star

Ervaringen van deelnemers

Ruim 100.000 onafhankelijke ervaringen.

2 Trainingen/Cursussen Microsoft SQL Server

Bekijk ook: SQL, MySQL, ASL foundation, Business intelligence, PostgreSQL, Microsoft R, Machine learning, Data Science en Veeam.

Bekijk ook: SQL, MySQL en ASL foundation.

Tip: bekijk ook de Microsoft SQL Server producten die niet aan een specifieke startdatum of plaats gebonden zijn: E-Learning (85) of SQL Server in heel Nederland (188). Of vraag vrijblijvend een offerte aan voor een incompany training.

check_box_outline_blank

Administering Microsoft SQL Server Databases (MOC20462) e-learning

Logo van Learnit
date_rangeMaandag 24 februari 2020 in Groningen en 4 andere data

Introductie Tijdens de training Administering Microsoft SQL Server Databases (MOC20462) zal behandeld worden hoe je een Microsoft SWL Datab…

Voor de overige producten is er nog geen startdatum bekend, of kun je je niet direct inschrijven.

check_box_outline_blank

Microsoft SQL Server T-SQL: Querying databases vanaf de basis - incompany

Logo van ITYM
placeGroningen, Venlo en 44 andere regio's

In deze ITYM training Microsoft T-SQL krijgt u een grondige kennis van de taal Transact-SQL. Die stelt u in staat om complexe databases doo…

Hier vind je het meest complete overzicht van SQL trainingen: meer dan 130 opleidingen op een rijtje!
Een training of cursus Microsoft SQL Server kun je in verschillende varianten volgen: MS SQL Server 2005 of 2008. Hieronder vind je de aanbieders van zo'n Microsoft training op een rijtje.

Let bij het kiezen van de training vooral op het verschil in prijs, aantal deelnemers en lesduur. En antuurlijk opd e inhoudl gaat het over het opzetten, implementeren of onderhouden van SQL server? Of ligt de focus bij het opzetten van de database zelf? Vraag altijd een brochure aan zodat u weet waar u aan toe bent.