event_available

Inschrijven met laagste prijsgarantie

Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in.

Microsoft Visual Studio(.NET) trainingen, cursussen & opleidingen in Apeldoorn

Bekijk ook: Microsoft Visual Basic 6/.NET en Microsoft Visual C# .NET.

Bekijk ook: Microsoft Visual Basic 6/.NET en Microsoft Visual C# .NET.

Tip: bekijk ook de Microsoft Visual Studio(.NET) producten die niet aan een specifieke startdatum of plaats gebonden zijn: E-Learning (13), Klassikaal online (1), of Visual Studio in heel Nederland (29). Of vraag vrijblijvend een offerte aan voor een incompany training.

check_box_outline_blank

Cursus Visual Studio

Logo van Eduvision
placeOp locatie: dinsdag 25 augustus 2020 in Apeldoorn en 11 andere datums

Wanneer u ontwikkelt voor .NET, dan maakt u vrijwel automatisch gebruik van Visual Studio. Applicatie ontwikkeling gaat relatief snel met d…

Wilt u leren prgrammeren in Microsoft .NET d.m.v. MS Visual Studio 2005? Bekijk dan onderstaand overzicht van ruim 100 trainingen, opleidingen en cursussen op dit gebied. De verschillende aanbieders zorgen ervoor dat u zeker een geschikte cursus of training zult vinden.

Het gaat daarbij soms om bredere trainingen waar het .NET framework wordt behandeld, maar ook trainingen die zich meer toespitsen op het gebruik van Visual Studio voor web applicaties. Daarnaast ook trainingen die u op weg helpen met het starten met Visual Studio, als u al ervaring heeft met andere Microsoft talen als Visual Basic 6.0. Verder ook veel aanbod in Core Data Access en Windows Forms technologie. Klik door naar de aanbieder van uw ideale cursus of training, of vraag op Springest een brochure aan!