Ervaringen met IT Beveiliging / Security

8,5
Gemiddelde score van IT Beveiliging / Security producten
Gebaseerd op 158 ervaringen
starstarstar_borderstar_borderstar_border
Serife Tuvay-Kantar
Applicatie beheerder
4
ISTQB® Advanced Test Automation Engineer (Sogeti)

"Het cursus materiaal is niet goed genoeg, ik zag vragen bij het examen die ik niet tijdens de opleiding had gezien gelezen of vergelijkbare onderwerpen. Verder is de trainer aardig maar soms erg te lang werd ingegaan op de vragen ten koste van echte onderwerpen die niet behandeld konden worden " - 16-10-2020 08:05

"Het cursus materiaal is niet goed genoeg, ik zag vragen bij het examen die ik niet tijdens de opleiding had gezien gelezen of vergelijkbare … alles lezen - 16-10-2020 08:05

starstarstarstarstar
Anoniem
10
Certified Information Systems Security Professional (CISSP) - (English spoken)

"De switch van het klassikaal naar online training geven.
De ervaring van de trainer. Er waren cursisten aanwezig van buiten Nederland, dit gaf ook internationaal aspect aan de training.
Hoe waardeer je de trainingsmaterialen? 10
In hoeverre heb je geleerd wat je wilde leren? 10
In hoeverre zou je deze training aanbevelen? 10
In hoeverre is het geleerde toepasbaar? 10
Hoe waardeer je Trainer? 10" - 07-10-2020 00:00

"De switch van het klassikaal naar online training geven. De ervaring van de trainer. Er waren cursisten aanwezig van buiten Nederland, dit … alles lezen - 07-10-2020 00:00

starstarstarstarstar_half
Van Gils
CISO
9
CISM (Certified Information Security Manager) schriftelijke cursus

"Zeer complete cursus. Duidelijk lesmateriaal. Erg fijn om je op je eigen tempo voor te kunnen bereiden op het eventuele CISM-examen.

Het lesmateriaal is zowel analoog als digitaal beschikbaar. Ook het trainingsboek CISM van IASCA was een erg waardevolle aanvulling." - 15-09-2020 09:11

"Zeer complete cursus. Duidelijk lesmateriaal. Erg fijn om je op je eigen tempo voor te kunnen bereiden op het eventuele CISM-examen. Het … alles lezen - 15-09-2020 09:11

starstarstarstarstar
Anoniem
10
Information Security Foundation (ISFS) inclusief examen voucher

"De training zit goed in elkaar, Boudewijn is bijzonder goed op de hoogte van de lesstof en kan veel aanvullen vanuit zijn praktijkervaringen.
Hoe waardeer je de trainingsmaterialen? 10
In hoeverre heb je geleerd wat je wilde leren? 10
In hoeverre zou je deze training aanbevelen? 10
In hoeverre is het geleerde toepasbaar? 10
Hoe waardeer je Trainer? 10" - 11-09-2020 00:00

"De training zit goed in elkaar, Boudewijn is bijzonder goed op de hoogte van de lesstof en kan veel aanvullen vanuit zijn praktijkervaringen… alles lezen - 11-09-2020 00:00

starstarstarstarstar
Mick Hansen
10
Microsoft 365 Security Administration (MS-500)

"Cursus succesvol afgesloten met het behalen van de officiële certificering. Lastige stof soms, maar goed uitgelegd door de trainer. Voordeel was de leuke interactie met de groep, waar je ook inzichten uit haalde." - 13-08-2020 09:39

"Cursus succesvol afgesloten met het behalen van de officiële certificering. Lastige stof soms, maar goed uitgelegd door de trainer. Voordeel… alles lezen - 13-08-2020 09:39

starstarstarstarstar
Benito de Miranda
10
Information Security Foundation (ISFS) inclusief examen voucher

"Jules! Wat een top trainer :-)

Verder is de opzet van de training goed en de voorbeelden uit de praktijk zijn erg nuttig.
Hoe waardeer je de trainingsmaterialen? 8
In hoeverre heb je geleerd wat je wilde leren? 10
In hoeverre zou je deze training aanbevelen? 10
In hoeverre is het geleerde toepasbaar? 10
Hoe waardeer je Trainer? 10" - 25-06-2020 00:00

"Jules! Wat een top trainer :-) Verder is de opzet van de training goed en de voorbeelden uit de praktijk zijn erg nuttig.Hoe waardeer je … alles lezen - 25-06-2020 00:00

starstarstarstarstar_border
Anoniem
8
Information Security Foundation (ISFS) inclusief examen voucher

"- de trainer/begeleider, deze gaf een duidelijk uitleg en met voldoende voorbeelden om e.e.a. heel inzichtelijk te maken.
- de inhoud van de cursus, Inhoudelijk zeer goed te volgen en toch uitdagend
- jullie flexibiliteit en oplossend vermogen, ondanks de coronacrisis met alle maatregelen hebben jullie ervoor gezorgd dat de cursus goed is doorgegaan
Hoe waardeer je de trainingsmaterialen? 8
In hoeverre heb je geleerd wat je wilde leren? 8
In hoeverre zou je deze training aanbevelen? 6
In hoeverre is het geleerde toepasbaar? 8
Hoe waardeer je Trainer? 10" - 25-06-2020 00:00

"- de trainer/begeleider, deze gaf een duidelijk uitleg en met voldoende voorbeelden om e.e.a. heel inzichtelijk te maken. - de inhoud van d… alles lezen - 25-06-2020 00:00

starstarstarstarstar_border
Anoniem
8
Information Security Management Professional (ISMAS) inclusief examen voucher

"Goede training onder andere omstandigheden. Online training is toch anders, dan klassikaal. Ruben betrekt cursisten goed en zorgt voor een prettige relaxte sfeer. Veel informatie, maar ook voldoende pauzes.
Hoe waardeer je de trainingsmaterialen? 6
In hoeverre heb je geleerd wat je wilde leren? 8
In hoeverre zou je deze training aanbevelen? 8
In hoeverre is het geleerde toepasbaar? 10
Hoe waardeer je Trainer? 10" - 22-06-2020 00:00

"Goede training onder andere omstandigheden. Online training is toch anders, dan klassikaal. Ruben betrekt cursisten goed en zorgt voor een p… alles lezen - 22-06-2020 00:00

starstarstarstarstar_half
mevr. Sanne Kuijpers
9
Information Security Management Professional (ISMAS) inclusief examen voucher

"De trainer heeft veel ervaring en weet waar hij het over heeft. Daarnaast is het ook prima online te volgen, wat toch vaak ook een uitdaging is.
Hoe waardeer je de trainingsmaterialen? 8
In hoeverre heb je geleerd wat je wilde leren? 8
In hoeverre zou je deze training aanbevelen? 10
In hoeverre is het geleerde toepasbaar? 10
Hoe waardeer je Trainer? 10" - 22-06-2020 00:00

"De trainer heeft veel ervaring en weet waar hij het over heeft. Daarnaast is het ook prima online te volgen, wat toch vaak ook een uitdaging… alles lezen - 22-06-2020 00:00

HansCees Speel CISM
starstarstarstarstar_border
HansCees Speel CISM
Hoofd I&A
8
Certified Cloud Security Professional Certification Preparation [CCSP]

"In 4 dagen door 6 domeinen heen van cloud techniek, service-typen, privacy en security, het oerwoud van regels en audit rapportages. En leren denken vanuit cloud provider en klant.
Waardevolle training in deze cloud tijden waarin je beter niet naïef kunt consumeren.
Het boek van isc2 was minder fijn: heel chaotische indeling. " - 15-05-2020 07:14

"In 4 dagen door 6 domeinen heen van cloud techniek, service-typen, privacy en security, het oerwoud van regels en audit rapportages. En lere… alles lezen - 15-05-2020 07:14

Beste HansCees,
Dank voor je evalautie. Ik zal de feedback over het boek doorspelen en overleggen of er een alternatief is. Ik hoop dat de andere trainingen ook naar wens waren.
Veel succes met de opgedane kennis,
Bastiaan Preseun

- 15-05-2020 07:14
starstarstarstarstar
Anoniem
10
Certified Information Security Manager - CISM Examen Training

"Hoe waardeer je de trainingsmaterialen? 10
In hoeverre heb je geleerd wat je wilde leren? 8
In hoeverre zou je deze training aanbevelen? 10
In hoeverre is het geleerde toepasbaar? 10
Hoe waardeer je Trainer? 10" - 12-05-2020 00:00

"Hoe waardeer je de trainingsmaterialen? 10In hoeverre heb je geleerd wat je wilde leren? 8In hoeverre zou je deze training aanbevelen? 10… alles lezen - 12-05-2020 00:00

starstarstarstarstar_border
Anoniem
8
Cyber Security Awareness

"Leuk en interactief ondanks de omstandigheden!
Hoe waardeer je de trainingsmaterialen? 8
In hoeverre heb je geleerd wat je wilde leren? 8
In hoeverre zou je deze training aanbevelen? 6
In hoeverre is het geleerde toepasbaar? 8
Hoe waardeer je Trainer? 8" - 21-04-2020 00:00

"Leuk en interactief ondanks de omstandigheden!Hoe waardeer je de trainingsmaterialen? 8In hoeverre heb je geleerd wat je wilde leren? 8In … alles lezen - 21-04-2020 00:00

starstarstarstarstar_border
Anoniem
8
Cyber Security Awareness

"De training moest on-line. Dan moet de training iets aangepast worden en moet de trainer op een andere manier de training geven. Dat ging heel goed en mogen jullie trots op zijn." - 20-04-2020 00:00

"De training moest on-line. Dan moet de training iets aangepast worden en moet de trainer op een andere manier de training geven. Dat ging he… alles lezen - 20-04-2020 00:00

starstarstarstarstar
Anoniem
10
WEBINAR Web Applicaties, Infrastructuur en security

"Fijne trainer. Komt met veel praktijk voorbeelden. Presentatievorm via ZOOM is erg goed bevallen. Er zijn genoeg interactie mogelijkheden met de trainer. Daarnaast wordt er tijdens de training ook gebruik gemaakt van video's en andere hulpmiddelen" - 04-04-2020 08:54

"Fijne trainer. Komt met veel praktijk voorbeelden. Presentatievorm via ZOOM is erg goed bevallen. Er zijn genoeg interactie mogelijkheden me… alles lezen - 04-04-2020 08:54

starstarstarstarstar
Anton Schinkel
Feature Engineer
10
WEBINAR Web Applicaties, Infrastructuur en security

"Hele leuke en leerzame training. Trainer weet iedereen enthousiast te maken en bezit bovendien bergen parate kennis.Training remote via laptop gevolgd. Werkt op zich prima, maar klassikaal is wat gezelliger en levert wellicht iets meer discussie. Echt een aanrader voor als je iets meer over de iT wilt weten" - 02-04-2020 11:45

"Hele leuke en leerzame training. Trainer weet iedereen enthousiast te maken en bezit bovendien bergen parate kennis.Training remote via lapt… alles lezen - 02-04-2020 11:45

starstarstarstarstar_half
Saskia Hoogendoorn
DevOps Engineer
9
WEBINAR Web Applicaties, Infrastructuur en security

"Leuke, goed inhoudelijke webinar gehad. In het begin wat sceptisch over een 6 daagse training online via ZOOM, maar was erg goed te doen! Genoeg breaks, Marcel stelde genoeg vragen om je er constant bij te houden, goede verbinding en goed te volgen. Al met al een aanrader." - 02-04-2020 11:44

"Leuke, goed inhoudelijke webinar gehad. In het begin wat sceptisch over een 6 daagse training online via ZOOM, maar was erg goed te doen! Ge… alles lezen - 02-04-2020 11:44

starstarstarstarstar
Bart Wolfs
Feature Engineer
10
WEBINAR Web Applicaties, Infrastructuur en security

"Zeer interesante en complete training. De verschillende onderwerpen zoals security en infra kwamen goed bij elkaar. Ik heb de training in webinar format gevolgd en dat was zeer goed te doen. Ik zou deze training aan iedereen binnen ING aanbevelen!" - 01-04-2020 14:41

"Zeer interesante en complete training. De verschillende onderwerpen zoals security en infra kwamen goed bij elkaar. Ik heb de training in we… alles lezen - 01-04-2020 14:41

starstarstarstarstar
Anoniem
10
TMap® Suite Test Engineer Examentraining inclusief examen voucher

"De volledigheid van de cursus. Er wordt niets overgeslagen hierdoor kan ik een goed beeld schetsen bij de verwachting van het examen.
Hoe waardeer je de trainingsmaterialen? 10
In hoeverre heb je geleerd wat je wilde leren? 10
In hoeverre zou je deze training aanbevelen? 10
In hoeverre is het geleerde toepasbaar? 10
Hoe waardeer je Trainer? 10" - 23-03-2020 00:00

"De volledigheid van de cursus. Er wordt niets overgeslagen hierdoor kan ik een goed beeld schetsen bij de verwachting van het examen.Hoe waa… alles lezen - 23-03-2020 00:00

starstarstarstarstar
Tibor Varga
10
Information Security Foundation (ISFS) inclusief examen voucher

"Prima faciliteiten, vriendelijk en uitnodigend, alle voorwaarden incl. een uitstekende trainer waren aanwezig. Opbouw van de basis stof en documentatie waren voor mijzelf meer een herhaling van reeds bekende stof, merkbaar was dat bij andere cursisten die deze nog niet kenden dat ze erg veel hadden aan het bespreken van praktijkvoorbeelden uit hun dagelijkse omgeving. Trainer heeft daar zeker een tweetal cursisten extra enthousiast mee weten te maken en voor mij waren dit extra invalshoeken op de mij bekende materie." - 02-03-2020 00:00

"Prima faciliteiten, vriendelijk en uitnodigend, alle voorwaarden incl. een uitstekende trainer waren aanwezig. Opbouw van de basis stof en d… alles lezen - 02-03-2020 00:00

starstarstarstarstar_half
Anoniem
9
Information Security Foundation (ISFS) inclusief examen voucher

"Goede aansluiting lesstof uitleg en aandachtspunten op tentamen.
Ruimte voor voorbeelden uit praktijk en gesprek hierover.
Opdrachten waarbij je actief moet gaan toepassen zijn heel leerzaam.
Wanneer je voor de overheid werkt heb je geluk met Jule als trainer.
" - 29-02-2020 00:00

"Goede aansluiting lesstof uitleg en aandachtspunten op tentamen. Ruimte voor voorbeelden uit praktijk en gesprek hierover. Opdrachten waar… alles lezen - 29-02-2020 00:00

starstarstarstarstar
Anoniem
10
Information Security Foundation (ISFS) inclusief examen voucher

"Prettige training, lekkere lunch. Goede docent; geeft veel praktische voorbeelden waardoor de stof goed begrijpelijk wordt. Leuk ook dat andere cursisten casussen konden delen waar Jule dan vaak een mooie tip bij had.

Maar daarnaast volgens mij ook prima voorbereid op het examen, en dat is natuurlijk toch één van de doelen van de training. Dus leuk én leerzaam tegelijkertijd." - 17-02-2020 00:00

"Prettige training, lekkere lunch. Goede docent; geeft veel praktische voorbeelden waardoor de stof goed begrijpelijk wordt. Leuk ook dat and… alles lezen - 17-02-2020 00:00

starstarstarstarstar
Ivo Oude Weernink
IT Professional
10
Information Security Foundation (ISFS)

"Als IT professional wilde ik me graag verdiepen in de wereld van Information Security waarbij er ook een aantoonbaar certificaat zit. Contact en ervaring met ExplainiT is heel erg goed. Erg tevreden." - 31-01-2020 14:32

"Als IT professional wilde ik me graag verdiepen in de wereld van Information Security waarbij er ook een aantoonbaar certificaat zit. Contac… alles lezen - 31-01-2020 14:32

starstarstarstarstar_border
Jacob van Wieren
SaaS engineer
8
Web Applicaties, Infrastructuur en security

"+ Marcel beschikt over veel kennis en kan het met veel enthousiasme overbrengen op de groep.
Af en toe werd er gebruik gemaakt van een video of kahoot. Dit kan wat mij betreft wat vaker, dit zorgt ervoor dat ik scherp blijf en mijn aandacht er bij blijft
- de complete lesstof uitprinten is wat mij betreft overbodig
- het toevoegen van opdrachten of een eindtoets zou mijzelf wat meer triggeren en uitdagen " - 23-12-2019 10:35

"+ Marcel beschikt over veel kennis en kan het met veel enthousiasme overbrengen op de groep. Af en toe werd er gebruik gemaakt van een vid… alles lezen - 23-12-2019 10:35

starstarstarstarstar
Marcel Haegens
Feature engineer
10
Web Applicaties, Infrastructuur en security

"Ik ben erg tevreden dat Marcel in staat is om complexe materie toch relatief eenvoudig uit te leggen. De training sloot heel goed aan bij mijn behoefte om een high level overview te krijgen van de technieken en tools die op dit moment gebruikt worden" - 23-12-2019 07:15

"Ik ben erg tevreden dat Marcel in staat is om complexe materie toch relatief eenvoudig uit te leggen. De training sloot heel goed aan bij mi… alles lezen - 23-12-2019 07:15

starstarstarstarstar
Deuss
10
Web Applicaties, Infrastructuur en security

"Top training. Heldere en enthousiaste uitleg over een groot aantal onderwerpen. Naast basiskennis wordt er ook meer de diepte ingegaan, gekeken naar de toekomst en bedrijfsspecifieke toepassingen. Kortom een aanrader." - 20-12-2019 14:16

"Top training. Heldere en enthousiaste uitleg over een groot aantal onderwerpen. Naast basiskennis wordt er ook meer de diepte ingegaan, geke… alles lezen - 20-12-2019 14:16