thumb_up

Gratis informatie aanvragen

Vergelijken en met je collega's overleggen.

Trainingen/Cursussen Microsoft SQL Server

Bekijk ook: Business intelligence, SQL, MySQL, ASL foundation, Data Science, Machine learning, PostgreSQL, Microsoft R, Veeam en PL/SQL.

Bekijk ook: Business intelligence, SQL en MySQL.

UtrechtVeenendaalnovember 2020Max. 1 dag2 tot 3 dagenFilters wijzigenkeyboard_arrow_right

Tip: bekijk ook de Microsoft SQL Server producten die niet aan een specifieke startdatum of plaats gebonden zijn: E-Learning (59), Klassikaal online (10), of SQL Server in heel Nederland (141). Of vraag vrijblijvend een offerte aan voor een incompany training.

check_box_outline_blank

Updating Your Skills to SQL Server 2016

Logo van Master it Training
placeMaandag 30 november 2020 in Vianen of Virtueel (regio: Utrecht) en 47 andere datums

Deze 3 daagse training geeft je een introductie van alle nieuwe features van SQL Server 2016 in vergelijking met de oudere versies. Deze tr…

Hier vind je het meest complete overzicht van SQL trainingen: meer dan 130 opleidingen op een rijtje!
Een training of cursus Microsoft SQL Server kun je in verschillende varianten volgen: MS SQL Server 2005 of 2008. Hieronder vind je de aanbieders van zo'n Microsoft training op een rijtje.

Let bij het kiezen van de training vooral op het verschil in prijs, aantal deelnemers en lesduur. En antuurlijk opd e inhoudl gaat het over het opzetten, implementeren of onderhouden van SQL server? Of ligt de focus bij het opzetten van de database zelf? Vraag altijd een brochure aan zodat u weet waar u aan toe bent.