school

Alles waarvan je verder kunt leren

Meer dan 74.000 cursussen & opleidingen.

2 Microsoft Visual Studio(.NET) trainingen, cursussen & opleidingen

Bekijk ook: Microsoft Visual C# .NET en Microsoft Visual Basic 6/.NET.

Bekijk ook: Microsoft Visual C# .NET en Microsoft Visual Basic 6/.NET.

Tip: bekijk ook de Microsoft Visual Studio(.NET) producten die niet aan een specifieke startdatum of plaats gebonden zijn: E-Learning (9) of Visual Studio in heel Nederland (46). Of vraag vrijblijvend een offerte aan voor een incompany training.

check_box_outline_blank

Cursus Visual Studio

Logo van Eduvision
date_rangeVrijdag 6 september 2019 in Apeldoorn en 35 andere data

Wanneer u ontwikkelt voor .NET, dan maakt u vrijwel automatisch gebruik van Visual Studio. Applicatie ontwikkeling gaat relatief snel met d…

Voor de overige producten is er nog geen startdatum bekend, of kun je je niet direct inschrijven.

check_box_outline_blank

Software Testing with Visual Studio 2013

Logo van @The Academy
placeVenlo en 18 andere regio's

Samenvatting In this course, Developers and Testers will learn to use the tools in Visual Studio 2013 Ultimate to complete software testing…

Wilt u leren prgrammeren in Microsoft .NET d.m.v. MS Visual Studio 2005? Bekijk dan onderstaand overzicht van ruim 100 trainingen, opleidingen en cursussen op dit gebied. De verschillende aanbieders zorgen ervoor dat u zeker een geschikte cursus of training zult vinden.

Het gaat daarbij soms om bredere trainingen waar het .NET framework wordt behandeld, maar ook trainingen die zich meer toespitsen op het gebruik van Visual Studio voor web applicaties. Daarnaast ook trainingen die u op weg helpen met het starten met Visual Studio, als u al ervaring heeft met andere Microsoft talen als Visual Basic 6.0. Verder ook veel aanbod in Core Data Access en Windows Forms technologie. Klik door naar de aanbieder van uw ideale cursus of training, of vraag op Springest een brochure aan!