Ervaringen met Power BI

9,4
Gemiddelde score van Power BI producten
Gebaseerd op 266 ervaringen
starstarstarstarstar_half
Neriman Kocaman
Senior Testmanager & Data scientist i.o.
9
Power BI

"Ik heb veel geleerd tijdens de training PowerBI. Ondanks dat ik niet zo van online trainingen houd, werd deze erg goed verzorgd door Masoed. Hij zorgde ervoor dat iedereen voldoende aandacht kreeg en hielp daar waar nodig. " - 20-01-2021 20:03

"Ik heb veel geleerd tijdens de training PowerBI. Ondanks dat ik niet zo van online trainingen houd, werd deze erg goed verzorgd door Masoed.… alles lezen - 20-01-2021 20:03

starstarstarstarstar
Jakoeb Scheeres
Bedrijfsleider voor online verkoop
10
Power BI - Visualiseer je data

"Top leraar. Weet het informeel te brengen en daardoor houdt jeje aandacht erbij. Praktisch ingesteld zonder teveel bla bla.

Anderen concurrenten in het veld moge best van hem leren.
De concurrentie kan echt slaapverwekkend zijn en dat is niet iets waar je voor wilt betalen.

Mijn complimenten! " - 31-12-2020 16:35

"Top leraar. Weet het informeel te brengen en daardoor houdt jeje aandacht erbij. Praktisch ingesteld zonder teveel bla bla. Anderen concu… alles lezen - 31-12-2020 16:35

Rud M'duro
starstarstarstarstar_half
Rud M'duro
It specialist
9
Power BI - Visualiseer je data

"Deze training in november online gevolgd. Remsey brengt de stof goed over en neemt zijn tijd om iets goed uit te leggen. Toen ik iets niet snapte, nam hij uitgebreid de tijd om het uit te leggen. Hij praat op een rustige manier, waardoor de training goed te volgen is." - 31-12-2020 14:32

"Deze training in november online gevolgd. Remsey brengt de stof goed over en neemt zijn tijd om iets goed uit te leggen. Toen ik iets niet s… alles lezen - 31-12-2020 14:32

Perry Pahladsingh
starstarstarstarstar_half
Perry Pahladsingh
Accountant
9
Power BI - Visualiseer je data

"Uitstekende training gehad on-site en online. Remsey is geduldig, duidelijk en neemt je stap voor stap mee.
De oefeningen zijn duidelijk en hij kent de tips en tricks.
Hij kan makkelijk schakelen om terug te gaan en neemt je mee door de menu's om het zelfstandig te kunnen repliceren. Hij is rustig, duidelijk en geduldig." - 31-12-2020 13:20

"Uitstekende training gehad on-site en online. Remsey is geduldig, duidelijk en neemt je stap voor stap mee. De oefeningen zijn duidelijk en… alles lezen - 31-12-2020 13:20

starstarstarstarstar_border
Tomas Bons
-
8
Power BI - Visualiseer je data

"De eerste les PowerBI heb ik met veel plezier gevolgd, echter mijn tweede les kon ik in de ochtend niet volgen vanwege andere verplichtingen. Helaas kwam ik daarna er niet lekker in en gaf dat een bittere nasmaak." - 24-12-2020 19:17

"De eerste les PowerBI heb ik met veel plezier gevolgd, echter mijn tweede les kon ik in de ochtend niet volgen vanwege andere verplichtingen… alles lezen - 24-12-2020 19:17

starstarstarstarstar_border
Emmy Regtop
Adviseur bedrijfsvoering, financiën, beheersing en control
8
Power BI Basis

"Prima training om de basis van Power BI tot je te nemen. Inspireert tot toepassen in de eigen werkomgeving.
Lesmateriaal was op tijd binnen. Inloggevens op tijd beschikbaar. Leuke, enthousiaste trainer met veel kennis van zaken.
Nu geoefend met een fictief bedrijf. Oefenen met eigen praktijkvoorbeelden zou nog meer toevoegen.
" - 23-12-2020 15:24

"Prima training om de basis van Power BI tot je te nemen. Inspireert tot toepassen in de eigen werkomgeving. Lesmateriaal was op tijd binnen… alles lezen - 23-12-2020 15:24

starstarstarstarstar
Ning Wei Zhou
10
Power BI - Visualiseer je data

"Het les was vanaf begin tot eind goed en begrijpend opgebouwd. Het cursus bestond uit 2 dagen Power BI Desktop. Op de eerste dag kon ik, vanwege persoonlijke omstandigheden, niet fysiek aanwezig zijn. Desondanks was de les helder en duidelijk online te volgen - duplicate" - 21-12-2020 21:18

"Het les was vanaf begin tot eind goed en begrijpend opgebouwd. Het cursus bestond uit 2 dagen Power BI Desktop. Op de eerste dag kon ik, van… alles lezen - 21-12-2020 21:18

starstarstarstarstar_border
Marc van Raalte
8
Power BI - Visualiseer je data

"De docent is een voorbeeld van teach what you preach.

De docent geeft duidelijk en helder les. Het materiaal is verzorgd.

Ik heb door de training een goed beeld gekregen van het powerBI platform.

Soms ging het wat voor mij te snel, maar dat zal wellicht allen mij aan gaan...." - 21-12-2020 12:07

"De docent is een voorbeeld van teach what you preach. De docent geeft duidelijk en helder les. Het materiaal is verzorgd. Ik heb door … alles lezen - 21-12-2020 12:07

Guido Lantinga
starstarstarstarstar_half
Guido Lantinga
Senior projectadministrateur
9
Power BI Basis

"Recent Power Bi Basis afgerond bij Learnit. Duidelijke opbouw van de cursus en een zeer gemotiveerde trainer met know how. Extra tips buiten de cursus om zeer handig. Nu zelf eerst aan de slag voor ik de vervolg cursus ga doen bij Learnit." - 21-12-2020 10:50

"Recent Power Bi Basis afgerond bij Learnit. Duidelijke opbouw van de cursus en een zeer gemotiveerde trainer met know how. Extra tips buiten… alles lezen - 21-12-2020 10:50

starstarstarstarstar
Frans de Bie
10
Power BI - Visualiseer je data

"Remsey is een klasse docent die vakinhoudelijk precies weet waar het over gaat. Met heel duidelijke cases maakt hij inzichtelijk wat je allemaal met Power BI kan doen. Helemaal TOP!" - 21-12-2020 09:46

"Remsey is een klasse docent die vakinhoudelijk precies weet waar het over gaat. Met heel duidelijke cases maakt hij inzichtelijk wat je alle… alles lezen - 21-12-2020 09:46

starstarstarstarstar
Lauren Helder
10
Power BI - Visualiseer je data

"Remsey legde Power BI duidelijk uit. Ik heb veel van hem geleerd in 2 dagen. De lessen hadden een duidelijke opbouw. Power BI zag er voor mij eerst onoverzichtelijk uit, maar Remsey kon de structuur van het programma en de stappen om een dashboard te maken goed uitleggen." - 20-12-2020 20:00

"Remsey legde Power BI duidelijk uit. Ik heb veel van hem geleerd in 2 dagen. De lessen hadden een duidelijke opbouw. Power BI zag er voor mi… alles lezen - 20-12-2020 20:00

Wouter Vork
starstarstarstarstar
Wouter Vork
10
Power BI - Visualiseer je data

"Voordat ik begon had ik geen ervaring met Power BI.
Remsey legde het perfect uit, vanaf de basis tot de gevorderde vaardigheden. Ik heb er vertrouwen in dat ik nu goed met Power BI kan werken.

Hij was vriendelijk en geduldig, de perfecte leraar!
" - 18-12-2020 15:17

"Voordat ik begon had ik geen ervaring met Power BI. Remsey legde het perfect uit, vanaf de basis tot de gevorderde vaardigheden. Ik heb er … alles lezen - 18-12-2020 15:17

starstarstarstarstar_half
Boonen
9
Power BI - Visualiseer je data

"Erg helder, heeft naar mijn ervaring binnen 2 dagen Power BI van volledig onbekend met het concept van het programma tot een goed begrip van de functies gekregen. Remsey was helder en aardig." - 18-12-2020 15:15

"Erg helder, heeft naar mijn ervaring binnen 2 dagen Power BI van volledig onbekend met het concept van het programma tot een goed begrip van… alles lezen - 18-12-2020 15:15

starstarstarstarstar
Stijn Fenijn
10
Power BI - Visualiseer je data

"Excelente training met goede uitleg en oefeningen. Na Remsey's training weet ik wat Power BI te bieden heeft en heb ik de kennis om mijn eerste dashboard te maken. Zeer tevreden." - 18-12-2020 15:15

"Excelente training met goede uitleg en oefeningen. Na Remsey's training weet ik wat Power BI te bieden heeft en heb ik de kennis om mijn eer… alles lezen - 18-12-2020 15:15

starstarstarstarstar_half
9
Power BI - Visualiseer je data

"Veel dingen over Power BI geleerd die ik nog niet wist, goede uitleg over het gebruik van DAX. Duidelijke uitleg afgewisseld met opdrachten om zelf te doen helpen ook. Kan nu veel meer met het programma" - 18-12-2020 15:15

"Veel dingen over Power BI geleerd die ik nog niet wist, goede uitleg over het gebruik van DAX. Duidelijke uitleg afgewisseld met opdrachten … alles lezen - 18-12-2020 15:15

starstarstarstarstar
Ning Wei Zhou
Student bij ITVitae
10
Power BI - Visualiseer je data

"Het les was vanaf begin tot eind goed en begrijpend opgebouwd. Het cursus bestond uit 2 dagen Power BI Desktop.

Op de eerste dag kon ik, vanwege persoonlijke omstandigheden, niet fysiek aanwezig zijn. Desondanks was de les helder en duidelijk online te volgen. " - 18-12-2020 15:14

"Het les was vanaf begin tot eind goed en begrijpend opgebouwd. Het cursus bestond uit 2 dagen Power BI Desktop. Op de eerste dag kon ik,… alles lezen - 18-12-2020 15:14

starstarstarstarstar_half
Tom Konings
Controller
9
DAX voor Power BI en Analysis Services

"Een hele goede (2-daagse) Power BI/ DAX training gehad. Door de lock-down was het helaas niet mogelijk om de training op locatie te volgen. We hebben er toen gezamenlijk voor gekozen om de training online door te laten gaan. De training was online goed te volgen door een goede afwisseling tussen instructies, video's en casussen waarmee je zelfstandig aan de slag gaat. Naar mijn mening sluit de training goed aan en biedt voldoende uitdaging als je beschikt over basis kennis van Power BI." - 18-12-2020 12:32

"Een hele goede (2-daagse) Power BI/ DAX training gehad. Door de lock-down was het helaas niet mogelijk om de training op locatie te volgen. … alles lezen - 18-12-2020 12:32

starstarstarstarstar
Nick Clemens
10
Power BI Basis

"Ik had nog geen ervaring met Power BI, je moet van bepaalde dingen weten waar het zit. Je wordt wegwijs gemaakt in het programma. Ik was bang dat we te veel zelf aan de slag moesten en dat je minder verschillende opties zou zien. De trainer heeft ons er goed doorheen geholpen. Ik heb voor deze training van SignOn gekozen, omdat het er professioneel uitziet en PE-erkend is. Je kunt ivm Corona op afstand trainen en er zijn verschillende modules, als het bevalt kun je wat de diepte ingaan. De toegang tot het SignOn Leerportaal is prettig, je kunt opdrachten doen en bestanden downloaden ter voorbereiding van de training. Goede trainer, als iemand een probleem had kon het snel worden opgelost en konden we weer door. Duidelijke uitleg en een goed tempo. Ik beveel deze training aan, ook voor onze nieuwe medewerkers! " - 17-12-2020 15:44

"Ik had nog geen ervaring met Power BI, je moet van bepaalde dingen weten waar het zit. Je wordt wegwijs gemaakt in het programma. Ik was ban… alles lezen - 17-12-2020 15:44

starstarstarstarstar_half
Nancy Meeusen
9
Power BI Basis

"Ik heb deze training gevolgd om een efficiëntere manier te vinden om rapportages te maken. Ik haal mijn gegevens uit Exact Online en moet deze gegevens handmatig in Excel invoeren. Het doel van de training: telkens een bestand inlezen en tegelijk aanpassen ipv handmatig. Deze training heeft onze systeembeheerder uitgekozen. SignOn heeft waargemaakt wat ik zocht. Nu gaan toepassen in de praktijk! Online is heel prettig, de training wordt niet verplaatst, dat is een super voordeel. Je kunt alles heel goed volgen met een tweede scherm, het was een rustige groep. Prima trainer, heel duidelijk en goed opgebouwd. Ik beveel deze training absoluut aan. " - 17-12-2020 15:13

"Ik heb deze training gevolgd om een efficiëntere manier te vinden om rapportages te maken. Ik haal mijn gegevens uit Exact Online en moet de… alles lezen - 17-12-2020 15:13

starstarstarstarstar
Linda de Jong
10
Power BI Expert

"Na de Advanced training in Mei ben ik enthousiast te werk gegaan en heeft Power BI een vlucht genomen. Je loopt toch tegen wat dingen aan en je weet niet hoe je het op moet lossen.
In de eerste twee cursussen ben je voornamelijk aan het focussen hoe je data gepresenteerd krijgt. Dan ga je met eigen data werken, en komt er een wildgroei aan rapporten en data sets. Vervolgens kom je op het punt van organisatie en het stukje techniek, dat nog niet eerder behandeld is. Je mist nog net dat laatste stukje. Het materiaal dat wordt aangeboden sluit precies aan op je behoefte. Ik had goede ervaringen met de eerdere twee trainingen. (de Basis was bij ons In-house). Online vind ik heel goed te doen, het is wel intensief en de interactie is minder dan fysiek, maar wel heel prettig. Er zit een week tussen, zodat je tijd hebt om tussendoor de trainer te mailen. Dan behandelt hij dat de tweede dag. SignOn heeft 100% waargemaakt wat ik zocht. De trainer Jeroen krijgt een 10! Super ! Hij is echt een enthousiaste "nerd", hij kan het heel goed vertalen en overbrengen. De timing is goed, snelheid was prima en hands-on. Ik beveel deze training zeker aan! " - 17-12-2020 12:32

"Na de Advanced training in Mei ben ik enthousiast te werk gegaan en heeft Power BI een vlucht genomen. Je loopt toch tegen wat dingen aan en… alles lezen - 17-12-2020 12:32

starstarstarstarstar
Thijs
10
Power BI Basis

"Deze training lijkt mij een goede aanvulling op wat ik nu kan en voor de toekomst. Vanuit mijn Master opleiding heb ik dingen met data visualisatie tools gedaan, zoals Tableau. Dit is een mooie aanvulling. Ik heb nu een goede basis kennis en we hebben wat extra bestandjes meegekregen om mee te kunnen werken, dat kan ik er later nog een keer bijpakken. Voor de toekomst kan ik hier zeker wat mee!. Tussentijds kregen we een document/ handleiding toegestuurd, ideaal! Onze organisatie heeft voor SignOn gekozen, de blended learning geeft een korte refresh,(ik kende Power Bi nog niet) en geeft een makkelijk instapje, zonder dat er in de training tijd aan wordt besteed en de niveaus van de cursisten wordt bij aanvang geleveld. Online is goed bevallen, ik heb eerder elders een Online training gevolgd, deze was echt beter! Iedereen had zijn camera aan, dat zorgt voor een betere sfeer een goeie interactie en Freddy is een hele toffe trainer! De training heeft voldaan aan mijn verwachtingen en ik beveel deze training aan. " - 16-12-2020 16:27

"Deze training lijkt mij een goede aanvulling op wat ik nu kan en voor de toekomst. Vanuit mijn Master opleiding heb ik dingen met data visua… alles lezen - 16-12-2020 16:27

starstarstarstarstar_half
Michael Peerenboom
BI Architect
9
DAX voor Power BI en Analysis Services

"Koos is een prettige en kundige trainer. Door gebruik van duidelijke video's, persoonlijke uitleg en uitdagende opdrachten is het een afwisselende cursus met genoeg tijd voor extra vragen.
De training is op het laatste moment van online gegeven i.p.v. op locatie, wat prima werkte.
Als laatst nog wat tips en linkjes gekregen voor verdieping van de cursus.
De twee dagen voelde wat kort aan om de complexe onderwerpen goed te kunnen laten landen. De 2 dagen verdelen over meerdere dagdelen zou dit denk ik deels kunnen oplossen." - 16-12-2020 15:37

"Koos is een prettige en kundige trainer. Door gebruik van duidelijke video's, persoonlijke uitleg en uitdagende opdrachten is het een afwiss… alles lezen - 16-12-2020 15:37

starstarstarstarstar
Rudie Bruijl
10
Power BI Advanced

"Ik heb de Basis training gevolgd op het bedrijf. We willen als bedrijf met de afdeling veel meer doen met Power Bi qua rapportage. Mijn baas heeft mij en een collega aangewezen om dit te gaan doen. Ik heb eerder een Access training gevolgd bij Freddy: heerlijke vent en een echte vakidioot. Hij weet heel veel en maakt af en toe een grapje tussendoor. Ik heb de Advanced trainjng gevolgd, omdat ik een verdiepingsslag wilde maken. Ik ben een Excel nerd en heb interesse in formules en in Power BI DAX. Hoe kan je kolommen weergeven middels een formule? Ik heb gekozen voor SignOn vanwege eerder goeie ervaringen met de Access cursus (ook van Freddy). Alles was goed geregeld op de locatie Aristo in Utrecht, lunch prima, alles coronaproof en gratis parkeren bij het station Utrecht Lunetten. SignOn heeft waargemaakt wat ik zocht. Ik beveel deze training aan, ook aan mijn collega’s!" - 16-12-2020 14:38

"Ik heb de Basis training gevolgd op het bedrijf. We willen als bedrijf met de afdeling veel meer doen met Power Bi qua rapportage. Mijn baas… alles lezen - 16-12-2020 14:38

Daphne van der Linden
starstarstarstarstar
Daphne van der Linden
Management Trainee
10
Power BI Essentials

"Goed: volledig informatie. En fijn dat het dashboard later terug te maken is aan de hand van de stappen.

Kon beter: soms lastig te volgen voor iemand die nog niet bekend is met Power BI of moeite heeft met lastige Excel functinoaliteiten." - 11-12-2020 11:21

"Goed: volledig informatie. En fijn dat het dashboard later terug te maken is aan de hand van de stappen. Kon beter: soms lastig te volgen… alles lezen - 11-12-2020 11:21

starstarstarstarstar
R Lubberdink
Managing consultant
10
Power BI Essentials

"Super praktische training, met heldere instructie, goede informatie met huiswerkopdrachten zodat je stap voor stap je eigen dashboard leert maken in Power BI. Goede en sympathieke begeleiding door Tommie en Didi. " - 11-12-2020 11:17

"Super praktische training, met heldere instructie, goede informatie met huiswerkopdrachten zodat je stap voor stap je eigen dashboard leert … alles lezen - 11-12-2020 11:17