Als je er helemaal niets van weet, dan is het niveau in mijn ogen te hoog. Als je zelf ervaring hebt met macro's en dit in vba eens bekeken/geanalyseerd hebt, dan is de cursus zeker te doen!

Pascal is verder erg relaxed en neemt de tijd om uitleg te geven. Qua opdrachten laat Pascal je je eigen gang gaan, totdat je om hulp vraagt. Hiermee daag je jezelf uit om de opdracht zelf tot een goed einde te brengen." - 04-12-2020 15:12

"Ik heb online de Excel VBA cursus (basis en vervolg) gedaan bij Pascal. Bij de start van de cursus ontving ik alle documentatie (slides, oef… alles lezen - 04-12-2020 15:12

starstarstarstarstar_border
Stef Snijder
8
Excel Vervolg

"Remsey gaf een cursus in Excel. Hij nam de tijd om dingen duidelijk en goed uit te leggen. Zijn practice sheets en oefeningen zaten enorm goed in elkaar en hielpen om een snel tempo bij te houden. Zeker aan te raden." - 02-12-2020 11:46

"Remsey gaf een cursus in Excel. Hij nam de tijd om dingen duidelijk en goed uit te leggen. Zijn practice sheets en oefeningen zaten enorm go… alles lezen - 02-12-2020 11:46

starstarstarstarstar
Rene Brinkman
Eigenaar/accountant
10
Excel voor gevorderden / expert

"Ik heb de training als heel prettig ervaren. De training was zeer praktijkgericht met veel leerzame oefeningen. Ook af en toe tips die we zeker kunnen gebruiken. Ik kan geen verbeterpunten bedenken. " - 01-12-2020 06:35

"Ik heb de training als heel prettig ervaren. De training was zeer praktijkgericht met veel leerzame oefeningen. Ook af en toe tips die we ze… alles lezen - 01-12-2020 06:35

Sunny Schenkers
starstarstarstarstar
Sunny Schenkers
Productspecialist
10
Excel Gevorderd E-learning

"Ik ben heel tevreden over de online training van Bakker Computer Opleidingen. De verbinding was goed, ook veel persoonlijke aandacht en voldoende oefeningen om de lessen onder de knie te krijgen." - 27-11-2020 14:54

"Ik ben heel tevreden over de online training van Bakker Computer Opleidingen. De verbinding was goed, ook veel persoonlijke aandacht en vold… alles lezen - 27-11-2020 14:54

starstarstarstarstar
Iris de Kleijn
IT- en implementatieconsultant
10
Excel Vervolg

"Remsey is een prettige en enthousiaste trainer. Hij gaf veel praktische tips die direct toepasbaar zijn en sprong goed in op vragen. Daarnaast verzorgde hij leuk en uitgebreid oefenmateriaal en een handig naslagwerk." - 25-11-2020 20:15

"Remsey is een prettige en enthousiaste trainer. Hij gaf veel praktische tips die direct toepasbaar zijn en sprong goed in op vragen. Daarnaa… alles lezen - 25-11-2020 20:15

starstarstarstarstar
Xander
10
Excel Vervolg

"Erg duidelijke structuur en lessen volgen de opzet zoals van te voren aangegeven, dit alles terwijl er wel genoeg ruimte was voor zijstappen en extra informatie.

Voor mij persoonlijk kunnen sommige aspecten sneller en diepgaander. Maar gezien het een groepstraining was, heb je altijd te maken met verschillende snelheden.

Lesmateriaal is uitgebreid en biedt zelfs na de lessen extra stof om je op in te bijten.

Hetgeen ik geleerd heb tijdens de training kan ik ook per direct toepassen in mijn baan." - 25-11-2020 20:12

"Erg duidelijke structuur en lessen volgen de opzet zoals van te voren aangegeven, dit alles terwijl er wel genoeg ruimte was voor zijstappen… alles lezen - 25-11-2020 20:12

starstarstarstarstar_half
Nienke van der Kolk
9
Excel Vervolg

"Ik vond het een goede training. De optie om te oefenen in een Excel file, in combinatie met de uitleg maakte het heel duidelijk. De gegeven uitleg was ook heel helder en het stellen van vragen werd gemotiveerd. Ook de extra documenten om eventueel iets na te lezen. Het niveau was goed, hoewel ik iets meer tijd voor de draaitabel wel prettig had gevonden. Maar 2x 2,5 uur is natuurlijk ook niet zo heel lang. Ik zou deze training zeker andere aanraden. " - 25-11-2020 20:07

"Ik vond het een goede training. De optie om te oefenen in een Excel file, in combinatie met de uitleg maakte het heel duidelijk. De gegeven … alles lezen - 25-11-2020 20:07

starstarstarstarstar_half
Moniek Nijhuis
9
Excel Vervolg

"Veel excelkennis opgedaan in een korte tijd die ook meteen toepasbaar is in mijn werk. De tijd vloog tijdens de sessies. Er werd ook veel hulp geboden als je er zelf niet helemaal uit kwam. Zelfs online een succes!" - 25-11-2020 20:06

"Veel excelkennis opgedaan in een korte tijd die ook meteen toepasbaar is in mijn werk. De tijd vloog tijdens de sessies. Er werd ook veel hu… alles lezen - 25-11-2020 20:06

starstarstarstarstar_half
Stijn Dekker
9
Excel Vervolg

"Leuke training met een enthousiaste trainer! De onderwerpen worden op een toegankelijk niveau behandeld. In het maken van opdrachten wordt rekening gehouden met verschillende niveaus. In klassikale stukken is het af en toe zo dat het wat langzamer gaat voor mensen met meer kennis." - 25-11-2020 20:05

"Leuke training met een enthousiaste trainer! De onderwerpen worden op een toegankelijk niveau behandeld. In het maken van opdrachten wordt r… alles lezen - 25-11-2020 20:05

starstarstarstarstar_border
Coster
Informatieanalist
8
Excel Vervolg

"Remsey kan duidelijk en rustig uitleggen. Hij neemt zijn tijd voor iedereen en gaat pas verder als de stof voor iedereen duidelijk is. Een klein nadeel hiervan is dat de stof sneller behandeld had kunnen worden. " - 25-11-2020 20:04

"Remsey kan duidelijk en rustig uitleggen. Hij neemt zijn tijd voor iedereen en gaat pas verder als de stof voor iedereen duidelijk is. Een k… alles lezen - 25-11-2020 20:04

Wendel Mooyman
starstarstarstarstar
Wendel Mooyman
Applicatiebeheerder/Scrummaster
10
Excel Vervolg

"Het was een hoop nieuwe informatie. We gingen snel door de onderwerpen heen, maar er was zeker ruimte om vragen te stellen. Ook de vele oefeningen waren handig. Vlotte en leuke meetings, zelfs na een dag werken. " - 25-11-2020 20:04

"Het was een hoop nieuwe informatie. We gingen snel door de onderwerpen heen, maar er was zeker ruimte om vragen te stellen. Ook de vele oefe… alles lezen - 25-11-2020 20:04

starstarstarstarstar
Frank
10
Excel Cursus - Gevorderden

"Ik heb deze training gevolgd, omdat ik beter wil worden in Excel en draaitabellen en formules wil gaan gebruiken. Ik heb gekozen voor de cursus van SignOn vanwege de goede reviews. SignOn heeft waargemaakt wat ik zocht. De trainer heeft veel kennis van excel, de training heb ik Online gevolgd met 5 cursisten. Alhoewel ik sceptisch was om de training Online te volgen vanwege Coronamaatregelen, is het mij 100% goed bevallen. Ik beveel
deze cursus aan. " - 21-11-2020 12:22

"Ik heb deze training gevolgd, omdat ik beter wil worden in Excel en draaitabellen en formules wil gaan gebruiken. Ik heb gekozen voor de cur… alles lezen - 21-11-2020 12:22

starstarstarstarstar
Van der Vossen
10
Virtuele Excel PowerPivot Gevorderde training (Open rooster) met live trainer

"Ondanks de virtuele training ivm corona: toptraining en toptrainster. Goede, duidelijke uitleg en indien nodig werd het nogmaals uitgelegd. De dagindeling was goed en de trainster had oog voor wat wij nodig hadden." - 20-11-2020 07:49

"Ondanks de virtuele training ivm corona: toptraining en toptrainster. Goede, duidelijke uitleg en indien nodig werd het nogmaals uitgelegd. … alles lezen - 20-11-2020 07:49

starstarstarstarstar_border
Bjorn Reinderts
Rayonmanager
8
Excel Gevorderd - Expert van data analyse naar presentatie

"fijne complete training, met goede praktijkvoorbeelden, uitleg en tijd voor vragen en praktijk issues. Ed kijkt goed naar wat je doelstellingen zijn en past zijn training hierop aan. Zeer fijn dat ik in dit geval zelfs een privé training kon krijgen. " - 18-11-2020 07:18

"fijne complete training, met goede praktijkvoorbeelden, uitleg en tijd voor vragen en praktijk issues. Ed kijkt goed naar wat je doelstellin… alles lezen - 18-11-2020 07:18

starstarstarstarstar_half
Thomas van der Heijden
Trainee
9
Excel Expert Training (level 5)

"Hoge snelheid tijdens instructie zodat er veel behandeld kon worden. Daarnaast veel en duidelijke oefeningen om op eigen snelheid te oefen. De toolbar is erg gebruiksvriendelijk. Het splitsen in tussenstappen maakt de oefeningen goed te volgen en te begrijpen." - 11-11-2020 09:31

"Hoge snelheid tijdens instructie zodat er veel behandeld kon worden. Daarnaast veel en duidelijke oefeningen om op eigen snelheid te oefen. … alles lezen - 11-11-2020 09:31

starstarstarstarstar
Sanne Cheung
10
Excel Expert Training (level 5)

"Ik vond fijn dat de training binnen anderhalf uur gedaan kon worden, met mijn drukke schema is dit wel handig. Ik vond tempo ook goed, we blijven niet te lang hangen op een ding. " - 11-11-2020 09:19

"Ik vond fijn dat de training binnen anderhalf uur gedaan kon worden, met mijn drukke schema is dit wel handig. Ik vond tempo ook goed, we bl… alles lezen - 11-11-2020 09:19

Perry van Oeveren
starstarstarstarstar_half
Perry van Oeveren
Field Sales Coordinator
9
Excel Gevorderden Training (level 4)

"Training was erg leerzaam en nuttig. De doorlooptijd tussen training en oefenen is wel redelijk kort. Naar mijn mening had 2 weken voorbereidingstijd beter geweest. Verder veel geleerd en nieuwe tips and tricks opgedaan." - 09-11-2020 15:24

"Training was erg leerzaam en nuttig. De doorlooptijd tussen training en oefenen is wel redelijk kort. Naar mijn mening had 2 weken voorberei… alles lezen - 09-11-2020 15:24

starstarstarstarstar_border
Melanie Mus
Senior Campagne *& Promotie specialist
8
Excel Gevorderden Training (level 4)

"Zeer duidelijke uitleg en makkelijk te volgen online. Ik heb de eerste training niet bijgewoond maar ondanks dat was het duidelijk! Veel interactie & uitleg. tijd om vragen te stellen etc. " - 09-11-2020 15:10

"Zeer duidelijke uitleg en makkelijk te volgen online. Ik heb de eerste training niet bijgewoond maar ondanks dat was het duidelijk! Veel int… alles lezen - 09-11-2020 15:10

starstarstarstarstar_half
Melissa
9
Excel Cursus - Gevorderden

"Ik heb bewust gekozen voor Online omdat ik op dit moment thuis werk en liever niet op een locatie train ivm Corona. Online is goed bevallen, zeker omdat de training een echte hands-on training is. Je ontvangt voorafgaand aan de training het lesmateriaal en naslagwerk. Alles is Nederlandstalig en digitaal. Ik was sceptisch over Online maar dat is volledig weggenomen. De cursus leverde mij veel eye-openers op. Heel prettig! Ik raad de cursus aan. " - 08-11-2020 09:00

"Ik heb bewust gekozen voor Online omdat ik op dit moment thuis werk en liever niet op een locatie train ivm Corona. Online is goed bevallen,… alles lezen - 08-11-2020 09:00

starstarstarstarstar_half
Melissa
9
Excel Cursus - Gevorderden

"Een hele goede Online cursus in een virtuee classroom (vanweg Corona) Onlangs volgende ik een Online cursus bij een andere opleider, dat kwam neer op zelfstudie, de trainer zat klaar om vragen te beantwoorden. Deze klassikale Excel cursus is interactief, de trainer legt de theorie uit en vervolgens doe je actief de oefeningen mee en kijkt hij mee op je beeldscherm. 9 deelnemers Online is leuk, de groepsdynamiek was goed en door het delen van je beeldscherm leer je van elkaar. Wat mij betreft helemaal top en een aanrader! " - 08-11-2020 08:55

"Een hele goede Online cursus in een virtuee classroom (vanweg Corona) Onlangs volgende ik een Online cursus bij een andere opleider, dat kwa… alles lezen - 08-11-2020 08:55

starstarstarstarstar
Myrna
10
Excel Cursus - Gevorderden

"Ik ben heel tevreden over deze cursus. Een echte hands-on cursussen. Het digitale lesmateriaal is Nederlandstalig, persoonlijk vind ik dat prettig.
De trainster heeft veel kennis van excel en deelt veel tips en tricks. Ik heb een uitgebreid Nederlandstalig naslagwerk ontvangen
(Pdf). Ik raad deze cursus aan. " - 08-11-2020 08:47

"Ik ben heel tevreden over deze cursus. Een echte hands-on cursussen. Het digitale lesmateriaal is Nederlandstalig, persoonlijk vind ik dat p… alles lezen - 08-11-2020 08:47

starstarstarstarstar_half
Robert
9
Excel Cursus - Gevorderden

"Onze organisatie kiest voor de cursussen van SignOn. Daarom heb ik deze cursus gevolgd, de keuze werd dus voor mij gemaakt. De cursus is mij goed bevallen. Een duidelijk cursusboek en naslagwerk en ook duidelijke oefeningen. De trainer heeft veel kennis van excel en weet de cursisten te enthousiasmeren. Nazorg is een pré, ik kan de komende tijd mijn vragen stellen aan de trainer. Ik raad deze training aan. " - 07-11-2020 10:52

"Onze organisatie kiest voor de cursussen van SignOn. Daarom heb ik deze cursus gevolgd, de keuze werd dus voor mij gemaakt. De cursus is mij… alles lezen - 07-11-2020 10:52

starstarstarstarstar
Robert
10
Excel Cursus - Gevorderden

"Ik werk heel regelmatig met Excel en heb mezelf veel aangeleerd met oa gratis YouTube filmpjes en webinars. Dat kostte me veel tijd en het ontbreekt aan samen met de trainer en medecursisten sparren en je vragen voor te kunnen leggen. Daarom heb ik gekozen voor de klassikale cursus. Ik heb voor de cursus mijn voorbeelden gemaild maar de trainer. Deze zijn behandeld in de cursus. Ik heb veel tips gekregen. Erg blij mee! Ik beoordeel de training met een 10." - 07-11-2020 10:47

"Ik werk heel regelmatig met Excel en heb mezelf veel aangeleerd met oa gratis YouTube filmpjes en webinars. Dat kostte me veel tijd en het o… alles lezen - 07-11-2020 10:47

starstarstarstarstar_half
Myrna
9
Excel Cursus - Gevorderden

"Ongeveer drie maanden na de Basis cursus heb ik de Excel Gevorderde cursus gevolgd. Mijn doel was om in ieder geval de draaitabellen onder de knie te krijgen. Dat is gelukt! Ik ga nu vooral veel met Excel werken om het geleerde in de praktijk te brengen. Ik heb de cursus in een Virtual classroom gevolgd. Dat is mij goed bevallen. Met name ook omdat we met 5 cursisten trainden is dit heel goed te doen. Ik raad deze cursus aan. " - 07-11-2020 10:11

"Ongeveer drie maanden na de Basis cursus heb ik de Excel Gevorderde cursus gevolgd. Mijn doel was om in ieder geval de draaitabellen onder d… alles lezen - 07-11-2020 10:11

starstarstarstarstar
Myrna
10
Excel Cursus - Gevorderden

"Ik heb de cursus Excel Gevorderd gevolg om mijn Excel kennis bij te spijkeren. SignOn is UWV partner en deze cursus werd door het UWV geadviseerd en vergoed. Ik heb vanwege de Corona maatregelen gekozen om de cursus Online te volgen. Dat is me zeer goed bevallen. Duidelijke trainer, goed lesmateriaal en oefeningen. Ik heb veel tips gekregen om efficiënter te kunnen werken met Excel. Ik raad deze training aan. " - 07-11-2020 07:41

"Ik heb de cursus Excel Gevorderd gevolg om mijn Excel kennis bij te spijkeren. SignOn is UWV partner en deze cursus werd door het UWV geadvi… alles lezen - 07-11-2020 07:41