Handgemaakt Brood: Introductie

Tijdsduur
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats
Logo van Bakery Institute
Opleiderscore: starstarstarstarstar 10 Bakery Institute heeft een gemiddelde beoordeling van 10 (uit 3 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

10
Gemiddeld cijfer voor Handgemaakt Brood: Introductie
Gebaseerd op 2 ervaringen Lees alle ervaringenchevron_right
starstarstarstarstar
Lieske van der Voort
croupier
10
Handgemaakt Brood: Introductie

"Hele leuke en leerzame cursus. Goede afwisseling met praktijk en theorie waar je thuis ook mee aan de slag kan. Ik kom zeker nog eens terug voor een cursus.
Bedankt! " - 09-09-2020 09:07

"Hele leuke en leerzame cursus. Goede afwisseling met praktijk en theorie waar je thuis ook mee aan de slag kan. Ik kom zeker nog eens terug … alles lezen - 09-09-2020 09:07

Startdata en plaatsen

placeZaandam
22 okt. 2020 tot 23 okt. 2020
Vol
placeZaandam
15 nov. 2020 tot 16 nov. 2020
placeZaandam
12 dec. 2020 tot 13 dec. 2020
placeZaandam
28 dec. 2020 tot 29 dec. 2020

Beschrijving

Ben jij die enthousiaste thuisbakker (in spé) die de fijne kneepjes van het broodbakken beter wil leren begrijpen? ​

  • 2 dagen
  • 13 uur
  • 09:00u - ca. 15:30u
  • Max. 12 personen

Belangstelling?  

In deze cursus maak je kennis met de wereld van het brood met pure grondstoffen. Wat is het verschil tussen bloem en meel? Hoe maak en verwerk je een voordeeg? Hoe kan ik mijn deeg vouwen dat ik voldoende volume krijg? Tijdens deze cursus leer je de basisprincipes van het broodbakken.

Het doel van de cursus is om iedereen dermate enthousiast, zelfverzekerd en kundig te maken, dat je in staat bent om thuis een goed brood te bakken. In de twee dagen leer je hoe je het beste een deeg kunt maken, la…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Bakker / Broodbakken, Patisserie, Bloemschikken, Tuinarchitectuur en Binnenhuisarchitectuur.

Ben jij die enthousiaste thuisbakker (in spé) die de fijne kneepjes van het broodbakken beter wil leren begrijpen? ​

  • 2 dagen
  • 13 uur
  • 09:00u - ca. 15:30u
  • Max. 12 personen

Belangstelling?  

In deze cursus maak je kennis met de wereld van het brood met pure grondstoffen. Wat is het verschil tussen bloem en meel? Hoe maak en verwerk je een voordeeg? Hoe kan ik mijn deeg vouwen dat ik voldoende volume krijg? Tijdens deze cursus leer je de basisprincipes van het broodbakken.

Het doel van de cursus is om iedereen dermate enthousiast, zelfverzekerd en kundig te maken, dat je in staat bent om thuis een goed brood te bakken. In de twee dagen leer je hoe je het beste een deeg kunt maken, laten rijzen en daarna bakken, steeds vertaald naar een thuissituatie want wij begrijpen ook dat je thuis geen stenen vloeroven hebt staan!

De cursus is behoorlijk intensief; je gaat maar liefst 15-20 broden maken, waaronder een met noten en vruchten gevuld molenbrood, een Italiaanse Ciabatta, een Boule Blanc, een heel mooi roggebrood en natuurlijk de ultieme Franse Baguette.

En wil je je daarna verder verdiepen? Dan kun je je hart ophalen in het diverse aanbod van tweedaagse vervolgcursussen. Volg bijvoorbeeld de tweedaagse ‘Desem en vertraagde processen’, ‘Croissants en rijke zoete degen’ of één van de landenthema’s zoals ‘Nederlandse klassiekers’.

10
Gemiddeld cijfer voor Handgemaakt Brood: Introductie
Gebaseerd op 2 ervaringen
starstarstarstarstar
Lieske van der Voort
croupier
10
Handgemaakt Brood: Introductie

"Hele leuke en leerzame cursus. Goede afwisseling met praktijk en theorie waar je thuis ook mee aan de slag kan. Ik kom zeker nog eens terug voor een cursus.
Bedankt! " - 09-09-2020 09:07

"Hele leuke en leerzame cursus. Goede afwisseling met praktijk en theorie waar je thuis ook mee aan de slag kan. Ik kom zeker nog eens terug … alles lezen - 09-09-2020 09:07

starstarstarstarstar
Marc van der Meij
shiftleader Speelautomaten
10
Handgemaakt Brood: Introductie

"leerzame en prima georganiseerde dagen waar ik echt wat heb opgestoken van het bakkersvak en respect heb gekregen voor het ambacht. De uitleg was helder en in een goede sfeer en op zo'n niveau dat het te doen was en je er thuis mee aan de slag kan. Complimenten voor het totaalplaatje van de ontvangst tot de lunch, de leerstof en de materialen. Tim bedankt voor je geduld en passie. " - 02-03-2020 01:57

"leerzame en prima georganiseerde dagen waar ik echt wat heb opgestoken van het bakkersvak en respect heb gekregen voor het ambacht. De uitle… alles lezen - 02-03-2020 01:57

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.