event_available

Inschrijven met laagste prijsgarantie

Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in.

2 Microsoft Visual Studio(.NET) trainingen, cursussen & opleidingen

Bekijk ook: Microsoft Visual C# .NET en Microsoft Visual Basic 6/.NET.

Bekijk ook: Microsoft Visual C# .NET en Microsoft Visual Basic 6/.NET.

Tip: bekijk ook de Microsoft Visual Studio(.NET) producten die niet aan een specifieke startdatum of plaats gebonden zijn: E-Learning (9) of Visual Studio in heel Nederland (39). Of vraag vrijblijvend een offerte aan voor een incompany training.

check_box_outline_blank

Cursus Visual Studio

Logo van Eduvision
date_rangeWoensdag 4 december 2019 in Apeldoorn en 35 andere data

Wanneer u ontwikkelt voor .NET, dan maakt u vrijwel automatisch gebruik van Visual Studio. Applicatie ontwikkeling gaat relatief snel met d…

check_box_outline_blank

Developing Data Access Solutions with Microsoft Visual Studio

Logo van Info Support
date_rangeMaandag 9 december 2019 in Veenendaal en 3 andere data

In deze training leert u hoe u gegevens uit een relationele database kunt lezen met behulp van Entity Framework Core, en hoe u deze, nadat …

Wilt u leren prgrammeren in Microsoft .NET d.m.v. MS Visual Studio 2005? Bekijk dan onderstaand overzicht van ruim 100 trainingen, opleidingen en cursussen op dit gebied. De verschillende aanbieders zorgen ervoor dat u zeker een geschikte cursus of training zult vinden.

Het gaat daarbij soms om bredere trainingen waar het .NET framework wordt behandeld, maar ook trainingen die zich meer toespitsen op het gebruik van Visual Studio voor web applicaties. Daarnaast ook trainingen die u op weg helpen met het starten met Visual Studio, als u al ervaring heeft met andere Microsoft talen als Visual Basic 6.0. Verder ook veel aanbod in Core Data Access en Windows Forms technologie. Klik door naar de aanbieder van uw ideale cursus of training, of vraag op Springest een brochure aan!