Ervaringen met IT Beveiliging / Security

8,6
Gemiddelde score van IT Beveiliging / Security producten
Gebaseerd op 106 ervaringen
starstarstarstarstar_border
Anoniem
8
Information Security Management Professional (ISMAS) inclusief examen voucher

"De cursus werd online gegeven. Dat vond ik lastig, omdat ik van interactie in de groep houd.
Op afstand gaat dit moeizaam, je komt ook minder te weten van de omstandigheden binnen andere organisaties.
Ofschoon Boudewijn dat wel iedere keer probeerde.
Dat is ook erg afhankelijk van de manier waarop de cursisten willen deelnemen.
Hoe waardeer je de trainingsmaterialen? 6
In hoeverre heb je geleerd wat je wilde leren? 8
In hoeverre zou je deze training aanbevelen? 8
In hoeverre is het geleerde toepasbaar? 8
Hoe waardeer je Trainer? 8" - 01-04-2021 00:00

"De cursus werd online gegeven. Dat vond ik lastig, omdat ik van interactie in de groep houd. Op afstand gaat dit moeizaam, je komt ook mind… alles lezen - 01-04-2021 00:00

starstarstarstarstar_half
Alexander de Blois
9
Certified Data engineer professional (CDEP)

"In het eerste kwartaal van 2021 heb ik deze opleiding gevolgd. In de opleiding kwamen veel aspecten van data engineering langs. Heel waardevol dat er oefeningen werden gedaan met veel verschillende tools die je tegenwoordig ziet zoals Docker, Python, Hadoop, Spark, Elasticsearch. Verder werd de noodzakelijke aandacht gegeven aan data management (op basis van DAMA). Er was ook ruimte om onderwerpen aan te dragen. Tijdens de opleiding werkten we aan een eigen praktijkopdracht, waardoor we direct concreet bezig waren om met het geleerde direct toegevoegde waarde te leveren voor de eigen organisatie. Het is wel nuttig en nodig om naast de cursusdagen zelf extra tijd te besteden aan de theorie en de praktijkopdracht." - 30-03-2021 15:39

"In het eerste kwartaal van 2021 heb ik deze opleiding gevolgd. In de opleiding kwamen veel aspecten van data engineering langs. Heel waardev… alles lezen - 30-03-2021 15:39

starstarstarstarstar_border
Rachel Splinters
8
Information Security Foundation (ISFS) inclusief examen voucher

"Erg duidelijke training, met genoeg interactie met de groep en voldoende basis voor het examen. Ook fijn dat er een oefenexamen werd besproken.
Hoe waardeer je de trainingsmaterialen? 8
In hoeverre heb je geleerd wat je wilde leren? 8
In hoeverre zou je deze training aanbevelen? 8
In hoeverre is het geleerde toepasbaar? 8
Hoe waardeer je Trainer? 10" - 29-03-2021 00:00

"Erg duidelijke training, met genoeg interactie met de groep en voldoende basis voor het examen. Ook fijn dat er een oefenexamen werd besprok… alles lezen - 29-03-2021 00:00

starstarstarstarstar_half
Henk van ee
Docent onderzoeker Information Security Expert
9
Certified Information Systems Security Officer (CISSO) Mile2 Self-Study

"Ik heb via Startel de Mile2 Zelfstudie Certified Information Security Officer gedaan en ben zeer enthousiast over de opzet, inhoud en examinering van deze module. De inhoud betrof alle examen-domeinen van CISSP maar de vraagstelling in het examen vond ik beter aansluiten bij mijn leerdoel. Namelijk vooral de concepten begrijpen en daar lag ook de nadruk in het aangeboden lesmateriaal. Tegelijkertijd ontkwam ook ik niet aan diep de inhoud ingaan maar dat wist ik van te voren. Zeker de mogelijkheid om de stof tot me te nemen op tijdstippen waarop ik dat wilde, vond ik erg prettig." - 09-02-2021 15:12

"Ik heb via Startel de Mile2 Zelfstudie Certified Information Security Officer gedaan en ben zeer enthousiast over de opzet, inhoud en examin… alles lezen - 09-02-2021 15:12

starstarstarstarstar
Anoniem
10
Information Security Foundation (ISFS) inclusief examen voucher

"De structuur van de cursus is heel duidelijk en de mogelijkheid om te oefenen in de opdrachten is heel fijn.
Hoe waardeer je de trainingsmaterialen? 10
In hoeverre heb je geleerd wat je wilde leren? 10
In hoeverre zou je deze training aanbevelen? 10
In hoeverre is het geleerde toepasbaar? 10
Hoe waardeer je Trainer? 10" - 04-02-2021 00:00

"De structuur van de cursus is heel duidelijk en de mogelijkheid om te oefenen in de opdrachten is heel fijn.Hoe waardeer je de trainingsmate… alles lezen - 04-02-2021 00:00

starstarstarstarstar
Atika Ftatchi
10
Information Security Foundation (ISFS) inclusief examen voucher

"Jule is super aardig en heeft een fijne manier van uitleggen, waardoor hij complexe zaken op een laagdrempelige manier kan overbrengen.
Hoe waardeer je de trainingsmaterialen? 10
In hoeverre heb je geleerd wat je wilde leren? 10
In hoeverre zou je deze training aanbevelen? 10
In hoeverre is het geleerde toepasbaar? 10
Hoe waardeer je Trainer? 10" - 20-01-2021 00:00

"Jule is super aardig en heeft een fijne manier van uitleggen, waardoor hij complexe zaken op een laagdrempelige manier kan overbrengen.Hoe w… alles lezen - 20-01-2021 00:00

starstarstarstar_borderstar_border
Anoniem
6
Information Security Foundation (ISFS) inclusief examen voucher

"Het is een prima basis training voor informatie bescherming. Word duidelijk uitgelegd en er word genoeg tijd genomen om dingen uit te leggen als iets als nog niet helemaal duidelijk is voor iemand.
Hoe waardeer je de trainingsmaterialen? 4
In hoeverre heb je geleerd wat je wilde leren? 4
In hoeverre zou je deze training aanbevelen? 8
In hoeverre is het geleerde toepasbaar? 10
Hoe waardeer je Trainer? 6" - 20-01-2021 00:00

"Het is een prima basis training voor informatie bescherming. Word duidelijk uitgelegd en er word genoeg tijd genomen om dingen uit te leggen… alles lezen - 20-01-2021 00:00

starstarstarstarstar_half
Anoniem
9
Certified Information Systems Security Professional (CISSP) - (English spoken)

"Duidelijk training, goede opzet. Ondanks het feit dat het veel informatie is toch in staat zijn om het op een goede en leuke manier over te brengen!
Hoe waardeer je de trainingsmaterialen? 8
In hoeverre heb je geleerd wat je wilde leren? 10
In hoeverre zou je deze training aanbevelen? 8
In hoeverre is het geleerde toepasbaar? 10
Hoe waardeer je Trainer? 10" - 21-12-2020 00:00

"Duidelijk training, goede opzet. Ondanks het feit dat het veel informatie is toch in staat zijn om het op een goede en leuke manier over te … alles lezen - 21-12-2020 00:00

starstarstarstarstar
Mahdi Benameur
10
Certified Information Systems Security Manager and Exam prep CISM (CISSM) Mile2

"We hebben een wetenschappelijk gunstige periode doorgebracht met trainer Bjorn, omdat we veel goede en nieuwe dingen hebben geleerd in de wereld van informatiebeveiliging. Hij is een geweldige en wetenschappelijk uitstekende trainer en het was een eer voor mij om met je te studeren in een sfeer van werk, ernst en vriendschap. Het waren geweldige trainingsdagen en ik wens je veel succes." - 11-12-2020 14:18

"We hebben een wetenschappelijk gunstige periode doorgebracht met trainer Bjorn, omdat we veel goede en nieuwe dingen hebben geleerd in de we… alles lezen - 11-12-2020 14:18

starstarstarstarstar_half
Anoniem
9
Information Security Foundation (ISFS) inclusief examen voucher

"Een goede foundation opleiding waarmee voor mij de verschillende stukjes van het vakgebied verbonden worden in het grotere plaatje.
Jule weet de materie inhoudelijk goed te vertellen, veel voorbeelden en tijd in de training om eigen vraagstukken te bespreken.
Hoe waardeer je de trainingsmaterialen? 6
In hoeverre heb je geleerd wat je wilde leren? 10
In hoeverre zou je deze training aanbevelen? 10
In hoeverre is het geleerde toepasbaar? 10
Hoe waardeer je Trainer? 10" - 03-12-2020 00:00

"Een goede foundation opleiding waarmee voor mij de verschillende stukjes van het vakgebied verbonden worden in het grotere plaatje. Jule we… alles lezen - 03-12-2020 00:00

starstarstarstarstar_half
Anne
BI-specialist
9
Analytics in Azure - leertraject van BI specialist naar Azure Data Engineer

"Ondanks de combinatie van deelnemers remote en op locatie was de training goed te volgen. Er was veel interactie met een goede afwisseling tussen theorie, demo, en het zelf uitvoeren van oefeningen om bekend te raken met de diverse diensten in Azure. Ook was er ruimte om o.b.v. de behoefte van cursisten op bepaalde vraagstukken/onderwerpen in te zoomen. Koos is een ervaren trainer en heeft veel ervaring met verschillende technieken. Met enthousiasme kan hij goed uitleggen wat de verschillen zijn tussen zowel local- als cloud-oplossingen en welke afwegingen je moet maken bij architectuurkeuzes." - 30-11-2020 10:55

"Ondanks de combinatie van deelnemers remote en op locatie was de training goed te volgen. Er was veel interactie met een goede afwisseling t… alles lezen - 30-11-2020 10:55

starstarstarstarstar_half
Marco
9
Analytics in Azure - leertraject van BI specialist naar Azure Data Engineer

"Een leerzame training waarbij je een goede (eerste) indruk krijgt van de Azure mogelijkheden. Er is voldoende ruimte voor interactie en vragen wat er voor zorgt dat het geen standaard out-of-the-box training is. Koos is een ervaren en prettige trainer met veel kennis en ervaring die theorie en praktijkoefeningen goed afwisselt.
De training werd gevolgd door cursisten die deels op locatie en deels remote via MS Teams deelnamen, dat werkte prima." - 27-11-2020 15:27

"Een leerzame training waarbij je een goede (eerste) indruk krijgt van de Azure mogelijkheden. Er is voldoende ruimte voor interactie en vrag… alles lezen - 27-11-2020 15:27

starstarstarstarstar_border
Verkuijlen
senior data analist
8
Analytics in Azure - leertraject van BI specialist naar Azure Data Engineer

"Koos is een bevlogen trainer die met veel enthousiasme en kennis vertelt. De cursus gaf me een goed beeld van wat er op datagebied mogelijk is in Azure. Koos geeft veel ruimte voor eigen casussen en vragen en checkt regelmatig of de training nog aansluit bij je verwachtingen. Dat is prettig." - 27-11-2020 15:20

"Koos is een bevlogen trainer die met veel enthousiasme en kennis vertelt. De cursus gaf me een goed beeld van wat er op datagebied mogelijk … alles lezen - 27-11-2020 15:20

Danny de Rooij
starstarstarstarstar_border
Danny de Rooij
8
Analytics in Azure - leertraject van BI specialist naar Azure Data Engineer

"Prima allround Azure training. Veel geleerd over de cloudinrichting, Data Factory, Data Bricks en Synapse. Trainer was deskundig en kon ons veel vertellen over zowel de architectuur als de redenenen en techniek erachter. " - 27-11-2020 15:19

"Prima allround Azure training. Veel geleerd over de cloudinrichting, Data Factory, Data Bricks en Synapse. Trainer was deskundig en kon ons … alles lezen - 27-11-2020 15:19

starstarstarstarstar_half
Anoniem
9
Information Security Foundation (ISFS) inclusief examen voucher

"Ik heb de training als zeer prettig ervaren. Jule legde alles duidelijk uit, gaf praktische voorbeelden. En gaf veel extra informatie die niet in het boek terug te vinden was. Ook had hij veel aandacht voor de cursisten.
Hoe waardeer je de trainingsmaterialen? 10
In hoeverre heb je geleerd wat je wilde leren? 8
In hoeverre zou je deze training aanbevelen? 10
In hoeverre is het geleerde toepasbaar? 8
Hoe waardeer je Trainer? 10" - 18-11-2020 00:00

"Ik heb de training als zeer prettig ervaren. Jule legde alles duidelijk uit, gaf praktische voorbeelden. En gaf veel extra informatie die ni… alles lezen - 18-11-2020 00:00

starstarstar_borderstar_borderstar_border
Serife Tuvay-Kantar
Applicatie beheerder
4
ISTQB® Advanced Test Automation Engineer (Sogeti)

"Het cursus materiaal is niet goed genoeg, ik zag vragen bij het examen die ik niet tijdens de opleiding had gezien gelezen of vergelijkbare onderwerpen. Verder is de trainer aardig maar soms erg te lang werd ingegaan op de vragen ten koste van echte onderwerpen die niet behandeld konden worden " - 16-10-2020 08:05

"Het cursus materiaal is niet goed genoeg, ik zag vragen bij het examen die ik niet tijdens de opleiding had gezien gelezen of vergelijkbare … alles lezen - 16-10-2020 08:05

Het opleidingsmateriaal voor deze training komt van A4Q, een door examenleverancier iSQI erkende partij met geaccrediteerd materiaal. Op de inhoud van het materiaal hebben wij verder geen invloed. Jammer dat je vond dat de trainer te lang van stof was. Andere deelnemers beoordelen deze training met een 9 en gaven de feedback dat de docent erg ervaren is en boeiend om te volgen. Ik heb je feedback met de docent besproken en hij zal hier voor zover mogelijk in de toekomst rekening mee houden.

- 16-10-2020 08:05
starstarstarstarstar
Anoniem
10
Certified Information Systems Security Professional (CISSP) - (English spoken)

"De switch van het klassikaal naar online training geven.
De ervaring van de trainer. Er waren cursisten aanwezig van buiten Nederland, dit gaf ook internationaal aspect aan de training.
Hoe waardeer je de trainingsmaterialen? 10
In hoeverre heb je geleerd wat je wilde leren? 10
In hoeverre zou je deze training aanbevelen? 10
In hoeverre is het geleerde toepasbaar? 10
Hoe waardeer je Trainer? 10" - 07-10-2020 00:00

"De switch van het klassikaal naar online training geven. De ervaring van de trainer. Er waren cursisten aanwezig van buiten Nederland, dit … alles lezen - 07-10-2020 00:00

starstarstarstarstar_half
Van Gils
CISO
9
CISM (Certified Information Security Manager) schriftelijke cursus

"Zeer complete cursus. Duidelijk lesmateriaal. Erg fijn om je op je eigen tempo voor te kunnen bereiden op het eventuele CISM-examen.

Het lesmateriaal is zowel analoog als digitaal beschikbaar. Ook het trainingsboek CISM van IASCA was een erg waardevolle aanvulling." - 15-09-2020 09:11

"Zeer complete cursus. Duidelijk lesmateriaal. Erg fijn om je op je eigen tempo voor te kunnen bereiden op het eventuele CISM-examen. Het … alles lezen - 15-09-2020 09:11

starstarstarstarstar
Anoniem
10
Information Security Foundation (ISFS) inclusief examen voucher

"De training zit goed in elkaar, Boudewijn is bijzonder goed op de hoogte van de lesstof en kan veel aanvullen vanuit zijn praktijkervaringen.
Hoe waardeer je de trainingsmaterialen? 10
In hoeverre heb je geleerd wat je wilde leren? 10
In hoeverre zou je deze training aanbevelen? 10
In hoeverre is het geleerde toepasbaar? 10
Hoe waardeer je Trainer? 10" - 11-09-2020 00:00

"De training zit goed in elkaar, Boudewijn is bijzonder goed op de hoogte van de lesstof en kan veel aanvullen vanuit zijn praktijkervaringen… alles lezen - 11-09-2020 00:00

starstarstarstarstar
Mick Hansen
10
MS-500: Microsoft 365 Security Administration

"Cursus succesvol afgesloten met het behalen van de officiële certificering. Lastige stof soms, maar goed uitgelegd door de trainer. Voordeel was de leuke interactie met de groep, waar je ook inzichten uit haalde." - 13-08-2020 09:39

"Cursus succesvol afgesloten met het behalen van de officiële certificering. Lastige stof soms, maar goed uitgelegd door de trainer. Voordeel… alles lezen - 13-08-2020 09:39

starstarstarstarstar_border
Anoniem
8
Information Security Foundation (ISFS) inclusief examen voucher

"- de trainer/begeleider, deze gaf een duidelijk uitleg en met voldoende voorbeelden om e.e.a. heel inzichtelijk te maken.
- de inhoud van de cursus, Inhoudelijk zeer goed te volgen en toch uitdagend
- jullie flexibiliteit en oplossend vermogen, ondanks de coronacrisis met alle maatregelen hebben jullie ervoor gezorgd dat de cursus goed is doorgegaan
Hoe waardeer je de trainingsmaterialen? 8
In hoeverre heb je geleerd wat je wilde leren? 8
In hoeverre zou je deze training aanbevelen? 6
In hoeverre is het geleerde toepasbaar? 8
Hoe waardeer je Trainer? 10" - 25-06-2020 00:00

"- de trainer/begeleider, deze gaf een duidelijk uitleg en met voldoende voorbeelden om e.e.a. heel inzichtelijk te maken. - de inhoud van d… alles lezen - 25-06-2020 00:00

starstarstarstarstar
Benito de Miranda
10
Information Security Foundation (ISFS) inclusief examen voucher

"Jules! Wat een top trainer :-)

Verder is de opzet van de training goed en de voorbeelden uit de praktijk zijn erg nuttig.
Hoe waardeer je de trainingsmaterialen? 8
In hoeverre heb je geleerd wat je wilde leren? 10
In hoeverre zou je deze training aanbevelen? 10
In hoeverre is het geleerde toepasbaar? 10
Hoe waardeer je Trainer? 10" - 25-06-2020 00:00

"Jules! Wat een top trainer :-) Verder is de opzet van de training goed en de voorbeelden uit de praktijk zijn erg nuttig.Hoe waardeer je … alles lezen - 25-06-2020 00:00

starstarstarstarstar_border
Anoniem
8
Information Security Management Professional (ISMAS) inclusief examen voucher

"Goede training onder andere omstandigheden. Online training is toch anders, dan klassikaal. Ruben betrekt cursisten goed en zorgt voor een prettige relaxte sfeer. Veel informatie, maar ook voldoende pauzes.
Hoe waardeer je de trainingsmaterialen? 6
In hoeverre heb je geleerd wat je wilde leren? 8
In hoeverre zou je deze training aanbevelen? 8
In hoeverre is het geleerde toepasbaar? 10
Hoe waardeer je Trainer? 10" - 22-06-2020 00:00

"Goede training onder andere omstandigheden. Online training is toch anders, dan klassikaal. Ruben betrekt cursisten goed en zorgt voor een p… alles lezen - 22-06-2020 00:00

starstarstarstarstar_half
mevr. Sanne Kuijpers
9
Information Security Management Professional (ISMAS) inclusief examen voucher

"De trainer heeft veel ervaring en weet waar hij het over heeft. Daarnaast is het ook prima online te volgen, wat toch vaak ook een uitdaging is.
Hoe waardeer je de trainingsmaterialen? 8
In hoeverre heb je geleerd wat je wilde leren? 8
In hoeverre zou je deze training aanbevelen? 10
In hoeverre is het geleerde toepasbaar? 10
Hoe waardeer je Trainer? 10" - 22-06-2020 00:00

"De trainer heeft veel ervaring en weet waar hij het over heeft. Daarnaast is het ook prima online te volgen, wat toch vaak ook een uitdaging… alles lezen - 22-06-2020 00:00

starstarstarstarstar
Anoniem
10
Certified Information Security Manager - CISM Examen Training

"Hoe waardeer je de trainingsmaterialen? 10
In hoeverre heb je geleerd wat je wilde leren? 8
In hoeverre zou je deze training aanbevelen? 10
In hoeverre is het geleerde toepasbaar? 10
Hoe waardeer je Trainer? 10" - 12-05-2020 00:00

"Hoe waardeer je de trainingsmaterialen? 10In hoeverre heb je geleerd wat je wilde leren? 8In hoeverre zou je deze training aanbevelen? 10… alles lezen - 12-05-2020 00:00