school

Alles waarvan je verder kunt leren

Meer dan 79.000 cursussen & opleidingen.

Trainingen/Cursussen Microsoft SQL Server in Breda

Bekijk ook: Business intelligence, SQL, MySQL, ASL foundation, Data Science, Machine learning, PostgreSQL, Microsoft R en Veeam.

Bekijk ook: Business intelligence, SQL en MySQL.

Tip: bekijk ook de Microsoft SQL Server producten die niet aan een specifieke startdatum of plaats gebonden zijn: E-Learning (98) of SQL Server in heel Nederland (190). Of vraag vrijblijvend een offerte aan voor een incompany training.

check_box_outline_blank

Transact-SQL Basis - MS SQL Server

Logo van Learnit
3 gegarandeerde startdata
date_rangeDinsdag 21 juli 2020 in Breda en 104 andere data

SQL is de taal die gebruikt wordt om met relationele databases te communiceren. SQL kan bijvoorbeeld gebruikt worden om gemakkelijk de gewe…

Hier vind je het meest complete overzicht van SQL trainingen: meer dan 130 opleidingen op een rijtje!
Een training of cursus Microsoft SQL Server kun je in verschillende varianten volgen: MS SQL Server 2005 of 2008. Hieronder vind je de aanbieders van zo'n Microsoft training op een rijtje.

Let bij het kiezen van de training vooral op het verschil in prijs, aantal deelnemers en lesduur. En antuurlijk opd e inhoudl gaat het over het opzetten, implementeren of onderhouden van SQL server? Of ligt de focus bij het opzetten van de database zelf? Vraag altijd een brochure aan zodat u weet waar u aan toe bent.