2 minuten leren op maat

Type product
Tijdsduur

2 minuten leren op maat

AVK
Logo van AVK
Opleiderscore: starstarstarstar_borderstar_border 6 AVK heeft een gemiddelde beoordeling van 6 (uit 1 ervaring)

Tip: laat jezelf inspireren, bekijk hier de video!

Beschrijving

Wat is AVK '2 minuten leren'?

AVK '2 minuten leren' is digitale coaching in de vorm van korte inspiratievideo's. Omdat we weten dat je echt wel wilt veranderen, maar dat een steuntje in de rug best fijn is. Het enige dat je hoeft te doen is: ieder dag 2 minuten tijd investeren. Zo simpel is het. Je ontvangt gedurende 2 maanden iedere week twee video's van 'AVK 2 minuten leren'. Proffesionele ondersteuning om jouw persoonlijke effectiviteit te vergroten. Snelle video's met tips en tricks vóór, tijdens of na jouw werkdag. Een korte video die je bekijkt op je laptop, tablet of mobiel. Bijvoorbeeld in de trein op werk naar kantoor, na de lunch in de lift of in de auto voordat je naar huis rijdt…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Wat is AVK '2 minuten leren'?

AVK '2 minuten leren' is digitale coaching in de vorm van korte inspiratievideo's. Omdat we weten dat je echt wel wilt veranderen, maar dat een steuntje in de rug best fijn is. Het enige dat je hoeft te doen is: ieder dag 2 minuten tijd investeren. Zo simpel is het. Je ontvangt gedurende 2 maanden iedere week twee video's van 'AVK 2 minuten leren'. Proffesionele ondersteuning om jouw persoonlijke effectiviteit te vergroten. Snelle video's met tips en tricks vóór, tijdens of na jouw werkdag. Een korte video die je bekijkt op je laptop, tablet of mobiel. Bijvoorbeeld in de trein op werk naar kantoor, na de lunch in de lift of in de auto voordat je naar huis rijdt. Kies jouw geschikte moment en merk direct dat je effectiever en efficiënter gaat werken als je deze kennis in de praktijk brengt.

Bij de '2 minuten leren' methode van AVK zorgen we voor drempelloze borging van nieuwe kennis en helpen we deelnemers concrete stappen te maken bij gedragsveranderingen.


Waarom '2 minuten leren' van AVK?

Uit onderzoeken blijkt dat je een deel van wat je geleerd hebt in een klassikale training binnen 2 maanden weer vergeet als je het niet direct toe gaat passen. Als je jouw gedrag echt wil veranderen, dan zul je daar wat moeite voor moeten doen.

Als je 2 maanden zeer bewust bezig bent met het aanpassen van je gedrag of werkwijze, dan wordt het onderdeel van je systeem en gaat het voortaan automatisch.

Lees hier meer over het borgen van kennis en waarom de '2 minuten leren' methode zo effectief is.


Maatwerk video coaching

Bij AVK geloven we dat 'leren en ontwikkelen' een voortdurend proces is en dat een combinatie van 'klassikaal leren' en dagelijks op de eigen werkvloer werken aan je ontwikkeling, bewezen succesvol is. Daarom kun je ervoor kiezen om na een training ook van digitale coaching te profiteren. Naast maatwerk trainingen bieden we ook maatwerk video coaching aan in de vorm van '2 minuten leren' video's. Op basis van de wensen en werkwijze binnen de eigen organisatie. Op deze manier helpen we deelnemers om ook na de training actief aan de slag te blijven gaan met inzichten uit de training.

Het is onze passie om het werk op kantoor slimmer, sneller en leuker te maken met bestaande of nieuwe hulpmiddelen. Vanuit onze praktische aanpak op maat bieden we een podium om slimmer te gaan werken op kantoor. 

Wij helpen onze klanten met persoonlijke aandacht en onze hoge mate van service om optimaal te presteren en verspillingen tegen te gaan.  

We staan naast onze klanten als full-service verander-begeleiders onder meer door:

  • Persoonlijk contact
  • Ontzorgen en meedenken
  • Echte maatwerk trainingen die aansluiten op de specifieke behoeften
  • Gedegen kennis


Wij maken daarbij gebruik van de 70:20:10 methode:

70% van leren vindt plaats op de werkplek. Learning by doing. We helpen onze klanten met training/coaching begeleiding; nazorg; werkplekbegeleiding; meten en toetsen; inventariseren, online helpdesk, e-mail helpdesk, online vragenuur.

20% leer je van anderen. We helpen na onze training/begeleiding met; Coaching, feedback geven en helpen op afstand.

10% van leren vindt plaats in een formele training. Wij helpen met het organiseren, leveren en geven van: klassikale training, online training, eLearning, maatwerk advies. Daarnaast stimuleren wij de deelnemers tijdens de fysieke trainingen van elkaar te leren om bij te dragen aan de 20% en 70% uit 70:20:10.

Benieuwd wat AVK voor jouw organisatie kan betekenen? 
Neem contact met ons op, wij helpen je graag verder!

Er zijn nog geen ervaringen.

    Deel je ervaring

    Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

    Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.